Astrologė: sunki savaitė – lengvai išsisuks tik pora ženklų

Šios savaitės pradžia – itin sunki ir konfliktiška, perspėja astrologė Palmira. Nė vienam Zodiako ženklui nebus lengva. Tiesa, porai Zodiako ženklų susidoroti su visais šiais sunkumais bus kiek paprasčiau: Vandeniui viskas priklausys nuo požiūrio, o Svarstyklių, ištvėrusių porą nelengvų dienų, laukia visai geros permainos.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 2, 2018, 11:26 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia – vidinių audrų metas. Svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką, jėgas, saugoti gerą nuotaiką, šilumą bendraujant su artimaisiais bei mylimu žmogumi. Svarbesnius susitikimus, keliones geriau planuoti antrai savaitės pusei. Deja, pirmą savaitės pusę laukia ne pačios maloniausios staigmenos, ypač jei neatsiribosite nuo aplinkinių nuomonės, reaguosite į provokacijas (o jų pakaks). Tai metas, kai nereikia įrodinėti savo pranašumų ir pykti, kad jūsų pastangos yra neįvertinamos (gal net nuvertinamos?), kad niekam nerūpi jūsų interesai. Beje, dėl skubėjimo, neapdairumo, nesusikaupimo grės traumos, nelaimingi atsitikimai tiek darbe, tiek kelyje, namuose. Nuo ketvirtadienio pasijusite geriau, bet sėkmė ne visada stengsis įsikišti į jūsų reikalus, tad mažiau rizikuokite, nebūkite patiklūs nei pinigų, nei meilės srityse. Kiek galite pasikliauti savo partneriais (ne tik dalykiniais), sužinosite pirmadienį.

Jautis (04 21–05 20)

Nors esate iš prigimties ramūs ir stabilūs, šią savaitę tai ne visada bus pagrindinė jūsų dorybė. Kadangi būsite jautresni, labiau pažeidžiami, sustiprės įtampa, padaugės ir kliūčių. Išmokite nesierzinti dėl niekų – dabar būsite linkę musę drambliu paversti. Nuo antradienio taps itin svarbus sugebėjimas stebėti save iš šalies, girdėti savo žodžius, matyti veiksmus. Nekaltų pasakymų, netyčia išsprūdusių žodžių jau nebegali būti – išskridę žvirbleliu jie parlėks jaučiu. O pagrindiniu kliuviniu laimei, norų išsipildymui gali tapti praeitis. Dėl šios priežasties gali tekti su kai kuo nutraukti ryšius, ko nors atsisakyti asmeniniame gyvenime ar veikloje. Nuo ketvirtadienio niekuo rimtu neužsiimkite – daugiau laiko praleiskite namie arba aplankykite tėvus. Ir nepriiminėkite jokių atsakingų finansinių bei veiklos sprendimų – galite prarasti tai, ką ilgai kaupėte, ką taip sunkiai pasiekėte.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jaučiatės puikiai, skriejate su vėjeliu, tačiau jūsų gyvenimo kelyje prasideda netikėtumų ruožas (staigūs posūkiai, nes kai kur vykdomi kelio darbai, stovi budri policija ar netyčia iššoka žvėrelis). Prisisekite saugos diržus (bent kelioms savaitėms)! Antradienis, trečiadienis pareikalaus ypatingo atidumo bei atsargumo, kad ir kuo užsiimsite, – tai pavojingų konfliktų metas, po kurių kelio dažnai atgal nebėra... Naujos pažintys (tiek asmeninės, tiek dalykinės), nauji dalykiniai pasiūlymai gali sužadinti netikrą viltį, o iš tiesų nieko gero nežada... Galite jaustis prislėgti, nereikės ir rimtos priežasties, kad imtumėte nebetikėti ir meile. Tik neskubėkite (ypač penktadienį, pirmadienį) sakyti „niekada“. Bendraujant su mylimu žmogumi jums pritrūks ne tik objektyvumo, bet ir teisingos informacijos, tad kol kas bus svarbu tiesiog išlaukti.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį, trečiadienį būsite itin kategoriški bei nesukalbami ir tuo stebinsite ne tik aplinkinius, bet ir save. Vis dėlto maištingos nuotaikos nebus labai racionalios ir galite neapskaičiuoti sprogimo griaunamosios jėgos... Dabar verta įsiklausyti į japonų patarlę: „Negriauk seno namo, kol nepastatei naujo!“

Šią savaitę visiškai netinka nešti viršininkui prašymo išeiti iš darbo ar sutuoktiniui pareikšti, kad jūsų charakteriai nesuderinami (kaip ir likimai). Nuo penktadienio emocijos ims rimti, atsiras noras grįžti prie senos geros praeities, vėl turėti tai, kas buvo anksčiau...

