Astrologė vienam ženklui: laimė ateis gana netikėtai

Šią savaitę pasitaikys gana sėkmingų ir romantiškų dienų, žada astrologė Palmira. Jei gimėte po Vandenio ženklu, pasiruoškite netikėtam laimės apsilankymui. Bene vienintelių Jaučių laukia sunki savaitė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 29, 2019, 11:04 AM, atnaujinta Jan 29, 2019, 2:43 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradieniui geriau nieko svarbaus neplanuoti. Vėl palankūs trečiadienis, ketvirtadienis – tai daug kuo sėkmingos dienos, kai atsiranda galimybių kai ką perdaryti, pakreipti kita linkme, kai atsiveria naujos perspektyvos ir viskas ima vykti taip, kaip norisi.

Penktadienį bei savaitgalį jūsų optimizmas, santykiai darbe ir namie nemažai priklausys nuo to, ar mokate, ar galite atleisti. Šios dienos kupinos provokacijų, netikėtumų, kurie (gal ir prieš jūsų valią) pakeis tolesnius planus. Net meilės santykiuose nelauktai galite asmeniui, kurį nelabai vertinote, pasakyti „taip“, o senam gerbėjui (-ai), su kuriuo sieja begalė prisiminimų, ištarti „ne“.

Pirmadienis žada pokyčių veikloje, tačiau dar ne laikas priimti lemtingą sprendimą. Tiesa, bus tinkama proga žengti lemtingą žingsnį, priimti nepopuliarų sprendimą dėl mylimo asmens ar sutuoktinio (jei tam seniai ruošėtės).

Jautis (04 21–05 20)

Antradienį nepraleiskite progos paliauboms – laukia sunki savaitė ir dabar reikalingi draugai, o ne priešai... Beje, antradienį moterims gali pavykti pakoreguoti santykius su sutuoktiniu taip, kaip joms reikia, – tai tas metas, kai seksis jį pamokyti, pakreipti į tiesos kelią.

Tiesa, greitų rezultatų nesitikėkite – sutikdamas su jumis jis negalės susitarti su savimi... Na, o jei jus vargina įgrisęs gerbėjas – ši diena moterims irgi tinkama nutraukti niekam nereikalingus santykius (jūsų tikrai negrauš sąžinė). Penktadienis neblogas užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Beje, nuo penktadienio bus itin sudėtingas metas – dabar jau susilaikykite kilus norui išsakyti viską, kas susikaupė. Ne laikas maištauti nei darbe, nei namie – galimos nepataisomos pasekmės... Pirmadienis vers apibendrinti nueitą kelią – pamąstykite apie klaidas, ką reikėtų keisti, taisyti? Tik nieko nauja nesiimkite. Tiesa, vėlai vakare, atėjus kinų Naujiesiems metams, galite imti kurti ateities veiklos planus.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienio vakaras, trečiadienis, ketvirtadienis žada nepaprastą ir laimingą pažintį – tiek dalykinę, tiek asmeninę. Neramūs, įtarūs būsite penktadienį, šeštadienį: gali kilti nepasitenkinimas santuoka ar veiklos partneriais.

Tiesa, jums nestigs sveiko optimizmo bei humoro jausmo, tad kilusios pretenzijos tik paskatins ryžtą nesitaikyti su tuo, kam visada nusileidžiate. Bet jei jūsų santykiai su mylimu žmogumi laimingi, nesugadinkite jų dėl blogos nuotaikos, tuščio kaprizo, kvailų ambicijų, pavyduliavimo. O štai dalykiniams partneriams reikšti pretenzijas netinkamos dienos – geriau tai atidėti pirmadieniui. Ir tai padaryti derėtų ramiai, be emocijų.

Beje, šis penktadienis, šeštadienis geras atsisakyti nereikalingų dalykų, žalingų įpročių. Pirmadienis bus neblogas reikalams tvarkyti su užsieniečiais. Tiks spręsti finansinius klausimus, bendrauti su įtakingais asmenimis, biurokratais, užsieniečiais ir tvarkyti reikalus.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis – sėkmingas metas, kai vertėtų imtis svarbiausių savaitės reikalų (moterims itin), palankus romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Trečiadienis, ketvirtadienis bus geros dienos reikalams tvarkyti, susitikti su itin svarbiais žmonėmis.

Penktadienį, šeštadienį nesistenkite su niekuo aiškintis santykių, kovoti už teisingumą, ypač venkite atvirų pokalbių su kolegomis ar klientais, juolab šefu – galite įgyti priešų. Taip pat nesiimkite viską vieni daryti – tai geriausias būdas sau sugadinti nuotaiką ir pervargti tiek, kad jėgų bei pozityvaus požiūrio atgauti greitai nepavyks. Ir nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Taip pat būkite visur atidesni, apdairesni, atsargiau lipkite laiptais, eikite gatve, važinėkite automobiliu – tai traumų bei nuostolių metas.

