Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 15 d.

Trečiadienis – darnus metas, geras ramiai pabendrauti, taikytis – tiek su savais, tiek su svetimais. Tiesa, diena nepalanki audringai pramogauti ir švęsti – tai santūrumo, saiko atgavimo laikas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2018, 12:01 AM

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei miegojote prie atviro lango ar po atviru dangumi. Gerai regėti sapne dangų, žvaigždes, vaivorykštę – tai sėkmė; būti nuogam – išsivalyti, pasveikti nuo ligų; atverti duris – prasideda naujas etapas gyvenime; regėti vaikystės namus – skolų grąžinimas. Tačiau kur nors įkristi – nelaimė; matuotis drabužius – kažką slegiate savo problemomis; maudytis – paskalos, pasmerkimas; regėti sodus, vaisius – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei kraujuotų dantenos, iš nosies kraujas bėgtų, susižeisti iki kraujo, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei ant jūsų byrėtų tinkas, žemės grumstas užkristų, jei šukos sulūžtų, veidrodis sudužtų, virš galvos varnas kranksėtų, po kojomis grindys įlūžtų, jei langas sudužtų, daug juoktis, pokštauti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje pašauktų, giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus; patartinos aprangos spalvos – auksinė, geltona, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite labiau atsižvelgti į aplinkinių (ypač sutuoktinio) nuomonę. Tai meilės metas – leiskite laiką su savo pora. Šiomis dienomis užsimezgę romantiški ryšiai bus perspektyvūs.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pasistenkite būti atidesni, labiau pagelbėti antrajai pusei – jūsų pastangos bus įvertintos (o priekabės neturi rimto pagrindo).

Dvyniai (05 21–06 21). Šiomis dienomis jus gali pasiekti žinia apie kadaise mylėtą žmogų... Gal sena meilė nerūdija? Tai bus visapusiškai palankios dienos – tikras svajonių metas, kai likimas tampa dosnus visose gyvenimo srityse. Šios dienos įsimylėjimai – laiminga lemtis.

Vėžys (06 22–07 22). Niekur neskubėkite, niekuo svarbiu neužsiimkite – atsiduokite šeimai, artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Smagus trečiadienis – jūsų laukia geros naujienos, džiugūs susitikimai. Įsidėmėkite tądien išgirstus dalykus, mokėkite išklausykite patarimus ir nesistenkite įsimylėti iš pirmo žvilgsnio.

Mergelė (08 23–09 22). Iš esmės ramios, palankios dienos, kai iš likimo gauname tai, kas mus nuramina, išgydo. Idėjos, kurios šiuo metu sukasi jūsų galvoje, kaip ir gauti pasiūlymai, duos naudos. Tik neskubėkite, likite nuoseklūs. Būkite dosnūs. Trečiadienis puikus labdaringam gestui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sulauksite išskirtinio dėmesio tiek iš artimųjų, draugų, tiek iš priešingos lyties atstovų. Netyčia gali užsimegzti intriguojantis romanas. Šiomis dienomis svarbu nesikarščiuoti ir atsargiau vairuoti automobilį. Tik nepervertinkite savo jėgų, nepasiduokite azartui. Būkite atidesni sutuoktinio poreikiams – vakaras geras įteikti meilės dovaną.

Skorpionas (10 24–11 22). Svarbesnių reikalų tvarkymą atidėkite ketvirtadieniui, penktadieniui, o šiandien siekite atsiriboti ne tiktai nuo nesibaigiančių rūpesčių darbe ir namuose, bet ir šnekų – nenorėkite daug žinoti.

Šaulys (11 23–12 21). Kuo mažiau planuokite – laukia smagūs netikėtumai, bet jums teks keisti planus. Ištieskite pagalbos ranką, net jei jūsų pačių reikalai ne patys geriausi, – pelnysite draugų, kolegų, visuomenės simpatijas. Šiomis dienomis atsitiktinis susitikimas, pokalbis gali padėti sprendžiant finansines problemas. Tai ir netikėtos meilės metas – gali užvaldyti nelaukti jausmai, apimti aistros.

Ožiaragis (12 22–01 19). Perspektyvios karjerai trečiadienio pažintys. Tiek dalykiniai, tiek finansiniai pasiūlymai, gauti šiomis dienomis, bus naudingi. Verta susitikti su senais draugais – tai ne tik pataisys nuotaiką, bet ir padės išvysti naujas geras perspektyvas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis tinkamas neoficialioje aplinkoje aptarti jūsų karjeros reikalus, palankus ir rimtam pokalbiui su tėvais.

Žuvys (02 19–03 20). Vargu ar pavyks viską apskaičiuoti taip, kad užbėgtumėte įvykiams už akių, tad geriau nesiimti svarbių, ypač finansinių, reikalų tvarkymo, labai neišgyventi dėl sutuoktinio ar mylimo žmogaus – jau ketvirtadienį, penktadienį daug kas pasisuks gera linkme. Stiprinkite nervus, sveikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.