Astrologė vienam ženklui: mėnuo prasideda netikėtumais

Rugsėjis atnešė daugiau atsakomybės – tą neišvengiamai pajus dauguma Zodiako ženklų, žada astrologė Skirma Liepienė. Tuo tarpu Jaučio ženklo atstovus šią savaitę užgrius netikėtumai, ir tai tik pradžia: niekas nežino, kokių stebuklų laukia ateityje.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 10:14 AM

Avinas (03 21–04 19)

Vynuogienojo ūsas. Nesvarbu, kad rudenėja, tempas išlieka vis tas pats – greitai, ryžtingai iki artimiausios atbrailos, kad užsikabintum, rastum atramą, kad būtų galima palypėti dar aukščiau. Tai teisingiausias požiūris, nes savaitės pabaigoje tempas sulėtės, o vėliau atsiras impulsyvumas, kurį suvaldyti jau bus sunkoka. Neliks laiko apmąstymams. Padidės klaidų tikimybė. Ir tai išryškės ne tik darbe, bet ir santykiuose su draugais ar nauju kolektyvu.

Jautis (04 20–05 20)

Mėnuo prasideda netikėtumais, kurie ne iš klumpių verčia, bet naujas klumpes pirkti verčia. Jūsų planai keičiasi, galimybių pasirinkti mažai, o kartais atrodo, kad renkatės visai ne jūs. Smagumėlis. Galima tik pasidžiaugti, kad gyvenimo permainos atėjo, atnešė naujų spalvų, nors ir netikėtai. Kas vyks toliau, niekas nežino, nes daugybė stebuklų jūsų dar laukia priešakyje. Svarbiausia visa tai priimti su šypsena ir tiesiog prisitaikyti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nėra nieko be pasekmių, kiekvienas veiksmas turi tęsinį. Kartais sunku pamatyti ryšį tarp to, kas vyksta, ir to, kas buvo praeityje. Bet koks susitikimas gali virsti likimu. Vertinkite žmones, kuriuos sutinkate. Šis laikas nėra koks nors išskirtinai tobulas ar be galo geras, tai laikas, kai suvokiama, kas prarasta. Grąžinti nieko nebegalima, bet galima pasistengti nekartoti klaidų.

Vėžys (06 21–07 22)

Verta peržvelgti ankstesnių metų užrašus, paskaityti senus dienoraščius ar patikrinti sąskaitas. Prisiminkite, kuo tada gyvenote. Įvertinkite, kokios problemos ir rūpesčiai buvo aktualūs. Pamatysite, kiek pasistūmėjote į priekį, ką nuveikėte. Tai suteiks pasitikėjimo savo jėgomis. O jei pamatysite, kad šiandienės problemos nesiskiria nuo senųjų, vadinasi, su jomis nebuvo dirbama arba tai visai ne problemos ir jums taip yra gerai.

Liūtas (07 23–08 22)

Situacija namuose keičiasi į gera: truputį ramiau ir taikiau, lyg viskas savo vietose ir laiku. Nuostabu, kvepia harmonija ir obuolių pyragu. Skamba neblogai. Viskas taip ir bus, jei į namus nepartempsite darbo problemų. Tada viskas susijauks, kils barniai ir ramybės neliks nė trupinėlio, obuoliai kris visai ne pyragui. Konfliktų venkite ne tik namuose, bet ir darbe, nes jie aštresni ir gresia toli siekiančiomis pasekmėmis.

