Astrologė: vienas ženklas apstulbins ir aplinkinius, ir save

Ši vasario savaitė, kurią švęsime ir Valentino dieną, ir Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, astrologiniu požiūriu bus permainų savaitė. Ypač Avino ženklo atstovai gali griebtis radikalių pokyčių – tokių, dėl kurių nustebs ne tik aplinkiniai, bet ir jie patys, žada astrologė Palmira Kelertienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 12, 2019, 12:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2019, 1:53 PM

Avinas (03 21–04 20)

Priversite nustebti ne tik aplinkinius – patys irgi liksite apstulbę, kaip ėmėte ir priėmėte tokį sprendimą, žengėte tokį žingsnį?! Gali apimti noras ką nors radikaliai pakeisti. Tiesa, antradienis visiškai netinkamas ką nors perdarinėti – tai apgaulingas metas, kai entuziazmas tampa priešu. Dabar bus lengva jus suklaidinti, galite patirti net materialinių nuostolių, taip pat traumų per skubėjimą, neapdairumą.

Gana reikšmingas trečiadienis darbo, finansiniams susitarimams nuo 11 iki 14 val., kai verta kelti savo sąlygas ir reikalauti to, kas jums jau seniai priklauso. Ketvirtadienį tikėtinos staigmenos, tad mažiau planuokite. Nuo šios dienos verta keisti bendravimo taktiką tiek darbe, tiek šeimoje. Mažiau iš kitų reikalaukite, labiau pasitikėkite ir venkite konfliktų. Na, o sėkmę jausmų srityje per Valentino dieną žada rausvasis kvarcas.

Ramus ir romantiškas penktadienio vakaras, šeštadienis – pastarąjį geriausia praleisti su savais. Šį laiką geriausia skirti visiškam poilsiui, atsipalaidavimui. Įvairiems susitikimams, pramogoms ir romantiškiems pasimatymams puikus sekmadienis. Veiklos reikalams tvarkyti išskirtinai palankus pirmadienis.

Jautis (04 21–05 20)

Šią savaitę laukia netikėtumai, permainos. Persilaužimas įvyks ketvirtadienį, o antradienis bus nekoks. Kad ir ką sužinosite, kad ir kas pasikeis, įvyks tądien, žinokite, jog išeičių yra kur kas daugiau, nei manote. Mažiau klausykite visokių „geranoriškų“ draugų, nes galite likti suklaidinti.

Trečiadienis – išskirtinis, puikus finansinėms problemoms spręsti, įvairiems susitarimams, reikšmingoms sutartims tvirtinti, atsakingiems asmeniniams (ypač romantiškiems) klausimams spręsti. Ypač sėkmingas laikas – nuo 11 iki 14 val. Meilės saugotoju per Valentino dieną moterims taps karneolis, vyrams – serdolikas.

Nuo ketvirtadienio atgysite, tapsite veiklūs. Atėjo laikas kibti į darbus. Ir tai nebus tuščia – jūsų laukia pasisekimas, pripažinimas. Sekmadienis bus svajingas ir geriausiai tądien jausitės namuose tarp savų. Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos pasirinkimu, nekilnojamojo turto įsigijimu.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jūsų ramybė bei optimizmas, santykiai su mylimu asmeniu, vaikais bei tėvais labai priklausys nuo to, ar mokate, ar galite atleisti. Jei ne – jumyse šios savaitės pradžioje kažkas nutrūks. Veiksite paskatinti impulso – jus užves ginčas, konfliktas ar nesėkmė tvarkant svarbų reikalą.

Tiesa, antradienį nieko nekeiskite – tai problemiškas laikas. O trečiadienis nuo 11 val. – naudingas metas, nes atsiras proga žengti lemtingą žingsnį. Ir geriausia tai padaryti iki 14 val. Tuo metu galite drąsiai pareikšti apie savo siekius, užmojus ir darbe, ir namie. Ketvirtadienis kupinas netikėtumų – jie pakeis tolesnius planus. Nelauktai galite tam, kurį (-ią) nelabai vertinote, pasakyti „taip“, o senam gerbėjui, su kuriuo sieja daugybė prisiminimų, ištarti „ne“.

Valentino dieną jūsų meilės saugotoju taps rausvasis kvarcas, raudonasis granatas, deimantas. Likite saikingesni tiek bendraudami, tiek tvarkydami finansinius reikalus penktadienį, šeštadienį. Įvairiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams puikus sekmadienis ir pirmadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį susilaikykite, kai kils noras antrajai pusei ar mylimam žmogui išsakyti, kas susikaupė, ir sudėlioti visus taškus. Nors norėsite tik pamokyti, pakreipti į tiesos kelią, santykiai gali baigtis gana banaliai. Aišku, jei jis ne jūsų sutuoktinis, o tiesiog įgrisęs gerbėjas, antradienio vakaras (ne anksčiau nei 17 val.) bus tinkama proga nutraukti nereikalingus santykius.

