Astrologė: vieno ženklo atstovai gali patirti krizę

Šią savaitę daugelį lydės sunkumai, prieštaravimai, nebus lengva bendrauti. Astrologė Palmira perspėja, kad Jaučio ženklo atstovai gali patirti krizę, paliesiančią ne tik santykius su šeima, mylimu asmeniu, bet ir sveikatą, darbą.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 5, 2019, 11:01 AM

Avinas (03 21–04 20)

Ši savaitė – itin prieštaringa: jausite, kad viską galite, jokių apribojimų, ir tuo pat metu, kad ir ką suplanuosite, paskutinę minutę paaiškės, jog ką nors teks keisti, atidėti, atsisakyti. Geriau neplanuoti svarbių susitikimų, kelionių, bent jau mažiau žadėti, ilgam neįsipareigoti – šią neprognozuojamą savaitę laukia ne pačios mieliausios staigmenos. Sėkmė elgsis išdavikiškai, tad niekuo nerizikuokite, nebūkite patiklūs, venkite kraštutinumų. Dėl skubėjimo, neapdairumo, dėmesio stokos grės ir traumos, nelaimingi atsitikimai kelyje (labiau tikėtina pirmą savaitės pusę). Niekuo rimtu užsiimti neverta trečiadienį, ketvirtadienį – tai gana apgaulingas laikas, kai galite pasiduoti negerai įtakai. Savaitgalį ir pirmadienį bus svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką, jėgas, saugoti gerą nuotaiką, šiltus santykius su artimaisiais ir mylimu žmogumi. Beje, visa savaitė bus savotiškas egzaminas – paaiškės, kas tikrieji draugai, o nuo ko geriau atsiriboti.

Jautis (04 21–05 20)

Neskubinkite įvykių, nenorėkite gerų permainų jau dabar – patirsite nelauktą nusivylimą. Nesistenkite antradienį spręsti susikaupusių problemų, ypač darbe. Jei mėginsite piktintis, ko nors reikalauti, viską sugadinsite. Galite patirti krizę, paliesiančią ne tik santykius su šeima, mylimu asmeniu, bet ir sveikatą, darbą. Tad kantrybės – tik savaitės viduryje atsiras neblogų galimybių šiek tiek pakreipti įvykius (nors geriausia permainas atidėti trečiai mėnesio dekadai). Vis dėlto trečiadienis, ketvirtadienis – tas metas, kai galite išgirsti gerą patarimą, gauti naudingą pasiūlymą, sulaukti geranoriško pritarimo, nuoširdžios pagalbos. Penktadienį ir savaitgalį bus svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai. Deja, šios dienos paskatins įtampą ne tik darbe, bet ir šeimoje. Bus svarbu taikumas – net jei pasirodys nepriimtina artimųjų nuomonė, nugalėkite save ir pasakykite: „Taip.“ Pirmadienį pasieksite savo tikslą, jei pasiruošite lanksčiam manevrui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Pirma savaitės pusė nebus lengvos dienos – tiek bendraujant su vadovybe darbe, tiek su tėvais, sutuoktiniu. Galbūt ne viską suprasite teisingai, prisiminsite senas nuoskaudas. Kad ir kokios mintys lįstų į galvą, nepraraskite sveiko proto. Trečiadienis ir ketvirtadienis – neblogos dienos, tačiau gali stigti optimizmo, tikėjimo savo galimybėmis. Mokėkite pasidžiaugti ir mažomis pergalėmis, nedideliais laimėjimais, pamirškite abejones. Trečiadienį, ketvirtadienį tiktų tvarkyti su veikla susijusius reikalus. Penktadienio, kaip ir savaitgalio, pažintys suteiks tuščių vilčių. Jausitės prastokai – galite imti nebetikėti savo pora, meile. Tad neskubėkite penktadienį, savaitgalį savo porai sakyti: „Niekada.“ Santykiuose su mylimu žmogumi pritrūks ne tik objektyvumo, bet ir teisingos informacijos, tad ne laikas jokiems radikaliems sprendimams. Pirmadienis nepalankus kelionėms ir atsakingiems reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį gali apimti liūdesys ir net nerimas – sunkiai visiems įtiksite: tiek darbe, tiek namie susidursite su priekabėmis, nepamatuotais reikalavimais. Tačiau jei nenorite prarasti darbo vietos (ar sulaukti atlyginimo sumažinimo) ir antrosios pusės meilės, nesiginčykite su jais. Bent iki savaitės vidurio pakentėkite – tada savaime įgysite moralinę persvarą ir jūsų sutuoktiniui bei viršininkui praeis noras jus perdarinėti pagal savus idealus. Tai bus sudėtingų, bet reikalingų postūmių laikas, kai neišvengiamos tam tikros aukos, pralaimėjimai, kai pavyksta tapti optimistais. Beje, šios dienos bus tinkamos ir viešnagėms, susitikimams su draugais, bendrauti su įtakingais, žymiais asmenimis – būsite įvertinti, pripažinti, jums pavyks išspręsti rūpimą klausimą. Būsite gana kategoriški, nesukalbami penktadienį ir savaitgalį, tad galite ir be reikalo ką nors nukirsti. Pirmadieniui mažiau planuokite – gali tekti užsiimti visai kitais reikalais, pasirūpinti ir svetimomis bėdomis.