Beje, nereikėtų tomis dienomis būti labai atviriems ir su sutuoktiniu (mylimu asmeniu): galite būti klaidingai suprasti. Sekmadienį susitikite su draugais, kurie jumis žavisi, ir nebendraukite su tais, kurie jus kritikuoja. Pirmadienis neblogas, tiesa, jei svarbius reikalus tvarkysite draugų padedami.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – itin romantiškas metas, kai norisi būti su artimaisiais, mylimuoju. Tai nebloga diena investicijų reikalams tvarkyti, tinkama apsispręsti dėl namų, šeimos, gyvenamosios vietos pakeitimo. Trečiadienis, ketvirtadienis geras susitarimams, dokumentams pasirašyti. Sėkmingas ketvirtadienis – laimė reikaluose, taip pat asmeniniame gyvenime (gresia naujas įsimylėjimas).

Penktadienį, šeštadienį būsite darbingi, tačiau šis laikas žada kliūtis, nesusipratimus, painiavą dalykuose bei širdies reikaluose. Jei jūsų santykiai jau seniai įtempti, dabar dėl menko nesusipratimo jie gali atšalti ar net nutrūkti. Šiomis dienomis būkite saikingesni ir vaikus auklėdami: šiuo metu jie nesupras, ko iš jų norima, neįvertins jūsų nuoširdumo, tik labiau atitols.

Sekmadienį nereikėtų aiškintis santykių su mylimu žmogumi (sutuoktiniu). Diena bus ramesnė, jei aplankysite draugus, susitiksite su giminaičiais. Pirmadienis žada nepaprastų susitikimų, ypatingų pažinčių, kai galite sužinoti labai svarbių dalykų, gauti vertingų patarimų, pamokymų.

Mergelė (08 23–09 22)

Reikalams tvarkyti palankus nebent antradienis, vėliau imkitės tik to, ką gerai žinote, nieko nekeiskite, niekur nerizikuokite. Užsiimkite sveikatos stiprinimu. Šią savaitę gali tekti labiau užsiimti meilės dilemomis.

Meilės iliuzijos ims sklaidytis. Net ir tuomet, jei manote, kad esate blaiviai mąstantis asmuo, viską numatantis, galintis apskaičiuoti, vis dėlto laukia netikėtumai, praregėjimai, ypač antrąją savaitės pusę. Jau nuo penktadienio gali daug kas susijaukti, susipriešinti ir galvoje, ir širdyje. Ir neskubėkite šiomis dienomis užsimezgusio naujo jausmo laikyti meile ir abejoti tuo, kuris (-i) seniai jus myli.

Bet kokiu atveju šiomis dienomis išgirstos naujienos privers suklusti ir imtis veiksmų. Jei tai susiję su veikla, tuomet pirmadienis tiks atsakingiems pokalbiams, tiesa, neskubėkite įsipareigoti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienio vakaras žada malonių staigmenų svečiuose, galbūt ir romantišką nuotykį. Numatomos ir geros permainos santykiuose su mylimu žmogumi. Trečiadienį, ketvirtadienį aplinkiniai bus supratingi ir geranoriški, tad galite drąsiai tartis, derėtis visais svarbiais klausimais.

Penktadienį, šeštadienį nevarginkite savęs dalykinių reikalų tvarkymu – dienos bus tinkamos užsiimti šeimos rūpesčiais bei namais. Šiuo metu netinka tvarkyti piniginių, turto reikalų – apsigausite, tad jokių sandėrių, jokio pinigų skolinimo. Netiks planuoti šeimos biudžeto ar dalytis šeimos turto. Penktadienio, juolab šeštadienio nuotaikos niūrokos (ypač jei sprendžiate širdies problemas) – galite pristigti švelnumo, rūpesčio, meilės.

Tačiau pakentėkite iki pirmadienio, tada tapsite padėties šeimininkais. Ši diena jus sustiprins ir įkvėps. Kalbėkite, bendraukite – įtikinsite, uždegsite naujomis idėjomis. Tiesa, nebūkite kategoriški – stenkitės ir patys kito poziciją suprasti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis žada gerų pokyčių darbe, malonių staigmenų iš artimų žmonų, sutuoktinio. Trečiadienis, ketvirtadienis bus geri dalykiniams susitikimams, kelionėms, komandiruotėms.

Penktadienis, šeštadienis – sudėtingos, permainingos ir gana pavojingos dienos, nes būsite linkę neteisingai vertinti situaciją, taip pat santykius su mylimu asmeniu, jo jausmus. Gali net kilti noras ką nors keisti savo namuose, šeimoje, nes būsite linkę prisiminti senas nuoskaudas. Tiesa, jei sumanysite šiomis dienomis atsisakyti bendravimo su sutuoktiniu (mylimu žmogumi), žinokite, kad jį susigrąžinti bus sunku. Šiomis dienomis galimos ir nelinksmos naujienos iš senyvo amžiaus giminaičių ar draugų – pasiruoškite atjausti, padėti. Penktadienį, šeštadienį, sekmadienį neverta tvarkyti finansinių reikalų, planuoti pramogų, skirti meilės pasimatymų.

