Astrologė: vienam ženklui laimė nusišypsos paskutinę akimirką

Ši savaitė taps tikru išbandymu santykiams. Daugeliui Zodiako ženklų gali kilti sunkumų šeimoje ir su drabo partneriais, perspėja astrologė Palmira. Tiesa, bus ir gražių akimirkų. Pavyzdžiui, Skorpionams nereikėtų išsigąsti ir pasiduoti, nes laimė jiems nusišypsos paskutinę minutę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 2:01 PM, atnaujinta Oct 30, 2018, 2:37 PM

Avinas (03 21–04 20)

Pirmai savaitės pusei nieko neplanuokite, nebent darbų pabaigą. Daugiau laiko skirkite namams – tai bus naudinga ir jūsų ramybei, ir santykiams šeimoje. Šiomis dienomis (antradienį, trečiadienį) galite susidurti su savo pačių nepasitenkinimu, kuris kaupėsi jau senokai. Keisis požiūris į santykius, atsiras noras ką nors iš esmės pakoreguoti ne tik santykiuose su savo pora, bet ir dalykinėje veikloje. Tačiau nepamirškite, kad būsite linkę pervertinti jėgas, pernelyg pasikliauti sėkme, nepateisinamai rizikuoti, todėl galite prarasi, ką ne vienus metus kaupėte ir saugojote. Svarbiausia – nieko nedarykite būdami pikti, tada neapsiriksite. Sekmadienį, pirmadienį būsite nustebinti ne tik džiugių naujienų, bet ir malonių pažinčių. Pirmadienis iki pietų bus itin palankus taikytis, deryboms, ilgalaikiams susitarimams.

Jautis (04 21–05 20)

Šią savaitę pasijusite įsprausti į tam tikrus rėmus, iš kurių norėsis būtinai išsiveržti, ypač jei išvysite, kad aplinkiniai jumis nepatenkinti, nieko suprasti ar padėti negali (bent jau jums taip atrodys). Norėsis ko nors neapibrėžto, ko nors reikalausite iš mylimo asmens, draugų: be paliovos su jais ginčysitės, prieštarausite, skųsitės. Savaitės pradžia – beje, savotiškas skyrybų metas, o joms įvykti – puikiai žinote – formalumų nereikia. Kad taip neįvyktų, būkite pagarbūs ir kantrūs bendraudami su savo pora. Penktadienis, ypač šeštadienis puikūs: bus taip, kaip norėsite. Sekmadienį skirkite sveikatai stiprinti. Skubiems reikalams tvarkyti bus palankus pirmadienis, pirmoji jo pusė itin palanki ilgalaikėms darbo sutartims pasirašyti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio galite pradėti jausti, kaip įtampa dėl santykių su savo pora, gal dėl finansinių keblumų jus verčia priimti radikalų sprendimą. Dabar būsite linkę niršti, įtarinėti, dėl niekų įsižeisti ir vaidytis. Tam tikra prasme jus bus galima suprasti ir pateisinti, juk iš jūsų jau seniai daug reikalaujama ir esate persitempę. Vis dėlto tai nėra tinkamas laikas ką nors naikinti, perdarinėti. Gal geriau nusipirkti raminamosios arbatos ar pasikalbėti su senu bičiuliu? Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus antradienį, pasisaugokite avantiūristų savaitės viduryje. Tai bus ir blogas laikas ko nors prašyti iš savo šefo. Nuo penktadienio jūsų nuojautos taps išskirtinės, galimi mistiški susitikimai, per kuriuos kai ką pajusite, sužinosite apie savo ateitį. Puikus sekmadienis, ypač antroji jo pusė. Pirmadienį iki 13 val. 40 min. gauti pasiūlymai, įvykę susitikimai bus perspektyvūs.

Vėžys (06 22–07 22)

Jūsų grožio, laimės bei sėkmės, pergalių laikas – antradienis. Būsite stiprūs, linkę drąsiai rizikuoti. Jums pasiseks. Tiesa, nereikėtų perlenkti lazdos bendraujant su mylimu asmeniu. Pirmąją savaitės pusę svarbu būti pakantesniems savo porai, taip pat draugams, nors dažnai pasirodys, kad jie tik ir siekia jus išvesti iš kantrybės. Būkite saikingi ir atsargūs trečiadienį tvarkydami piniginius reikalus. Tai netinkamas laikas pinigams investuoti, skolinti, taip pat skolintis, – pasekmės neprognozuojamos ir nuostoliai labiau tikėtini nei pelnas. Taip pat venkite pažeisti susitarimus bei taisykles tiek dirbdami, tvarkydami reikalus, tiek vairuodami automobilį – baudos bus neišvengiamos. O baigiantis savaitei ir pirmadienį laukia tikras įkvėpimas – į galvą šaus gerų idėjų.

