Astrologė: vienas ženklas gali viską nepataisomai sugadinti

Ši savaitė stipriai paveikta sausio 6-ąją įvykusio saulės užtemimo Ožiaragio ženkle, ir tai atsilieps visiems Zodiako ženklams, perspėja astrologė Palmira. Daugelis taps konfliktiški, ypač Avinas, ir taip garsėjantis kategoriškumu, – jam bus lengva viską sugadinti, ir net nepataisomai.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 8, 2019, 3:53 PM, atnaujinta Jan 8, 2019, 4:28 PM

Avinas (03 21–04 20)

Šiuo metu galite pasijusti nusivylę savo darbu, viršininku, o gal ir sutuoktiniu. Tik nesugalvokite protestuoti – viską galite sugadinti (gal ir nepataisomai). Deja, nuo savaitės pradžios išaugs įvairių konfliktų tikimybė, tad pakaks pagundų reikšti kategorišką nuomonę tiek namie, tiek darbe.

Geriau jau nesumanykite šiomis dienomis aiškintis santykių (ir darbo, ir asmeninių) – būsite pernelyg įtarūs, priekabūs ir karingi. Kita vertus, gerų darbų irgi neskubėkite daryti: jei sugalvosite kam nors padėti žodžiu ar pinigais, pasitikslinkite, ar tai nebus panaudota piktam.

Būkite apdairesni ką nors dirbdami rankomis, vairuodami ar eidami gatve – išaugs automobilių avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Įdomių dalykų, svarbių jūsų ateičiai ir karjerai, galite išgirsti šeštadienį, pirmą sekmadienio pusę. Svarbiems reikalams tvarkyti tinkama tik antra pirmadienio pusė.

Jautis (04 21–05 20)

Galite užsimanyti visiems padėti, visus mokyti, tik nesiimkite to atkakliai daryti savaitės pradžioje ir savaitgalį – bent jau artimieji tam gali nemenkai pasipriešinti.

Ar turite išmintingą draugą? Gali būti, kad dabar jums reikia gero patarimo. Jei reikia nuoširdžiai pasišnekėti, pasitarti opiu klausimu, tam puikiai tiks šeštadienis arba sekmadienio pirma pusė – išgirsite vertingą pamokymą, gausite naudingą pasiūlymą.

Beje, sausio 6 d. Saulės užtemimas Ožiaragio ženkle gali jums sukelti rūpesčių per užsieniečius – bent jau šią savaitę netvarkykite su jais svarbių reikalų, nepasirašykite atsakingų dokumentų. Jei šį mėnesį jums kiltų minčių keisti gyvenamąją vietą (net emigruoti) ar pereiti į kitą darbovietę, neskubėkite to daryti – atidėkite šiuos apmąstymus dar mėnesiui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nenorėkite daug. Dėl sausio 6 d. įvykusio Saulės užtemimo Ožiaragyje neigiamos įtakos visą savaitę galite jausti nemenką stresą, būti linkę pernelyg rizikuoti tiek tvarkydami reikalus, tiek bendraudami, pramogaudami ar keliaudami.

Dabar bus svarbu išsaugoti gerus santykius tiek namie, tiek darbe, būti apdairiems tvarkant finansinius reikalus. Dabar tas laikas, kai galite netekti ir to, kas jums svarbu, ką ilgai kaupėte. Tai itin vertėtų prisiminti, kai bendrausite su šefu, tėvais ar antrąja puse.

Tad pasistenkite atsiriboti nuo emocijų ir į viską pažvelgti iš aukštų pozicijų. Šeštadienis, pirma sekmadienio pusė neblogi pramogauti ar pakeliauti su draugais.

Vėžys (06 22–07 22)

Norisi gyventi savo galva, laisvai ir nepriklausomai? Tačiau tuščia manyti, kad taip atsitiks išsiskyrus su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Sausio 6 d. Saulės užtemimas paveiks keistai – negalėsite būti vieni, bet kai būsite kartu, vėl kankinsitės. Dėl to per daug nesukite galvos – užtemimas tols, ir ši problema savaime nyks.