Tiesa, ketvirtadienį tikėtinas tam tikras lūžis, po kurio keisis požiūris į kai kuriuos dalykus. Tai savo ruožtu jus skatins esminėms permainoms ateityje. O Valentino dieną kaip meilės amuletą galite nešioti ametistą, fluoritą.

Beje, sekmadienio vakarą, pirmadienį apmąstykite savo didžiuosius gyvenimo planus, kad suprastumėte, kas bus kliuviniai, ką reikės įveikti, ko atsisakyti. Sekmadienis puikus įvairioms viešnagėms – laukia malonūs netikėtumai, galimos intriguojančios pažintys. Pirmadienis palankus veiklai, finansiniams klausimams spręsti.

Liūtas (07 23–08 22)

Neramūs, įtarūs būsite antradienį. Galbūt kils nepasitenkinimas santuoka ar veiklos partneriais. Jausite, kad jūsų nesupranta, kad dėl kitų kaltės stringa reikalai, įvyksta nelaimių. Tik nesumanykite to garsiai pasakyti savo sutuoktiniui – jis (ji) gali tuo patikėti ir nuspręsti jūsų daugiau nebekankinti, t.y. pasitraukti iš jūsų gyvenimo. Bet jei santykiai su mylimu asmeniu laimingi, nesugadinkite jų dėl blogos nuotaikos, tuščio kaprizo, kvailų ambicijų, pavyduliavimo.

Reikšti pretenzijas savo porai ir kitiems (dalykiniams partneriams, kolegoms, draugams, kaimynams, giminaičiams) geriau trečiadienį nuo 11 iki 14 val., tiesa, ramiai, be emocijų. Ir jūs savo tikslą pasieksite! Valentino dieną sėkmę jausmų srityje stiprins lazuritas, chrizoprazas.

Penktadienis, šeštadienis geras atsisakyti nereikalingų dalykų, žalingų įpročių savo gyvenime. Penktadienio vakarą bei šeštadienį verta paaukoti ramiam poilsiui. Jūsų laukia išskirtinis sekmadienis, nepaprastas pirmadienis. Tai bus ryškių pasiekimų metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų iš savo vadovybės, visuomenės. Tądien tiktų tvarkyti svarbius reikalus, ir ne tik dalykinius.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors antradienį jausitės visai smagiai, nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Šią dieną užsimezgusios pažintys, gauti pasiūlymai gali būti naudingi bei perspektyvūs, jei tai įvyktų ne anksčiau nei 18 val. Tądien labiau pasaugokite sveikatą. Venkite atvirų pokalbių su kolegomis ar klientais, juolab šefu.

Puikios dienos veiklai, reikalams tvarkyti – trečiadienis, ketvirtadienis. Itin naudingas finansiniams susitarimams trečiadienis nuo 11 iki 14 val. Valentino dieną romantiškai sėkmei pritraukti reikėtų griebtis Mėnulio akmens arba gagato.

Penktadienį bei savaitgalį nesistenkite visko padaryti vieni – tegu padeda aplinkiniai, kitaip dėl jėgų stygiaus gali dingti džiaugsmas. Sekmadienį atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, susitikite tik su tais draugais, kurie jumis žavisi, ir nebendraukite su tais, kurie kritikuoja. Pirmadienis palankus ieškoti konfidencialios pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Šį antradienį patirsite nesklandumų, ypač jei prarasite jums būdingą diplomatiškumą, jei aiškinsitės teisybę, jei įtarinėsite mylimą asmenį neištikimybe. Tądien svarbu vengti pyktis ir su vaikais bei mylimuoju – tai ilgam pakenks jūsų jautriems nervams bei sveikatai.

Svarbiems susitikimams bei susitarimams palankus trečiadienis, ketvirtadienis. Sėkmingiausias laikas dalykiniams (ir romantiškiems) įsipareigojimams bus trečiadienis nuo 11 iki 14 val. Beje, tuo metu gerai spręsti ir veiklos plėtros, finansavimo, skolų problemas. Sėkmę jausmų srityje Valentino dieną atneš žydrasis turkis ir lazuritas.

Šeštadienis palankus aptarti jūsų karjeros reikalus neoficialioje aplinkoje. Tądien daugiau dėmesio skirkite savo tėvams. Bičiuliškiems susitikimams palankesnis sekmadienis, pirmadienis. Ši diena itin palanki imtis rimtų permainų veikloje. Priimkite tądien gautus pasiūlymus.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis gali suklaidinti – tai netikusi diena svarbiems apsisprendimams tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje. Nebūkite patiklūs, nesiklausykite aplinkinių nuomonės apie savo porą. Trečiadienį iliuzijos ims sklaidytis – suprasite, kas ir kur melavo, o kur buvo tiesa. Tądien išgirstos naujienos privers suklusti ir imtis veiksmų.

Trečiadienis, ketvirtadienis – palankios dienos tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo, finansavimo klausimus. Su potencialiais investuotojais geriausia tartis trečiadienį nuo 11 iki 14 val. Šis laikas geras skolintis. Valentino dieną būsite itin patrauklūs, magiškai trauksite savo žavesiu, tad net nereikės akmenų amuletų pagalbos. Vis dėlto jei norėsite sustiprinti sėkmę meilėje, galite su savimi nešiotis malachitą.

