Astrologė: nelengvą pilnaties savaitę vienas ženklas pajus įkvėpimą

Mėnulio pilnaties savaitė bus nelengva visiems Zodiako ženklams. Vis dėlto šio dangaus šviesulio globojamam Vėžiui tai atneš įkvėpimą ir jėgų antplūdį, žada astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-10-23 14:16, atnaujinta 2018-10-23 17:31

Avinas (03 21–04 20)

Nuo antradienio – permainų metas: netikėtas susitikimas, naujas dalykinis pasiūlymas ar intriguojanti pažintis, mažas romantiškas nuotykis šią savaitę gali viską apversti aukštyn kojomis. Tik neskubėkite virsti maištininkais, dažniau prisiminkite seną japonų išmintį: „Negriauk namo, kol naujo nepastatei.“ Lemtingas gali tapti antradienis, trečiadienis – būkite išmintingi, nepasiduokite provokacijoms, mokėkite suvaldyti savo įniršį ar tiesiog nepasitenkinimą tiek namuose, tiek darbe (beje, dabar namai, šeima, tradicijos turi būti prioritetas). Nepasiduokite iliuzijai, kad viską sunaikinę sukursite ką nors vertinga. Svarbesnius reikalus tvarkyti lengviau ketvirtadienį, penktadienį. Savaitgalis žada staigmenų – teks bendrauti su ypatingais žmonėmis, per kuriuos kai kas į gera pasikeis jūsų gyvenime. Pirmadienis palankus spręsti gyvenamosios vietos pakeitimo arba remontų problemas.

Jautis (04 21–05 20)

Deja, antradienis, trečiadienis bus nepalankūs aktyviai tvarkyti reikalus. Tuomet būsite linkę pastebėti, ko jums trūksta, ko negaunate, tad imsite daugiau iš visų reikalauti – ypač iš artimųjų bei šefo. Nemenkas pavojus grės santykiams su antrąja puse – nuo savaitės pradžios besikaupianti įtampa gali jus padaryti nepateisinamai pavydžius, o tai geruoju nesibaigs, nes dabar pilnaties metas. Tad trečiadienis gali tapti krizinis – tiek veiklos, tiek asmeninio gyvenimo sferoje. Ketvirtadienį, ko gero, mėginsite taisyti padėtį, tai penktadienį turbūt ir pavyks. Tądien jausitės puikiai, lauks malonios staigmenos. Ketvirtadienis, penktadienis – palankūs ryžtingai imtis svarbaus reikalo, spręsti įgrisusias problemas, kad jos niekada neatsinaujintų. Savaitgalis bus daug kuo naudingas. Jei esate susipykę su draugu ar mylimu asmeniu, pakvieskite juos pietų, vakarienės. Būtų gerai įteikti ir simbolišką dovanėlę, primenančią kartu išgyventas mielas akimirkas. Pirmadienis palankus atsakingoms deryboms bei susitarimams. Gautus pasiūlymus priimkite.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio nieko svarbaus neplanuokite – apsigausite. Tai labai nestabilus metas, kai nepasiteisina skaičiavimai, griūva planai ir nuvilia draugai. Dabar vien stebėkite situaciją, tirkite gaunamą informaciją, ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų. Pasistenkite nesupykdyti šefo savaitės pradžioje – tai gali būti sunkiai pataisoma klaida. Taupykite pinigus – artimiausiu metu jų gali itin pristigti. Nors šlamančių piniginėje vis daugės, gresia nemenkos, nenumatytos išlaidos: pradedant automobilio, buitinės technikos remontais, rūpesčiais dėl sveikatos, baigiant madingu drabužiu. Na, o savaitgalis bus nepaprastas: visus sužavėsite ir net priversite įsimylėti tą asmenį, kurį norėsite. Jums nereikės stengtis išsiskirti – savaime atsidursite dėmesio centre, mat būsite nepakartojami, ypatingi. Dalykiniai reikalai sparčiau pajudės jau pirmadienį. Tai puiki proga ir spręsti uždarbio, pelno klausimus.

Vėžys (06 22–07 22)

Ši savaitė – Mėnulio pilnaties metas. Jums tai žada įkvėpimą, jėgų antplūdį, tačiau tai bus sudėtingas, įtemptas laikas, kai svarbiausia – nepasiduoti emocijoms, pirmam impulsui. Ypač antradienį, trečiadienį neskubėkite reikštis darbe ar kovoti už savo interesus namie – sąmoningai venkite galimų konfliktų. O jie gali įsižiebti greitai ir gana netikėtai, būtent ten, kur mažiausiai lauksite, tikėsitės. Ir atvirkščiai – ten, kur būsite tikri, kad jus parems, palaikys, to neįvyks. Nesuprasite, kodėl taip vyksta. Kodėl viskas krypsta kita linkme. Kodėl jums ima ir nebepatinka tai, kuo didžiavotės, mėgote, o ima patikti dalykai, kuriuos anksčiau atstumdavote, neigdavote. Vis dėlto neskubėkite nieko vertinti ir keisti! Tai gali būti laikina audra vandens stiklinėje. Atidėkite savo vertinimus ir sprendimus pirmadieniui, kai savaime viskas atsistos į vietas ir jums viskas taps aišku. Tuomet ir pavyks išspręsti jus varginančią problemą. Savaitgalis bus itin romantiškas, jį skirkite vien ramiam ir maloniam poilsiui.

