Astrologė: sunki savaitė, bet vieno ženklo laukia netikėta likimo dovana

Ši savaitė daugeliui bus nelengva, prireiks ir kantrybės, ir diplomatijos. Tiesa, Žuvų ženklo atstovams astrologė Palmira pranašauja netikėtą likimo dovaną.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2019, 10:40 AM, atnaujinta Mar 12, 2019, 10:41 AM

Avinas (03 21–04 20)

Sąlygiškai ramus antradienis, tad verta užsiimti žemiškais rūpesčiais ir tvarkyti piniginius reikalus. Gana naudingi bus ir trečiadienis, ketvirtadienis, jei neprarasite lankstumo ir pagarbos kito nuomonei. Jei nesivadovausite ambicijomis, nemažai laimėsite šiomis dienomis. Priešingu atveju laukia (ypač penktadienį, šeštadienį) nesėkmės, nusivylimai, konfliktai, kurie neleis lengvai nusiraminti, – liks nuoskaudų. Jos praeis, bet reikės laiko ir kantrybės, o pastarosios Avinams, kaip žinoma, stinga: taip norisi iškart čia ir dabar!

Deja, ne tik penktadienį, bet ir šeštadienį jausitės nekaip, ir labiausiai dėl to kentės jūsų artimieji. Pasistenkite išvengti santykių aiškinimosi su motina, sutuoktiniu, nebūkite labai griežti vaikams. Vis dėlto sekmadienį įvyks gerasis persilaužimas ir rasite išeitį, kaip suderinti neįmanomus dalykus savo gyvenime ir atgauti prarastą harmoniją.

Nuo pirmadienio aplinkybės ims klostytis palankiau. Jei nepamiršite patirtų pamokų, nesivelsite į naujas avantiūras, įvykius ir santykius su jums brangiais žmonėmis, mylimu asmeniu pakreipsite norima vaga.

Jautis (04 21–05 20)

Sėkmingiausia šios savaitės diena – antradienis, kai verta pakovoti už savo principus ir interesus tiek darbe, tiek namie. Tačiau nuo trečiadienio vertėtų aprimti ir kiek sumažinti savo poreikius. Reikėtų iš anksto susitaikyti ir su tuo, kad kai kas gali neįvertinti jūsų turimų nuopelnų, galimybių, žinių, patirties, pamiršti jūsų realią įtaką ir ryšius.

Tačiau bus pavojinga ir patiems pervertinti savo galimybes ar mėginti įrodinėti savo privalumus, net jei jausitės kiek prislėgti dėl patirtos nesėkmės ar neteisybės darbe. Tik nepraraskite orumo ir optimizmo – ateis laikas, kai aplinkiniai iš tiesų įvertins jus pagal nuopelnus.

Savaitgalį skirkite ramiam poilsiui, ypač sekmadienis bus naudingas siekiant susigrąžinti taiką ir ramybę. Pirmadieniui tiktų planuoti svarbesnius reikalus, susijusius su namais, remontu. Aktyviai dalykinei veiklai diena nėra palanki.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis netinkamas užsiimti kuo nors svarbiu. Jei turite svarbių neatidėliotinų reikalų, pamėginkite laimę trečiadienį. Deja, jau ketvirtadienis, penktadienis nekokie – pyksite, kad turite kažką daryti, už kažką atsakyti, kažkam vadovauti ar paklusti.

Deja, protestui nekoks laikas – galite arba sugadinti santykius su kolegomis darbe, arba pakenkti savo sveikatai. Kad ir kokios maištingos mintys jus provokuotų viską mesti ir išsiveržti į laisvę, nieko nesiimkite. Verčiau paanalizuokite savo įsitikinimus, nuostatas – kas jose netikra, gal jos tapo ribotos ir stabdo jūsų asmenybės brendimą?

Beje, jau sekmadienį, pirmadienį likimas išties pagalbos ranką – susitiksite su reikalingais žmonėmis, išgirsite įkvepiantį patarimą ar perskaitysite ką nors vertingo.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį tiks tvarkyti skubius reikalus. Vėliau kelioms dienoms viskas gali įstrigti. Ypač įtempti ir neramūs trečiadienis, ketvirtadienis – sunkiai rasite bendrą kalbą ir su savais, ir su svetimais. Taip gali nutikti dėl to, kad ne viskas eisis taip, kaip planuojate, nevyks tos permainos, kurių siekiate, tad galite nusivilti, imti panikuoti be rimto pagrindo.

Nors penktadienis daug kam bus nervingas, jūsų nuotaika bus pakili. Jausite didelį įkvėpimą atsikratyti viso blogo, kuris susikaupė, ir viską pradėti iš naujo. Ir, ko gero, iš karto to imsitės, tiesa, labai nesirinkdami žodžių ir priemonių.