Sekmadienį jūsų nuotakos gali tapti itin prieštaringos, ir tai nebus tinkama diena nei romantiškiems pasimatymams, nei kelionėms – geriausiai jausitės namuose, su artimaisiais, su mama. Nuo pirmadienio vėlaus vakaro nuotaikos ims gerėti ir tai bus geras laikas susimąstyti apie ateitį – prasidės Rytų naujieji metai.

Šaulys (11 23–12 21)

Kita savaitė bus gera, jei remsitės partneriais, kolektyvu, draugais. Džiugus ir sėkmingas antradienio vakaras, palankus trečiadienis, ketvirtadienis. Svarbiems susitarimams, finansinėms problemoms spręsti bus tinkamas ir trečiadienis.

Penktadienį, šeštadienį būkite atidūs su pinigais – juos reikėtų ir skaičiuoti, ir taupyti. Šiomis dienomis bus svarbu vengti pyktis su sutuoktiniu (mylimuoju) – tai itin pakenks jautriems jūsų nervams ir, aišku, sveikatai.

Sekmadienį verta apsilankyti pas gerus draugus. O štai romantiškiems pasimatymams bei pažintims blogas laikas. Pirmadienis atneš pripažinimą, populiarumą, kad ir kuo užsiimsite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sėkmingiausias laikas veiklai, dalykiniams susitikimams bus antradienis. Trečiadienis žada įdomių susitikimų. Tiesa, mažiau žadėkite, būkite atsargesni, jei teks vairuoti automobilį. Ketvirtadienį tinka ką nors keisti savo namuose, statyti naujus baldus (ar senus perstatyti).

Itin ryžtingi būsite penktadienį, šeštadienį. Tiesa, tai netinkamos dienos kovai, konfliktams: atsidursite aklavietėje. Ir ne tik reikaluose, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi. Jei mėginsite spręsti meilės problemas, jos tikrai taps problemomis. Neskubėkite nieko teisti ir keisti, griauti, veržtis į laisvę. Net jei atsitiktų kitaip, nei norėsite, žinokite, jog tai šiuo metu jums palankiausia.

Na, o sekmadienio nuotaikos nebus itin romantiškos – tvardykitės, kad nepasakytumėte visko, kas susikaupė. Tiesa, ši diena gera draugiškoje kompanijoje pasidžiaugti bičiulišku bendravimu. Na, o pirmadienis tinkamas ne tik svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti, bet ir ką nors keisti santykiuose su mylimu asmeniu. Dabar grįžta abipusis supratimas, meilė.

Vandenis (01 20–02 18)

Puiki savaitės pradžia – reikalai krypsta naudinga linkme. Antradienio vakaras – itin nuostabus. Tiesa, laimė ateis gana netikėtai, tad atsipalaiduokite ir specialiai nieko nedarykite, kad pasisektų. Trečiadienis, ketvirtadienis bus geras įstrigusiems reikalams išjudinti ir jiems užbaigti.

Penktadienį, šeštadienį labai nepasikliaukite savo intuicija tvarkydami piniginius reikalus – būsite itin įtaigūs, tad nesąžiningas asmuo ims ir apgaus. Taip pat neskubėkite veikti šiomis dienomis supratę, ką reikia taisyti: prieš kirsdami šaką patikrinkite, ar ant jos nesėdite. Itin pažeidžiami bus jausmai – vis dėlto labiau tikėkite gerumu, meile.

Sekmadienis dvilypis. Lyg ir puikiai jausitės, tačiau norėsis ant kažko pykti, protestuoti, nes itin aiškiai matysite, kas ne taip namie, santykiuose su sutuoktiniu, jūsų karjeroje. Jei jums būdingas taktas, mėginkite pirmadienį santykiuose su pora sudėlioti visus taškus. Ir nepamirškite, kad entuziazmas auklėjant antrąją pusę šiomis dienomis bus jūsų priešas. Savaitgalį galite patirti traumą – derėtų vengti ginčų, santykių aiškinimosi, ypač jei važiuosite automobiliu su vyru ar mylimuoju.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis leis atsigauti. Trečiadienį, ketvirtadienį būkite atidesni vadovybės, rėmėjų, klientų reikalavimams – neatidumas jų nuomonei gali pakenkti svarbiam sumanymui.

Kad ir ką sužinosite, kad ir kokie pokyčiai įvyks penktadienį, šeštadienį – žinokite, kad yra kur kas daugiau išeičių, nei atrodo. Tad nepasiduokite nerimui ir nesakykite, kad jūsų kantrybė išseko, ir nesielkite, lyg būtų pasaulio pabaiga. Nors sekmadienis nebus paprastas, jau pirmadienį rasite puikų sprendimą.

Beje, pirmadienis puikus apsipirkti – pasilepinkite. Negailėkite sau komplimentų – pirmiausia patys save turite įvertinti, pagirti, nuraminti, nudžiuginti. Pirmadienis aktyviam reikalų tvarkymui netinkamas, nebent geras konfidencialiems susitarimams.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.