Astrologė: vienas ženklas turi ruoštis naujiems iššūkiams

Astrologė Skirma Liepienė Liūtui pataria ruoštis naujiems iššūkiams. Avinui, Dvyniams, Ožiaragiui reikėtų suplanuoti, ką jie ateinančią savaitę nori nuveikti, ir tada tikslų siekti bus daug lengviau.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jul 1, 2018, 10:23 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Stabtelėjimas. Viską gerai apgalvokite, sudarykite veiksmų planą, gal net užsirašykite jį ir įrėminkite ant sienos. Taip nubrėšite gaires. Tai laikas, kai einant link tikslo reikia stabtelėti. Tai padės išsiaiškinti ne tik savo galimybes, bet ir konkurentų kėslus. Gal nieko svarbaus, tačiau geriau žinoti nei eiti apgraibomis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Intrigos. Nesistenkite atrodyti geresni, patrauklesni ar mielesni. Būkite tokie, kokie nesate, – paprastesni, kuklesni. Galite net sutikti su mažesne alga. Siekiate būti itin įdomūs, patrauklūs? O jeigu teks nusileisti ant žemės? Intrigų metas. O ten, kur intriga, smalsumas ir prikaustytas dėmesys, visada atsiranda šis tas įdomaus. Nuotykių jums kaip tik trūksta. Prisipažinkite, kad pasiilgote spalvų ir linksmybių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sprendimai. Kiekviename kieme sava smėlio dėžė. Jūs sprendžiate, ar leisite kam nors joje žaisti, ar ne. Kasdieniame gyvenime, namuose ir net darbe taip pat jūs sprendžiate, kas ir kaip bus. Gali būti, kad bijote imtis atsakomybės, priimti sprendimus, todėl viską paliksite ramiai tėkmei ir tai baigsis ne itin palankiai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pagalba. Kankins savos ir svetimos bėdos. Daugiau svetimos. Stengiatės visiems padėti, nes manote, kad tai pakelia savivertę, parodo, kokie jūs reikalingi, svarbūs, mylimi. O iš tiesų tik gaištate laiką, neleidžiate žmonėms spręsti savo problemų. Jūs skriaudžiate tuos, kuriems esą padedate, nes jie nesimoko, netobulėja ir vėl kreipiasi į jus pagalbos. Išmokite pasakyti „ne“, kai tai būtina. Visų problemų vis tiek neišspręsite, bet galite pabandyti jas permesti kitiems. Žmonės juk mėgsta padėti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Iššūkiai. Pakeitę drabužių stilių gyvenimo nepakeisite. Viena kelionė su savo makaronais į svetimą šalį taip pat nepakeis požiūrio. Puikus laikas didelėms permainoms, atveriančioms kitą pasaulį, suteikiančioms kitokios patirties. Tik ar turite tiek jėgų, užsispyrimo, kad to imtumėtės? Ar galite pakeisti savo įpročius, kurie trukdo judėti pirmyn, sutarti su mylimais žmonėmis? Gerai viską apgalvokite ir ruoškitės naujiems asmeniniams iššūkiams.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Bėgimas. Galima bėgti greitai, bet ar esate įsitikinę, jog bėgate reikiama kryptimi? Privalote turėti vietą, kurioje pailsite, apgalvojate kasdienius darbus, pakoreguojate bėgimo kryptį. Nebūtinai tai jogos studija ar siuvinėjimo kampelis. Gali būti ir mėgstamas restoranas, ir spalvinga pieva, kur galite išjungti telefoną, pabūti vieni tarp tų garsų ir kvapų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pusiausvyra. Valdykite emocijas, nepasiduokite aplinkinių spaudimui. Tai trikdo. Jeigu pargriuvote, atsikelsite. Jei pakilote labai aukštai, nukrisite. Neleiskite, kad tai išmuštų iš pusiausvyros. Kai esate nestabilios būsenos, pridarote daug klaidų, sugadinate santykius, prarandate artimus draugus ir užsakovus. Jūsų gyvenime svarbus kiekvienas žmogus, bet ne tiek, kad griautų jo pagrindus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Dėkingumas. Būkite dėkingi už tai, ką gaunate. Jums niekas nieko neprivalo duoti, bet jūs vis tiek gaunate. Dalykite komplimentus ir išmokite juos priimti. Taip nepaliaujamu srautu teka energija. Nepriimdami to, ką jums duoda, tą srautą sustabdote. Priimdami, bet nedėkodami taip pat uždarote vartus sėkmei. Leiskite laimei laisvai vaikštinėti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tobulėjimas. Nebandykite pakeisti pasaulio, nesistenkite jo padaryti patrauklesnio. Visa tai nepriklauso nuo jūsų. Jūs tiesiog galite surasti savo terpę, auditoriją, žmonių grupę, kuri mąsto panašiai kaip jūs, galbūt kai ką daro geriau už jus. Būtent tokioje aplinkoje galėsite mokytis, tobulėti. O jei esate tobuli, gyvenkite ir dirbkite vieni.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Režimas. Yra daugybė dalykų, kuriuos turite atlikti, daugybė pareigų, kurioms neužtenka jėgų. Ilga diena pasibaigia, o darbai taip ir lieka sąraše. Yra tik vienas būdas tai įveikti – dienos režimas. Pasisėdėjimai iki ryto pakeičia gyvenimo ritmą, sutrumpėja miegui skirtas laikas. Pasekmes pajusite darbe. Nesuplakite į vieną šaltą kokteilį darbų ir atostogų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Aukso vidurys. Skirtingos situacijos reikalauja skirtingo elgesio. Kartais tai primena vieno žmogaus teatrą, kai bandote prisitaikyti, pakeisti savo nuomonę, pritarti tam žmogui, kuris jums autoritetas. Bet ar iš tiesų to reikia? Ar tikrai esate tokie menki, kad negalite būti savimi? Sudėtinga rasti aukso vidurį ir nebūti pernelyg minkštam ar griežtam, bet jei būsite ne savimi, gyvenimas darysis pernelyg sudėtingas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planavimas. Ar nepavargote tingėdami? Laukia daug švenčių, bet gyvenimas dėl to nesustoja, niekas neatšaukia nei mokesčių, nei pareigų. Kad ir kokie patrauklūs būtų pasiūlymai, vasara vis tiek baigsis ir teks gyventi kaip anksčiau. Jei manote, kad tai bus dar negreitai, klystate. Planuokite, sugalvokite, ką veiksite, kai vėl papūs šiauriniai vėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.