Astrologė: sunki savaitė, o vienam ženklui – nuostabus meilės metas

Laukia itin sudėtinga savaitė. Nors antradienį stojusi jaunatis skatins svajoti apie ateitį, dabarties išbandymai sunkiu svoriu užgrius daugelį Zodiako ženklų, perspėja astrologė Palmira. Tačiau Dvynių ženklui ši savaitė bus nuostabus meilės metas, ir tai atpirks bet kokius nemalonumus.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 9, 2018, 11:55 AM, atnaujinta Oct 9, 2018, 5:17 PM

Avinas (03 21–04 20)

Laukia pervartų savaitė, kai viskas išeina atvirkščiai. Šiuo metu jūsų ženklo atstovams yra netipinis dvejonių etapas, kai baisu apsirikti dėl visko: tolesnės veiklos, savo ir poros jausmų. Tačiau ši savaitė bus bjauroka visomis prasmėmis ir visai netinkama priimti sprendimus dėl naujų darbo pasiūlymų, santykių su antrąja puse. Itin apgaulingas šiuo atžvilgiu savaitės vidurys: matysite ne tai, kas yra iš tiesų. Būkite atidesni ir darbe: visa darbo savaitė – provokacijų, klaidų, apgaulių ir nuostolių metas. Beje, netikėkite romantiškais pažadais ir pasiūlymais, gautais iš toli, – nusivilsite. Nesugalvokite (ypač antradienį, trečiadienį) aiškinkis santykių su tais, kurie jums skolingi, ir su šefu – nieko nepešite. Šiomis dienomis nespręskite ir meilės problemų. Penktadienio vakaras bus šiek tiek įtemptas, bet geras mažam pobūviui savo namuose surengti ar pasimatymui paskirti. Savaitgalis palankus išvykoms, viešnagėms. Pirmadienis tinkamas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20)

Jautis – stabilumo ir ramybės ženklas. Tik ne šią savaitę. Nuo antradienio, jaunaties pradžios, norėsis maištauti – būsite nepatiklūs, pasiryžę viską perdaryti savo gyvenime! Panašios nuotaikos valdys net iki kitos savaitės pradžios – norėsis atsiteisti su skriaudikais ir sudėlioti visus taškus santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Tiesa, jei jau sugalvosite aiškintis santykius ir atskleisti tikrąją tiesą, turite žinoti, kad tai gali baigtis skyrybomis. (O jūs likimą vėl imsite kaltinti neteisingumu.) Tiesa, penktadienį gali pasisekti naudingai išspręsti ginčytiną klausimą, laimėti užsitęsusią kovą, bet ir ši diena netinkama santykiams su savo pora aiškintis, jei nenorite savaitgalį likti vieni. Vis dėlto laukia džiugus bei sėkmingas pirmadienis, kai galėsite atsiteisti su skriaudikais ir atsigriebti už anksčiau praleistas progas. Diena bus palanki svarbiems susitikimams, ypač su žmonėmis iš toli, reikšmingiems dokumentams tvirtinti. Iš užsienio gautus pasiūlymus verta priimti. Diena palanki ir kelionių reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Dabar nuostabus Dvynių meilės metas – ilgai brendę jausmai pagaliau atsiveria. Tačiau dabar viskas klostysis ne taip paprastai, ypač jei pristigs lankstumo, tolerancijos, sugebėjimo patylėti ir palaukti. Svajokite apie sėkmę ir meilę antradienio ryte, bet nemėginkite imtis kovinių veiksmų kitomis dienomis, nes viską sugadinsite. Kol kas reikia išlaukti tiek sprendžiant finansines, karjeros problemas, tiek aiškinantis meilės santykius. Nedėkite vilčių į žodžius, išgirstus trečiadienį, ketvirtadienį, ir tuo metu gautus pasiūlymus. Deja, šios dienos ruošia ne itin malonių staigmenų: tikėtinos traumos, nuostoliai, konfliktai. Tad geriausia būtų šią darbo savaitę nepriimti jokių svarbių sprendimų, nieko nekeisti, geriau nesimatyti ir su mylimu žmogumi. Įtampa savaitgalį bus atslūgusi, ir tai bus puiki proga taikytis, svarbiems dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje ir romantiškiems pasimatymams. Pirmadieniui nederėtų planuoti nieko sudėtingo.

