Astrologė: dviejų ženklų laukia milžiniški pokyčiai

Šią savaitę laukia permainos: vienų ženklų didesnės, kitų mažesnės, tik vidinės. Tačiau dviejų Zodiako ženklų – Avino ir Jaučio – gyvenime laukia radikalūs pokyčiai, žada astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-05 10:38

Avinas (03 21–04 20)

Tai bus radikalių permainų savaitė, kai, norite ar ne, teks persiorganizuoti ir priimti kitas žaidimo taisykles. Dabar jau bus ne pagal jus, dabar teks išmokti nusileisti ir vyresnio, viršesnio valiai. Ir tai bus lemtinga bendraujant su vadovybe – šią savaitę galite netikėtai pakliūti į nemalonę.

Padarykite penktadienį viską, kas nuo jūsų priklauso, kad santykiai su kolegomis, šefu bei šeima būtų šaunūs. Ant nieko nepykite, nors galėjote išgirsti netikėtų (ir neteisingų) kaltinimų, su kuriais nieko bendra neturite. Vėliau jūsų bus atsiprašyta, tačiau dabar santūrus elgesys bus svarbus, kad neprarastume aplinkinių pagarbos ir išsaugotume gerą reputaciją.

Stiprinkite sveikatą savaitgalį, venkite sunkių darbų. Pirmadienis palankus turtiniams reikalams tvarkyti. Tiesa, su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvų neverta.

Jautis (04 21–05 20)

Prasideda netikėtumai, pokyčiai. Nuo trečiadienio baigiasi sąlyginės ramybės periodas – Uranas įžengia į jūsų ženklą, priversdamas radikaliai keistis. Jei priešinsitės permainoms ir nesutiksite įsileisti naujų vėjų, gyvenimas pats tai padarys, tik kur kas griežtesnėmis priemonėmis nei jūs savo noru.

Tiesa, šią savaitę rizikuoti finansų srityje nederėtų, labiau pasaugokite ir sveikatą. Jei reikia pagalbos, paramos, ieškokite to tarp draugų, gimusių po Mergelės ar Žuvų ženklu. Šių ženklų žmonės pagelbės atgaunant jėgas bei pasitikėjimą savimi – atidžiai išklausykite jų nuomonės bei patarimų.

Šeštadienį skirkite ramiems apmąstymams. Sekmadienį bei pirmadienį jausitės visai gerai ir imsite suprasti, kaip suvaldyti situaciją. Pirmadienį gerai atlikti sudėtingus darbus, spręsti veiklos finansavimo klausimą.

Dvyniai (05 21–06 21)

Sudėtingiausia diena – antradienis. Tai netinkamas laikas rizikuoti darbo vieta, vadovybės pasitikėjimu. Ne laikas ir aiškintis santykius su savo pora – išprovokuosite skyrybas. Ir nerizikuokite kelyje!

Trečiadienį, ketvirtadienį nepraleiskite progos taikytis tiek darbe, tiek namie – jums pavyks suminkštinti užsispyrusio vadovo, įsižeidusio sutuoktinio širdį. Neblogas penktadienis, šeštadienis – bendravimas su draugais įkvėps, palaikys ir sunkūs klausimai išsispręs lyg savaime.

Sekmadienį pasistenkite praleisti kuo ramiau bei tyliau – tiesiog ilsėkitės ir daugiau pamiegokite. Pirmadienis netikėtai palankus – tai diena, kai gali pavykti sėkmingai sutvarkyti ne vieną sudėtingą reikalą. Tiesa, antradienį venkite kategoriškų veiksmų, ypač konfliktų.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio – keistas laikas. Pagal įvykių logiką lyg ir viskas gerai turėtų būti, tačiau tikrovėje susiklosto kiek kitaip... Jei turite svarbesnių reikalų, atsakingų susitikimų, juos verta planuoti trečiadieniui, ketvirtadieniui.

Tik nemanykite, kad jūsų pastangos nuėjo perniek, jei atsitrenksite į nepermušamą biurokratinę sieną, šefo šališkumą, pagaliau tėvų konservatyvumą, sutuoktinio nelankstumą penktadienį. Kiek atsitraukite – tai laikina. Po kurio laiko viskas savaime išsispręs ir be jūsų atkaklių pastangų.

