Palmira: aktyvi, intriguojanti ir sėkminga diena

Aktyvi, intriguojanti, sėkminga įvairiems reikalams tvarkyti diena, tačiau slepianti provokacijas ir net slaptus pavojus – venkite šiandien supykdyti asmenis, ilgai atsimenančius nuoskaudas, linkusius kerštauti. Būkite ištvermingi siekdami savo tikslų ir atkaklūs susidūrę su kliūtimis, o jų gali būti dėl nenumatytų, su jumis tiesiogiai nesusijusių dalykų.

Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-26 06:21, atnaujinta 2019-02-26 08:02

Vis dėlto entuziazmo nestigs, tad imkitės sunkių darbų, kuriems reikia fizinių jėgų. Tiesa, geriau rinktis tuos darbus, kuriuos galite atlikti ir vieni, – komandinis darbas dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali pakrypti ne ta linkme ir neduoti planuojamo rezultato.

Tai bus kiek įtemptas, provokuojantis nesutarimus metas, tad venkite konfliktų, ypač su kolektyvu darbe, aplinkiniais žmonėmis transporte, prekyvietėse. Svarbiausia bus neieškoti teisybės, nedemonstruoti ambicijų ir nesistengti kitų pavergti savo valiai. Priešingu atveju didelių vilčių į sėkmę nereikėtų dėti. Nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą.

Diena palanki kelionėms, bendrauti, analizuoti sudėtingą informaciją. Beje, moterims nereikėtų persistengti darbuojantis – joms nepalanku imtis daug darbų. Atvirkščiai – derėtų daugiau laiko skirti ramiam poilsiui, net patinginiauti.

Palanku užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, pradėti juos mokyti kovų meno.

Nepalankus laikas meilės pasimatymams bei pažintims užmegzti.

Tinkamas laikas imtis iškrovos dietos, valyti organizmą. Bus naudingos konsultacijos su psichologu siekiant atsikratyti neaiškios kilmės nerimo, vidinių baimių. Gera proga įvairioms praktikoms, skirtoms valytis nuo nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis.

Didesnė traumų, avarijų, ypač minioje, spūstyje, tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, karštais daiktais, skysčiais. Venkite gausių susibūrimų. Asmenims, turintiems silpną širdį, vertėtų labiau save pasaugoti.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė. Blogai būti nuogam, ugnį matyti. Jei katė užpultų sapne – ateina išsilaisvinimo etapas jūsų gyvenime. Nuvytusi, sudžiūvusi gėlė – žinia apie artimo draugo ar giminaičio mirtį. Juodos dėmės, išlietas aliejus – gresia konfliktai, kai reikia patylėti, nusileisti, arba pasyvumas tuomet, kai būtina veikti.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga; jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, konfliktams spręsti, deryboms, susitarimams; palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sąlyginai gera diena – neatidėliodami tvarkykite susikaupusius reikalus (prasideda sudėtingas metas iki gimtadienio, kai gerų progų nebus tiek, kiek norėtųsi). Palankios kelionės, komandiruotės, įvairūs vizitai, susitikimai su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką išgirstumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, kurie nutylimi ar apie kuriuos garsiai nekalbama. Žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori sėkmingai, niekam nežinant ką nors sutvarkyti, gana rizikingas laikas.

Jautis (04 21–05 20). Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Vertėtų kreiptis pagalbos į senus draugus – labiau jais pasikliaukite. Palanku spręsti finansinius klausimus – rasite išeitį iš senos problemos. Tik negalima priimti staigių sprendimų. Beje, nuojauta gali apgauti – derėtų labiau remtis faktais, logika ir sukaupta patirtimi. Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis, nesiaiškinkite santykių su tais, su kuriais norite palaikyti gerus santykius arba susitaikyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ieškokite kompromisų, taikysitės su draugais, artimais žmonėmis. Dabar ne viskas jūsų valioje – labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaiko sutuoktinis, tėvai, jei tam priešinasi įtakingas asmuo. Vakaras palankus viešnagei su antrąja puse pas draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki diena – nedidelių pastangų, mažos paslaugos, vieno gero žodžio pakaks, kad susitaikytumėte su kolega, draugu ar artimu žmogumi. Būsite stiprūs, tad imkitės darbų, kuriuos užkraus vadovybė, nes būtent dabar būsite pastebėti, įvertinti. Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išsiaiškinti seną konfliktą darbe. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena pradėti gydymosi kursą.