Vėžys (06 22–07 22)

Nurimkite. Turite daug rūpesčių, begalę įvairių dalykinių reikalų, bet ne visi jie svarbūs? Kad nereikia visko norėti, visur veržtis ir viską spėti, bus itin svarbu prisiminti visą darbo savaitę. O šį savaitgalį pamėginkite pajusti savo tikruosius poreikius ir juos atskirti nuo atsitiktinių. Ir tai bus svarbu, nes nuo antradienio šios problemos prirems prie sienos ir turėsite rinktis ką nors viena net tuomet, jei tai bus visiškai nenaudinga! Viską komplikuos tai, kad dabar daug kas painiosis ir jūs arba klimpsite į neveiklumą, melancholiją, arba griebsitės kardinalių veiksmų, kuriais dar labiau sau pakenksite. Pasirinkimo proble-ma (dėl meilės, veiklos) itin aštriai iškils trečiadienį, ketvirtadienį. Vis dėlto dabar nieko nega-lima keisti – vėliau liksite nepatenkinti šiuo sprendimu. Savaitgalį skirkite sveikatai stiprinti. Pirmadienis bus tinkamas darbo reikalams tvarkyti ir įvairiems susitarimams. Galite išgirsti vertingų dalykinių patarimų ir pasiūlymų.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši darbo savaitė gali virsti rimtu išbandymu karjeros reikalams ir finansinei sėkmei. Vis dėlto antradienis – jaunaties metas, kai bus svarbu apmąstyti būsimus žingsnius tvarkant dalykinius reikalus. Deja, savaitės vidurys itin sunkus – nepalūžkite trečiadienį, ketvirtadienį. Nesklandumai darbe gali neigiamai atsiliepti ne tik sveikatai, bet ir santykiams su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi – jie gali atšalti, blogiausiu atveju net nutrūkti. Jūsų sėkmės ir meilės dienos – antroji penktadienio pusė bei šeštadienis, sekmadienis. Tiesa, penktadienį nederėtų iki pietų tvarkyti atsakingų dalykinių reikalų, pasirašyti svarbių dokumentų. Savaitgalį gali atsinaujinti sena pažintis, senas romantiškas ryšys. Tai, ko ilgą laiką taip norėjote, gali įvykti šiomis dienomis. Savaitgalį galite išmokti itin reikalingų dalykų optimizmui palaikyti, tad daugiau bendraukite, neatsisakykite viešnagių ir į kitą miestą (tam palankesnis šeštadienis). Pirmadienis tinkamas darbo susitikimams ir sveikatai pasitikrinti.

Mergelė (08 23–09 22)