Tad venkite akibrokštų, nedrumskite vandens – jūsų protestas aplinkiniams pasirodys tik audra stiklinėje. Tuomet iš tiesų pralaimėsite, kai viso labo reikėtų kiek atsipūsti. Ir skirkite tam ne tik savaitgalį, bet ir daugiau laiko. Ar galite bent savaitei pamiršti visus rūpesčius, kad pailsėtumėte, kur nors išvyktumėte, susitiktumėte su išmintingais žmonėmis? Pirmadienis gali padėti susigrąžinti prarastas pozicijas darbe bei namie.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai kas iš esmės gali pasikeisti jūsų gyvenime: tapsite reiklesni, pragmatiškesni, ambicingesni veikloje, tuo pat metu pradėsite realiau vertinti savo galimybes. Trečiadienį Baltasis Mėnulis išeis iš jūsų ženklo, bet nenuliūskite, nes sėkmė tikrai nenusisuks – visi metai bus puikūs. Vis dėlto pirma šios savaitės pusė sudėtinga – keblumų daugės ir kartais imsite nesuprasti, kur pakliuvote: į spąstus ar į tobulą rojų? Sieksite įrodinėti (tik ar reikia?) savo teises bei privalumus ir darbe, ir namie.

Aplinkiniai ne tiek padės, kiek kliudys, net sena gera draugė gali sukelti nemažai rūpesčių. Galbūt teks skirtis su kuo nors brangiu, artimu. Nesiduokite apgaunami nei gražiais pažadais, nei griežtais bauginimais.

Penktadienis, šeštadienis – jau naudingos ir palankios dienos, tad nepraleiskite geros progos. Pirmadienis vers spręsti darbo problemas. Daugiau dėmesio šiuo metu skirkite sveikatai stiprinti. Ir labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį nesaugumo jausmas trukdys ramiai būti su savo pora. Būsite pernelyg įtarūs, gal pavydūs ir linkę pafantazuoti. Suksite galvą dėl to, ko negali būti, bet nepagalvosite apie realias problemas, realius pavojus.

Tądien gresia nesklandumai darbe per partnerius ar dėl šefo nemalonės, rūpesčiai dėl vaikų, tikėtini ir nuostoliai, apgaulės.

Vis dėlto tamsiausia naktis prieš aušrą – jau trečiadienį viskas ims ir pasikeis jūsų naudai. Prasideda šviesusis metas – Baltasis Mėnulis (siejamas su gerąja karma bei angelų globa) įeina į jūsų ženklą ir septyniems mėnesiams garantuoja apsaugą. Trečiadienis, ketvirtadienis padės atgauti prarastą pusiausvyrą. Puikus sekmadienis, pirmadienis – pavyks susitikti su išmintingais žmonėmis ir gauti vertingą patarimą, net įdomų pasiūlymą. Tiesa, dabar gautų dalykinių pasiūlymų neskubėkite įgyvendinti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienio sklandžiu nepavadinsi – ir namuose, ir darbe kils neaiškių kliuvinių, pakaks nesusipratimų. Nesiimkite nieko sunkaus, sudėtingo ar naujo – didesnė broko, nesėkmių tikimybė. Svarbu ir neįsipareigoti, su niekuo nesugadinti santykių.

Jei reikia kreiptis į svarbų asmenį su prašymu, pasišnekėti su šefu apie savo sumanymų įgyvendinimą, tam tiks trečiadienis, ketvirtadienis. Tik nebūkite užsispyrę: jei matysite, kad reikalas iš karto nejuda, atidėkite pokalbį antrai mėnesio pusei. Beje, likite atidesni savo sveikatai. Nesiimkite papildomų darbų, daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose.

Penktadienis, šeštadienis padės rasti kompromisą, išspręsti jus varginančius klausimus. Sekmadienis, pirmadienis gana įtempti, bet tinkami susikaupusiems reikalams tvarkyti, senoms finansinėms problemoms spręsti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nepervertinkite savo galimybių antradienį – rizika nepasiteisins tiek tvarkant dalykinius reikalus, tiek jausmų srityje. Ne laikas žadėti, įsipareigoti – tai pakibs ore kaip graži svajonė, kuriai nelemta išsipildyti. Palaukite bent iki trečiadienio vakaro, kai 18 val. 4 min. stos mėnulio jaunatis, kai tiks kurti laimingos ateities vizijas.

Trečiadienio vakaras, ketvirtadienis – puikus laikas su mylimu žmogumi pasikalbėti apie jūsų ateitį, palanku spręsti ir įsisenėjusias problemas, susijusias su jūsų vaikais. Penktadienį tikėtini rūpesčiai darbe – gali tekti priimti staigų ir nepopuliarų sprendimą. Šeštadienį skirkite susikaupusiems namų darbams įveikti. Diena gera ir sveikatai stiprinti, organizmo valymo procedūroms.

Sekmadienį, pirmadienį jūsų rūpesčiai išsisklaidys – atsiras reikalinga pagalba. Šiomis dienomis daugiau dėmesio skirkite ir savo antrajai pusei. Jos palankios ir romantiškoms pažintims.

Šaulys (11 23–12 21)

Kaupkite jėgas, saugokite sveikatą ir venkite blogų prisiminimų. Galvokite tik apie tai, kas buvo geriausio, šviesiausio gyvenime, nesikapstykite po apmaudžias senas klaidas, po artimo žmogaus nešvarius marškinius – blogio prisiminimai kartais juk paverčia druskos stulpu (pamenate biblinę istoriją apie Loto žmoną?).

