Astrologė: vienam ženklui ši savaitė – svarbus atskaitos taškas

Ši savaitė daugeliui bus reikšminga: Mergelėms ir Vandeniams ji atneš likimo dovanų ir sėkmę, Svarstyklėms gali nutikti ne itin malonių dalykų, o štai Skorpionams ši savaitė apskritai bus lemtinga, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 11:29 AM

Avinas (03 21–04 19)

Nei gerai, nei blogai. Tiesiog gyvenimas, realybė, kuri skiriasi nuo to, kas buvo sumanyta, svarstyta. Galbūt jūs ir negalite su tuo susitaikyti, bet taip yra. Daugybė reikalų, sumanymų ir šiaip darbų sulėtėja lyg upė slėnyje. Yra tikimybė, jog nemalonūs praėjusios savaitės pokalbiai paliko nuosėdų, kad dažnai apie tai galvojate, tačiau tiesos čia yra ir jums teks keisti požiūrį ne tik į kai kuriuos žmones, bet ir į sprendimus.

Jautis (04 20–05 20)

Daugybę kartų girdėtas posakis apie užsidariusias vienas duris ir atsidariusias kitas šiuo metu nėra teisingas. Gal ir trinktelėjote, gal uždarėte, bet naujos neatsidaro ir tenka laukti tamsoje, prieškambaryje, kol pasirodys naujos galimybės. Neskubėkite, išlaukite, ir viskas bus taip, kaip iš tiesų turi būti. Džiaugsmingus santykius, malonų bendravimą gadina žmonės, kurie baksnoja į jūsų klaidas. Labiausiai tikėtina, jog tai daro giminaičiai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Geriau leistis išprausiamam nei bandyti sustabdyti lietų. Jūs negalite nieko pakeisti, kad ir kaip norėtumėte ar stengtumėtės. Jums reikia tai tiesiog išgyventi, išbūti šį laiką. Visi geri ir blogi dalykai praeina, niekas neužsilieka, tik dabar tai atrodo šiek tiek neteisinga, netikra ir kad tai negalėjo nutikti jums. Tai ilgai netruks, kaip ir lietus. Praeis, paliks didesnes ar mažesnes balas, ir tiek.

Vėžys (06 21–07 22)

Romantikos, o kartais ir liūdesio laikas. Nerimas dėl darbų, artimųjų sveikatos ar tiesiog ilgi vakarai priverčia daug ką apmąstyti. Po rausvai žydinčiais gauromečiais, galima paslėpti visą savo nerimą, surasti sau priimtiniausią meditacijos būdą, išsikovoti galimybes pabūti vieniems, pailsėti. Poilsis nebūtinai turi būti nuo darbų. Kartais reikia pabėgti nuo aplinkos, kurioje anksčiau jautėtės reikalingi, darbingi ir mylimi. Visa tai – kaip rausvas, kvapus mėnesio fonas.

Liūtas (07 23–08 22)

Ginčai savaitės pradžioje ne tik apie tai, kokia uogienė skaniausia. Tačiau ramūs pokalbiai leis užglostyti nesutarimus poroms, kurios kartu gyvena seniai. O ir šiaip daugiau pažinčių, susitikimų, linksmų pasisėdėjimų, juoko.

Bendriems reikalams, sumanymams ar kolektyviniams darbams labai palankus metas. Kaip ir santykiams ir partnerystei įtvirtinti, įvertinti. Įsipareigojimų pasidalijimas, tarpusavio susitarimai užfiksuojami, antspauduojami.

Mergelė (08 23–09 22)

Daugiau stabilumo finansiniuose reikaluose, daugiau prabangos, pasitikėjimo, o kartu ir likimo dovanų. Kai sekasi, norisi ir kitus pradžiuginti dovanomis, todėl jūsų dosnumas pradžioje stebins, o paskui erzins namiškius. Nesisėdės vienoje vietoje, norėsis skaityti, keliauti, daug ką nauja pamatyti. Pramogos užgoš darbus. Malonių diskusijų, smagių pasisėdėjimų laikas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laikas, kai viskas sekasi, keičiasi, užplaukia tamsūs, sunkūs debesys ir aplinka pasidaro nelabai draugiška. Nors tai ir emocionalus, šeimyniškas laikas, situacija aplink bus kitokia nei prieš savaitę. Ir tai pasireikš įvairiomis formomis: kam gresia nesutarimai su giminėmis, kam su antrąja puse susikalbėti seksis sunkiai, o kitiems draugai tikrą kiaulystę iškrės. Didelė emocinė įtampa gali išmušti pagrindą iš po kojų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tai ne tik reikšminga savaitė ar pažymėtos dienos kalendoriuje – tai atskaitos taškas, nuo kurio prasideda tam tikri procesai. Jūsų vidinė ugnis yra slopinama, bandoma apriboti asmeninė laisvė, teisės, o jūsų ego apkarpomas. Jūs negalite su tuo susitaikyti, tad atsiranda didelis pasipriešinimas, įtampa namie. Dvi priešingos temos, du skirtingi gyvenimo poliai ir tarp jų žaibuojantys bei griaudžiantys barniai. Ar galima to išvengti? Galima tiesiog į viską žiūrėti ramiau.

Šaulys (11 22–12 21)

Niekas nesikeičia, taisyklės griežtos kaip šachmatuose. Jei rikis ėjo juodais langeliais, taip ir eis, o bokštas nešuoliuos kaip žirgas. Laikykitės taisyklių, kurių visada laikėtės, ir jums pavyks paskelbti matą savo konkurentams. Išaiškės visi slapti ėjimai ir melagystės, tad rizikuoti neverta. Namuose taip pat visi turi žinoti savo pareigas ir jas vykdyti, net tada, kai atrodo, kad tai jau beprasmiška.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nebijokite rizikuoti, nors tai ir atrodo beprotiškai kvaila. Negalvokite, kas būtų, jeigu būtumėte drąsesni. Net jei ir nebus to, ko tikitės, būsite išbandę savo galimybes. Jei jaučiate, kad dar ne laikas, atidėkite kitai savaitei, tačiau nenubraukite noro atrasti ką nors naujo. Asmeniniame gyvenime taip pat pradeda sektis, nors tai dar ne meilė, bet flirtas užburiantis, patraukiantis.

Vandenis (01 20–02 18)

Didelis pasirinkimas – irgi stresas. Tačiau čia yra ir žavesio, nes turėdami pasirinkimo galimybes jaučiatės svarbesni, labiau pasitikintys savimi ir esate linkę iš kitų reikalauti taip pat daugiau. O tai jau evoliucija, kur mitybos piramidės viršuje – stipriausi. Žinoti, kad esi geriausias, – didžiausias prizas. Tačiau iš tų, kuriuos gyvenimas apdovanoja gausiausiai, daugiausia ir reikalaujama.

Žuvys (02 19–03 20)

Bus dienų, kurios prasilenks su realybe. Panašu į mėnulio nušviestą taką per ežerą. Kelias lyg ir yra, bet realybė – kitokia. Iliuzijas teks suvaldyti dar ne kartą, teks atsirinkti, kas tikra. Galimybių yra, bet yra ir naujų problemų. Kaip jas spręsite, priklausys ne tik nuo jūsų, bet ir nuo to, kiek esate įklimpę su finansiniais įsipareigojimais, kiek esate priklausomi nuo tėvų ir ko norite ateityje. Gali būti, kad viskas aišku ir takas ežero viduriu yra tikras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.