Astrologė: nepatikėsite, kokiam ženklui iš meilės susisuks galva

Laukia kupina įvykių savaitė. Liūto ženklo atstovams gali tekti išgerti nuodų taurę, o visada žemiškiems ir racionaliems Ožiaragiams iš meilės susisuks galva, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 5:30 AM, atnaujinta May 13, 2018, 10:36 AM

AVINAS (03 21-04 20)

Nuošalėje. Karo konfliktas – jums už nugaros. Gal jame dalyvauti ir nereikės, gal niekas neprašys politinio prieglobsčio, bet visa tai girdėti bus itin nemalonu. Nepamirškite, kad nereikia kištis, patarinėti – taip pat. Priešingu atveju bus susivienyta prieš jus ir liksite kalčiausi. Todėl geriau sėdėti ramiai ir spręsti savo problemas. O jeigu problemų nėra, spręskite kryžiažodžius.

JAUTIS (04 21-05 21)

Pagreitis. Viskas sukasi labai greitai. Planai, svajonės ir troškimai įgauna pagreitį. Ir tai, kas atrodė toli, nepasiekiama ar nerealu, ima ryškėti. Tai turi ir neigiamą pusę – reikia suktis, skubėti, nėra laiko pauzėms, svarstymams. Tokia situacija glumina, juo labiau kad kai kas atrodo ne itin teisinga ar pateisinama. Parama iš šalies nebūtina, nes viskas priklauso tik nuo jūsų.

DVYNIAI (05 22-06 21)

Pokyčiai. Šypsena daug ką išsprendžia, net ir tuo atveju, kai jums šypsosi tik katinas. Žiūrėkite į viską dalykiškai, konkrečiai, nepalikite vietos abejonėms. Ir viską sušvelninkite šypsena. Tai bus įtikinama ir leis daryti tai, ką suplanavote. O jūsų planai šiek tiek padriki: negalite apsispręsti dėl permainų namuose, dėl naujų pirkinių ir galbūt svarstote, kad atėjo laikas pokyčiams darbe. Jei jau nusprendėte, keiskite.

VĖŽYS (06 22-07 22)

Naujovės. Nepradėkite sielotis dėl to, ko negalite pakeisti. Pagalvokite, kokį ilgą kelią nuėjote, kiek daug nuveikėte. Geriau galvokite apie tai, kokia dabar valanda ir kas bus vakarienei, bet nejudinkite to, ko negalite nuversti ar pakeisti. Pirmiausia tai pasakytina apie senus ryšius. Nereikia ieškoti kompromisų, lengvatų ar sutarimų – tiesiog pradėkite naują etapą su kitu žmogumi.

LIŪTAS (07 23-08 23)

Dovanos. Niekada nepamirškite, kad gerdami iš buteliuko, ant kurio parašyta „Nuodai“, anksčiau ar vėliau sulauksite bėdos. Ir net jei ant dovanoto kvepalų buteliuko nėra tokio užrašo, galvokite, iš ko priimate dovanas. Viskas, ką gaunate, neateina savaime, už viską tenka sumokėti. Taip bus visuomeniniame gyvenime, o namuose jausitės mylimi, lepinami ir glostomi. Ten viskas priklauso jums.

MERGELĖ (08 24-09 23)

Atsipalaidavimas. Po ilgų paieškų rasite tai, kas buvo išbarstyta. Vieniems tai skolinti daiktai, kitiems – prarasti žmonės, tretiems – atsinaujinę jausmai. Tai pojūtis, kad viskas savo vietose ir visi namie. Todėl leiskite sau atsipalaiduoti, išplaukti į ežerą ar tiesiog patysoti sode ant pievelės. Nesistenkite įsukti darbų rato, jei jis sustojo, bet ir besisukančio nestabdykite.

SVARSTYKLĖS (09 24-10 23)

Prisitaikymas. Nesusipratimai namie – kasdienis kokteilis, šiek tiek atskiestas šaltais ledukais, bet vis tiek ginčų pipirais paskanintas. Tai netrukdys gyventi, džiaugtis, atostogauti, bet neleis atsipalaiduoti ir elgtis taip, kaip norite. Aišku, niekas neturi teisės nurodinėti, kaip elgtis, tačiau taikytis prie aplinkinių vis tiek teks. O tiems, kas gyvena vieni ar turi tik kilmingą katę, viskas paprasta ir be rūpesčių.

SKORPIONAS (10 24-11 22)

Tyla. Kai neturite ko pasakyti, nekalbėkite. Plepalai, tušti svaičiojimai atima laiko, bet nieko gera mainais neduoda. Taip pat nepalankus metas rinkti informaciją, tvarkyti dokumentus ar ieškoti pažymų. Tai sritys, kuriose dabar pauzė. Gal kaltos ne žvaigždės, o artėjantis vasaros grafikas, kai savaitgalis prasideda ankstyvą penktadienio rytą. Tiems, kas pavaduoja kolegas ar prisiėmė svetimų darbų, taip pat seksis neblogai.

ŠAULYS (11 23-12 22)

Tuščia erdvė. Esate priversti skaičiuoti ne tik pinigus, bet ir tai, kas verta jūsų dėmesio. Atsiranda poreikis atiduoti nereikalingus daiktus, iškuopti namus, atlaisvinti erdvę pokyčiams. Tie pasikeitimai – dar ne dabar. Todėl tuščia erdvė, joje garsiai skambanti sena muzika gali tapti ne tik pramoga, bet ir nauja atsipalaidavimo forma. Turite apie ką pagalvoti.

OŽIARAGIS (12 23-01 20)

Meilė ir kelionės. Tai gali būti ir naujų sėkmingų santykių pradžia, ir senųjų jausmų užtvirtinimas. Laukia nauja patirtis ne tik saulėtoje saloje, bet ir čia, knygyne ar kavinėje po atviru dangumi. Kai viskas viduje banguoja, sunku susitelkti į rimtesnius tikslus, tačiau būsite priversti tai padaryti. Nepamirškite, kad tie, kas greitai įsimyli, greitai ir atšąla, o pavasarį ar vasarą užmegzti santykiai mažiausiai patvarūs.

VANDENIS (01 21-02 19)

Susitikimas. Kartais reikia tik postūmio, kad galėtumėte išsipasakoti, pabendrauti, išlįsti iš kiauto. Tokiu postūmiu dabar gali tapti susitikimas su seniai matytais draugais, kolegomis ar nauja knyga. Viskas, kas sužadina prisiminimus. Noras keisti darbą vis dar išlieka stiprus, bet neskubėkite mesti to, ką turite, neturėdami naujo užsiėmimo. Naujovės, pokyčiai senajame darbe gali atsverti nenumaldomą norą trinktelėti durimis.

ŽUVYS (02 20-03 20)

Daržas. Būti eiliniu nesinori niekam, o lipti per galvas gali ne visi. Reikia kompromiso. Šiek tiek suvaldę ambicijas ir pasipūtimą galėsite pasirūpinti ateitimi. Nenuostabu, kad po pagrindinių darbų atsiras norinčių prisidėti ir eiti kartu. Neatstumkite, pagalba ateityje pravers. Naujas startas – kitą savaitę, bet parengiamieji darbai turi būti atlikti dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.