Astrologė vienam ženklui: viskas bus labai gerai

Avinas (03 21–04 19)

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 12:06 PM

Vasaros atostogos, pokalbiai, debatai ir ginčai paplūdimyje ar pievelėje dažniausiai vyksta emociniu pagrindu. Tokiose situacijose labai sunku ką nors nuspręsti, sutarti ar laimėti. Nebent jums pavyktų pašalinti pasipriešinimą ledais, skaniu vaisiniu kokteiliu ar tiesiog meilikavimu. Visos priemonės geros, jei jūs pasiekiate tikslą be nuostolių, moralinės graužaties ar kivirčų.

Jautis (04 20–05 20)

Reikalinga sistema darbuose, namuose ar kasdienybės ritme. Be jos dabar viskas susikuičia, susimala ir jūs grįžtate prie to, ką galima būtų išspręsti vienu kartu. Čia kaip išeinant į darbą sugrįžti pažiūrėti, ar išjungtas arbatinukas, uždarytas langas, ar katinas paliktas ten, kur reikia. Laiko gaišimas, išsibarstymas ir nepasitikėjimas savimi. Suraskite būdų, kaip to išvengti, ir bus lengviau jums patiems bei tiems, kurie greta jūsų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pasitikėjimas – kaip atverti langai. Langai arba atsidaro, arba apmusiję lieka uždaryti. Jei norite ką nors parduoti – prekę, paslaugą, jei ieškote darbo, jei norite prisistatyti, jumis turi pasitikėti, kad sulauktumėte palankaus rezultato. Padarykite taip, kad langai atsivertų. Jei ne – jūsų niekas negirdi, klauso tik savo muzikos. Norėdami sulaukti pasitikėjimo turite ką nors duoti, gerai užsirekomenduoti, būti naudingi.

Vėžys (06 21–07 22)

Dideli planai, geros idėjos, tačiau reikia įvertinti, ar ne pernelyg didelės laiko sąnaudos tam įgyvendinti. Ir jei matote, kad laike viskas išsitempia, neįgyvendinama norimais terminais – atsisakykite to, negaiškite arba nesistenkite padaryti visko idealiai, tenkinkitės paprastesniu variantu. Idealus kompromisas yra realiau nei idealus sprendimas. Tai lyderio pozicija, o jūs tokie ir esate.

Liūtas (07 23–08 22)

Atostogų metas – tai ne tik poilsis nuo darbų, pomidorų laistymas, pievelės pjovimas ir ilgi pokalbiai su draugais. Atostogos skirtos perkrauti mąstymo sistemą, apgalvoti tolesnes perspektyvas, daugiau bendrauti su vaikais, artimaisiais, rasti bendrus įstrigusių problemų sprendimus. Tai naujo gyvenimo plano koregavimas visam šaltajam sezonui. Ši savaitė nėra malonumų metas – tai sprendimų savaitė.

Mergelė (08 23–09 22)

Basomis toli nenueisite, nebent per pievą iki ežeriuko, laukinių morkų pasirinksite, ir tiek. Patogi avalynė reikalinga ne tik tiesiogine, bet ir perkeltine prasme – tik pasiruošę galite išeiti į tolimą kelią. Šeimos planai, nekilnojamojo turto bei slaugos klausimai tampa aktualūs, reikalauja kokių nors gairių ateičiai. Galite tartis, kalbėtis, derėtis, tačiau didžioji pareigų dalis teks jums arba bent jau priklausys nuo jūsų. Neužsikraukite per daug.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Darbuose ramiau, stabiliau ir su perspektyvomis, kurios tiesiog plaukte išplaukia su giros putele. Viskas burbuliuoja geresne linkme, palankesnėmis aplinkybėmis ir storesne pinigine. Lieka tik džiaugtis gyvenimu, atostogauti tik savaitgaliais ir lankyti draugus vakarais. Konfliktai namuose išsibaigia, didieji norai subliūkšta, tačiau mažieji puikiai įgyvendinami. Jei patys visko nesugadinsite, viskas bus labai gerai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kuo ilgiau laukiate, tuo jūsų noras tampa didesnis ir tuo labiau tikėtina, jog paprašius jums bus atsakyta. Mindžikuojate, svarstote, deratės su savimi, einate, grįžtate ir nieko neturite. Ženkite didelį žingsnį, paklauskite, paprašykite – atsakys, nepavyks, tai bent jau nepuoselėsite tuščių vilčių ir galėsite visą energiją nukreipti kita linkme. Šios savaitės kertinis akmuo – aiškumas bet kokioje situacijoje.

Šaulys (11 22–12 21)

Intensyvus laikas, daugybė planų, sprendimų ir ėjimas vieno vienintelio tikslo link. Ne viskas taip, kaip planavote. Tiek nedaug lieka iki viršūnės, iki galutinio tikslo, – tik vienas žingsnis. Tačiau situacija keičiasi, vėjas tampa priešiškas, dangus niaukiasi. Reikia trauktis. Tai ir yra sunkiausia – pasitraukti. Rizikuodami, abejodami jūs vis tiek einate tolyn, aukštyn. Viskas priklausys nuo šerpo patirties.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei žuvį įmesite atgal į jūrą, ji nuplauks, grįš į gelmes. Nesitikėkite, kad žmogus, grįžęs į savo aplinką, elgsis kitaip, nei elgėsi anksčiau. Jūs nepakeisite kito žmogaus, jei jis pats to nenori. Nepakeisite ir savęs, jei nebus dėl ko keistis. Ši savaitė patvirtina šią seną tiesą, kad viskas lieka taip, kaip buvo, kad niekas nepasikeitė, kad tikėjimas stebuklais – dar ne pats stebuklas. Išsisklaidžiusios iliuzijos sugadins nuotaiką.

Vandenis (01 20–02 18)

Gera idėja yra gerai. Tikėjimas ja – taip pat. Tačiau nieko nebus, nieko neįvyks, jei jūs nepasiruošę investuoti į savąją idėją. Turite troškimą išlošti, tikite, kad sekasi loterijose, bet dvejojate, ar išleisti pinigų bilietui. Gyvenimo norams, planams, siekiams ir meilei galioja lygiai tas pat. Jei esate pasiruošę rizikuoti finansiškai, galite aukoti laisvadienius, malonų drybsojimą pajūryje dėl idėjos – jūs laimėtojas. Jei idėja lieka tik idėja – eikite kiemo šluoti.

Žuvys (02 19–03 20)

Knygos rašymas – tai ne puslapių numeracija, tai – darbas. Lygiai taip pat ir kiti dalykai – arba jūs dirbate, einate kryptingai, įdedate jėgų maksimaliai, arba nedarote nieko. Gyvenimo puslapių numeracija, kosmetinis remontas, sutvarkytas vienas kampas namuose – tai tik įtampos nuslopinimas, savęs raminimas, kuris neveda prie jokių tikslų ar laimėjimų. Jūs dabar galite sau leisti atsipūsti, bet vėliau teks užsiimti tuo, kas tikrai pareikalaus maksimalios jūsų energijos ir dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.