Itin sudėtinga, įtempta, konfliktiška bus savaitės pradžia – gresia avarijos, traumos. Vargins įtampa namie ir darbe, nerimas dėl sutuoktinio, dalykinių partnerių ir pinigų.

Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu atidumas. Labiau pasaugokite sveikatą, savo turtą ir gerus santykius su artimaisiais. Nuo ketvirtadienio pasijusite šiek tiek geriau. Savaitgalį neoficialioje aplinkoje palanku spręsti veiklos problemas.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžioje patirsite problemų, jei imsite kaltinti kitus: bendradarbius, viršininką, vyrą, tėvus (geriau įsižiūrėjus – dėl savo klaidų). Deja, dėl Saulės užtemimo sausio 6 d. Ožiaragio ženkle būsite priekabūs, dirglūs, nervingi, tad dėl niekų kibsite į atlapus.

Bet laikas gydo, ir jūs gana greitai pamiršite visus nesklandumus. Jums pakaks sėkmės ir darbe, ir meilės srityje. Artimiausiu metu gali užsimegzti romanas su bendradarbiu – jis gali baigtis santuoka.

Ypač savaitgalį jausitės puikiai – suvoksite, kad esate tikra tobulybė! Šeštadienis, sekmadienio pirma pusė puikūs vykti į svečius – gali užsimegzti laiminga asmeninė ar dalykinė pažintis. Reikalams tvarkyti tinkama tik antra pirmadienio pusė.

Mergelė (08 23–09 22)

Sausio 6 d. Saulės užtemimas Ožiaragio ženkle gali paskatinti krizę jausmų srityje. Bet jei jūsų santykiai puikūs ir šiuo metu nesusipyksite, jie ilgam taps puikūs! Tad šiuo metu (ypač savaitės pradžioje) turite aiškiai suvokti atsakomybę už savo žodžius, jei siekiate, kad jūsų meilė neišblėstų. Vėliau gailėsitės, kad užsiplieskėte, ėmėte įtarinėti, pavyduliauti ir pan.

Jei esate iš prigimties pavydūs, neikite savaitgalį į svečius, nesilankykite pramogų vietose – tikrai rasite progų susinervinti dėl antrosios pusės žvilgsnių į šalį.

Dalykiniams reikalams tvarkyti itin naudingas šeštadienis – susitikite su jums svarbiais žmonėmis: galite išgirsti reikalingos informacijos, gauti naudingą įspėjimą.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžioje netinka tvarkyti dalykinių reikalų, juolab pereiti į kitą darbovietę. Tai metas, kai geriausia ilsėtis. O gal galite paatostogauti visą savaitę? Bent jau jėgas taupyti reikėtų – jokių viršvalandžių, naktinių pramogų, vėlyvų filmų per TV ir pan.

Dabar svarbu stiprinti sveikatą, būti atidesniems maisto kokybei ir gerai išsimiegoti. Kitaip pasijusite blogai ne tik jūs, bet ir jūsų antroji pusė – dabar net labai mylinčiam, atsidavusiam sutuoktiniui gali pritrūkti kantrybės dėl jūsų nenuspėjamos nuotaikų kaitos, nes tapsite jautrūs ir labai emocingi.

Pasistenkite šį savaitgalį gerai pailsėti, ir tai tikrai puikiai pavyks: išvykite pasisvečiuoti, aplankykite gerus draugus.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jūsų poreikiai auga, ir dabar tai taps akivaizdu tiek darbe, tiek namie. Vis dėlto Saulės užtemimas, įvykęs sausio 6 d., įspėja daug nenorėti, likti saikingiems. Dabar mažiau žadėkite, venkite ilgalaikių atsakingų įsipareigojimų. Nepatartina pirkti vertingų daiktų išperkamosios nuomos būdu (vėliau gali būti sunku išsimokėti).

Tad nepersistenkite pirkdami apskritai, užmegzdami romantiškus santykius: būsite pernelyg išlaidūs, o meilėje – neišrankūs. Jei turite porą, neerzinkite jos koketuodami su kitais (-omis): dabar jūsų sutuoktinis gali tapti itin pavydus.

