Astrologė: kitą savaitę vienas ženklas spindės iš toli

Kitą savaitę veiklos pakaks daugeliui Zodiako ženklų, žada astrologė Skirma Liepienė. Jaučio atstovai švies iš toli – tiesa, sunku pasakyti, ar tai bus gera, ar bloga šlovė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Liūtas
Liūtas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 29, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jul 29, 2018, 11:37 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Audros. Muzikinė pauzė baigėsi, pageidavimų koncertas tęsiasi. Vieniems reikia vieno, kitiems – kito, sukitės kaip išmanydami. Nesklandumų iškyla ne oficialioje aplinkoje, o namuose. Bendras gyvenimas svarbus kaip ir darbas, bet nuolat įsisiautėjančios audros verčia tuo abejoti. Nurimkite. Sudarykite bent kelių dienų paliaubas. Pasistenkite pašalinti nesutarimų priežastis. Neįvelkite į konfliktus giminaičių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Spinduliai. Šviečiate iš toli. Gal tai šlovės spinduliai, kurie dar spindi nuo apdovanojimų ir pagyrų? Gali būti, kad tie spinduliai visai ne nuo šampano taurės, o nuo aptrintos sagos. Tinkamai įvertinkite tai, ką turite ir kuo galite pasitikėti. Dideli planai gali subliūkšti, nes draugų parama kol kas nėra tokia tvirta, kaip tikėtasi, o ir antroji pusė ne visada šalia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Konfliktai. Gali kilti daug prieštaringų minčių, visa jausmų gama, kai kalbama apie tuos, kurie nusiteikę priešiškai. Svarbiausia – kontroliuoti save, užglaistyti konfliktus, jei reikia – nusileisti. Diskusijai ieškokite kitos aplinkos. Galbūt viską galima aptarti ramiai gurkšnojant šaltą kokteilį, gal konfliktą pavyks išspręsti plaukiant ta pačia valtimi. Derybas ir ginčus perkelkite į kitą erdvę.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kelias. Žinoti kelią ir jį nueiti nėra tas pat. Daugybę kartų sustodami, klupdami, vėl atsikeldami ir eidami patvirtinate tikslo svarbą. Gali būti, kad jau negalite pasitraukti iš ten, kur esate, negalite nieko pakeisti, tačiau kelias vis dar driekiasi ir stebina. Neleiskite, kad kas nors nuvestų klystkeliais, vertinkite tas galimybes, kurias turite.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pastangos. Jums nereikia apsimetinėti ir įrodinėti, kad galite ir mokate daug, turite patirties, žinių. Pakaks patiems tuo patikėti, neneigti prigimties. Būkite tokie, kokie esate. Puikus metas mokyti ir mokytis, atrasti naujų krypčių, šalių, patiekalų ir gyvenimą paversti truputį spalvingesniu, net jei ir atrodo, kad viskas beprasmiška.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Klausimai. Jei reikia atsakymų, užduokite klausimų – nepatogių, atvirų. Tokių, į kuriuos atsakyti būtina. Jeigu tinkamai paklausite, sulauksite atsakymų. Nieko nėra svarbiau už teisingą informaciją. Nebijokite būti neparankūs. Jūs gyvenate savo gyvenimą, aplinkiniai – savo. Kovokite už savas galimybes ir vietą po saule. Aplinkiniams geresni galėsite pabūti kitą kartą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Originalumas. Norite normalaus, sotaus, oraus gyvenimo? O kas tai yra? Dešrelių kepimas, krepšinis su draugais? O gal rizika, greitis ir kopimas į kalnus? Kiekvienam normalus gyvenimas kitoks. Todėl neužkraukite savo gyvenimo kitiems, nebandykite į savo veiklą įtraukti tų, kam ji neįdomi. Saviškę tiesą irgi pasilaikykite. Taip bus geriau visiems.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Stebėtojas. Emocijas įžiebia aplinka. Jūs esate kaip kino žiūrovas: stebite emocijas, išgyvenate jas su pagrindiniu herojumi, tačiau jos – ne jūsų. Aplinkiniai užverčia savo išgyvenimais ir planais. Jei nemokėsite atsiriboti, stebėti iš šalies, imsite skęsti. Būkite stebėtojas. Išklausykite, patarkite, bet nesikiškite. Kuo labiau nuo visko atsiribosite, tuo lengviau praslinks ši savaitė.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Veikla. Jei ieškosite galimybių, visada rasite. Veiklos jums užteks, jei žinosite, kodėl tai darote ir ką norite turėti. Nesvarbu, kad kai kam nepatinkate, esate pernelyg laisvi ar drąsūs. Tikėkite savimi, žinokite, ko esate verti, imkite tiek, kiek galite panešti. Žinoma, Dievo įsakymų paminti nevalia. Namuose šiek tiek pabars, vėliau pasidžiaugs, bet vis tiek stebės atidžiai. Nenuvilkite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Darbas. Nekreipkite dėmesio nei į apkalbas, nei į patarimus. Jei jau įsikinkėte, tai ir vežkite. Norėsite viską mesti, svajosite apie lėtesnį tempą, ramesnius namus, daugiau tvarkos ir pastovumo. Jei labai sudėtinga, dalį darbų permeskite kitiems – jie tikrai padės be jokio atlygio. Viską po truputį kaupkite (darbus, galimybes, pažintis) ir toliau vežkite, kol galėsite panaudoti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Drąsa. Kol nepakliuvote į tvirtą gyvenimo tinklą, judėkite pirmyn, išskleiskite visas bures, nes vėjas palankus drąsiesiems. Drąsos reikia ne tik tiems, kas ištisas dienas bus priversti bendrauti, organizuoti išvykas ar linksminti giminaičius. Drąsa būtina ir priimantiems darbo sprendimus, norintiems pokyčių namuose. Permainos tikrai artėja, todėl reikia joms ruoštis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Greitis. Gyvenimas lekia greitai, tad planai, svajonės ir troškimai įgyja pagreitį. Tai, kas atrodė toli, nepasiekiama ir nerealu, įgauna apčiuopiamus kontūrus. Tai turi ir neigiamą aspektą – reikia suktis, skubėti, nėra laiko pauzėms ir svarstymams. Tai šiek tiek glumina. Aplinkinių paramos lyg ir nereikia, nes dabar viskas priklauso tik nuo jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.