Liūtas (07 23–08 22)

Pirmajai savaitės pusei neplanuokite nieko rimta, nepradėkite naujų darbų ir nesivelkite į konfliktus, juolab į konkurencinę kovą. Šios dienos bus nepalankios kelionėms, komandiruotėms. Vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, svarbu gerai išsimiegoti. Darbams, finansinėms problemoms spręsti palankesni tik ketvirtadienis, penktadienis. Tiesa, būkite apdairūs, dabartinė Mėnulio pilnatis susilpnina jūsų budrumą – galite leistis užvaldomi iliuzijų. Ir ne tik kalbant apie pinigus. Pasistenkite penktadienį atlikti visus darbus, kad savaitgalį galėtumėte jaustis nevaržomi. Jūsų laukia įdomūs susitikimai, romantiški netikėtumai – būsite patenkinti, kad esate pagaliau visiškai laisvi nuo darbų ir rūpesčių, kad nereikia niekur skubėti. Pirmadienis tinkamas konfidencialiems susitikimams. Tądien galite sulaukti pagalbos iš slapto gerbėjo (-os).

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia – nervingas Mėnulio pilnaties metas. Likite budrūs, atidūs, atsargūs ir itin tolerantiški – antradienį, trečiadienį galimas nelaimingas atsitikimas ar netikėtas konfliktas darbe, kelyje, viešojoje vietoje. Beje, nepamirškite, kad priešai nesnaudžia ir gali pasinaudoti jūsų agresyvumu ar polinkiu pavyduliauti. Vis dėlto antrąją savaitės pusę suvoksite, kaip galima net nepalankiausią situaciją apversti savo naudai. Ir jums tai pavyks! Jei reikia padaryti įspūdį aukštam asmeniui ar savo šefui, vieši penktadienio ir, be abejo, savaitgalio susitikimai jums bus naudingi. Tai gera proga pabendrauti su žmonėmis, iš kurių stengiatės mokytis, kurie gali padėti kilti karjeros laiptais, – tik nieko konkretaus neprašykite! Na, o sėkmingiausias metas bus kitas pirmadienis. Tai gerųjų permainų diena, kai netikėtai visi tampa draugais ir viskas praslysta lyg sviestu patepta.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nuo antradienio itin prireiks jūsų svarstykliško sugebėjimo taikiai išspręsti bet kokį konfliktą, užgesinti bet kokį nepasitenkinimą. Savaitės pradžia – itin įtemptas Mėnulio pilnaties metas, kai padeda tik išpuoselėti diplomatiniai įgūdžiai bei išmintinga tolerancija. Jei to pristigs, ruoškitės gynybai – priešų, kaip ir kliūčių, pagausės, tad jūsų reikalai ims strigti. Ir darbe ims sektis ne anksčiau nei nuo kitos savaitės. Jei reikia skubiai išspręsti finansinę problemą, tinkamas ketvirtadienis, penktadienis. Kitais klausimais šios dienos nepalankios – būkite saikingi ir apdairūs, ypač jei teks bendrauti su viršininku. Dabar mažiau reikalaukite, neatsisakykite papildomo krūvio ir nepykite, kad esate nepakankamai pastebėti, įvertinti. Jus puikiai supras draugai, atjaus ir padės mylimas žmogus jau savaitgalį (jei savaitės viduryje savo poros neišsiųsite už horizonto). Tad savaitgalį atsigausite – drąsiai kvieskitės svečių ar su šeima kur nors išvykite. Beje, svarbiausia – artimieji. Nepraleiskite geros progos stiprinti santykius su jais. Palankiausia diena veiklai ir atsakingiems karjeros sprendimams bus pirmadienis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Laukia nerami Mėnulio pilnaties savaitė, kai norėsis pabėgti nuo visko ir visų. Tai ir būtų teisingiausias sprendimas dabar, kai jums ir taip nelengva, nes dabar sudėtingas laikas iki gimtadienio. Tyla ir pasyvi pozicija bus saugiausia. Net atviras, draugiškas pasišnekėjimas antradienį, trečiadienį gali baigtis tuo, ko jūs labiausiai nenorite. Nors šią savaitę itin knietės išsiaiškinti santykius su sutuoktiniu (-e) ar mylimu asmeniu, tai nebus efektyvus veiksmas, padedantis rasti teisingą sprendimą: tai tarsi lazda dviem galais. Nors antroji pusė jus supras teisingai, pasirinks ne visai jums patinkantį sprendimą. Tad pasistenkite taikiai suderinti santykius su jums svarbiais žmonėmis, kitaip labai greitai pamatysite, kad ateities jums nėra. Jums itin palankus pirmadienis, kai pakaks išminties bei sėkmės, pavyks pasinaudoti savo jėga, įtaka, autoritetu ir pasiekti norimą rezultatą.

