Astrologė perspėjo du ženklus: jums tai bus išbandymų savaitė

Ši savaitė – tai savaitė prieš Mėnulio užtemimą, kuris įvyks pirmadienį Liūto ženkle. Tai reiškia, kad šio ženklo laukia išbandymai, o taip pat išbandymų savaitę astrologė Palmira žada Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 11:43 AM, atnaujinta Jan 15, 2019, 3:56 PM

Avinas (03 21–04 20)

Gali atsirasti pojūtis, kad vienaip ar kitaip varžo šeima, sutuoktinis, bet, kita vertus, aiškiai suvokiate, jog be jų bus dar blogiau. Pasistenkite, kad šis sudėtingas savaitgalis prieš Mėnulio užtemimą Liūto ženkle būtų išties džiugus jūsų vaikams, jūsų antrajai pusei. Svarbu nesiaiškinti santykių – teisybės tikrai nerasite. Šį savaitgalį venkite ir pažinčių, nesivelkite į naują flirtą (gali tekti skausmingai nusvilti). Svarbius darbus planuokite savaitės pradžiai – antradieniui, trečiadieniui. Savaitės vidurys bus nesėkmingas ir ne dėl jūsų kaltės – taip netikėtai aplinkybės susiklostys, kad planai suirs ir teks kai ką keisti, atidėti. Beje, jei mažiau klausysite piktų kalbų apie savo porą, pirmiausia padarysite gerą darbą sau.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia bus daug kuo palanki – tai geriausios dienos šią savaitę, tad prasminga antradieniui, trečiadieniui planuoti svarbiausius savaitės darbus, susitikimus. Jei kaupiasi klausimai savo porai, neatidėliokite šito pokalbio, nes antra ketvirtadienio pusė gera išsiaiškinti tai, kas ilgai slėgė. Tik nesugalvokite kelti ultimatumų, siekite gražiuoju paanalizuoti jūsų santykius. Panašus pokalbis šeštadienį, sekmadienį, pirmadienį nebus naudingas jūsų meilei. Tad nepraraskite progos savaitės pradžioje, kai turėsite galimybę kai ką atitaisyti, atgaivinti, bet jei nemokėsite laiku susilaikyti nuo reiklių pastabų savaitgalį, pirmadienį tikėkitės esminio konflikto, o esant užtemimo įtakai tai jau blogas dalykas, nes sunkiai ištaisomas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Neskubinkite reikalų savaitės pradžioje. Nors ims vis labiau sektis, išties palankus bus tik ketvirtadienis po 14 val. Nerimo, skausmo dėl niekų, dėl kieno nors pikto liežuvio galite patirti penktadienio vakarą, tad labiau tikėkite savo antrąja puse. Būkite atidesni artimųjų nusiskundimams, baimei, nerimui – jūsų pagalba jiems bus labai reikalinga. Savaitgalį semkitės jėgų, optimizmo iš bendravimo su šeima.

Pasistenkite artimiesiems skirti kuo daugiau dėmesio bei laiko. Tiesa, derėtų vengti svetimų, naujų žmonių – per juos galite patirti nemalonių staigmenų. Labiau pasaugokite savo pinigus, turtą. Savaitgalį bei pirmadienį išaugs nuostolių, praradimų, autoavarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22)

Dabar ne viską galite, aplinkybės už jus stipresnės, todėl turite taikytis prie kitų, mažiau save varginti, daugiau saugoti. Deja, jau antrą savaitės pusę gali užgriūti nauja rūpesčių banga, susijusi su namais, šeima, santykiais poroje. Pasistenkite nuo ketvirtadienio sumažinti užimtumą darbe, kad galėtumėte daugiau laiko praleisti namie su artimaisiais. Dėl Mėnulio užtemimo (tai Vėžiams visada sunkesnis laikas) būsite ne tik emociškai jautresni, gali pablogėti ir sveikata. Mokėkite susitaikyti su neišvengiamais dalykais – tuščia pūsti prieš vėją. Gilinkitės šį savaitgalį į susidariusią padėtį namuose, darbe ir mėginkite suvokti, kuo ji gera (juk net ir tam tikri apribojimai bei kitokie trūkumai būna naudingi). Dėl užtemimo įtakos gali pagausėti ir finansinių rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22)

