Palmiros horoskopas rugsėjui: vieno ženklo laukia išbandymai

Rugsėjis – aktyvus laikas, kuomet iš vasaros ritmo sugrįžtama į įprastą darbinį. Visgi Jaučio ženklo atstovų laukia romantiškas mėnuo, o Vandeniams rugsėjis atneš nemažai įtampos, stresų ar netgi praradimų.

 Palmiros horoskopas rugsėjui.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 Palmiros horoskopas rugsėjui.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 10:40 AM

Avinas (03 21-04 19)

Rugsėjis Avinams – tradiciškai aktyvios veiklos metas, tačiau pirmą mėnesio dekadą nesinorės patiems visko daryti: ieškosite, su kuo pasidalyti atsakomybe ir užduotimis. 1–6, 13–16 dienomis geras laikas savo veiklai pristatyti visuomenei, naujam darbdaviui, palanku ieškoti rėmėjų.

Mėnesio pradžioje gali megztis ir tarnybinis (kurortinis) romanas, atnešiantis netikėtų permainų. Tad žaibiškai įsiplieskę jausmai gali greitai ir nurimti. Šis laikas gali sukelti nesutarimų ilgai gyvenančioms poroms.

Antrąją mėnesio pusę teks labiau susitelkti – išaugs jums keliami vadovybės reikalavimai.

Reikės pasaugoti darbo vietą, bus nemenka konfliktų, traumų, avarijų tikimybė, ypač 18–25 dienomis.

Jautis (04 20-05 20)

Romantiškas mėnuo. Būtų puiku, jei pirmas dvi dekadas galėtumėte skirti sau, savo šeimai, vaikams. Vienišiems tai proga sutikti gyvenimo draugą, sukurti šeimą, tik neskubėkite rinkdamiesi. Nepatartina įsimylėti 7–9 dienomis – tuomet užsimezgę jausmai baigsis nusivylimu.

Trečią dekadą derėtų vengti veltis į intrigas darbe. Tai permainų veikloje metas, kai iš jūsų gali būti atimta tai, kas anksčiau buvo duota, pridėta darbo už tą patį atlygį. 24–26 dienomis yra didelė traumų, avarijų tikimybė tiek kelyje, tiek darbe ar namuose.

Persvarą reikaluose pavyktų įgyti nebent 27–28 dienomis. Tiesa, labai kovoti už lyderystę nepatartina – tai kainuos ir daug nervų, ir sveikatos. Nors ir keista, pergalė gali pakenkti ir jūsų geram vardui.

Dvyniai (05 21-06 20)

Nuo mėnesio pradžios jus lankys įkvėpimas – pamėginkite užsiimti menais, net jei tai ne jūsų profesija. Pirmąją dekadą jums pavyks išspręsti bendravimo su sutuoktiniu, vaikais problemas.

Antrą dekadą patartina nepriiminėti svarbių sprendimų ir vengti kraštutinumų. Ieškokite galinčių jus pavaduoti, bent iš dalies sumažinti jūsų darbo krūvį asmenų.

17–23 dienomis galite tapti nervingesni, įtaresni, tad nepraraskite savitvardos, ieškokite būdų, kaip įveikti kylantį nerimą. Šiomis dienomis gali įvykti nenumatytų pokyčių darbe ir namuose, dėl kurių grius ateities planai.

Paskutinę savaitę pavyks įveikti sunkumus. Nepervertinkite savo galimybių – tai nepalankus metas veiklos plėtrai, gyvenamajai vietai keisti, kelionėms.

Vėžys (06 21-07 22)

Likimo malonių pakaks. Dabar svarbu neskubinti įvykių ir prieš apsisprendžiant viską gerai pasverti.

Jums padės šeima, sutuoktinis, giminaičiai, draugai, tik dažniau su jais tarkitės, prašykite pagalbos.

Ir mažiau planuokite! Jau antrą dekadą atūš permainų vėjai – galimi staigūs pokyčiai partnerystės srityje ir darbe. Nepraraskite orumo, jei teks išgirsti dalykus, kurie jus žeis.

