Astrologė: dviejų ženklų laukia jėgos, aistros ir sėkmės dienos

Tikėtina, kad per šią savaitę sutvarkysite daug svarbių reikalų – daugeliui Zodiako ženklų laikas tam bus itin palankus. Astrologė Palmira ypatingą sėkmę žada dviem Ugnies ženklams – Avinui ir Liūtui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 1:24 PM, atnaujinta Nov 27, 2018, 3:15 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis, trečiadienis – aistros ir sėkmės dienos. Dabar būsite kupini nuostabių sumanymų, ryžto įveikti bet kokias kliūtis – ar tai būtų keblumai įgyvendinant dalykinius sumanymus, ar nelabai sklandūs santykiai su mylimu asmeniu. Šios dienos taps lemtingos ir meilės, ir dalykinėje srityse – įvykiai savaime pajudės reikalinga linkme, ir jūs pajusite neregimą paramą. Pasistenkite šiomis ir iki kitos savaitės pradžios likusiomis dienomis nuveikti kuo daugiau – nuo pirmadienio padaugės kliuvinių ir naujų netikėtų rūpesčių. Šios savaitės pabaiga – tai riba, kai baigsis nerimas dėl karštligiško svajonių siekimo, ir apims džiugus nusiraminimas. Dabar kai kas svarbaus gali pasikeisti požiūryje į mylimą asmenį ir jūsų įprastus santykius. Nepalankiausias metas – sekmadienio vakaras, pirmadienis, kai lengva susivaidyti tiek su savo pora, tiek su žmogumi, svarbiu veiklai, kai gali sugriūti svarbus reikalas.

Jautis (04 21–05 20)

Antradieniui, trečiadieniui neplanuokite nieko atsakingo – nuo jūsų norų ir valios mažai kas priklausys, tad pataupykite jėgas ir laiką. Vėl atgausite energiją ir geriau pasijusite antrą ketvirtadienio pusę bei penktadienį, šeštadienį. Nors šiomis dienomis tikėtinos povandeninės kliūtys, netikėtumai, jos bus sėkmingos, tad nebijokite planuoti svarbesnių reikalų ir meilės pasimatymų. Tiesa, penktadienį nederėtų priimti svarbių sprendimų dėl asmeninio gyvenimo, aiškintis santykių. Jei ką nors ir sakysite savo artimiesiems, mylimajam, sutuoktiniui, tai turėtų būti nebent atsiprašymo, paguodos, palaikymo, meilės žodžiai. Tai svarbu bent jau todėl, kad kitos savaitės pradžia nepalanki, įtempta, tad būsite linkę sakyti tai, ko nereikia, ir dėl to vėliau tikrai gailėsitės.

Dvyniai (05 21–06 21)

Žavūs susitikimai, intriguojančios pažintys džiugins antradienį, trečiadienį laukia geros naujienos ir net meilės prisipažinimas. Bet nemanykite, kad šią savaitę jūsų meilės santykiai klostysis sklandžiai, – galite patirti, jog antroji pusė nesuvokia jūsų tikrųjų poreikių, dabartinių problemų. Iš esmės jos susijusios su jūsų partneryste, ir tai liks aktualu visą ilgą Šaulio metą. Tad kol kas, jei jaučiate, kad mylimam žmogui nesuprantami jūsų pageidavimai, norai, svajonės ir viltys, labai dėl to nesikrimskite ir ramiai atidėkite santykių aiškinimąsi antrai gruodžio dekadai. Kitos savaitės pradžia bus permaininga ir nepalanki reikalams tvarkyti ir kelionėms. Mažiau planuokite – laukia netikėtumai: situacijos nepavyks kontroliuoti. Kad ir su kuo susidursite, kad ir kokias problemas spręsite, venkite rodyti iniciatyvą savaitės pradžioje.

Vėžys (06 22–07 22)

Jei susikoncentruosite tik į svarbias užduotis, šią savaitę tikrai nemažai nuveiksite. Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis – tinkamas laikas spręsti finansines problemas. Tuo metu gauti pasiūlymai bus naudingi, juos verta priimti. Penktadienis kiek nervingas, netinkamas deryboms, susitarimams, įsipareigojimams. Tam puikiai tinka šeštadienis. Beje, šiomis dienomis tikėtina romantiška pažintis ar tarnybinis romanas. Tiesa, vargu ar šiuo metu užsimezgę santykiai išsilaikys ilgiau, nors aistros kunkuliuos ir pasieks aukštą temperatūrą. Jei norite, kad santykiai taptų ilgalaikiai, neskubinkite įvykių, būkite pragmatiški. Sekmadienį leiskite sau tiesiog atsipalaiduoti, nieko neveikti – laukia sunki savaitės pradžia, tad būtina gerai pailsėti. Nesistenkite kuo daugiau nuveikti pirmadienį – tai bus nepalankus metas, kai reikia būti kantriems. Šiomis dienomis galimi nemenki konfliktai, apgaulės.