Neprognozuojamas metas, ypač sudėtinga ir paini gali būti antra savaitės pusė. Atsakingiems reikalams tvarkyti, darbo problemoms spręsti geresnė pirma savaitės pusė, kai dar pavyks pakreipti įvykius jums reikalinga vaga. Deja, vėliau viskas gali susimaišyti, susipainioti, geras dalykas pavirsti blogu, stabilus imti ir subyrėti. Tai bus išbandymų metas ir bendraujant su draugais, mylimu asmeniu. Jei norėsis kirsti, viską nutraukti, žinokite – taip atrodo tik dabar, tad geriau susilaikyti nuo „mirties“ nuosprendžio jums svarbaus asmens atžvilgiu. Net jei aplinkybės klostysis palankiai, nei šį savaitgalį, nei pirmadienį nepriimkite svarbių sprendimų ne tik jausmų fronte, bet ir spręsdami darbo reikalus (juk pirmadienio Mėnulio užtemimas – jūsų ženkle). Judėkite toliau dabartine vaga nieko nekeisdami.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors jūsų optimizmas stiprėja, kelias į laimę kol kas nebus nuoseklus, tiesus: jei savaitės pradžioje jums pasirodys, kad sklandote aukštai padangėse, antrą savaitės pusę gali tekti nusivilti – savimi, savo veikla, pasiekimais, santykiais su savo pora. Deja, Mėnulio užtemimas atneš tam tikrų apribojimų, nesklandumų, kliūčių, stabdžių, tad neskubinkite įvykių, stiprinkite sveikatą, saugokite darbo vietą. Ir labiau naudokitės sėkmės akimirkomis, nors jūsų būdui labai norisi ko nors vientiso, pastovaus, logiškai suskaičiuojamo, o ne stichiško, anarchiško, neprognozuojamo. Kad sektųsi veikloje, pagrindinius darbus, svarbiausius susitikimus planuokite antradieniui, trečiadieniui. Tuomet spręskite visas problemas: ir asmenines, ir dalykines. Kad nereikėtų graužtis dėl mylimojo, neskirkite pasimatymų penktadienį, savaitgalį, pirmadienį. Šiomis dienomis bus pavojinga aiškintis santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Kad ir kas atsitiktų šią savaitę, svarbu, kad nepamirštumėte, jog esate neįkainojama vertybė, kad viskas prasideda nuo meilės sau. Sudėtingas antradienis, trečiadienis, tačiau nebūkite patiklūs ir antrą savaitės pusę, kai pajusite sėkmę. Deja, jumis gali įžūliai pasinaudoti (ir finansų, ir profesinių reikalų, ir meilės srityje). Savaitgalį, pirmadienį netikėtas susitikimas, nauja pažintis provokuos keisti gyvenimą. Tačiau neskubėkite išmainyti kelio dėl takelio, nesiveržkite viską pradėti iš naujo – tai nebūtinai bus sėkminga akcija. Vargu ar bus teisingas sumanymas nutraukti saitus su tuo, kas ilgą laiką buvo brangu, svarbu, ir sakyti „niekada“: nemanykite, kad tai paskutinis šansas, kad daugiau jau nieko nebebus ir niekas nebesikeis!