17–19 dienomis būkite itin pakantūs bendraudami, kitaip priešų gretos pagausės, o sąjungininkų praretės. Geri santykiai su sutuoktiniu irgi gali virsti nepasiekiama svajone. Tad pasistenkite, kad kantrybė taptų jūsų pagrindine sąjungininke.

Ir nepamirškite, kad lapkritį išsispręs esminės jūsų problemos.

Liūtas (07 23-08 22)

Iki 23 dienos turėsite progų ką nors naudingai perdaryti veikloje – laukia pasiūlymai, naujos pažintys, galinčios padėti išspręsti finansines problemas. Tik patys venkite įsipareigoti – galite pervertinti savo galimybes, ypač finansines.

Ypač atsargūs turite būti 6–12 dienomis. Tai tas laikas, kai veikia principas: „Daug norėsi, mažai gausi.“ Tuo metu būsite priklausomi nuo partnerių, viską nulems ne jūsų valia.

Tomis dienomis, taip pat 24 ir 25 dieną netiktų pasirašinėti sandorių, investuoti pinigų, keisti darbo vietos.

Kritinis laikas nestabilioms sutuoktinių poroms bus 6–9 dienos. Netikęs metas ir naujai pažinčiai. Mėnesio pabaigoje irgi bus svarbu bendraujant su mylimu žmogumi nereikšti pretenzijų, nerodyti ambicijų.

Mergelė (08 23-09 22)

Gimtadienis lemia metų įvykius, tad svarbu jam tinkamai pasiruošti. Iki gimtadienio dera baigti darbus, grąžinti skolas, visų atsiprašyti, visiems atleisti. Nuo gimtadienio reikia pradėti kurti naujus planus.

Tai laikas, kai lengviau pakeisti įpročius ar savo įvaizdį.

Reikšmingiausias laikas, kai atsiskleidžia jėgos, bus 1–6 dienomis. Vėliau geriau nieko nekeisti ir nerizikuoti. Antrą mėnesio pusę likimas taip pat rengia nenumatytų permainų.

17–25 dienomis galite susidurti su priešprieša veikloje, tikėtini rūpesčiai ir dėl sutuoktinio. 12–19 dienomis ne geriausias laikas tolimoms kelionėms.

Mėnesio pabaigoje smagesnės 27 ir 28 dienos, jomis tikėtina pergalė dalykinėje veikloje.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Artėja gimtadienis, tad verta apibendrinti nueitą kelią, keisti, kas jūsų netenkina, taisyti klaidas.

Gimtadienį turite pasitikti lengva širdimi, švaria sąžine, kad padarėte viską, ką galėjote, dėl savo artimųjų, dėl darbo, kad ankstesni įsipareigojimai būtų įvykdyti, pažadai tesėti.

Neskubinkite įvykių – dideli užmojai tegu subręsta. Rugsėjis – giluminių pokyčių metas, kai reikia atsiriboti nuo išorinio pasaulio, aktyvios veiklos ir visą dėmesį sutelkti į savo vidų. Teigiamai paveiks bendravimas su draugais – jie parems ne tik morališkai.

Mėnesiui baigiantis tapsite guvesni, imsite atsiverti pasauliui. Galimas ir netikėtas susižavėjimas, tik nieko nekeiskite nei asmeniniame gyvenime, nei veikloje, kol nesulauksite gimtadienio.

Skorpionas (10 23-11 21)

Nuo rugsėjo du mėnesius gyvenimas tikrins jūsų charakterio tvirtumą. Teks gyventi atsargiau ir taupiau, kai svarbu išsaugoti pasiekimus ir darbe, ir namie.

Itin pavojinga rizikuoti dideliais pinigais, turtu. Nesižavėkite naujais žmonėmis, atsiveriančiomis perspektyvomis – nieko gero iš to neišeis.

Likite ištikimi savo seniems principams, nekeiskite nei draugų, nei partnerių, nors šis nepatikimas mėnuo žada išbandymų. Savo jėgų pervertinti irgi nereikėtų, tad neskubėkite žadėti ir įsipareigoti, lengvabūdiškai nepasirašinėkite svarbių dokumentų.