Šią savaitę apdairūs būkite ir veikloje: šefas gali netikėtai imti reikšti nepasitenkinimą dėl jūsų darbų kokybės ir tai gali atsiliepti uždarbiui. Savaitgalį svarbu gerai pailsėti, stiprinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį, trečiadienį gali apimti pagunda ginčytis su sutuoktiniu, pyktis dėl nesklandžių jausmų. Nemažas konfliktas gali kilti, jei imsite su antrąja puse aptarinėti šeimos išlaidas ar kartu susiruošite pasižvalgyti po parduotuves. Savaitės pradžioje reikėtų pasisaugoti paskalų nešiotojų, intrigantų, apgavikų, vagių. Vairuojant mašiną būtų gerai nedemonstruoti ugninio temperamento.

Būkite diplomatiški su visais: galvokite ir kalbėkite apie kitus tik gerai arba nieko. Nors ką tik, sausio 6 d., įvykęs Saulės užtemimas sukels nemažai rūpesčių ir apribojimų visą savaitę, jūsų laukia puikus savaitgalis – pasijusite šaunūs, būsite populiarūs, kad ir kur atsidursite.

Tik meilėje lengvabūdiški triukai neišdegs – dabar bus juntama stipri užtemimo įtaka ir bet koks klaidingas pasirinkimas sukels rūpesčių ilgam.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje nepasikliaukite tuo, ką sako vidus, – užtemimas jūsų ženkle gali sukelti nemažai sumaišties ir painiavos. Bus sunku suprasti, kas gerai, o kas blogai. Tikriausiai reikėtų elgtis taip, kad neužgraužtų sąžinė, o saugiausia pasistengti nieko nekeisti savo gyvenime.

Mažiau užtemimo bus paveikti tie, kurių gimtadienis buvo gruodį, labiau tie, kurių gimimo diena – sausio 4–8 d. Ypač jiems sausis (ir net visi metai) gali būti keblus metas, kai galima apsigauti. Deja, panašus fonas liks visus metus.

Šią savaitę būtų geriausia paatostogauti ar bent jau nesiimti jokios aktyvios veiklos. Savaitgalį patartinas ramus poilsis su šeima. Tiesa, gerai pasikviesti į svečius jums svarbių žmonių – galite sužinoti kai ką reikšminga. Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Užtemimas paveiks keistai – lyg ir pradėsite viską nujausti, tačiau kai patikėsite savo nuojautomis, jos apgaus. Tad bet kokioje situacijoje siekite aiškumo, stenkitės kuo rimčiau viską įvertinti. Deja, tai bus sunku – jus atkakliai bandys užvaldyti iliuzijos.

Beje, jums stigs objektyvumo vertinant sutuoktinį – matysite trūkumus, bet pamiršite, kiek džiaugsmo antroji pusė suteikė anksčiau. Šią savaitę labiau pasaugokite pinigus ir turtą – dėl įvairių priežasčių (savo, vaikų išlaidumo, vagysčių, apgaulių) galite likti be skatiko.

Tai bus laikas, kai reikės dažniau patylėti, nusileisti, atsisakyti savo ambicijų ir planų. Tiesa, išimtis bus šis savaitgalis: šeštadienio ir sekmadienio iki pietų susitikimai, pokalbiai taps reikšmingi ir padės suprasti tai, kas anksčiau buvo paslėpta, painu, ir priimti teisingą sprendimą jums svarbiu klausimu.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį, trečiadienį venkite kategoriškų pokalbių su šefu ar artimaisiais, nepirkite vertingų daiktų.

Deja, dėl sausio 6 d. Saulės užtemimo įtakos gali atsirasti pavojinga įtampa tiek darbe, tiek namie, dėl to galite kai ko netekti – gero darbo (gal šefo palankumo) ar ramybės namuose. Leisti pinigų brangiems daiktams irgi neverta – nemenka tikimybė įsigyti nekokybišką prekę. Apskritai nevertėtų mėginti laimės – ji galima, bet užgrius netikėtai, kai to nelauksite.

Savaitgalį nesėdėkite namie – bus itin palanku aplankyti draugus. Jei kas nors paprašys, neatsisakykite padėti: šis mėnuo – karminių skolų draugams grąžinimo metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.