Astrologė vienam ženklui: kitą savaitę būsite žavūs ir gerai nusiteikę

Ateinančią savaitę pasitikėjimo savimi trūks Skorpionui, o Vėžys atkreips į save aplinkinių dėmesį. Žavus ir gerai nusiteikęs bus Ožiaragis, prognozuoja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 5:03 AM

AVINAS (03.20 – 04.19)

Didelis baravykų kiekis papuošia krepšį, tačiau savo gražiausią grybą turite surasti patys. Jei jums nurodo grybingas vietas, pasako kur ieškoti, tai dar nereiškia, kad taip ir bus. Labiau pasikliaukite sava patirtimi, nei patarimais. Nesvarbu kur tos paieškos bus: banke, darbe, meilėje. Viskas priklausys nuo jūsų patirties ir savęs vertinimo. Jei mylėsite patys save, jei vertinsite teisingai, turėsite tokį laimikį, kurio nusipelnėte.

JAUTIS (04.20 – 05.20)

Kai tik susiruošiate pasakyti ką nors svarbaus, kas nors jus pertraukia arba jūsų negirdi. Vadinasi, to daryti neverta. Ir jei liko neišsakytų naujienų, pasiūlymų, svarstymų – tegul lieka ateičiai. Gal laikui bėgant net nereikės apie tai diskutuoti, svarstyti. Pačios vertingiausios mintys ir idėjos laikui bėgant nublanksta. Tačiau vis tiek bus situacijų, kai turėsite išsakyti savo sprendimus. Ir tai komplikuos santykius artimoje aplinkoje.

DVYNIAI (05.21 – 06.20)

Praktiškoji pusė laimi. Ne tik ant palangės ar darže, bet ir namuose, darbe. Labai sunku laiką skirti malonumams, pramogoms ar laisvalaikiui, kai yra susikaupę neužbaigtų darbų, reikia spręsti buitines problemas ar tiesiog kažkur nuvažiuoti, kažką atvežti, perkelti, padaryti. Norisi susisukti greitai, dar pasimėgauti vasaros teikiamais malonumais, pajūrio smėlio, šiltu vandeniu, malonia draugija.

VĖŽYS (06.21 – 07. 22)

Kad ir kur būtumėte, jūs atkreipiate dėmesį į save. Jus stebi, jumis seka, tampate guru jaunesniems kolegoms ar giminaičiams. Tačiau kiekvienas dėmesys ir sekėjai įpareigoja, tad turite pasverti kiekvieną savo žodį, būti pavyzdžiu, lyderiu. Tai ne visiems patiks ir jūs turėsite rūpesčių artimoje aplinkoje. Draugai ar bičiuliai, užsukę kavutės, gali likti iki ryto, tad būkite pasiruošę priimti svečius.

LIŪTAS (07.23 – 08.22)

Kartais tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog viską reikia keisti. Gerai apsvarsčius ir įvertinus paaiškėja, jog galima prisitaikyti ir rasti visai neblogą išeitį. Ir tada gyvenimas taps patogesnis, mažiau komplikuotas, galbūt atsiras naujų galimybių, nauja realizacija, naujas savęs matymas. Keičiant, atsisakant ar kertant visada yra nukentėjusioji pusė. Šios savaitės tikslas – pasiekti permainų su kuo mažesniais nuostoliais.

MERGELĖ (08.23 – 09.22)

Voratinkliai apipainioja žydinčius šilokus, suvelia mintis ir apvelka liūdesiu rugpjūčio rytus. Net ir didžiausi optimistai supranta, jog baigiasi atostogų tarpsnis ir artimiausius mėnesius teks dirbti, stengtis, pradėti ir baigti darbus. Bus labai nedaug laiko poilsiui ar pasisėdėjimams po žvaigždėtu dangumi. Didelių užmojų nematyti, bet viskas sėkmingai juda į priekį, nors jums norėtųsi didesnio tempo.

SVARSTYKLĖS (09.23 – 10.22)

Puikiai suprasdami, jog ne viską galite pasverti, įvertinti ir parduoti, jūs apgalvojate kiekvieną savo žingsnį, kiekvieną pažadą. Gali būti, jog namiškiams atrodo, jog kartais elgiatės lengvabūdiškai, ir jie neįvertina jūsų pasirinkimo kainos. Jūs patys geriausiai žinote, ką dabar reikia daryti, kiek galima nusileisti, kiek galima apeiti, o kada reikia pasakyti “ne”. Tai patinka ne visiems, tačiau kito kelio nėra, ribas brėžiate jūs.

SKORPIONAS (10.23 – 11.21)

Nepasitikėjimas savimi nepadeda pasiekti trokštamo tikslo. Reikia tiesiog pabandyti. Susikaupti, išskleisti sparnus ir pakilti, apžvelgti viską iš viršaus, įsitikinti, jog galite tai padaryti. O ar skraidysite, ar tai tikrai jūsų trokštamas kelias, ar bus iš to naudos – kitas reikalas. Tačiau pabandyti reikia, jau vien tam, kad pasitikėtumėte savimi. Bandymų, sėkmių ir nesėkmių savaitė. Vertingas laikas tikrinant savas galimybes.

ŠAULYS (11.22 – 12.21)

Prieš kažko atsisakant pirmiausiai tai reikia turėti ir pažinti. Jūs negalite neigti to, ko nepažįstate, su kuo nesusidūrėte. Pasistenkite išklausyti kitą nuomonę, įsiklausykite į svetimus argumentus, atmeskite juos tik tada, kai suprasite ką atmetate ir kodėl jums tai nepriimtina. Jūs turite suprasti, ko ir kodėl atsisakote. Lengva skelbti tiesas, įstatymus, kurių niekada nesilaikėte patys. Dar lengviau norimą pateikti kaip esamą.

OŽIARAGIS (12.22 – 01.20)

Niekas nelieka nepastebėtas. O ypač jūs. Ne todėl, kad labai gražūs ar protingi, bet todėl, kad esate šmaikštūs, žavūs ir gerai nusiteikę. Tai nereiškia, kad viskas idealu ar labai gerai. Tiesiog sugebate savo nuotaikas, savo pergyvenimus ar nesėkmes maskuoti. Papildomos pareigos, kurios užgriuvo visai netikėtai, sukelia rūpesčių. Tačiau jos malonios ir neilgalaikės. Vasara netrukus pasibaigs.

VANDENIS (01.21 – 02.17)

Ši savaitė gali būti ir naujų sėkmingų santykių pradžia, ir senųjų jausmų užtvirtinimas. Nauja patirtis ne tik saulėtoje saloje, bet ir čia, knygyne ar kavinėje po atviru dangumi. Kai viskas viduje banguoja, labai sunku susikaupti rimtesniems tikslams. Tačiau jūs būsite priversti tai padaryti. Nepamirškite, kad tie, kas greitai įsimyli, greitai ir atšąla. O vasaros metu užsimezgę santykiai mažiausiai patvarūs.

ŽUVYS (02.18 – 03.20)

Neskubėkite sakyti nemalonios tiesos, jei jūsų neklausia. Nesikiškite į svetimas problemas, nebandykite taikyti susipykusių, nepatarinėkite, neapkalbinėkite, neaptarinėkite. Kas pykosi, susitaikys, o kalčiausi liksite jūs. Pasitraukite į šalį ir tiesiog stebėkite, kuo ta istorija baigsis. Trumpos kelionės šią savaitę bus labai komplikuotos, bet jas išgelbėti gali gera kompanija, šnekus pakeleivis bei kruopštus pasiruošimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.