Liūtas (07 23–08 22). Viskas klostysis kur kas sklandžiau, jei pasikliausite tik savimi, per daug nesižavėsite svetimų žmonių pažadais, siūloma pagalba. Tai geras metas – išspręsite net sudėtingiausias problemas. Šiandien turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti. Gera diena bendrauti su vaikais – palanku tvarkyti ir jų reikalus. Tiesa, prie vairo būkite atidesni – gali kilti rūpesčių dėl spūsčių. Venkite važinėti naktį, ypač jei būsite pavargę ir norėsite miego.

Mergelė (08 23–09 22). Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Nepersidirbkite ir nepersistenkite, negaiškite laiko antraeiliams reikalams, imkitės tik to, ko neįmanoma atidėti. Galima pasirašyti ilgalaikius susitarimus, tiesa, greitos naudos nebus. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje. Tik neskubėkite aiškintis santykių su sutuoktiniu – net jei jūsų ketinimai labai geri, sukelsite dar daugiau nesusipratimų. Gerai prisiminti mirusiuosius ir pasimelsti už juos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis tiesiogiai su jumis nesusijusios informacijos, nereikšmingos nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis. Tik venkite daug, juolab tuščiai, kalbėti, žadėti, saugokite draugų paslaptis (netyčia galite prasitarti). Šios dienos susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali apsaugoti nuo gresiančio pavojaus ir į gerąją pusę pakreipti jūsų ateitį. Nerizikuokite kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Likite kilnūs bei dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus ir poreikius. Nepatartina tvarkyti svarbių finansinių reikalų – jums stigs įžvalgumo, blaivumo, atsargumo, galite susidurti ir su apsukriais sukčiais, kurie mėgins jus įkalbinėti žadėdami ne visai teisingą perspektyvą. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius, tik venkite svaigalų. Beje, galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas bus gerai, jei nepersistengsite, – noras padaryti geriau sukels komplikacijų. Vis dėlto gera proga ryžtingam pokalbiui tiek darbe, tiek namie. Tik nepiktnaudžiaukite šefo ir artimųjų pasitikėjimu – yla iš maišo vis tiek išlįs. Venkite nervinti tuos, kurie linkę kerštauti, regzti intrigas. Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus, pamokymus ir išgirstą informaciją. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su meile ir santuoka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų: šiandien verta tik viską apmąstyti ir nieko nedaryti. Neforsuokite situacijos, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Labiau tikėkite tuo, ką sako tėvai ir draugai, su kuriais daug metų bendraujate. Niekam nepatikėkite savo paslapčių. Per paslaptis šiuo metu apskritai gali kilti rūpesčių, ypač jei netyčia taptumėte svetimos paslapties liudininku arba saugotoju. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir rizikingo elgesio pramogaudami.

Vandenis (01 20–02 18). Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile. Dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimo – ieškokite kvalifikuotų patarėjų, sąžiningų ir sumanių pagalbininkų. Apmąstykite savo silpnąsias, pažeidžiamas vietas darbe, ruoškitės galimoms problemoms ateityje. Tinkama diena ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Žuvys (02 19–03 20). Tinkamas laikas konfidencialiam pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslų, nors gali stigti noro ir jėgų. Tik mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus – šiuo metu palanku slapukauti. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite kantrybės, būkite atkaklūs, užsispyrę. Beje, ne laikas konfliktuoti su šefu, taip pat tėvais – išklausykite jų patarimus. Vakaras geras neoficialioje aplinkoje susitikti su įtakingu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.