Astrologė: dviejų ženklų laukia didelė sėkmė

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų bus sėkminga, žada astrologė Palmira. Ypač tą pajus Avinai ir Liūtai, neblogai seksis ir Svarstyklėms, Skorpionams bei Žuvims. O antroje savaitės pusėje būkite atsargesni spręsdami santykių problemas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2019, 10:24 AM, atnaujinta Feb 26, 2019, 2:21 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitė prasideda puikiai: antradienis, trečiadienis – išmintingo optimizmo bei neišvengiamos sėkmės ir pripažinimo metas. Būsite įvertinti vadovų, įgysite įtakingų draugų bei globėjų. Gautais naujais pasiūlymais verta pasinaudoti.

Nuo ketvirtadienio iki šeštadienio gana įtemptas laikas – teks greitai įveikti užgriuvusius darbus, skubiai išspręsti finansinę problemą. Ir nors šios dienos geros dalykiniams reikalams sutvarkyti, gali kilti rūpesčių meilės fronte. Vertėtų labiau pasaugoti santykius, deja, tapsite labiau kritiški, reiklūs mylimo asmens atžvilgiu. Kita vertus, pakaks sveiko proto, ryžto bei liežuvio aštrumo, kad atsi-kratytumėte atsibodusių gerbėjų.

Sekmadienį vertėtų atsiriboti nuo darbų, profesinių rūpesčių – tai geras laikas ir draugiškiems susitikimams, įdomioms pramogoms. Nors tądien padvelks naujais vėjais, tikrosioms permainoms dar ne laikas – kovą teks išlaukti (jei norite, kad jūsų sumanymai būtų efektyviai įgyvendinti).

Jautis (04 21–05 20)

Antradieniui, trečiadieniui nieko svarbaus neplanuokite ir nesureikšminkite galimų nesklandumų. Neleiskite, kad kauptųsi įtampa, nepasitenkinimas, – tai gali spontaniškai išsiveržti ir tapti netikėto konflikto priežastimi baigiantis savaitei.

Tad penktadienį, ypač šeštadienį, būtų gerai atitrūkti nuo reikalų, dabartinių minčių, žmonių, su kuriais bendraujate, nuo įprastos aplinkos. Jei yra pribrendęs rimtas pokalbis su mylimu asmeniu, tuomet penktadienis visai neblogas apgalvotam santykių aiškinimuisi, tiesa, visai netinkamas impulsyviam meilės prisipažinimui (ypač jei patinkantis žmogus apie jūsų jausmus nė kiek nenutuokia) – galima priešinga reakcija, nei norėtumėte.

Tai bus aktualu ir šeštadienį. Beje, palanku išvykti į svečius ar bent kur nors pasivažinėti – taip bus paprasčiau išsikrauti. Grįžę namo, pažvelgę į savo kasdienybę ir įprastus reikalus net nustebsite, kad iš esmės viskas gerai, – tiesiog pernelyg pasidavėte emocijoms.

Dvyniai (05 21–06 21)

Veiklūs ir sumanūs būsite savaitės pradžioje, jumis žavėsis ir parems įtakingi asmenys, draugai, sulauksite dėmesio bei vertingos pagalbos ir iš bičiulių, ir asmenų užsienyje. Tad jei veiksite ne vieni, pavyks įgyvendinti seną sumanymą. Tai bus gera proga įvairiems susitarimams, sandoriams.

Ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis – komplikuotos dienos, kai netikėtai viskas pakimba ant plauko. Galite susidurti su situacija, kurią jau anksčiau esate išgyvenę, tad patirtis suteiks tam tikrų privalumų, padės sureaguoti optimistiškiau nei anksčiau.

Vis dėlto šiomis dienomis būsite linkę kelti daug triukšmo dėl nieko. Net jei nepavyktų išvengti nusivylimo, konfliktų, sekmadienis bus puikus – pasinaudokite juo, kad susitaikytumėte su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22)

Niekada nesakyk „niekada“. Tai tikrai nėra išeitis. O taip norėsis, ypač šį penktadienį, šeštadienį, kurie skaudžiai išryškins santuokines problemas ir jums atrodys, kad niekada nebegalėsite sutarti su savo antrąja puse. O kaip kitaip, juk taip stengėtės savo porą suprasti, atleisti, o jis (ji) vėl daro tą patį.

