Astrologė: vienam ženklui kitą savaitę labai seksis

Ateinančios savaitės gyvenimo žaidimo labirintuose pavyks pakilti į naują lygį. Avino ženklo atstovų laukia labai sėkminga savaitė ir lemtingi susitikimai, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Jautis
Jautis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-05-06 05:30

AVINAS (03 21–04 20)

Susitikimai. Be priežasties nieko nevyksta. Šios savaitės įvykiai nesusiję nei su jūsų tikėjimu, nei su pažiūromis ar išsilavinimu. Sutiksite tokių žmonių, kurie turės įtakos tolesniam jūsų gyvenimui ir sprendimams. Jie nebūtinai bus išvaizdūs, bet užkabins jautriausias sielos stygas. Neskubėkite jų atstumti. Nors savaitė ir labai sėkminga, apie ateitį galvoti vis tiek reikia.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kokteilis. Gyvenimas plaka kokteilius iš jūsų norų, svajonių ir įsipareigojimų. O kai įmeta nesumokėtų sąskaitų ar nedidelių, bet karčių skolų, gėrimas tampa panašus į birzgalą ir visai nedžiugina. Norėdami to išvengti, pagalvokite apie visuomenei priimtinas elgesio normas. Išrėkti tiesą, demonstruoti tariamas galias gali daug kas. Pabandykite tai padaryti ramiai, šypsodamiesi ir be vaidybos. Jei įveiksite save, nugalėsite ir priešininkus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Intrigos. Jums nerūpi nei rasės, nei klasės, nei kitų nustatytos ribos. Jūs vadovaujatės demokratijos vertybėmis. Kas traukia vyrus ir moteris prie jūsų? Greičiausiai nuodėmė. Nors nei flirto, nei meilės dabar nematyti, šią savaitę užmegzti ryšiai bus ilgalaikiai. Į jūsų gyvenimą ateina naujų žmonių. Trokštantiems valdžios geras laikas, bet nepavyks išvengti rimtų intrigų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Žaidimas. Kiekviename žingsnyje išnyra kas nors nauja. Gali būti, kad tai pavyks nesunkiai įveikti. Tai bus lyg naujas lygis keistame žaidime. Tikėtina, kad šią savaitę daugelyje sričių trukdys labai artimi žmonės. Todėl teks vengti naujovių ir eiti gerai pažįstamu maršrutu. Nepažeiskite įstatymų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Naujas lygis. Artėjate prie finišo linijos. Baigiasi tam tikras etapas, prasideda naujas. Nėra ryškios ribos, greičiau plastiškas perėjimas iš vieno į kita. Taip turėtumėte jaustis visose srityse – jokių aštrių kampų ar konfliktų. Neskubėdami pereinate į naują lygį. Gal todėl atrodys, kad viskas turi būti kokybiška, gražu, bet be garsių etikečių.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Praktiškumas. Gyvenimas vis dar kupinas iliuzijų, neišsakytų jausmų. Kai kam gali tekti suvartoti daug alkoholio. Savaitės pradžioje meniškos sielos imsis naujos veiklos, o praktiški žmonės stengsis tą savo praktiškumą užmaskuoti. Kad ir ką suplanuotumėte, žinokite, jog savaitgalis skirtas ne darbui, o sodui ir daržui.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Savitarna. Niekas nieko nepaduoda, niekas jumis nesidomi, todėl tenka patiems imtis iniciatyvos, kovoti, planuoti. Tai nėra blogai. Kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Nereikės niekam priekaištauti. Labai ilgėsitės to, kas sušildytų sielą. Nebūtinai tai turėtų būti kas nors materialaus ar blizgančio. Juk gerai pasijusti kartais padeda ir aštri sriuba su pupelėmis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Aplinkybės. Vis dar aktyvus Bermudų trikampis: jūs, namai, darbai. Lyg ir patys sprendžiate, kaip ir kiek dirbti, kada atostogauti, o kada namuose sėdėti, bet aplinkybės susiklosto taip, jog jūsų sprendimai tampa panašūs į prisitaikymą. Tenka pasikliauti povandeninėmis srovėmis, sūkuriais ir atsitiktinumu. Apie naujoves ar pramogas, naujienas ir bandymus keliauti nė neverta kalbėti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Santykiai. Viskas lyg ir gerai: darbe ramu, tačiau santykiai su draugais gali pasikeisti. Tai nesusiję su skirtingais pomėgiais. Taip atsitiks greičiausiai dėl to, kad kiekvienas norės išsaugoti savo teritoriją. Neplanuokite didelių darbų kartu, nepirkite bendrų pirkinių. Visa kita išsispręs savaime. Geriausias laikas prasideda nuo penktadienio.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Principai. Niekam neduokite to, ko nenusipelnė. Jums tai puikiai pavyks, nors galite sulaukti negražių epitetų. Likite ištikimi principams. Savaitės pabaiga bus aktyvesnė, padaugės susitikimų, nedidelių susiėjimų. Praeis noras diktuoti sąlygas ir būti svarbiausiu asmeniu. Šią savaitę būsite priversti skubiai baigti kadaise pradėtus darbus, tačiau ir tai seksis neblogai.

VANDENIS (01 21–02 19)

Darbai. Kažkas prakirpo rūpesčių maišelį ir jo turinys pabiro į skirtingas puses. Visur spėti sunku. Laiku atlikti darbus – taip pat. Galite rinkti, rikiuoti į vieną eilę, bet vis tiek visko neatliksite. Imkitės tik to, ko negalima atidėti. Neverta graužtis, kad darote ne taip ir ne laiku. Visada rasite tai, kas jūsų, kas svarbu.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planai. Didelės viltys ir norai, kurie siejami su naujais darbais, gali ir nepasiteisinti. Ilgai puoselėtus projektus gali tekti atidėti iki rudens. Tai nedžiugins, gal net privers kitaip planuoti artimiausias dvi savaites. O namuose – be didesnių siurprizų ir netikėtumų. Nesusitarsite nebent dėl vaikų mokslų, neplanuotų išlaidų ar tvarkos. Nieko nauja ir panašiau į poterius nei į barnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.