Šaulys (11 23–12 21)

Nuo antradienio – gana apgaulingas metas. Viskas pasirodys geriau, nei manote. Nepervertinkite savo sugebėjimų, draugų galimybių, partnerių sugebėjimų ir atsakingumo. Bus net labai nepaprasta spręsti finansines problemas ar aiškintis keblumus su mylimu žmogumi, antrąja puse, mat viskas išeis kiek kitaip, tiksliau, atvirkščiai, nei tikėsitės. Gana greitai pajusite, kad esate išsekę nuo rūpesčių gausos, dirglūs ir nervingi, nesukalbami ir pasiruošę kam nors įkąsti. Kaip pasiseks tiems, kurie nesipins po jūsų kojomis! Beje, apie kojas: dabar itin tikėtinos kojų traumos. Nepraleiskite progos pataisyti savo pašlijusius reikalus per šį penktadienį ar savaitgalį. Aprimsite tik savaitgalį – tai bus neblogas metas svarbiam dalykiniam susitikimui arba meilės pasimatymui. Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, kreditų, mokesčių klausimą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio bus svarbu nurimti ir atsitraukti nuo atsakingų dalykinių reikalų bei nuo bet kokių problemų sprendimo šeimoje – veiks nemaloni taisyklė: „turite teisę tylėti, nes viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus“. Tad mažiau gilinkitės į savo antrosios pusės elgesį, nesistenkite po milimetrą išanalizuoti ir sudaryti detalaus trūkumų bei nuopuolių žemėlapio ir paveikti savo poros sąžinės balso (kuris šiuo metu aiškiai užkimęs). Teks ieškoti kompromisų, tuomet jau antrąją savaitės pusę tikrai bus galima pasidžiaugti, kad nugalėjo meilė! Na, o jei sprendžiate finansines problemas ir jau seniai neatgaunate pinigų, pamėginkite penktadienį pasikalbėti su skolininku. Jei šefas apriboja jūsų iniciatyvą, irgi pats laikas pamėginti pažvelgti jam į akis šį penktadienį. Savaitgalį verta skirti sveikatai – gal paatostogaukite sanatorijoje. Pirmadienis palankus taikytis, deryboms, svarbiems susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Ar pasiruošę važinėtis amerikietiškaisiais kalniukais? Jūsų laukia kontrastai – lyg palengvėjimas bei viltis, kad viskas bus geriau, džiugios naujienos, permainos ir netikėtai – kartoki nusivylimai. Antradienis, trečiadienis – ko gero, sunkiausias laikas: pasiruoškite ištverti nesklandumus darbe, gali pablogėti ir sveikata, tikėtinos traumos, avarijos kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų, melagių, paskalų nešiotojų. Beje, nuo antradienio bus svarbu susitelkti – prasideda laikas, kai esate apkrauti darbais, tad jei nebūsite pakankamai organizuoti, nemokėsite laiku pasakyti „ne“, jūsų sveikata gali ne juokais pašlyti. Neplanuokite sudėtingų darbų ketvirtadieniui, penktadieniui. Pasistenkite šiomis dienomis nebent grąžinti skolą, susitaikyti su artimu žmogumi. Raskite progą rimtam pokalbiui su mama, o su mylimuoju, savo atžalomis geriau atvirai pasišnekėti savaitgalį. Tik nepamirškite per poilsio dienas gerai pailsėti. Pirmadienis bus sėkmingas svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Palankus laikas ir sveikatai tikrinti..

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio apims prieštaringos nuotaikos – vienu metu pajusite palengvėjimą, suprasite, kad bėdos baigėsi, bet ir susidursite su naujomis kliūtimis, netikėtomis komplikacijomis jums svarbiame reikale. Vis dėlto nepanikuokite – antradienis, trečiadienis objektyviai nekokios dienos, kai geriau negaišti laiko kovai, sunkumams nugalėti: viskas gali išeiti atvirkščiai, o jūsų jėga bei pastangos panaudotos prieš jus. Deja, šiomis dienomis netikėtai galite patirti nesėkmę darbe arba sužinoti ne pačių smagiausių naujienų apie savo porą. Gresia finansiniai nuostoliai, teisiniai nemalonumai. Jums reikėtų labiau pasisaugoti apgavikų, vagių. Vis dėlto penktadienis visai sėkmingas. O savaitgaliui nieko neplanuokite – pasistenkite pamiršti rūpesčius: gana greitai jie savaime ims nykti. Sukurkite savaitgalį pramogą sau, savo vaikams, draugams savo namuose – išvykoms ne pats geriausias metas. Svarbias keliones ar susitikimus planuokite pirmadieniui – tai bus daug kuo sėkminga diena.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.