Jei tarp jūsų įtampa, nesusipratimai, verta penktadienį bei savaitgalį praleisti atskirai – galbūt tuomet įvyks ir gerų pokyčių. Tad neskubinkite įvykių, dar palaukite kitos savaitės vidurio, kai jūsų ketinimai bus kitokie nei šį piktoką penktadienį, šeštadienį. Veiklai, kilti karjeros laiptais svarbūs antradienis, trečiadienis – kuo daugiau pasinaudokite savaitės pradžios sėkme.

Nuo ketvirtadienio, atvirkščiai, nieko atsakingo darbe nebeplanuokite. Tuo metu gali tekti spręsti problemas, kilusias jau ne dėl jūsų kaltės.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis, trečiadienis – sėkmės bei pasitenkinimo laikas, kai pavyksta viskas, kad ir kuo užsiimi. Nepraleiskite progos ir nuvykti į svarbų dalykinį susitikimą, romantišką pasimatymą. Tai, kas įvyks šiomis dienomis, bus puiki atsvara antrai savaitės pusei, kai nuo ketvirtadienio imsite „aiškiai“ suvokti, kas jus nervina darbe, santykiuose su mylimu asmeniu.

Dalykai, dėl kurių pykstate ant savo poros, išties yra ambicijų klausimas. Kažkuris iš jūsų nenori nusileisti, pirmas žengti žingsnio? Tik nepamirškite, kad nerimas, įtampa gali jus padaryti nepakančius visiems – ir savo porai, ir artimiesiems, ir aplinkiniams (ypač tiems, su kuriais esate susieti veikla).

Atsisakykite penktadienį, šeštadienį ne tik svarbių susitikimų, rizikingų, atsakingų darbų, bet ir kelionių – jūsų lūkesčiai bei išlaidos nepasiteisins, be to, išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Jums reikia tikro poilsio, ramybės savaitgalį – leiskite sutuoktiniui bei draugams labiau jumis pasirūpinti. Nesiveržkite prie darbų ir kitos savaitės pradžioje.

Mergelė (08 23–09 22)

Aktyviai veiklai savaitės pradžia netinkama. Kad viskas sklandžiai pavyktų, svarbu siekti kolegų palaikymo, vengti nesutarimų, priešpriešos su šefu ar partneriais. Palankiausias veiklai, taip pat širdies reikalams bus ketvirtadienis.

Nuo penktadienio jumyse gali imti tvenktis nepasitenkinimas – tiek darbe dėl nepakankamai įvertinamo jūsų triūso bei atlyginimo, tiek bendraujant su mylimu žmogumi. Nepykite ant savo antrosios pusės, nors kartais jums ir sunku jį (ją) pateisinti. Likite teisingi, nors jūsų kantrybę gerokai išsekino ne tik partnerio elgesys, bet ir vaikų problemos, keblumai darbe, materialiniai, buitiniai sunkumai.

Nors suvokiate, kad partneris turi prisiimti atsakomybę už jus, jūsų savijautą, nuotaiką, pagaliau finansinę padėtį, vis dėlto nesigraužkite, juolab nepradėkite maištauti (nors penktadienį, šeštadienį gali apimti įkvėpimas keisti netikusius santykius). Jei nebūsite priekabūs ir būsite pasiruošę pozityviai įvertinti bet kokį partnerio žingsnį, jūsų laukia malonūs netikėtumai: pagaliau būsite įvertinti ir sulauksite dėmesio savaitgalį.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžioje drąsiai reikškite iniciatyvą. Susitikinėkite, kalbėkite, bendraukite – jums pavyks sudominti savo sumanymais, darbais svarbius asmenis, visuomenę. Dabar galite tikėtis gerų rezultatų – pavyks išjudinti ne tik nerangius partnerius, bet ir savo sutuoktinį. Dabar reikės tik pakoreguoti jų pastangas.