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžios teisingas apsisprendimas, reikalingi žingsniai, susitarimai (tiek namie, tiek darbe) gali apsaugoti nuo ateityje gresiančių nemalonumų. Jau nuo ketvirtadienio pradėsite nutuokti, kad kažkas ne taip, gali aplankyti nelemtų pokyčių nuojauta. Iš tiesų jau penktadienį, savaitgalį ne viskas ims klostytis taip, kaip reikėtų. Verčiau neplanuokite rimtų dalykinių susitikimų ir būkite kantresni, taip pat atidesni savo sutuoktiniui, vaikams bei tėvams. Jei svarstote, kieno draugijoje laiką leisti per poilsio dienas (draugų ar mylimo asmens), rinkitės bičiulišką kompaniją – su mylimu žmogumi galite netikėtai susivaidyti. Pirmadienis – didžiųjų iliuzijų, rimtų klaidų metas, kai galite ką nors sunaikinti, kai ko netekti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje jūsų sumanumas, ryšiai su draugais gali padėti sutvarkyti problemas, susijusias su veikla. Jei ieškote darbo, kreiptis į naują darbdavį vertėtų antradienį, trečiadienį. Tačiau ketvirtadienį, penktadienį nieko nebesiimkite ir mažiau klausykite tauškalų, ypač apie jums brangius žmones.

Nors šiomis dienomis trykšite meile, džiaugsmu, gali taip atsitikti, kad jūs bei jūsų jausmai nebus suprasti, įvertinti. Deja, savaitgalį būsite pernelyg radikaliai nusiteikę – galite netyčia sugadinti santykius su artimaisiais, mylimuoju. Geriau, kad to neįvyktų, nes dėl stiprios Mėnulio užtemimo įtakos atkurti sugadintus santykius nebus lengva. Savaitgalis bei pirmadienis gali paversti niekais jūsų planus, ypač susijusius su gyvenamosios vietos, darbo pakeitimu, kelionėmis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis visai neblogos dienos – jums pavyks išspręsti tiek veiklos, tiek asmeninių santykių keblumus. Dabar pasijusite mylimi ir reikalingi. Beje, galite įgyti ir įtakingą draugą, aukštą užtarėją. O užtarimo, pagalbos darbe greitai reikės – ketvirtadienį, penktadienį dėl nelemtos klaidos atliekant užduotis ar pavyduolių intrigų galite patekti į šefo nemalonę ir net netekti darbo vietos. Būkite itin apdairūs bei atsargūs – jūsų karjera gali pakibti ant plauko. Savaitgalis, pirmadienis – keblokos dienos, kai svarbu siekti santarvės su savo pora bei artimaisiais, taip pat mokėti susitaikyti su kai kuriais dalykais, kurių neįmanoma pakeisti. Šiomis dienomis išaugs ne tik konfliktų, bet ir traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis, trečiadienis – ramios, pasyvios dienos, kai nėra prasmės užsiimti atsakingais, sunkiais darbais. Jei esate sumanę ką nors rizikingo, jei reikia išspręsti konfliktą darbe ar gerai draugei priminti, kad skolos grąžinimo terminai seniai baigėsi, negaiškite laiko dvejonėms ketvirtadienį po pietų. Tuo metu tinka tvarkyti ne tik svarbius reikalus – tiktų pasakyti viską, ką manote apie savo porą, ko iš jo (jos) tikitės. Nedidelis konfliktas bus naudingas abipusiam supratimui ugdyti. Nuo penktadienio stabtelėkite, nurimkite – prasideda apgaulingas metas, kai net geri norai nuveda į pragarą.

Dabar galite būti nubausti už dosnumą, patiklumą, atvirumą. Saugokite savo paslaptis bei pinigus. Ir dažniau nusileiskite antrajai pusei – principingumu nieko nepešite.

Žuvys (02 19–03 20)

Tai bus išbandymų savaitė, jums sunkiausios dienos – ketvirtadienis, penktadienis, taip pat pirmadienis. Turite žinoti, kad be aiškios priežasties trauks susivaidyti su antrąja puse (mylimu žmogumi), paskutinius pinigus (arba didelę pinigų sumą) patikėti avantiūristui ar išleisti niekams. Deja, galite trumpam prarasti realybės jausmą. Šį savaitgalį tai itin tikėtina.

Labiau rūpinkitės savo poilsiu, sveikata, stiprinkite nervus – šiuo metu per mažai save mylite ir visai nebelepinate. Jei netikėtai šį savaitgalį įsimylėtumėte, nebūkite tikri dėl šio jausmo – labai tikėtina, kad tai tik meilės regimybė, bet ne ji pati.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.