Liūtas (07 23–08 22)

Nuo antradienio galite pajusti, kad atsidūrėte prieštaringoje situacijoje – viską galite ir suprantate, bet nieko neišeina... Dabar aplinkybės vers rimtai pagalvoti apie santykius, bendravimo su mylimu žmogumi, sutuoktiniu stilių. Beje, neskubėkite išsipasakoti patikimai draugei (draugui) – netyčia kas nors gali išduoti jūsų paslaptį... Gal geriau susirasti psichologą ar su dienoraščiu pasidalyti? Beje, tinkamas ritualas savo problemas surašyti ant popieriaus ir paskui sudeginti (tam idealus laikas – sekmadienio saulėlydis). Tai padės jums atsikratyti slegiančių rūpesčių. Sekmadienį, pirmadienį pastebėsite, kad draugai, aplinkiniai itin vertina jūsų nuomonę, stebisi jūsų erudicija, sąmojingumu, įžvalgumu. Tai bus palanki proga per draugus spręsti karjeros problemas.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis privers atmerkti akis, naujai įvertinti situaciją: gerus vakarykščius įspūdžius ims ir aptemdys nesutarimai su mylimu asmeniu (galbūt su anyta ar uošviene) ar su verslo partneriais. Net jei viskas bus ramu, jus nenoriai paleis nerimas: būsite kažkuo susirūpinę, bet nesuvoksite – kodėl. Nerasite tikrųjų nerimo priežasčių... Beje, labiau pasaugokite savo turtą bei paslaptis! Jei turite neatidėliotinų reikalų, verta juos tvarkyti penktadienį arba atidėti pirmadienio pirmajai pusei. Tądien iki 13 val. 40 min. išskirtinai palankus metas dalykinėms pažintims bei susitarimams, tiesa, nauda nebus greita. Penktadienis, šeštadienis puikus viešnagėms – nesėdėkite namuose, būtinai išsiruoškite kur nors pasisvečiuoti, papramogauti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Maištingos antradienio nuotaikos skatins ryžtą! Jei seniai jautėte, kad esate pernelyg spaudžiami darbe, galbūt namie engiami, galite imtis kirvio taktikos. Jums iš tiesų pavyks nukirsti netenkinančius santykius, iššokti iš ilgai slėgusios situacijos. Tiesa, jei tai darysite iki lapkričio 1 d., pasekmės bus neprognozuojamos, komplikacijos neišvengiamos. Tokiam radikaliam žingsniui palankesnė antroji sekmadienio ir pirmoji pirmadienio pusė. Antradienis, trečiadienis gali atnešti nemalonių staigmenų ir jūsų kišenei – netikėtos išlaidos, nelaukti nuostoliai ar baudos. Tuo metu savo finansinių reikalų niekam nepatikėkite, neskolinkite ir neinvestuokite pinigų. Penktadienį, šeštadienį skirkite vien poilsiui – atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo, gerai pailsėkite, stiprinkite sveikatą. Susitikimams su draugais puikus sekmadienis, ypač antroji jo pusė. Na, o sėkmingiausia diena veiklai – pirmadienis iki 13 val. 40 min.

Skorpionas (10 24–11 22)

Susitarti, rasti kompromisą nebus lengva. Bet tai svarbu, nes pirmoji savaitės pusė bus įtempta: įvykiai klostysis neprognozuojamai, būsite priversti rizikuoti be teisės pralaimėti! Jums pasiseks, bet nervų kainuos daug. Būkite tikri, kad laimė nusišypsos paskutinę akimirką, kad kas nors iš draugų tikrai pagelbės. Tad neišsigąskite nieko. Nepasiduokite! Nuo penktadienio viskas ims keistis gerąja linkme. Ir jūs vėl jausitės laimingi. Imkitės permainų ir sunkių darbų namie penktadienį, šeštadienį. Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis. Sekmadienis tinkamas tik uždaroms šventėms su savais bei su išties artimais draugais. Beje, antroji sekmadienio pusė bei pirmadienis iki 13 val. 40 min. svarbus kaip palanki proga susitarti (susitaikyti) su savo pora, taip pat kolega, viršininku.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis nervingas. Žada ne pačių smagiausių staigmenų. Visur turite būti saikingi ir atsargūs – tiek vairuodami automobilį, tiek bendraudami su mylimu asmeniu ar kolega, viršininku, galbūt kreditoriumi. Nepersistenkite keldami ultimatumus, nemėginkite grasinti. Nei antradienis, nei trečiadienis nebus tinkami imtis ko nors naujo, mėginti savo jėgas sprendžiant sudėtingas praktines problemas. Tai bus nepalankus metas piniginėms problemoms spręsti – vargu ar sulauksite žadėtų pinigų, pagalbos.