Tiesa, nuo ketvirtadienio reikėtų stabtelėti ir nieko nebekeisti, kitaip galite netikėtai viską sugadinti, sugriauti jau šį penktadienį, šeštadienį. O viskas taip gerai buvo susiklostę... Gali netikėtai atsinaujinti senos bėdos. Tiesa, tai nebus taip sudėtinga, kaip kadaise. Prisiminkite kažkieno smagią išmintį, kad istorija kartojasi du kartus: pirmą kartą – kaip tragedija, antrą – kaip komedija.

Tad jei antrą savaitės pusę mokėsite atsiriboti nuo nereikalingų asmenų, mažiau klausysite, kas ką šneka (net ir jūsų vidinis balsas), nepasiduosite provokacijoms, tuomet neteks priimti skubotų bei žalingų sprendimų (jums, artimiesiems, pagaliau antrajai pusei). O sekmadienis vėl bus laimingas – pavyks įveikti bendravimo su vaikais, mylimu asmeniu nesklandumus.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pirma savaitės pusė gana sėkminga – nestigs nei jėgų, nei sėkmės. Tai bus naudingos dienos ir dalykinei ateičiai, ir santykiams su savo pora. Tai ne tik geras laikas spręsti finansines problemas, bet ir labiau pasirūpinti darniais santykiais poroje, savo sutuoktinio saugumu. Palanki proga ir romantiškiems pasimatymams. Nepraleiskite savo laimės!

Tiesa, iš ketvirtadienio daug nesitikėkite – tai bloga diena ir meilės pasimatymams, ir avantiūroms, ir net įprastiems reikalams tvarkyti. Sudėtingesnė bus antra savaitės pusė, tad verta dažniau prisiminti, kokie esate puikūs, nuostabūs. Neleiskite, kad jus išmuštų iš vėžių kieno nors kalbos, pastabos, reikalavimai, vaikų kaprizai, sutuoktinio nerimas, neišsimiegojusių bendradarbių skundai ir pan. Neskubėkite į tai reaguoti.

Savaitgalį nepatarčiau daug bendrauti, blaškytis kelionėse ar svečiuose. Jūsų šeiminiai santykiai tik sustiprės, o jūs patys jausitės saugesni bei laimingesni, jei tas dienas skirsite artimiesiems. Jei nuspręsite kur nors išvykti, tai nebent pas giminaičius, tėvus. Pirmadieniui neplanuokite rimtų darbų, nieko naujo nesiimkite – tai bus tuščia.

Šaulys (11 23–12 21)

Svarbiems susitikimams, kelionėms palankūs antradienis, trečiadienis, šiomis dienomis laukia sėkmė – ne tik dalykinė, bet ir asmeninė. Tai jūsų žvaigždžių valanda! Verta pakovoti darbe už tai, kas jums pri-klauso, o namie aiškintis santykius su savo pora, tiesa, vengiant ultimatumų. Turėkite omenyje, kad šiuo metu jūsų partneriui gali būti lengviau susitaikyti su „ne“ nei su „taip“, jei kaina jo (jos) požiūriu bus per didelė.

Neparodykite penktadienį, šeštadienį niekam savo nuovargio, suirzimo – kas nors sąmoningai ar ne gali tuo pasinaudoti ir pakenkti ne tik jūsų veiklai, bet ir santykiams su mylimu asmeniu. Šiomis dienomis jus bus galima įtikinti, kad santykiai klostosi vis blogiau, kad jums reikia ko nors kito. Įsidėmėkite, kas blogai apie jūsų porą šnekėjo, ir venkite tokių draugų.

Beje, penktadienis bei savaitgalis kupini staigmenų ir pagundų. Jūs dominsite naujus asmenis, atsiras galimybių užmegzti flirtą. Tiesa, dabar reikėtų aiškiai įvertinti, kokia jūsų reali situacija, kiek daug galite sau leisti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis – inertiškas ir ramus laikas, netinkamas imtis daug darbų, pradėti ką nors naujo. Baikite senus darbus, prisiminkite senus pažadus (finansinius ir romantiškus) – jau vien dėl įsipareigojimų nevykdymo savaitės pabaigoje gali kilti rimtų nesusipratimų su savo pora, taip pat kreditoriais.

