Astrologė: vienam ženklui tai bus geriausias šios vasaros laikotarpis

Ateinanti savaitė vienam Zodiako ženklui bus bene pats geriausias šios vasaros laikotarpis, žada astrologė Skirma Liepienė. Tas laimingasis ženklas yra Vėžys.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 8, 2018, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Įdomybės. Atsargiai rinkitės draugus, neskolinkite pinigų, neatskleiskite svetimų paslapčių. Savaitė neturi jokios spalvos. Ji nebus išskirtinė, jei laiką leisite ten, kur gyvenate. Keliaujantiems nutiks daugybė įdomybių, jie pamatys tai, ko dar nematė, atras naujų įdomių gyvenimo briaunų. Tai gali būti ir smulkmenos, bet vis tiek malonios ir žavinčios.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laukimas. Nepatikliai vertinate draugų norus ir siekius šią vasarą ką nors nuveikti kartu. Nedomina nei nauji sumanymai, nei naujos kelionių kryptys. Rūpi tik tai, kas žinoma ir patikima. Gal ir gerai, nes dabar laikas sustingsta, neskuba ir laukia, kol viskas nurims savaime. Todėl laukti – teisingiausias sprendimas. Lūkuriuojant atsiranda ne tik palankiausi atostogų pasiūlymai, bet ir konkretūs planai, patikimi užsakovai, rangovai ir partneriai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Atradimai. Vieni išveda naujas pomidorų veisles, kiti atranda naujus žmones ar naujas šalis. Be pomidorų gyventi galima, bet be jausmų – sudėtinga. Tai sudrumsčia ramybę, kurios galbūt net nebuvo. Visa kita – kaip visada: darbai, namai, draugai, vaikai. Visiems reikia dėmesio, laužų, kepsnių ir pramogų. Nesvarbu, kokie jūsų norai ar troškimai, kokie jausmai bunda. Svarbiausia – kasdienybė.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Veikla. Vienas geriausių, daug pasirinkimo laisvės suteikiantis periodas šią vasarą. Žinoma, labai daug lems ir tai, ar jūs norite ką nors veikti, ar jums rūpi jūsų ateitis, ar esate pasiruošę dėl to dirbti ir imtis atsakomybės. Kol lauksite, kiti apsispręs, imsis veiklos, o jums paliks antraeilius darbus be atsakomybės, bet ir be perspektyvų. Viskas bus taip, kaip jūs norėsite, kaip pasirinksite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pelkynai. Nesvarbu, kur esate ir ką veikiate. Kasdienybė taps tokia klampi ir nemaloni, kad norėsis viską palikti ir bėgti tolyn, ten, kur šviesiau, giedriau, o kartais ryškiai žalia. Nuo savęs sunku pabėgti. Pasilikite ten, kur esate, tačiau neleiskite greta jūsų veistis visokiausiems padarams, kurie ėda ne tik jūsų nervus, bet ir sėkmę.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Draugai. Reikia rasti laiko ne tik namiškiams, bet ir draugams. Ne vien todėl, kad turėtumėte kam pasigirti, jog jums sekasi ir dar ilgai gerai seksis (kai kalbama apie finansus), o ir todėl, kad galėtumėte pasiguosti dėl menkų nesėkmių darbe ar dėl sukandžiotų, sudilgintų kojų. Laikas geras ir susitikimams, ir naujoms pažintims, ir darbams. Kelionės tekančiu vandeniu daug sėkmingesnės nei sausuma.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ciklas. Dažniausiai remiatės patirtimi, įprastais gyvenimo ciklais, rutina. Ir kai tie ciklai sutrinka, ateitis tampa neaiški. Tai išmuša iš vėžių, bet kartu leidžia naujai pažvelgti į įprastas situacijas, kai ką pakoreguoti, įnešti kai ką nauja ir vėl pradėti naujus ciklus. Tai laikas, kai bandote grįžti prie to, kas jūsų gyvenimą padaro stabilesnį, patogesnį ir truputį patrauklesnį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Naujovės. Laukiate, kad tuoj pasijusite geriau, pradėsite ką nors nauja, įdomaus ir vertinga. Taip ir bus. Dar savaitė kita – ir atsidarys didieji vartai, jums bus leista veikti, imtis iniciatyvos ir įgyvendinti visus planus. Tokiais momentais reikia pasinaudoti, tačiau jiems reikia ir pasiruošti, kad laiko veltui negaištumėte. Tikėtina, kad kalbos suksis apie keliones, namus ir artimiausius žmones.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Apsvaigimas. Didžiausios jūsų bėdos – paklydimai, tikslingumo, moralės trūkumas. Laukia nedideli skandalai, teisingi ir neteisingi kaltinimai, plepalai, apkalbos. Visa tai negražu, neskanu ir neteisinga. Jei norite to išvengti, teks gerai pagalvoti, su kuo aptarti reikalus, jei viskas pasisuks nepageidaujama kryptimi. Taip pat bus daug romantikos, meno ir lengvo apsvaigimo. Galėsite rašyti, dainuoti ir šlovinti meilę.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sėkmė. Norisi gyventi gražiai ir patogiai. Nors nieko bloga nenutinka, nuotaika subjūra staiga, be didesnio pagrindo. Tai laikas, kai iš tiesų sekasi, – mažose smulkmenose, santykiuose, darbuose. Kažkur vis tiek sekasi, bet jūs norite daugiau. Ir tai sukelia vidinį šiugždesį, nerimą ir norą viską pakeisti. Nereikia keisti to, kas dabar yra stabilu. Siekite tiek, kiek esate verti, ir tiek, kiek galite gauti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Konkurencija. Daugės kontaktų, darbo kelionių. Noras keliauti skatins aktyvumą, veržlumą. Darbe laukia konkurencija. Daug jėgų ir pastangų pareikalaus bandymai išsaugoti savo pozicijas ir siekiai užimti naujas teritorijas. Laukia aštrūs pokalbiai. Būsite impulsyvūs. Tai gali tapti trumpalaikių, bet itin nemalonių situacijų priežastimi. Viską pavyks sutvarkyti neoficialioje aplinkoje. Rinkitės vietoves, kur mažiau uodų, nes jie blaško.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Lukštai. Įvaizdis, šukuosena ar piešti antakiai gali daug ką sugadinti ir tik išimtiniais atvejais pagelbėti. Viską lemia jūsų profesionalumas ir tvirtumas ginant savo poziciją. Tai ir yra tikroji jūsų vertė, visa kita – tik zylių išlukštenti saulėgrąžų lukštai. Atmeskite patarimus, nesvarstykite svetimų idėjų, vadovaukitės savo nuomone, nuojautomis ir tuo, ką mokate geriausiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.