Liūtas (07 23–08 22)

Nuo antradienio – jūsų jėgos ir sėkmės metas. Palankus laikas dalykiniams reikalams sutvarkyti, ir ne tik! Jums pakaks sveiko proto, ryžto ir liežuvio aštrumo, kad atsikratytumėte atsibodusių gerbėjų. Nuo ketvirtadienio būsite pernelyg susirūpinę, užsiėmę dalykiniais reikalais, finansinių problemų sprendimu ir gana kritiški savo porai, nors jums atrodys, kad sakote tik pastabas, tik dėl ko nors įspėjate, o reikalaujate tik iš geriausių paskatų.

Sekmadienį pasistenkite atsiriboti nuo darbų, profesinių rūpesčių. Tai bus geras laikas ir romantiškiems pasimatymams, ir draugiškiems susitikimams. Nors tądien padvelks naujais vėjais, tikrosios permainos dar tik laukia. Ir, ko gero, jos prasidės (tiksliau, jūs patys būsite pokyčių iniciatoriai) nuo pirmadienio.

Šiai dienai nieko atsakingo neplanuokite, ypač naujų darbų, kelionių, ir jokiu būdu nesiaiškinkite santykių. Tai konfliktiškas, avaringas metas, kai patiriama nuostolių – tiek moralinių, tiek materialinių – dėl skubėjimo, karštakošiškumo, piktumo.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio neplanuokite nieko atsakingo – iki ketvirtadienio pasyvus metas, netinkamas imtis ko nors naujo, priimti atsakingus sprendimus, tvarkyti reikalus. Antra ketvirtadienio pusė, penktadienis ir šeštadienis – nuostabios dienos: jūsų nuotaika bus pakili, spinduliuosite jėga, sėkme ir tuo (net specialiai nesiekdami) hipnotizuosite aplinkinius. Tai palankios dienos bet kokiems rimtiems darbams, energingai veiklai ir kovai už savo principus. Neatsisakykite kvietimų pas draugus – svečiuose tarp naujų pažįstamų galite sutikti naujų gerų draugų, galbūt net gyvenimo draugą (-ę).

Pobūviui rengti, ką nors švęsti šios dienos irgi tinka, o sekmadienį pasistenkite pailsėti, ramiai atsipalaiduoti. Tai bus įtemptas laikas, kai geriau vengti bendravimo, juolab santykių analizavimo, mat greitai kils ginčai ir bus lengviau rasti šimtą skirtumų nei vieną bendrumą. Sekmadienis ir pirmadienis nepalankūs kelionėms ir vertingiems daiktams įsigyti. Šiomis dienomis pasisaugokite sukčių, vagių, melagių, liežuvautojų – nebūkite patiklūs, ne laikas atvirauti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nuo antradienio – puikus laikas skubiems reikalams tvarkyti: daug suspėsite! Tiks imtis iniciatyvos darbe – jums nebus sunku įtikinti šefą dėl norimų pakeitimų, partnerius, kolegas, klientus – dėl jums palankesnių, naudingesnių sąlygų. Dienos palankios ir piniginėms problemoms spręsti. Nesistenkite penktadienį ir ypač savaitgalį groti pirmuoju smuiku santykiuose su mylimu asmeniu – tegu jūsų partneris (-ė) rodo iniciatyvą. Tiesa, nuveikti ką nors mielo savo antrosios pusės labui reikėtų. Deja, tai rizikingų sumanymų metas, kai esate pasiruošę patirti ką nors nepaprasto, – įprasta, jus tenkinanti kasdienybė, ramūs, bet vienodi santykiai su sutuoktiniu gali prislėgti. Dabar norėsis kur nors bėgti, lėkti, su kuo nors susitikti, net įsimylėti. O tas kitas atrodys iškili, nepaprasta asmenybė. Neskubėkite – jau kitos savaitės pradžioje galite suprasti, kad tai ne tas princas ar princesė.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitė prasideda puikiai! Tvarkykite reikalus, vykite į keliones, tarkitės su vadovybe jums svarbiu klausimu. Tiesa, derėtų būti atsargesniems su pinigais, ypač penktadienį, šeštadienį. Romantiškam susitikimui, viešnagei pas draugus skirkite šeštadienio vakarą, sekmadienį.

Tai pasisekimo visuomenėje metas, kai atrodysite itin efektingai ir žavėsite visus (sutuoktinis tiesiog eis iš proto). Jūsų antroji pusė matys, kokie esate išskirtiniai bei įdomūs ir kaip aplinkiniai jus vertina!