Svarbiausius darbus planuokite ketvirtadieniui. Pasistenkite penktadienį būti laisvesni – galimos ne pačios maloniausios staigmenos, kai turėsite viską mesti ir taisyti situaciją. Jei sugalvojote ko nors atsikratyti savo gyvenime antrą savaitės pusę, tikriausiai esate teisūs, ir tai gali net pavykti. Vis dėlto nedarykite to penktadienį, nes tai bus pasipiktinimo, neprognozuojamų permainų diena, kai sprendimai priimami be rimto pagrindo, kai vadovaujamasi užplūdusiais jausmais, kai pamirštama visa gera patirtis ir prisimenamos tik nuoskaudos.

Ir nemanykite, kad jūsų elgesį gali pateisinti koks nors kilnus tikslas, – nesinaudokite nedoromis priemonėmis. Ylos maiše nepaslėpsi – ji greitai ims badyti jūsų sąžinę bei aplinkinių akis. O sekmadienio pokalbiai, susitikimai bus daug kuo naudingi.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis, trečiadienis – užtarnautos sėkmės metas, kai sugrįžta geri darbai, kai sulaukiama reikalingos pagalbos, užuojautos. Šiomis dienomis verta ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, užtarėjų, rėmėjų – antrą savaitės pusę tikėtini ne visai smagūs netikėtumai, kai reikės draugiško palaikymo.

Nuo ketvirtadienio prasideda įtemptas metas. Tiesa, jis bus ir naudingas – pajusite, išgirsite, pagaliau susidursite su tuo, kas nuo jūsų ilgai buvo slėpta. Neramus ir įtemptas bus penktadienis – prieš savo valią galite būti įtraukti į nereikalingą veiklą, kovą, intrigą. Neklausykite ilgaliežuvių, nors intrigantai bus itin sumanūs bei įkyrūs.

Jokiu būdu nepriimkite svarbių finansinių sprendimų, kaip ir sprendimų savo mylimojo (sutuoktinio) atžvilgiu – galite rimtai nukentėti ir kentėti ilgai. O kam? Juk galima tiesiog užversti knygą su problemomis, atidedant ją į šalį, ir užsiimti kuo nors maloniu, – juk tikrai yra kokia nors sena svajonė, kuriai įgyvendinti trūksta laiko. Geriausia ilsėtis penktadienį, šeštadienį, o veikti, jei reikia, sekmadienį arba pirmadienį. Tai bus svarbios dienos, kai turėsite galimybę kai ką pakoreguoti savo gyvenime.

Žuvys (02 19–03 20)

Skubėkite nuo savaitės pradžios užsiimti svarbiais darbais, spręskite atsakingus veiklos klausimus – dabar sulauksite reikalingų asmenų pagalbos. Tai tinkamas metas ilgalaikiams darbo susitarimams. Nieko atsakingo, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus, nesiimkite antrą savaitės pusę.

Nuo ketvirtadienio aplinkybės gali netikėtai pasikeisti jūsų nenaudai. Bijojote plačiai atverti akis, gąsdino realybė? Dabar teks su ja susidurti. Likimas dar kartą privers sugrįžti ir viską iš naujo išsiaiškinti. Dar kartą prisiminkite ankstesnius įvykius – daug kas taps aiškiau, suprantamiau (ir su tuo teks gyventi visą kovą).

Tiesa, dabar jau esate stipresni, nes įgijote patirties. Jau galite ramiai ir logiškai įvertinti tai, kas anksčiau kėlė tik įniršį, pyktį. Greitai pastebėsite, kad jūsų problemos nėra rimtos, tik erzinančios. Turėkite kantrybės – prabėgus mėnesiui naudingai spręsis ne tik finansiniai reikalai, pasijusite laimingi ir įsimylėję.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.