Liūtas (07 23–08 22)

Galimi netikėti rūpesčiai, neplanuoti darbai, įvairios persitvarkymo ir sveikatos gerinimo akcijos. Pajusite, kad to jau per daug, ir jus gali apimti sumaištis. Būsite priversti gerokai sunerimti ir net persigalvoti dėl savo jausmų, darbo – deja, tai išbandymų dienos. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką išgirstumėte, nesiliaukite tikėti tuo, kurį (-ią) mylite. Ne laikas ultimatumams, jei ko nors siekiate ar norite kai ką pakeisti savo santykiuose, vargu ar mylimas asmuo apsispręs jūsų naudai. Tai itin aktualu, jei bus sprendžiamas meilės trikampio klausimas: net jei pasirinktų jus, vėliau vis tiek nusivilsite supratę, kad veltui gaištate laiką. Deja, tai bus prieštaringa ir itin sudėtinga savaitė, kai reikia vengti lemtingų pokalbių ir kategoriškų sprendimų, saugotis intrigantų, melagių ir vagių, atsargiau vairuoti automobilį. Savaitgalis ne itin palankus viešnagėms – būkite atsargesni susipažindami. Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams susitikimams ir susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje reikės atsargumo, atidos. Deja, tai apgaulingas ir įtemptas laikas, kai galite prarasti ne tik gerą nuotaiką ir kantrybę, kai lengva nustoti tikėti savo ateitimi ir laime. Jei tai nutiks, žinokite, kad savaitės viduryje vis dėlto vėl imsite šypsotis. Nuo penktadienio vakaro – vėl sudėtingas laikas. Pasistenkite tą vakarą ir savaitgalį atsiriboti nuo nedorų, negarbingų, jus erzinančių ir varginančių asmenų. Dabar orientuokitės į tuos, kurie jus gerbia, jumis žavisi, pasirengę padėti, patarti, užjausti. Nuo pirmadienio galite tikėtis tam tikro pagerėjimo veikloje – gauti visai neblogų pasiūlymų, tačiau kol kas įvykių neskubinkite ir nesugalvokite ko nors keisti darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitė nebus lengva, atsiras nenumatytų darbų, neplanuotų rūpesčių. Bus svarbu kuo geriau atlikti savo užduotis darbe – turite įtikinti šefą, kad esate nepakeičiamas darbuotojas (to reikės, kad savaitės pradžioje nepakliūtumėte į jo nemalonę). Bendraudami su vaikais (ypač antradienį, penktadienį, šeštadienį) būkite kantresni ir atlaidesni – dabartinės jūsų bausmės ir net griežtas tonas neduos tų rezultatų, kurių tikėjotės. Penktadienis, šeštadienis – sudėtingi, jūsų planai gali suirti, ypač susiję su antrąja puse. Mažiau norėkite – tai metas, kai norai nesipildo, nebent atvirkščiai. Vis dėlto sekmadienį atgausite optimizmą ir pasitikėjimą savo jėgomis. Nuo pirmadienio vėl tapsite energingi, veiklūs, prasidės neblogas laikas darbo reikalams tvarkyti. O štai finansinėms problemoms spręsti kol kas netikęs metas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Mažiau planuokite antradieniui, venkite santykius aiškintis su savo viršininku ar tėvais (teisybės šiomis dienomis nerasite). Trečiadienį, ketvirtadienį pasistenkite pasinaudoti gera proga, laimingu atsitiktinumu, kad įgytumėte persvarą jus varginančiu klausimu, užbėgtumėte galimoms problemoms už akių. Nuo penktadienio ims slėgti nauji rūpesčiai dėl pinigų, darbo, sveikatos, tvyrančios nežinios – nesitikėkite, kad artimiausią savaitę kas nors išsispręs. Ką galite, atidėkite mėnesio trečiai dekadai, o kol kas geriausia atsiriboti nuo visko, kas drumsčia sielos ramybę, ir daugiau dėmesio skirti nervų sistemai stiprinti. Dabar svarbu nepervertinti savo sveikatos, įtakos ir galimybių. Nesistenkite valdyti tų, kurie už jus viršesni, vyresni. Neskubėkite įsimylėti (sekmadienį, pirmadienį tokia proga gali pasitaikyti) – dėl atsitiktinio meilės nuotykio galite susipykti su seniai mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21)