Tik nesugadinkite santykių sekmadienio vakarą, pirmadienį – tai negeras laikas, kai padarytos klaidos ilgam palieka antspaudą. Pirmadienį darbe gali tekti ne juokais susirūpinti karjera (net darbo vietos išsaugojimu). Vis dėlto jums reikia bent šiek tiek nurimti, pakentėti ir laikinai atsitraukti nuo problemų sprendimo.

Šaulys (11 23–12 21)

Gana romantiška pirma savaitės pusė – skirkite šias dienas savo porai. Daugiau laiko raskite ir artimiesiems. Reikalams tvarkyti irgi geras metas, tiesa, tai laikas prieš gimtadienį, tad nepersidirbkite, nesiimkite nieko naujo – daugiau dėmesio skirkite darbams užbaigti. Savaitgalį pasistenkite atsiriboti nuo bet kokių reikalų ir rūpesčių – pasidžiaukite šeima, draugais. Romantiškiems pasimatymams palankesnis sekmadienis, tiesa, jei nebūsite labai priekabūs mylimo asmens atžvilgiu. Pirmadienis įtemptas – galite susidurti su rimtomis problemomis darbe. Galimi netikėtumai per partnerius arba konkurentus, priešus. Laukia staigmenos ir iš antrosios pusės – venkite ginčų. Netikėtai paaiškės, kad yra daug nesuderinamų dalykų. Kad taip nėra, suprasite vėliau. Stiprinkite sveikatą – jei susirgsite savaitės pradžioje, mėnesį iš ligų sunkiai kapstysitės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis – įtempti, ne viskas klostysis pagal planą, teks dažniau nusileisti, susitaikyti, patylėti, ištverti. Svarbius reikalus ir keliones atidėkite antrai savaitės pusei – tada daug kas pavyks beveik savaime, be ypatingų pastangų. Aplinkiniai irgi bus su jumis malonesni, už jus sutvarkys daugelį dalykų ar bent jau palengvins esamų problemų sprendimą.

Nuo penktadienio būkite atsargesni bei išrankesni bendraudami su gerbėjais – jūsų koketavimas gali būti neteisingai suprastas ir išprovokuoti jums neįdomaus partnerio aistras arba nereikalingą pavydą. Kam jums intrigos, priešai? Šventei, meilei puikus penktadienio vakaras, šeštadienis. Tik ne sekmadienis, pirmadienis: šiomis dienomis galima iš esmės susipykti ir net nutraukti santykius. Neskubėkite savaitgalį ar kitos savaitės pradžioje veltis į naują flirtą ar labai prisirišti prie netikėtai sužavėjusio asmens – maža tikimybė, kad užsimezgęs ryšys bus laimingas.

Vandenis (01 20–02 18)

Nuo savaitės pradžios labiau susitelkite į save – stenkitės kilusius sunkumus spręsti patys, venkite su kitais dalintis problemomis. Viena vertus, patys puikiai išspręsite esamus klausimus, kita vertus, dabar nemenka tikimybės susidurti su meškos paslauga. Nuo ketvirtadienio itin aktyvus metas, kai turite progą ir kažką sugriauti, pvz., gerus santykius su savo pora, ką nors prarasti ir kai ką naujo sužinoti (nebūtinai smagaus). Sekmadienis, pirmadienis – dvilypiai, bet jausitės geriau. Tai bus palankus metas kelionėms, susitikimams.

Galite išgirsti vertingų patarimų ir pasiūlymų – jūsų protas, sumanymai bus įvertinti, sulauksite pritarimo, pagalbos, tačiau vargu ar pavyks dėl ko nors susitarti. Tai bus blogas laikas deryboms, atsakingoms sutartims tvirtinti, teisiniams reikalams tvarkyti. Netiks ir savo teisybės įrodinėti – neįtikinsite.

Žuvys (02 19–03 20)

Jums nelengva, bet esate kupini vilčių ir ryžto. Aktyviai tvarkyti reikalus puikiai tiks antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nes pirmą gruodžio dekadą tikėtinos nenumatytos kliūtys, nauji rūpesčiai. Penktadienis, šeštadienis išties gali pateikti malonių romantiškų staigmenų. Skirkite šį laiką savo išrinktajam (-ajai) – jūsų santykiuose įsiliepsnos kiek nurimusi ugnis, atsivers naujų bendravimo perspektyvų.

Nesunkiai pavyks pakreipti mylimo žmogaus mintis, pakoreguoti sumanymus, kad jie labiau tenkintų jus abu. Deja, kita savaitė (nuo sekmadienio) nebus lengva – atsivers nežinoma sutuoktinio pusė, išvysite, kas negerai darbe. Tiesa, jei mėginsite savo vyrą (žmoną), partnerius, kolegas ar viršininką kuo nors kaltinti, bematant sužinosite, kad tai ir jūsų kaltė, tad ne tik nieko nepešite, bet ir pakenksite sau, santykiams su sutuoktiniu, reikalo sėkmei, įgysite naujų priešų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.