Ši darbo savaitė – savotiškų iliuzijų metas, kai lengva prisigalvoti nebūtų dalykų, patikėti sukčiais, pasiduoti manipuliatorių įtakai. Tad geriau nesiimti spręsti problemų nei darbe, nei namie. Kitaip galite prisivirti nereikalingos košės, kuri savaitės viduryje gali ir gerai prisvilti. Ir labiausiai tai tikėtina, jei mėginsite ką nors keisti. Pakaks, kad antradienio ryte, per jaunatį, sau ir artimiesiems palinkėsite sėkmės bei saugumo naujuose dalykuose ir sprendžiant painius klausimus, ypač piniginius, turto ir dalykinius. O jums patiems prisireiks tikrai nepaprastų gebėjimų, kad sklandžiai išsisuktumėte iš dviprasmiškų situacijų, kurios gali susidaryti ir dėl finansinių dalykų, ir meilės fronte. O ten kariniai veiksmai gali greitai įsižiebti. Ar jūs laimėsite šį mūšį, jei dabar sprendžiate meilės trikampio uždavinį? Nebent, jei laikinai atsitrauksite. Beje, šią savaitę, ypač savaitgalį, bus svarbu nesitikėti pagalbos iš šalies ir ieškoti džiaugsmo, pasitenkinimo savyje, kasdienybėje. Pirmadienis atneš palengvėjimą – tai sėkminga diena, kai pavyks viskas, kad ir ką sumanysite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Svarbus ir lemtingas bus antradienio rytmetys, mat tai jaunaties metas, nuo kurio priklausys savęs vertinimas, požiūris į karjerą, dalykinė sėkmė, santykiai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu ir jų kokybė visus metus, nes ši jaunatis būtent Svarstyklių ženkle (tai būna kartą per metus)! Jaunatis stos 6 val. 47 min. Būtent tada reikėtų bent dešimt minučių susikaupti ir žiūrint į žvakės liepsną pa-svajoti apie sėkmę, laimę, kurią norėtumėte patirti per metus iki kito gimtadienio (patartina šiuos norus surašyti popieriuje ir saugoti ramioje vietoje namuose). Deja, ši darbo savaitė bus sudėtinga, tad pasiruoškite tam, kad nuo trečiadienio nesmagi realybė gali laikinai išmušti iš vėžių ir priversti spręsti pačius nesmagiausius reikalus. Nieko svarbaus neplanuokite iki penktadienio: jokių kelionių ir sandorių. Tai bus blogos dienos susitikimams su šefu ar verslo partneriais, kreditoriais – nesiskolinkite, neskolinkite ir neinvestuokite pinigų. Nepirkite jokių vertingų daiktų, papuošalų, drabužių, nors ir norėsis save nudžiuginti gimtadienio proga. Padarykite tai arba penktadienio antrą pusę, arba savaitgalį. Pasimatymams, juolab meilės santykiams aiškintis kita savaitė bus netinkama iki penktadienio. Pirmadienis – naminis metas, nepalankus svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Susitelkite, pasiruoškite iššūkiams! Šią savaitę gali kilti netikėtų rūpesčių dėl nenumatytų išlaidų, negrąžintų skolų, nelauktų mokesčių ar baudų. Neatidėliotini verslo reikalai, vaikų mokslų našta vers priimti skubius ir radikalius sprendimus. Ir tai nebus teisinga dėl dviejų priežasčių. Pirma: dienos nuo antradienio iki penktadienio – finansinių apgaulių laikas, antra – jūs dar neatšventėte gimtadienio. O kol jo nesutiksite, bet kokiu atveju bus sunku įveikti didžiąsias finansines problemas. Tiesa, kai ką galite pakoreguoti, jei mėginsite jas spręsti penktadienį po pietų ir savaitgalį. Šiomis dienomis ir savaitgalį galite sulaukti ir dalykinių pasiūlymų, jie nebus perspektyvūs, tačiau trumpam šiek tiek pagelbės. Nuo antradienio iki penktadienio nepatartina pirkti vertingos buitinės ar darbo technikos – tam geras savaitgalis. Pirmadienis palankus svarbiems pokalbiams, susitikimams ir skubiems reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį nuo ankstyvo ryto pamąstykite apie tai, ko jums reikia, apie ką svajojate. Tai mėnulio jaunaties metas, kai verta labiau pasvajoti, – tai bus lengviau įgyvendinti per mėnesį. Tik nesugalvokite griebtis svajonių įgyvendinimo jau kitą dieną – nuo trečiadienio kritinis laikas, kai gresia nelaukti konfliktai su mylimu asmeniu, netikėtos nesėkmės veikloje, nenumatytos finansinės problemos. Galite pasijusti taip, lyg kas nors specialiai būtų kasęs duobę, o jūs per skubėjimą ar neapdairumą ėmėte ir įkritote. Suprantama, jei niekur nesiveršite, elgsitės ramiai ir apdairiai, nerizikuosite ir neeksperimentuosite, niekur nepaslysite, į jokius spąstus nepapulsite. Beje, būkite atidūs, kad apimti nepasitenkinimo, liūdesio, o gal ir naujo susižavėjimo (šiuo metu labiau tikėtinas seno ryšio atgaivinimas) kitu asmeniu nesugadintumėte jau esamų meilės santykių ar ryšio su sutuoktiniu, taip pat šefu, vaikais. Jūsų laukia ypatingas savaitgalis – tai jūsų sėkmės metas. Naudą žada ir pirmadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ankstyvą antradienio rytmetį susitelkite į pagrindinius tikslus, pažvelkite į tolimą ateitį. Ką matote? Ko norite? Ko siekiate? Tai – mėnulio jaunatis. Ir šįkart ji palanki Ožiaragiams apmąstyti savo didžiuosius siekius, pagalvoti apie ambicijas siekiant karjeros! Deja, ši darbo savaitė itin sudėtinga ir bus visiškai netinkama ką nors keisti ne tik veikloje, bet ir gyvenime – dabartinės permainos ne pagerins, o dar labiau pablogins reikalą. Tad šią savaitę neskubinkite įvykių darbe ir nedramatizuokite nesklandumų santykiuose su savo pora, kitaip kalbant, ne laikas dejuoti, kad rankoje tik žvirblis ir nesugavote erelio. Nesipykite, nenutraukite santykių, ypač tai bus pavojinga trečiadienį, ketvirtadienį. Savaitgalį pabūkite ramybėje, tyloje. Pirmadienis vėl šaunus: likimo vadžios atsidurs jūsų rankose.