Ir nesugalvokite niekam kerštauti – šį antradienį galite prisikabinti prie ko tik norite: ne tik artimų žmonių, bet ir pardavėjo, policininko ar bilietų kontrolieriaus. Smulkus kerštavimas lyg ir niekam akivaizdžios žalos nepadarys, tačiau užnuodys jūsų vidų (bent kelioms savaitėms).

Nusiraminti, vėl atgauti gerą ūpą pavyks penktadienį. Diena palanki ir svarbesniems reikalams tvarkyti, tinkama spręsti savo vaikų problemas. Beje, penktadienis – jūsų meilės diena, gal paskirkite savo sutuoktiniui pasimatymą? Sekmadienis palankus sveikatai stiprinti. Pirmadienis geras susikaupusiems, atidėtiems darbams, remontui.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo šios savaitės pradžios prasideda ne itin palankus metas Ožiaragiams, tai tęsis iki 17 d. Per šį laiką venkite ką nors keisti, ypač veikloje. Ne laikas pasitraukti iš senos darbovietės ir pereiti į naują. Nepalanku ir pradėti naują veiklą. Itin venkite per šias dvi savaites konfliktų darbe – tiek su vadovybe, tiek su kolegomis ar klientais. Labiau pasaugokite sveikatą – tikėtinos traumos dėl kritimo ar persišaldymo ligos. Ne laikas užsiimti ir rizikingu sportu. Būtinas didesnis atsargumas kelyje.

Sudėtingas bus jau antradienis. Nesureikšminkite tądien naujienų, išgirstų apie savo artimuosius bei mylimą asmenį, – tikriausiai tai bus arba apkalbos, arba tiesiog klaida. Svarbu, kad negeras žodis jūsų nesupykdytų ir nepriverstų žengti lemtingo žingsnio. To negalima daryti, kai šalia užtemimas, nes atšaukti sprendimą bus itin sunku.

Svarbų pokalbį atidėkite antrai mėnesio pusei, kaip ir reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymą. Savaitgalį skirkite tik sau bei tiems, kuriuos mylite. Jums reikia patirti kuo daugiau džiaugsmo. Pirmadienis gana sėkmingas ir tinkamas imtis svarbesnių reikalų.

Vandenis (01 20–02 18)

Kai kas keisis – laukia netikėtumai. Liksite nustebinti, tačiau ir patys galite priversti suklusti aplinkinius. Tapsite kažkuo kitokie. Kitaip imsite reaguoti į tai, kas vyksta, kai kurie jūsų sprendimai irgi pasikeis. Tik neskubėkite reaguoti, kad ir ką išgirsite, sužinosite, ypač šį antradienį.

Didžiosios permainos prasidės nuo trečiadienio – jūsų planeta šeimininkė įeis į Jaučio ženklą, pakeisdama jūsų prioritetus, planus. Vis labiau bus svarbu namai, šeima, saugumas, stabilumas. Apims konservatyvios nuotaikos. Ilgam, ne vieniems metams.

Draugai, eksperimentai, permainos nebebus tokie aktualūs, nuslys kažkur į užkulisius. Šią savaitę pasistenkite labiau stebėti nei veikti – mąstykite, kaupkite informaciją. Penktadienio, savaitgalio susitikimai, išgirstos naujienos įkvėps, nuramins, suteiks vilties. Tai tinkamas laikas tartis, ieškoti pagalbos. Pirmadieniui svarbių darbų neplanuokite – diena tinkama užsiimti vien namais, šeima.

Žuvys (02 19–03 20)

Neskubėkite priimti jokių sprendimų antradienį – tai netikusių išvadų, kvailų spontaniškų poelgių diena. Tiesa, jau trečiadienį vakarop jums į galvą šaus puiki mintis, kaip išspręsti svarbų reikalą darbe, ką daryti su nedidėjančia alga, kaip išsiaiškinti, ką patinkantis asmuo jums jaučia.

Trečiadienis, ketvirtadienis – palengvėjimo dienos, kai viskas tampa akivaizdu. Šiomis dienomis tinka tvarkyti svarbius reikalus, tiesa, patiems. Nepasikliaukite draugų pagalba, nelabai klausykite ir jų patarimų, nuomonių – tai suklaidins, nukreips ne ta linkme.

Būkite atsargesni tvarkydami finansinius reikalus penktadienį – tai netikusi diena pinigams investuoti, skolinti. Savaitgalis tinkamas tiek gimtadieniui švęsti, tiek seniai matytiems giminaičiams, draugams lankyti. Pirmadienis palankus įvairiems darbo susitikimams, susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?