Nepalanku šiomis dienomis ir skolintis pinigų, ir jų skolinti. Svarbiam pokalbiui su darbdaviu (dabartiniu ar būsimu) tinkamas penktadienis, o dar geriau – pirmadienis iki 13 val. 40 min. Sekmadienį praleiskite romantiškai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu – tai padės jums geriau suprasti vienam kitą, rasti daugiau bendrumų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, dėl partnerių darbe gali pakeisti antradienio, trečiadienio ketinimus, tad šiomis dienomis mažiau planuokite. Laiko dvejonėms, apsisprendimui nebus palikta. Galite būti priversti veikti staigiai ir neatsižvelgiant į realias galimybes. Pati nepalankiausia diena bus trečiadienis. Aišku, geriausia būtų visus rūpesčius atidėti penktadieniui bei savaitgaliui, pirmadieniui – tai jūsų sėkmės ir naudos metas. Dabar jau viskas ims keistis į gera, dings spaudimas, atsiras ramybė. Dabar sulauksite pagalbos iš draugų, partnerių, net sutuoktinio. Jūsų sąjungininkų bei draugų gretos tvirtės – palengva ims klostytis naudingos tolimų įvykių perspektyvos. Beje, penktadienis, šeštadienis – jūsų sėkmės bei meilės dienos. Pirmadienis iki 13 val. 40 min. palankus pokalbiui su šefu, taip pat ilgalaikei darbo sutarčiai pasirašyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Esate įsitempę nuo vidinių prieštaravimų, nuo reikalavimų, kuriuos keliate patys sau ir su kuriais susiduriate tiek darbe, tiek namie. Deja, nuo antradienio jų tik padaugės. Antradienį bei trečiadienį bus pasiekta kulminacija: šios dienos provokuos vaidytis, nutraukti santykius ar rizikuoti paskutiniais pinigais, o tai jums šiuo metu kategoriškai nerekomenduojama. Ir nemanykite, jog jūsų santykiai su antrąja puse, mylimu asmeniu, draugais pagerės, jei imsite tiesmukai reikšti savo nuomonę ir ko nors reikalauti. Jei kantrybės bei diplomatiškumo pritrūks, teks sumokėti nemenką kainą jau penktadienį, šeštadienį...

Tai nesmagios dienos, kurias geriausia praleisti ramybėje, atsisakant bet kokių pretenzijų, nesiaiškinant jokių santykių. Atsipalaiduoti ir nusiraminti pavyks tik sekmadienį. Ir tai bus puiki diena susitikimams su jums mielais žmonėmis, įvairioms kelionėms, viešnagėms. Sėkmė lydės ir pirmadienį. Iki 13 val. 40 min. verta spręsti sudėtingus veiklos klausimus.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis visai neblogas, jei pakaks diplomatiškumo ir tolerancijos. Suskubkite tądien sutvarkyti svarbesnius reikalus arba atidėkite juos penktadieniui. Antradienį labiau pasaugokite vaikus – jie gali nukentėti per neatsargius žaidimus su bendraamžiais, per nepažįstamus žmones (ypač internetiniu keliu atėjusius), taip pat per elektros prietaisus...

O štai trečiadienį atsiribokite nuo žmonių, kurių nemėgstate, ir su bet kuo venkite ginčytis. Palankesnis metas bus penktadienis, šeštadienis – pajusite aplinkinių, draugų meilę, rūpestį.

Penktadienio, šeštadienio susitikimai ir gauti pasiūlymai bus naudingi. Sekmadienis geras nostalgiškam susitikimui su senais bičiuliais. Pirmoji pirmadienio pusė palanki paskolų, mokesčių, investicijų, taip pat paveldėjimo reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.