Astrologė: dviejų Zodiako ženklų norai pildysis su kaupu

Net du ženklai šią savaitę galės džiaugtis ypatingomis likimo dovanomis – žvaigždės taip lėmė, kad Jaučiams ir Liūtams pildysis visi troškimai. O štai Šaulio ženklo atstovų gyvenimas taps vertas romano, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-08 11:29, atnaujinta 2018-05-08 11:34

Avinas (03 21–04 19)

Naujos pažintys truputį trikdo: keistos susitikimų vietos, virpesys, bendri interesai, o kartais labai aštrios pokalbių temos. Nesvarbu, jog jūs nesutariate karmos klausimu ar jums nepriimtinos kelionės į kalnus, gali būti, kad tas žmogus atėjo į jūsų gyvenimą visai dėl kitos priežasties. Jums tereikia išsiaiškinti, ar jis ėjo link jūsų, ar jūs – tik tarpinė stotelė jo gyvenime. Nuo to priklausys ir ateities planai.

Jautis (04 20–05 20)

Svajonės pildosi, ir nesvarbu, ar jūs esate tam pasiruošę, ar ne. Keista tik tai, kad kai viskas įvyksta, viskas išsipildo su kaupu, atsiranda tuštuma. Tenka staiga, neatidėliojant susikurti naują tikslą, naują svajonę. Ta pauzė neužsitęsia ilgai, tačiau šiek tiek išderina vidines nuostatas, pakeičia vidines vibracijas, o kartais pastūmėja ten, kur niekas nelaukia ir niekam jūsų nereikia. Pasidžiaukite sėkme, o naujus tikslus gerai apgalvokite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nesvarbu, kokiu būdu bandysite nuspėti ateitį, – kauliukais, runomis ar kortas dėliosite. Atsakymas bus toks pat: laimi stipriausi. Jūs turite būti nuoseklūs priimdami sprendimus, kryptingi savo siekiuose ir negailestingi, kai kalbama apie jūsų teises. Aišku, charakterio silpnumas ir valios nebuvimas neišgydomi, tačiau kartais tai galima užmaskuoti. Stenkitės atrodyti tvirtesni, nei esate: ateis laikas, galėsite išsižliumbti, bet ne dabar.

Vėžys (06 21–07 22)

Kad ir kokie voratinkliai apraizgė gyvenimą, kad ir kas iš už kampo šaiposi ar kvatoja, jūsų sprendimai yra tokie, kokie yra. Galbūt net ne sprendimai, o bandymas išsinarplioti iš susidariusios padėties. Didelė tikimybė, kad darbe viskas taip ir slinks, niekas nesikeis ir jus tai ves iš kantrybės. Namuose lengviau, paprasčiau, galima pakalbėti, pasitarti, bet juk visko nepapasakosite, kas iš tiesų vyksta ir kodėl.

Liūtas (07 23–08 22)

Troškimai pildosi. Yra galimybė įgyvendinti, paversti realybe savo siekius. Jūs turite kalbėti apie tai, turite dalintis savo mintimis, įtraukti aplinkinius, kad padėtų išpildyti vienintelį jūsų norą. Tai egoistiška, negražu, bet labai trokštama, todėl dabar pateisinama. Neatidėliokite savaitės pabaigai, bandykite viską padaryti dar iki ketvirtadienio popietės, kai laikas pradės lėtėti, o aplinkinių entuziazmas blės.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskas tvarkingai, laiku ir konkrečiai. Jokių nuklydimų, paklydimų ar nesusipratimų. Savaitė – kaip tvarkingas rankdarbis. Taip bus savaitės pradžioje ir tai jus džiugins. Rūpesčiai su vaikais, daržais (ant palangės ar lauke, čia jau nesvarbu) – visa tai kaip rutina. Penktadienį ištrūks saga, atsilapos širdis, ir viskas pasikeis. Šilti gyvenimo vėjai įžiebs didelį jausmą, didelį troškimą, o kartu ir nerimą, kurio niekas negalės užslopinti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Norite pagauti didžiausią gyvenimo žuvį, vis plaukiate ten, kur jums atrodo, kad pasisotinote, renkatės masalą, bet jums vis tiek tik žada užkibti. Pažadais sotūs ilgai nebūsite. Rinkitės patikimesnius būdus, tenkinkitės mažesniu laimikiu (laikinai), o po kelių savaičių vėl grįžkite ten, kur jums žadėjo. Namiškiams tai atrodys keista ir nepatikima, tačiau jūs juk žinote, ką darote.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tiek, kiek turite, tiek ir užteks. Kalba ne vien apie pinigus, batelius ar naujas rankines. Tai tiesiog apie gyvenimo pilnatvę. Laikotarpis, kai gyvenimas vis dar padeda mėgautis savo pasiektais rezultatais, tačiau nuotykiams ir pramogoms laiko lieka mažiau. Na, bet visko negalima turėti. Džiaukitės saulėtomis šiltomis dienomis ir kaupkite tą šilumą širdyje geriems darbams.

Šaulys (11 22–12 21)

Karas ir taika. Savaitė, verta romano. Ir ne todėl, kad meilės fronte nieko naujo, o todėl, kad viskas susipina, tampa keblu ir neaišku. Neaišku, ar jus myli, ar jūs mylite. Ar jums reikia naujų santykių, ar tiesiog reikia išsiaiškinti tai, kas yra. Panaši situacija ir bendruose darbuose, organizacijose, klubuose, kuriems priklausote, – viskas gerai, bet kartu ir nelabai. Tas ilgas, ištemptas dėstymas tampa nuobodžiu, nors ir klasikiniu, kūriniu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Susitaikykite su tuo, kaip yra, priimkite savo gyvenimą su visomis dovanomis ir nesėkmėmis, problemomis ir pasiekimais. Pasislėpti lengviausia – sudėtingiau iš naujo perkainoti vertybes, iš naujo pažiūrėti į neišsprendžiamas problemas. Ir jei tai jums pavyks padaryti, išeitis atsiras. Gal nelabai lengvai, gal ne iš karto, bet vis tiek atsiras. Kolektyvo nuomonė – ne pagrindinė, nes didelis organizmas niekada nėra vientisas.

Vandenis (01 20–02 18)

Viską žinodami ir mokėdami, patardami ir spręsdami svetimas problemas nebematote, kas vyksta jūsų namuose. Būkite atidesni, pakantesni, išklausykite, kas jums sakoma, apie ką kalbama. Gali būti, kad išgirsite ir sau ką nors naudingo, svarbaus. Patys pasakodami, žadėdami ar planuodami nenuklyskite nuo realybės ežios, nevingiuokite. Savaitės antroji pusė daug sėkmingesnė nei pradžia, todėl tai, kas svarbu, geriausia nuveikti pirmadienį, antradienį. Tai, kas gali palaukti, pastumkite link ketvirtadienio.

Žuvys (02 19–03 20)

Lengviausia toms Žuvims, kurios nori mokytis, pažinti, siekti ko nors naujo. Tai laikas, kai žinių šulinys atviras. Nenumaldomas noras keliauti, rašyti, skaityti, ieškoti išlieka. Laikotarpis, kai padaugėja pažinčių, atsiranda naujų ryšių, surandami nauji keliai senųjų tikslų link. Gali būti, kad viskas susiklostys palankiai ir jūs sutiksite žmogų, kuris patars, padės, pripils pilnas rieškučias trokštamų žinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.