Šią savaitę būsite jautresni, labiau pažeidžiami – tiek darbe, tiek namie sustiprės įtampa, padaugės ir kliūčių. Būti laimingiems ir siekti tikslų koją gali pakišti jūsų praeitis – trečiadienį, ketvirtadienį gali tekti su kai kuo nutraukti ryšius, ko nors atsisakyti asmeniniame gyvenime ar veikloje. Net jei nebus jokių iššūkių, galite imti erzintis dėl niekų – savaitės viduryje būsite linkę musę drambliu paversti. Ypač erzins netvarka namie, tačiau jei imsite karščiuotis dėl išmėtytų daiktų, nenuvalytų dulkių, sukelsite tokią netvarką savo bei artimųjų viduje, kad ji savo žala neprilygs sujauktiems daiktams (energetinė nešvara, sukelta piktų žodžių ir minčių, kur kas baisesnė už dulkes ir nesutvarkytus daiktus). Tad jei būsite nepatenkinti esama tvarka, patys ramiai imkitės darbų ir taktiškai, švelniai priminkite artimiesiems jų pareigas: tuomet namai taps iš tiesų švarūs. Savaitgalis bus smagus, jei būsite apdairesni bendraudami, nesivelsite į naujus romantiškus nuotykius ir nerizikuosite kelyje. Pirmadienį sužinosite daugiau apie tai, ką negerai darote darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo savaitės pradžios pasistenkite tapti kantresni. Neliūdėkite ir neskubinkite įvykių eigos, labiau pasirūpinkite sveikata. Šiuo metu gali atsinaujinti sena problema darbe, o į savaitės pabaigą kilti konfliktų su vadovybe ar bendradarbiais. Taip pat tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai (ypač savaitgalį). Penktadienį, savaitgalį gali kilti rūpesčių ir dėl šeimos. Labiau pasaugokite vaikus – jie gali pasinaudoti laisve ne taip, kaip reikia. Jei savaitgalį su kuo nors susipažintumėte ir jus apimtų nauji jausmai, neskubėkite tuo žavėtis – viskas gali išeiti atvirkščiai: didelė meilė gali virsti tuščiu, alinančiu ryšiu. Beje, penktadienį, savaitgalį nereikėtų dalintis savo meilės, santuokos paslaptimis su kitais, klausti draugiško patarimo – vargu ar būsite teisingai suprasti, galima ir išdavystė. Savaitgalį itin apdairūs būkite ir kelyje. Pirmadienis kiek ramesnis, tačiau tai apgaulingas metas, kai viskas išeina ne taip, kaip norisi.

Vandenis (01 20–02 18)

Itin energingi būsite antradienį, tačiau kol kas geriau susilaikyti nuo svarbių reikalų tvarkymo ir santykių aiškinimosi. Deja, šią savaitę ne viskas klostytis palankiai, tad ypač trečiadienį, ketvirtadienį nerizikuokite pinigais, neauklėkite savo išrinktojo (-osios) – galite lemtingai apsirikti. Nuo šios savaitės vidurio reikėtų labiau pasaugoti savo turtą, namus, sveikatą ir darbo vietą. Penktadienis, savaitgalis, pirmadienis – sudėtingi: gresia netikėtumai, nusivylimai, stresas. Nors norėsis bendravimo, likite santūrūs (ypač jei tektų švęsti gimtadienį). Geriausia tomis dienomis likti namie, pabūti vieniems, nepriiminėti svečių: draugės ir draugai, mylimas asmuo tik blaškys, o gal ir dar labiau gadins nuotaiką. Užsiimkite tvarkymusi, maloniais buitiniais darbais, paskaitykite knygą, kuriai seniai nerandate laiko.

Žuvys (02 19–03 20)

Šią savaitę nebūsite objektyvūs, lengvai patikėsite apkalbomis, tad užsikimškite ausis, jei kas nors ką nors negero šnekės apie mylimą žmogų, draugus, brolį ar seserį. Jei tuo patikėsite, su visais susipyksite ir nuo savęs atbaidysite. Ramesnės ir sėkmingesnės dienos – trečiadienis, ketvirtadienis, tad verta planuoti svarbesnius savaitės susitikimus – lengviau dėl visko susitarsite. Tik neskubėkite įsipareigoti. Šios dienos bus naudingos ir santykiams su mylimais asmenimis stiprinti. O užmegzti naujų romantiškų santykių nederėtų – tai meilės iliuzijų metas. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams, galite iš jų sužinoti, kas juos slegia, ką jie slepia. Penktadienio ir savaitgalio įvykiai sukels vidinę įtampą, nerimą, ypač dėl artimųjų, sutuoktinio. Pirmadienį dvejonės išsklaidys, ir jums pavyks viską grąžinti į savo vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.