Nepraleiskite šiomis dienomis progos taikytis. Ir tai turite padaryti pirmi – ne laikas demonstruoti jėgą bei užsispyrimą. Kitaip jau pirmadienį galite suprasti, jog stovite nebetoli bedugnės.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasistenkite susitaikyti su mintimi, kad prasidėjo ilgalaikių rūpesčių, nesibaigiančių darbų, įvairaus pobūdžio persitvarkymo bei sveikatos taisymo metas, truksiantis visus metus. Savaitės pradžioje dėl to gali prasidėti net sumaištis. Būsite priversti rimtai sunerimti ir net persigalvoti dėl darbo, savo jausmų, santykių su pora.

Deja, antradienis, trečiadienis – išbandymų metas. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką išgirstumėte, nenustokite tikėti savo ateitimi, sėkme, kuri jūsų iš tiesų laukia (gruodį tuo tikrai įsitikinsite), ir žmogumi, kurį mylite. Ir ne laikas ultimatumams, jei ko nors siekiate iš savo partnerio, jei norite jį perdaryti – vargu ar jums svarbus žmogus apsispręs jūsų naudai. Tai sudėtinga savaitė, kai reikia vengti lemtingų pokalbių (darbe irgi), saugotis intrigantų, vagių bei atsargiau vairuoti automobilį.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis – itin nemalonios dienos, kai netikėtai prarandama ne tik gera nuotaika bei kantrybė. Jei nuo savaitės pradžios imsite ką nors drastiškai keisti, rizikuoti veikloje, tvarkydami piniginius ir turto reikalus, galite susidurti su tokiais netikėtumais, kad net imsite nebetikėti savo ateitimi, savo laime. Jei taip nutiks, žinokite, kad šeštadienį, sekmadienį pavyks vėl plačiau nusišypsoti. Savaitgalis bus smagus, sugrąžinantis viltį, padedantis išspręsti kilusias problemas. O štai penktadienį, šeštadienį pasistenkite atsiriboti nuo nedorų, negarbingų, jus erzinančių ar kitaip varginančių asmenų ir orientuokitės į tuos, kurie jus gerbia, žavisi ir yra pasirengę padėti, patarti, užjausti. Pirmadienis kritinis, tad nereikia tikėtis sėkmės veikloje, finansų srityje – net jei gausite išskirtinių pasiūlymų, per juos patirsite nuostolių, pralaimėsite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Į jūsų asmeninį gyvenimą bei veiklą tikrai ateis gerų permainų, tačiau nenorėkite to dabar – antradienį, trečiadienį. Tai sudėtingos dienos, kai galima krizė, paliesianti ne tik santykius su šeima, mylimu asmeniu, bet ir sveikatą, darbą. Labiau pasaugokite savo darbo vietą savaitės pradžioje – jūsų atliekamų darbų kokybė turi būti nepriekaištinga. Ir pasistenkite nesivelti į jokius debatus nei su vadovybe, kolegomis, nei su savo pavaldiniais ar klientais. Gal tik ketvirtadienį, penktadienį atsiras geresnių galimybių išspręsti susikaupusias problemas, tiesa, su sąlyga, jei nesiimsite jokių radikalių permainų, o labiau orientuositės į seną įdirbį, praeitį. Taps svarbūs seni ryšiai, seni draugai – aplankykite juos šiomis dienomis. Pirmadienis vėl sudėtingas, tad bus svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai. Net jei artimųjų nuomonė pasirodys nepriimtina, nugalėkite save ir pasakykite „taip“.

Skorpionas (10 24–11 22)

Neužsibrėžkite daug – kol kas bus sunku kontroliuoti situaciją. Nuo antradienio prislėgs nauji rūpesčiai dėl pinigų, darbo, sveikatos, tvyrančios nežinios, tik nesitikėkite, kad šią savaitę kas nors išsispręs. Dabartinės problemos tęstinės ir bus svarbi jūsų ištvermė, kantrybė bei skorpioniška nuostata: „Kuo sunkiau, tuo geriau!“ Svarbius dalykinius reikalus atidėkite ketvirtadieniui, o iki to laiko geriausia atsiriboti nuo visko, kas nebūtina. Gali tekti net ir kai ko labai rimto atsisakyti – dabar pasitvirtins taisyklė: „Mažiau yra daugiau“. Antradienį, trečiadienį geriau netvarkyti jokių reikalų, susijusių su darbo pakeitimu, kelionėmis į užsienį, veiklos plėtra, investicijomis. Ketvirtadienį, penktadienį venkite santykius aiškintis su viršininku ar tėvais, o sekmadienį išmokite pasinaudoti atsitiktinumu. Ir neskubėkite įsimylėti (trečiadienį, sekmadienį tokia proga svečiuose gali pasitaikyti) – dėl atsitiktinio meilės nuotykio galite susipykti su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis, trečiadienis sudėtingi – jūsų planai, tiek susiję su piniginiais ir turto reikalais, verslu, tiek su romantiškais santykiais, gali suirti. Mažiau norėkite – tai metas, kai norai nesipildo, nebent atvirkščiai... Tiesa, ketvirtadienį, penktadienį tikėtinos ir malonios staigmenos per seną draugą (pažįstamą) iš toli, tad vykite į svečius ar priimkite pas save bičiulius.