Būkite atidesni kelyje. Traumos itin gresia 8, 9, 14, 18, 22–24 dienomis. Mėnesiui baigiantis galite gauti pasiūlymą dėl naujo reikalo ar darbo užsienyje, nuo lapkričio tam bus palankus metas.

Šaulys (11 22-12 21)

Lemtingam žingsniui žengti palankesnis laikas iki 6 dienos. Vėliau teks tenkintis jau priimtais sprendimais ir tik juos plėtoti.

Komplikuota bus pirma mėnesio pusė, kai išgirsite tai, ko nežinojote apie artimuosius, savo darbą, net save.

Nors tai gali būti ir ne pačios maloniausios staigmenos, pasistenkite karštakošiškai nereaguoti, kad ir ką išgirsite. Vėliau suprasite, kad tai ne taip jau baisu, kad viskas pataisoma.

Kita vertus, per pirmą mėnesio pusę taps aišku, ko iš tiesų jums reikia atsikratyti gyvenime.

7–12, 17, 18, 23–25 dienomis gali tekti patirti spaudimą iš vadovybės bei šeimos, taip pat mylimo asmens.

Bet tik jūs turite teisę nuspręsti, kaip išties pasielgti.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Šį mėnesį verta skirti dalykinei veiklai, jos plėtimui, taip pat gilinimuisi į profesinę informaciją, mokymuisi užsienyje. Tiesa, 6–12 dienomis nepalanku keliauti ir susitikinėti su užsieniečiais.

Pirma dekada – jums svarbus metas, kol Marsas judės jūsų ženklu. Jis suteiks energijos, ryžto siekti naujų aukštumų.

Imkitės drąsiai to, kas nepavyko kovo, balandžio ar gegužės mėnesiais.

Marsas – kovos bei pergalės planeta, ir tai, ką spėsite nuveikti, taps lemtinga ateičiai.

Gimusieji sausio 8–10 dienomis turi būti atidesni priimdami atsakingus sprendimus. Jiems padarytas klaidas bus sunkiau atitaisyti.

Itin svarbios 27 ir 28 dienos. Į šių dienų įvykius žvelkite kaip į pranašiškus ženklus.

Vandenis (01 20-02 18)

Įtampos, stresų, vidinių permainų mėnuo, ypač tiems, kurie gimė sausio 21–28 dienomis. Šie Vandeniai gali susidurti su rimtais išbandymais, gali tekti prarasti kai ką itin vertinga.

Tuo metu gimusiems bus svarbu saugoti turtą, sveikatą.

Beje, visiems Vandeniams teks kartoti senas gyvenimo pamokas, įsidėmėti tai, ko vengė ne vienus metus.

Itin sunkus laikas nuo antros dekados. Tai bus traumų (moralinių, fizinių) bei avarijų (darbe, namie, kelyje) metas. Bet niekas amžinai netrunka – juk už debesų slepiasi saulė.

Svarbius reikalus verta planuoti pirmą dekadą arba mėnesio pabaigoje. Antrą dekadą bus svarbu išlaikyti darnius santykius su savo pora, grės skyrybos. Nepatartina veltis į naujus santykius.

Žuvys (02 19-03 20)

Vidinė pusiausvyra, harmoningi santykiai su aplinka, savo pora lems sėkmę. Šis mėnuo bus puiki proga patikrinti jūsų ištikimybę sau, savo principams, savo porai, kiek esate įvaldę pagrindinį Žuvų ženklo principą – meilę ir išmintį, mokėjimą laukti, tikėtis, atleisti.

Jei pirmi žengsite susitaikymo žingsnį mylimo žmogaus link, tai jūsų nepažemins, o tik sustiprins. Šiuo metu jums itin reikalingi darnūs santykiai su antrąja puse – tai suteiks jėgų, įkvėps.

Trečia dekada įtempta – tai jūsų nervų išbandymo metas. Venkite emocijomis pagrįstų sprendimų. Ypač 24–26 dienomis nereikėtų niekam sakyti „niekada“.

Nutraukti šiomis dienomis santykius su partneriu – tiek dalykiniu, tiek asmeniniu – būtų didelė klaida. Atidėkite tai dar mėnesiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.