Vandenis (01 20–02 18)

Stenkitės likti diplomatiški, neaštrinkite galimų prieštaravimų: siekite suprasti, prisiderinti. Kompromisai bus labai reikalingi, kitaip nuo trečiadienio laukia didelės problemos. Pasistenkite įgyti artimų žmonių, draugų, kolegų, šefo palaikymą – jis bus labai reikalingas savaitės viduryje (tai kritinės dienos, kai galima rimta nesėkmė darbe, tikėtinos nelaimės, net fizinės traumos, ligos). Trečiadienis, ketvirtadienis – visiškai netinkamas laikas priimti atsakingus sprendimus, tad neskubėkite ko nors keisti. Jei vis dėlto nu-spręsite kirsti šaką, ant kurios sėdite, bent pagalvėlę ant žemės pasidėkite. Beje, trečiadienis, ketvirtadienis gali išprovokuoti Vandenius, kurie sprendžia meilės trikampio dilemą, imtis ko nors kategoriško. Tai skyrybų metas – matyt, vieno iš partnerių bus atsisakyta, tiesa, maža tikimybė, kad tai bus teisingas pasirinkimas. Savaitgalį susitikite su draugais, tik naujų partnerių siekiant ramybės uosto nereikėtų ieškoti – nauji santykiai netaps inkaru, veikiau girnomis ant kojų. Pirmadieniui neplanuokite nieko atsakingo.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis – jaunaties metas, svarbus ramiems apmąstymams. Deja, laukia sudėtinga savaitė, kai gali nepavykti adekvačiai sureaguoti į įvairius nesmagumus, – būsite pernelyg karštakošiški, nemokėsite lanksčiai reaguoti į staigmenas darbe ar santykius su antrąja puse. Neturėkite išankstinių nuostatų, būkite pasiruošę kompromisui. Ypač trečiadienį, ketvirtadienį bus apgaulingas, prieštaringas metas, kai reikia atsitraukti nuo sprendimų priėmimo ir laukti, kol viskas nurims, kol išties paaiškės, kas vyksta. Tik nemanykite, kad tai bus iškart, – reikės palaukti iki kito mėnesio. Šią savaitę būkite itin atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, nepasitikėkite naujais partnerių pasiūlymais, saugokitės konkurentų provokacijų. Savaitgalis praeis puikiai, jei išvyksite kur toliau nuo namų, pasisvečiuosite pas gerus draugus. Pirmadienis suteiks progą kai ką pakeisti į gera.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje