Astrologė: vieno ženklo atstovai pasijus laimingi

Įsibėgėjanti vasara – tai ne vien atostogų malonumai. Astrologė Skirma Liepienė šią savaitę žada ir veiklos, ir įtampos. Tačiau Avinų laukia puiki ir maloni vasarinė pauzė, leidžianti pasijusti laimingiems.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-26 10:59

Avinas (03 21–04 19)

Kartais laimingesni tie, kurie neturi ko prarasti. Nesureikšminkite to, ką pametėte ar praradote, tai tikrai nebuvo svarbu, nors ir labai artima. Jūsų gyvenimo tempas staiga ima ir pasikeičia, sustoja laikas, nustojate skubėti, o nebaigtų darbų ir net idėjų srautas tampa lėtesnis. Ne todėl, kad kas nors pasikeičia iš esmės, tiesiog dabar nereikia skubėti, visur spėjate, visus pamatote ir sutinkate. Puiki pauzė vasarą.

Jautis (04 20–05 20)

Norite daug, manote, kad esate pasiruošę dirbti dėl savo tikslo. Bet ar imsitės veiklos, ar tiesiog manysite, kad ateis laikas ir tada pradėsite? Palankus laikas niekada neateina, laikas imtis veiklos tiesiog praeina, o vienas geras idėjas užgožia dar geresnės. Taip ir lieka tik planai. Jei norite veikti – veikite dabar. Jei norite apie tai kalbėti – kalbėkite, bet nekaltinkite gyvenimo, kad nesuteikė progos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pasaulis nemoka pinigų už protą ir idėjas, kurios taip ir lieka tik jūsų galvoje. Pinigai mokami už atsakomybę, sugebėjimą atsakyti už savo veiksmus, pažadus, įsipareigojimus. Jums nereikia, kad kas nors pasakytų, jog viską gerai darote. Esate suaugę, patys priimate sprendimus ir imatės iniciatyvos, o kartu ir atsakomybės. Tik taip išmokstate tikėti savimi, tik už padarytus darbus mokami pinigai. O jie dabar jums labai reikalingi.

Vėžys (06 21–07 22)

Nusivylimas ir nepasitenkinimas dėl santykių, nes jūsų pastangos nedavė vaisių arba jie tokie menkučiai, padžiūvę, kad net vertinti jų nesinori. Jūs pamiršote pagrindinę gyvenimo tiesą – rezultatas niekada nebūna toks, kokio tikitės, jis niekada neatitinka lūkesčių. Išeikvojote daug laiko ir emocijų planuodami, svajodami, bet tai ne tai. Gal dar ne viskas prarasta, tačiau nieko nelaukite ir nesitikėkite, tiesiog veikite ir jums gali pasisekti.

Liūtas (07 23–08 22)

Tiek daug šnekų, idėjų ir tiek mažai laiko joms įgyvendinti. Jūs norite viską suspėti, todėl net nesigilinate į tai, kas gyvenime vyksta, kokios bus pasekmės. Žodžių srautas, kuris užtvindo aplinkinius lyg lietaus upokšnis su šakomis, senais popierėliais, kamšteliais ir svetimais prisiminimais. Kiekviename pasakojime ir kiekviename tekste tarp žodžių yra tarpai – leiskite jiems atsirasti ir jūsų gyvenime.

Mergelė (08 23–09 22)

Esate griežtoki aplinkiniams, bet gailestingi sau. Truputį patinginiausite, o darbai tarsi ryšuliai susiriša ir užtveria visus kelius į normalias atostogas. Nėra ko kaltinti, esate nepatenkinti savimi, pikti ir dar reiklesni aplinkiniams. Būkite griežtesni sau, realiai planuokite darbus ir juos padarykite. Tai atsispindės ne tik jūsų nuotaikose, bet ir pasiekimuose. Atostogos priartės, o jūs galėsite nuo kalvos žvelgti į vandenyną ir didžiuotis savimi.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pažadai – uodegos iš praeities. Nežadėkite nieko konkrečiai, neprisiriškite prie datų, konkrečių dienų, jei tai nėra jūsų tiesioginis darbas. Neprisiimkite atsakomybės už tai, kas jums patiems nėra labai svarbu. Palikite erdvės asmeniniam gyvenimui, malonumams ir pramogoms. Vasara – puikus laikas pamatyti naujus kraštus, aplankyti draugus ar tiesiog paklajoti papieviais. Tegu geriausias ir smagiausias laikas bus skirtas jums patiems.

Skorpionas (10 23–11 21)

Netvarka galvoje, darbuose, o gal ir namuose. Ir jei tai jus tenkina, jei tai jūsų gyvenimo būdas – puiku. Chaosas aplinkoje, viduje ir visose gyvenimiškose situacijose. Nuostabus pasiteisinimas: tai – kūrybingumas. Ne, tai apsileidimas. Įsiveskite tvarką, jei norite postūmio pirmyn. Tiesiog pradėkite ir tęskite. Jums nepavyks visko sutvarkyti ar išmesti iš karto, tad vėl grįžkite prie to, kad bent ką nors padarytumėte.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimo spintelėje yra tik du stalčiukai – „svarbu“ ir „antraeiliai dalykai“. Įpraskite pirmiausia atidaryti tą, kuris svarbus. Gali būti, kad ten jūsų santykiai su šeima, mėgstami darbai, meilė tėvams, atostogos, draugai, planai. Jūs patys visa tai sudedate. Tai, kas antrame, neturėtų persikraustyti į pirmą ar būti sumaišyta. Kai negalite apsispręsti, ką daryti ir ką pasirinkti, žvilgtelėkite į tai, kas svarbu, ir nepamirškite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jaučiatės patenkinti ir džiaugiatės tuo, ką turite. Deklaruojate, kad tokio gyvenimo ir norėjote. Jokių perspektyvų ir matymo į priekį. O kas rytoj? Jūs kaip beždžionė tire su automatu – visi taikiniai jūsų, viskas sukasi, barška, žavi, traukia dėmesį. Tik energija baigiasi, krypties nėra, rezultato nėra. Gal jo ir nereikia, gal žavi pats procesas ir jums gerai taip, kaip yra? Jei ne, reikia naujo gyvenimo plano. Puikus laikas jį rasti.

Vandenis (01 20–02 18)

Visi pasiūlymai atmetami, nevertinami, nes jūs žinote geriausiai. Jūs reaguojate į menkutes pastabas, įsižeidžiate dėl būtų ir nebūtų dalykų ir manote, kad pasaulį valdote jūs. Na, gal ne visą pasaulį, bet tikite, jog Dievas jūsų pusėje (kaip ir kiekvienas besiginčijantis tuo tiki). Nereikia gintis, jei jūsų niekas nepuola. Truputį ramiau vertinkite aplinką, daugiau laiko praleiskite gamtoje, užsiimkite fizine veikla ir nekariaukite.

Žuvys (02 19–03 20)

Turėdami gerą idėją ne visada galite ją realizuoti, paversti nauja veikla, pramoga ar verslu. Kartais vienam tai padaryti tiesiog neįmanoma. Ieškokite pagalbininko, kuris užpildys jūsų žinių spragas ar trūkstamą patirtį. Taip greičiau, nei prarasti begalę laiko bandant viską daryti pačiam. Kolektyvinis darbas – šios savaitės ašis, apie kurią sukasi gyvenimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.