Astrologė perspėja: vienam ženklui suduš rožiniai akiniai

Savaitė, kurią įžengiame į rudenį, lengva nebus. Ypač tą pajus Jaučio ženklo atstovai, kuriems suduš rožiniai akiniai, perspėja astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 10:56 AM, atnaujinta Aug 28, 2018, 11:12 AM

Avinas (03 21–04 19)

Maža smulkmena – nuotrauka, filmas ar reklama – gali nurodyti kitos kelionės kryptį. Gal tai bus trumputė išvyka į gretimą miestą apžiūrėti angelų, o gal keliausite į egzotiškus kraštus, kur raudonas smėlis lipnus ir ausyse spengia tyla. Nesvarbu, į kokią vietą ši nuoroda nuves, svarbu tik tai, kad nuo jos prasidės naujas etapas, keisis gyvenimas. Tai taps naujo jūsų gyvenimo pradžia. Dairykitės, ieškokite, pažinkite ženklus, kuriuos palieka likimas.

Jautis (04 20–05 20)

Rožiniai akiniai dūžta, kai kam stiklais į vidų. Visos iliuzijos, svajos, visi nerealūs tikslai pabyra smulkiais stikliukais. Nelieka nieko kita, tik iš naujo įvertinti savo galimybes, persvarstyti planus ir pasitelkus vidinį sąžinės balsą pradėti kitą gyvenimo etapą. Lengva šios savaitės nepavadinsi, nes tai sunkių sprendimų metas. Jei jų nepadarysite dabar, padarys kiti ir tikrai ne jums palankiu būdu.

Dvyniai (05 21–06 20)

Geriau pakentėti ir gauti trokštamą rezultatą tinkamu laiku, nei paskubėti ir nesusidoroti su tuo, kas užgriūva jums dar nepasiruošus. Laukia savotiški išbandymai: garbe, šlove, malonumais. Atrodys, kad jūs nusipelnėte, kad tai – jūsų. Jūsų, bet nesusireikšminkite, išlaikykite pusiausvyrą: po to, kai būna labai gerai, vis tiek nutinka kas nors ir slystate žemyn. Tokie dėsniai, todėl geriau, kai emocijos išsilygina. Nesisūpuokite ten, kur galima ramiai plaukti.

Vėžys (06 21–07 22)

Surasite tai, kas buvo išbarstyta. Vieniems tai skolinti daiktai, kitiems – prarasti žmonės, tretiems – atsinaujinę jausmai. Pojūtis, kad viskas savo vietose ir visi namie. Leiskite sau atsipalaiduoti, išplaukti į ežerą ar tiesiog patisoti sode ant pievelės. Nesi-stenkite įsukti darbų rato, jei jis sustojo, o besisukančio nestabdykite. Laikas keistas – tai, kas sena, labai brangu, tačiau jau sprangu. Tai, kas nauja, baugina, tačiau kartu ir vilioja.

Liūtas (07 23–08 22)

Pamojavo levanda, pakalbėjo apie naują vyną, pagyrė jūsų kulinarinį skonį, ir nuėjote į tą pusę, kur kvietė. Gali būti, kad ėjote visai ne ten, kur norėjote ar reikėjo. Ar bus galimybė sugrįžti ten, kur kviečia pareigos? Niekas nežino, kiek įsibėgėję iš paskos nubėgsite. Tačiau nepamirškite, kad tikrosioms pareigoms, pasižadėjimams ir įsipareigojimams reikia pastangų, dėmesio ir laiko.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimo lesykla visada pilna, tik paukščiai ten atskrenda įvairūs ir geresnį lesalą išlesioja. Nesnauskite, skubėkite, ieškokite ir rasite. Aišku, galite tikėtis, kad kas nors jus pastebės ir asmeniškai pasiūlys geresnį grūdą. Bet pačių rastas vis tiek gardesnis. Geresnio laiko naujiems darbams, naujiems pasiūlymams sunku tikėtis. Tai ypač palanku tiems, kurie pradeda naujus, jiems neįprastus darbus. Norintiems keisti darbą verta luktelėti – pasiūlymai patys pabirs.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viską skirstote į svarbius ir antraeilius dalykus, į darbus, kuriuos reikia atlikti, ir reikalus, kurie galbūt patys išsispręs. Neapgaudinėkite savęs: žinodami, kad privalote ir turite ką nors padaryti, pirmiausia ir darykite. Ne viskas laiku, ne taip, kaip planavote, bet padarysite. Gal duonos riekė ir nebus tokia stora, bet bus skani ir su medumi. Jūs pasieksite tai, ko troškote, tik ne taip greitai, ne taip tiesiai ir su išlygomis.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kodėl taip prastai valgote? Gal prastai medžiojate? Visai ne taip, kaip planavote. Viskas priklauso nuo pastangų, laiko, kurį skiriate savo tikslams. Jūs norite daug, žinote, kaip tai turi atrodyti, ko esate verti, bet vis tiek tingulys ima viršų ir jūs daug daugiau laiko praleidžiate svajodami, planuodami, kalbėdami apie tai, bet ne dirbdami. Trūksta kryptingumo arba per menki jūsų tikslai, jei patys juos apleidžiate.

Šaulys (11 22–12 21)

Kartais du pasauliai – svajonių ir realusis – susiduria. Pažyra daugybė žvaigždžių, girdėti muzika, tačiau kartu atsiranda vieno ir kito pasaulio nuolaužų. Toks susidūrimas laukia ir šią savaitę. Pasikeičia daugybė dalykų realybėje (į gerąją pusę), o svajonės įgauna visai kitą kryptį. Šis sprogimas gali būti susijęs su mokslais, tobulinimosi kursais ir naujomis meilės istorijomis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kad ir kokiais žingsniais matuosite kelią nuo namų iki darbo, jis vis tiek trumpėja. Tai todėl, kad dabar jūs norite grįžti namo, todėl, kad skubate ten, kur jūsų laukia. Nesvarbu – jūs vakarienę ruošiate, jums vakarienę ruošia ar namuose tik katinas lūkuriuoja. Tai naminis laikas, kai norisi būti namuose, keisti buitį, bendrauti su namiškiais. Jūsų dėmesys, gerumas, šiluma jiems turi atgarsį ir gyvenimas tampa visai kitoks, nebepriklausomas nuo oro išdaigų.

Vandenis (01 20–02 18

Prisiminimai yra tai, kas nulemia gyvenimą. Iš tiesų gyvenimas – prisiminimų, įvykių rinkinys. Tai – patirtis, kuri saugoma, kuri jus atveda prie esamo momento. Patirtis ir paverčia jus tuo, kas esate dabar. Kitaip viskas prarastų prasmę. Šios savaitės įvykiai leidžia suprasti, pamatyti ryšį tarp praeities, dabarties ir to, kas galėtų įvykti ateityje. Tai laikas, kai jūs mokotės gyvenimo mokykloje pamatyti ir suvokti tiesą.

Žuvys (02 19–03 20)

Užmojai, planai ir troškimai dideli. Bandote įsitvirtinti, pasirodyti ir sužibėti naujoje šviesoje, bet sureikšminate tai, su kuo bendraujate. Pavardės svarbu, pažintys irgi, kaip ir užimami postai. Esamu laikotarpiu tai gali jums padėti, bet gali ir sutrukdyti. Suveikia domino principas – griūva vienas kauliukas, o iš paskos ir kiti. Namuose į tai bus žiūrima atlaidžiai, bet pritarimo nesulauksite.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.