Nors savaitė nebus lengva, ketvirtadienis, penktadienis padės atgauti optimizmą, pasitikėjimą savo jėgomis. Šiomis dienomis būsite energingesni, veiklesni ir puikiai susitvarkysite su nežinia iš kur atsiradusiais darbais, neplanuotais rūpesčiais. Ko gero, tai sugrįžo jūsų praeitis – tai, ką pamiršote, atidėjote ir panašiai. Pirmadienis apgaulingas, provokuos naujovėms, permainoms, tačiau kol kas nieko naujo nesiimkite, nekeiskite – tai spąstai, kurie tik dar labiau įkalins ir atims paskutines galimybes ką nors keisti savo naudai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Laukia nerami savaitė. Tikėtini nesusipratimai su šefu, namuose su artimaisiais – tėvais, sutuoktiniu. Bus svarbu kuo geriau atlikti savo užduotis darbe – turite įtikinti šefą, jog esate nepakeičiamas darbuotojas (to reikės, kad šią savaitę nepakliūtumėte į jo nemalonę). Bendraudami su sutuoktiniu, vaikais irgi būkite kantresni bei atlaidesni – dabar bausmės ir net griežtas tonas neduos tokių rezultatų, kurių tikėjotės. Šios dienos gali pažerti nuostolių – ne laikas pinigus investuoti ar kaip nors kitaip jais rizikuoti. Nepalanku ir imti kreditą. Jei šią savaitę su kuo susipažintumėte ir apimtų nauji jausmai, neskubėkite tuo žavėtis – viskas gali išeiti kiek kitaip: didelė meilė gali virsti tuščiu, alinančiu ryšiu. Tiesa, sekmadienio romantiška pažintis (arba buvusios atgaivinimas), ypač su užsieniečiu, bus perspektyvi. Pirmadienį tikėtini rūpesčiai darbe, traumos, nelaimingi atsitikimai.

Vandenis (01 20–02 18)

Daug kas priklausys nuo to, į ką sutelksite savo dėmesį. Jei į situaciją pažvelgsite iš atstumo ir pamėginsite vertinti iš esmės, nesigilindami į detales, netikėtai išvysite, jog jūsų gyvenime viskas puiku! Tiesiog kai kuo pamiršote pasidžiaugti, save pagirti, pamaloninti, palepinti...

Tačiau jei imsite analizuoti, detalizuoti, pasivaidens, jog atsidūrėte blogiausiame iš pasaulių, nes erzina viskas: ne tokie draugai, nesupratingi bendradarbiai, neadekvati vadovybė, neišmanėliai partneriai, netvarka kieme, darbe, namie, širdyje... Savaitės pradžioje labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius darbe ir namie, nuo jos vidurio ne laikas rizikuoti pinigais, nepersistenkite ir auklėdami savo išrinktąjį (-ąją) – galite lemtingai apsirikti. Visą savaitę reikėtų labiau pasaugoti savo turtą, namus, taip pat darbo vietą. Ypač pirmadienį būkite kantresni, neliūdėkite ir neskubinkite įvykių.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienio, trečiadienio įvykiai gali sukelti didelę vidinę įtampą, nerimą, ypač dėl artimųjų. Šiomis dienomis itin svarbu palaikyti gerus santykius su mylimu asmeniu bei vaikais. Labiau pasidomėkite, kuo jie užsiima, su kuo draugauja, – galite sužinoti dalykų, kuriuos nuo jūsų kas nors slėpė. Nuo savaitės pradžios stigs atsargumo tvarkant darbo reikalus, tad jokių avantiūrų, ypač finansiniuose dalykuose. Stigs ir objektyvumo, lengvai patikėsite tiek gražiais pažadais, tiek gandais, kurie dažniausiai bus „naujienos“ iš paralelinių pasaulių, neturinčių nieko bendra su realybe.

Tad užsikimškite ausis, jei kas nors labai pirš naują būdą praturtėti ar ką negero šnekės apie mylimą žmogų ar draugą, brolį, seserį. Jei tuo patikėsite, pavyks su visais susipykti ir nuo savęs atstumti.

Jau sekmadienį, o ypač pirmadienį gailėsitės savo karštakošiškumo ir sieksite vėl viską grąžinti į savo vietas. Bet tai tikrai nebus paprasta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.