Astrologė: vienas ženklas kitą savaitę patirs stebuklų

Kita savaitė nešykštės nei pamokymų, nei išbandymų. O Vėžio Zodiako ženklui – ir stebuklų, teigia astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 10, 2018, 10:14 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Aplinka. Yra daugybė būdų išmokyti jus elgtis taip, kaip reikia. Vieni paprasti, švelnūs, o kiti atviresni ir šiurkštesni. Nesuprantate, ko iš jūsų reikalauja gyvenimas? Nepatinka aplinka? Galite apsisukti ir išeiti, palikę kitiems spręsti problemas. Bėda ta, kad vis tiek teks grįžti ir pradėti viską iš pradžių. Teisingiausia viską sutvarkyti čia ir dabar.

JAUTIS (04 21–05 21)

Mokinys. Sidabrinės valtys tik pasakose nuplukdo į žydinčias salas ar ten, kur palikote širdį. Gyvenime tenka imtis naujų darbų, ieškoti papildomų pajamų šaltinių, kad galėtumėte įgyvendinti svajones. Laikas gal ir nėra toks sėkmingas finansine prasme, bet palankus daugiau sužinoti, pamatyti, išmokti. Tapkite mokiniu, net jei esate mokytojas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Prisitaikymas. Neturite krypties, nežinote, kur eiti? Jums nesvarbu, kur? Tai ir eikite ten, kur nesvarbu. Tik nestovėkite, eikite, kol kiti krypties nenurodė. Kartais nėra noro blaškytis, ieškoti ar galvoti ką nors nauja, geriau, kai viskas stabilu, tvirta, patikima. Gaila, bet dabar nėra galimybių tai pasiekti. Prisitaikykite prie padėties, pasikeiskite batus ir eikite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Stebuklai. Kažkas šalia vyksta, bet nesuprantate, kas? Juk tai stebuklai. O jūs dar stebitės, kodėl gyvenimas toks margas ir permainingas. Norite komforto, kad namuose būtų paruošti šaltibarščiai, o šlepetes rastumėte ten, kur palikote. Deja, bet dabar apie stabilumą galite tik pasvajoti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Malonumai. Gyvenate kaip grambuolys gerai išpurentoje lysvėje. Viskas – po ranka. Nieko naujo nereikia. Nebūtina stengtis, ieškoti ar blaškytis. Patogus gyvenimas žavi, ramina ir užliūliuoja. Tai tampa pagrindine problema. Antradienio vakarą gali tekti sunerimti – malonumai pradės slėgti, norėsite pokyčių. Geriau persiverskite ant kito šono ir neskubėkite.

MERGELĖ (08 24–09 22)

Ramybė. Laiką leisite nesigilindami į pasaulines problemas, nesiginčydami dėl politinių partijų sėkmės ir klaidų. Ramybė – geriausia, kas gali nutikti artimiausią savaitę. Renkami pirmieji erškėčių žiedai, džiovinamos ramunėlės ar ruošiamos malkos kepsninei – štai koks ramybės įvaizdis. Įtraukite į savo veiklą draugus ir smagiai leiskite laiką gamtoje. Tai jūsų poilsio laikas.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Laimė. Nesvarbu, kokius batelius avite. Nesvarbu, kiek laiptelių veda į viršų. Juos visus reikia įveikti ir užkopus pažvelgti į perspektyvas, galimybes, planus. Reikia sugalvoti ką nors nauja ir smagaus, kad gyvenimas įgautų naujų spalvų ir nebūtų nuobodus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pakantumas. Svetimos taisyklės pradeda erzinti, tačiau jūsiškės aplinkiniams taip pat per griežtos. Jums reikia bendros veiklos, bendrų darbų, galbūt bendrų kelionių, kad išmoktumėte pakantumo. Turite gebėti prisitaikyti net prie erzinančių dalykų ir aplinkybių. Tai, kas nervina, turi tapti nematoma.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Naivuoliai. Pažadų ratą sukti visai nesunku. Reikia tik kelių naivuolių, kurie vis dar tiki jumis, ko nors be galo ilgisi ir nenori imtis atsakomybės. Jie virs elfų brigada, kuri gali nuversti kalnus, nuravėti daržus ar išblizginti namus. Pažadėjote, atidėjote ir neištesėjote. Keista, bet sąžinė negraužia, miegate ramiai. Tik antroji pusė viską žino ir supranta. Jos neapmausite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Paslaptys. Gyvenimo mozaika – spalvota, mirganti. Po ja galima paslėpti ir savo, ir svetimas paslaptis. Tų paslapčių bus gana daug. Vienos susijusios su finansiniais reikalais, kitos – su pažintimis ir jausmais, o trečios – buitinės, bet reikšmingiausios. Išlaikykite jas ir vėliau galėsite smagiai pasijuokti iš to, kas pabirs ar bus atskleista. Kol kas tegul žaižaruoja ir žybsi, bet nekrinta į akis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pagalbininkai. Puikiai mokate manipuliuoti žmonėmis. Tai darote grakščiai. Taip susukate, kad, žiūrėk, aplinkiniai jau dirba jūsų labui ir dar jaučiasi dėkingi, kad gali padėti. Nepersistenkite. Šį tą dėl kitų turite padaryti ir jūs, kad šių jūsų gabumų niekas nepastebėtų ir nesuabejotų nuoširdumu. Be pagalbininkų savaitė būtų nuobodi. Darbe ramiau, o namuose šilčiau.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atsipalaidavimas. Išbandymai artėja į pabaigą. Jūs tai žinote, todėl atsainiau, ramiau žiūrite į tai, kas vyksta šalia. Kartais pernelyg atsipalaiduojate ir pražiopsote svarbius dalykus. Tai svarbu dabar, o ateity neturės jokios reikšmės. Viskas gerai, kol liekate ištikimi savo principams ir įsitikinimams. Kai pradedate blaškytis, abejoti, pagrindas po kojomis tampa pernelyg slidus. Neabejokite tuo, ką darote, jei žinote, kad reikia.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.