Penktadienis iki vakaro gana įtemptas – būkite atsargesni, nerizikuokite kelyje. Savaitgalis palankus viešnagėms, susitikimams su jums svarbiais žmonėmis. Pirmadienis itin palankus svarbiems veiklos reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitė bus sėkminga, jei nieko nedarysite per jėgą, antraip susidursite su nenumatytais keblumais darbe ar artimųjų nepasitenkinimu. Ko gero, dėl to jau antradienio nuotaikos gali būti niūrokos, bent iš dalies paskatintos kaltės jausmo, kad per mažai dėmesio skiriate namams, šeimai. Šiai dienai nieko atsakinga neplanuokite, nes vargu ar bus naudos iš jūsų pastangų bei susitarimų (nebent tai įvyktų po 18 val.).

Beje, aplinkybės taip susiklostys, kad bent jau trečiadienį, ketvirtadienį teks užsiimti artimųjų (ypač sutuoktinio) reikalais. Trečiadienis nuo 11 iki 14 val. itin palankus piniginiams reikalams tvarkyti. Šis laikas tobulas ir pirkti meilės dovaną savo išrinktajam (-ai). Valentino dieną meilės efektui sustiprinti verta nešioti turkį, koralą.

Kiek įtemptas bei nervingas gali būti penktadienis, šeštadienis, kai nebus sudėtinga sugadinti gerus santykius su savo pora. Vis dėlto sekmadienis bei pirmadienis – nuostabūs: viskas bus taip, kaip norėsite! Pirmadienio dalykiniai bei romantiški pasiūlymai laimingi – juos verta priimti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį galimos nelinksmos naujienos iš giminaičių ar draugų, jums gali tekti jiems padėti. Neverta planuoti kelionių, pramogų. Derėtų būti ir taupesniems – tądien lengviau prarasite saiką leisdami pinigus.

Geriau atidėkite svarbų pirkinį trečiadieniui nuo 11 iki 14 val. Diena bus palanki darbo reikalams tvarkyti, tinkama įvairiems veiklos susitarimams bei investicijoms. Valentino dieną verta puoštis dirbiniais iš nefrito, rubino. Beje, trečiadienį, ketvirtadienį gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Penktadienį, šeštadienį pasistenkite daugiau dėmesio skirti savo porai. Dienos bus naudingos giminaičiams lankyti, išvykai į tėviškę. Savaitgalis kiek neramus, tad geriau jį skirti ramiam poilsiui. Daugiau laiko praleiskite gamtoje. Pirmadienis palankus spręsti reikalo finansavimo, skolų, mokesčių klausimus.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis keblokas, jei daug šnekėsite, jei darbe mėginsite ko nors reikalauti iš savo viršininko, reikšite pretenzijas pavaldiniams arba kolegoms, o namie su vyru imsite aptarinėti šeimos biudžetą arba klibinsite ištikimybės klausimą. Jei jūsų santykiai ir anksčiau buvo įtempti, pasisaugokite aštrių žodžių. Būtų geriau dabar nieko negąsdinti, kategoriškai neteigti, nenutraukti santykių, nes juos atkurti nebus lengva (juk dabar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle).

Vis dėlto trečiadienis vėl bus džiugus, atneš susitaikymą. Valentino diena irgi bus jums itin sėkmingu meilei metu, tad jūsų romantiškos viltys gali pildytis. Sėkmę romantiškuose santykiuose ketvirtadienį pritrauks rausvasis kvarcas, taip pat smaragdas. Trečiadienis, ketvirtadienis bus geros dienos ir veiklai.

Susikaupusiems reikalams ir savo namams sutvarkyti labai tinkamas šeštadienis. Sekmadienis vėl romantiškas, palankus meilės pasimatymams, pramogauti. Pirmadienis itin geras svarbiems susitarimams, lemtingoms sąjungoms užmegzti.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienį galite pasijusti be reikalo prislėgti. Jus gali užgauti kieno nors netikusi replika, nugirstas komentaras apie jums svarbų asmenį. Neskubėkite tuo patikėti. Beje, tądien pasaugokite savo telefono aparatą ir nepirkite naujo.

Atidėkite svarbius susitikimus trečiadieniui, geriausia nuo 11 iki 14 val. Trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį patartina užsiimti užvilkintais darbais – pagaliau juos atliksite. Valentino dieną romantišką sėkmę lems smaragdas bei koralas.

Laukia džiugus penktadienio vakaras, šeštadienis – jūsų širdyje vėl įsižiebs viltis. Pirmadienis puikus veiklai. Jei siekiate permainų, norite keisti darbą, ši diena puiki darbo sutarčiai pasirašyti, susitikti su būsimu darbdaviu ar bent jau išsiųsti savo CV. Pirmadienis naudingas ir sveikatai tikrintis, ypač jei vargstate dėl sunkiai diagnozuojamo sutrikimo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.