Mergelė (08 23–09 22)

Visiems, net jums patiems, atrodo, kad jūsų ateities planai nerealūs, mažai ką turi bendra su esamomis galimybėmis. Jei norite, pasieksite. Gal šiek tiek sunkoka nubrėžti tiesią liniją nuo dabartinės pozicijos iki tikslo, bet įmanoma. Turėdami tikslą galite pradėti modeliuoti situacijas, etapus, priemones jam pasiekti. Nesirinkite iš blogiausių variantų geriausio, siekite iš karto to, kas atitinka jūsų poreikius.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Turite visišką veiksmų laisvę – turite ir didelę atsakomybę. Jei turite privilegijų, už jas kam nors esate dėkingi. Pusiausvyra turi būti išlaikyta. Ne viskas taip paprasta, kaip tikėjotės. Čia kaip duonos kepimas – užsižiopsojote, atsainiai įbėrėte dar vieną saują saulėgrąžų, ir duona nebe ta. Viską turite daryti nuosekliai, gerai apgalvoti, atlikti savo laiku ir vietoje. Jokių interpretacijų, jei negavote tam leidimo, jokių švenčių, jei nesuderinote.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jaunystėje bet kokia veikla – nuotykis. Gyvenama tuo, kas rytoj pamirštama. Dažnai sakoma: laikas lyg vanduo teka pro pirštus, gyvenkite dabartimi, nes ateitis bus tik rytoj. Niekas nesistengia susieti šios dienos su tuo, kas bus rytoj. O ryšys yra. Tas laiko ryšio pajautimas ir kels daugiausia nepatogumų, nerimo, neleis ramiai miegoti, vers planuoti, ieškoti naujų galimybių ne tik parodyti save, bet ir užsitikrinti ateitį. Darbinga, nors ir rizikinga savaitė.

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenimas nestovi vietoje, jis aplimpa vis naujomis problemomis, kurioms spręsti reikia ankstesnės patirties ir naujų įgūdžių. Tai pažanga, vystymasis, mąstymas. Ir ši savaitė – naujų, lipnių ir sunkiai sprendžiamų klausimų laikotarpis. Tačiau ji praeis be įtampos, jei tai, kas vyksta, priimsite kaip naują etapą ir naują iššūkį, o ne tragediją ar kovą už būvį. Jei negalite išspręsti iš karto, atsitraukite, pažiūrėkite į viską iš šalies.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiek galėjote, tiek laiko skyrėte sau, savo pomėgiams ir pramogoms. Dabar teks pradėti galvoti, kaip papildyti namų kasą, kad kitos atostogos praeitų sklandžiau, keltų mažiau rūpesčių ir jūs pamatytumėte tai, apie ką svajojate. Finansinių klausimų sprendimas tampa aktualus jau nuo šio savaitgalio. Vieni ras paprastų būdų jiems spręsti, kiti svarstys gerokai rimčiau, tačiau vis tiek teks papildomai paplušėti, kad situacija keistųsi.

Vandenis (01 20–02 18)

Ankstesni sprendimai nebeatrodo tokie patrauklūs, o drąsos tai pripažinti nėra daug. Taip atsiranda nepasitenkinimas savimi ir tais, kurie mato jūsų neryžtingumą. Galima toliau tęsti tai, kas pradėta, kas nebedžiugina ir net atrodo beprasmiška. Galima, jei manote, kad neturite išeities, kad tai vienintelė gyvenimo galimybė. Tačiau galite pasiduoti impulsui, užbaigti tai, kas beprasmiška, ir pradėti įgyvendinti savo originalią, nors ir nepopuliarią, idėją. Renkatės jūs, jei turite drąsos.

Žuvys (02 19–03 20)

Kažkas krebžda už jūsų pečių. Atsisukate, o ten – nieko. Ir vėl. Kyla įtarimų, kad tai jūsų, tobulojo, sparnai kalasi. Tačiau ne, tai – apkalbos ir šnabždesiai, tylūs, už akių, vos vos girdimi. Jokių didelių intrigų, pykčių ar atvirų karų. Tačiau tai sukelia nedidelę įtampą, kartu verčia pasitempti, savo darbus atlikti iki galo ir stengtis būti Tobuluoju. Jums tai pavyks, jei tik dėmesio neskirsite tiems, kurie eina jums iš paskos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.