Savaitgalį jūsų energija bus kur kas harmoningesnė, tad bus visai smagu surengti didesnį šeimos susibūrimą. Nuo savaitgalio teks ruoštis laukiančiai konkurencinei kovai, ir tai bus naudinga, nes laimėsite. Dabar būsite pripažinti, įvertinti – ir jūsų viršininkai, ir artimieji supras, kad nėra geresnių už jus. Savaitės viduryje laukia intriguojanti romantiška pažintis. Tai bus meilės laikas, kai verta daugiau laiko praleisti su mylimuoju (ypač ketvirtadienį).

Liūtas (07 23–08 22)

Tinkamas metas aktyviai tvarkyti reikalus, tiesa, pasistenkite išvengti ginčų darbe su kolegomis, vadovybe, klientais ir namie su vaikais bei sutuoktiniu. Savaitės viduryje gali atsirasti nenumatytų kliuvinių darbe, tad teks užsiimti klaidų taisymu (dažnai ne savo). Gali žlugti planuota kelionė. Tai bus netikęs metas su vadovybe aptarinėti ir jūsų karjeros perspektyvas.

Penktadienis – itin sudėtingas, bus sunku suturėti tai, kas verda viduje, galite leptelėti kai ką labai nereikalingo artimam žmogui, o gal ir kolegai darbe. Vis dėlto stenkitės susitvardyti, slėpkite savo mintis, jausmus – bet koks impulsyvumas atsigręš prieš jus.

Šeštadieniui geriau neplanuoti viešnagių, verčiau giminaičius, draugus pasikviesti pas save. Palankus metas prasidės sekmadienį – lauks nepaprasti susitikimai, galima ir intriguojanti pažintis, nepaprastas pasiūlymas. Džiugus pirmadienis, tai – sėkmės metas.

Mergelė (08 23–09 22)

Sėkmingiausia diena veiklai, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli – antradienis. Sudėtingą darbo problemą spręskite trečiadienį. Nuo ketvirtadienio – įtemptas metas, kai galimi esminiai nesutarimai darbe, kai reikia vengti bet kokių konfliktų, santykių aiškinimosi.

Siekite nusileisti, suprasti, pateisinti. Tai ne jūsų dominavimo metas, tad negalite kelti sąlygų. Dabar naudingiau prisitaikyti prie keliamų reikalavimų. Savaitės viduryje būkite atidesni vaikams, nekonfliktuokite su mylimu asmeniu, tėvais. Venkite kraštutinumų penktadienį, kad ir kaip norėtųsi ką nors pamokyti, atkeršyti. Net jei būsite įniršę, siekite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti, tuomet savaitgalis suteiks tikrą bendravimo džiaugsmą.

Vis dėlto sekmadienį, pirmadienį geriau atsiriboti nuo bendravimo su svetimais – geriau jausitės su savais. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Skirkite šią diena poilsiui, sveikatai pasitikrinti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis kiek nervingas, tačiau trečiadienis, ketvirtadienis palankūs veiklai, tiesa, jei vengsite kategoriškų vertinimų, būsite tolerantiškesni. Nepatartina šioms dienoms planuoti kelionių ar svarbių susitikimų su užsieniečiais – tai gali būti tuščias rūpestis, be reikalo sugaištas laikas.

Nepalankios šios dienos ir susitikimams su įtakingais asmenimis, teisinėms problemoms spręsti. Būkite santūresni ir diplomatiškesni bendraudami. Ypač penktadienį nereikėtų sakyti visko, ką galvojate, ir vengti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek su viršininkais.

Tik savaitgalį imsite blaiviau vertinti ankstesnių dienų elgesį, kilusias ambicijas. Optimalią išeitį rasite, ko gero, sekmadienį. Pirmadienį tikėtinos geros permainos – susitikite su reikalingais žmonėmis, tarkitės svarbiais klausimais.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia nebus labai palanki nei dalykiniams, nei širdies reikalams. Trečiadienis, ketvirtadienis – itin sudėtingos, nepalankios dienos, kai neverta imtis svarbių, juolab rizikingų, reikalų, kai svarbu saugoti gerus santykius tiek darbe, tiek šeimoje.

Dėl noro padėti, pamokyti, o gal ir dėl paikų ambicijų dabar galite stipriai susivaidyti. Vargu ar šiuo metu būsite teisingai suprasti, įvertinti. Pasistenkite bent jau penktadienį pamiršti nuoskaudas, nesėkmes ir labiau pasirūpinti savimi, savo sveikata, nervais.

Galbūt užsikraunate ant savo pečių per didelį krūvį ir per mažai skiriate laiko poilsiui ir sveikatos stiprinimui? Savaitgalis vėl šaunus – laukia aplinkinių dėmesys. Pirmadienį galite tikėtis gerų naujienų veikloje.

Šaulys (11 23–12 21)

Laukia sudėtinga savaitė – galite nukentėti dėl per didelio atvirumo, tolerancijos stygiaus. Vertėtų daugiau reikalų spėti sutvarkyti antradienį. Jau trečiadienį, ketvirtadienį galimi nauji rūpesčiai (arba senų atsinaujinimas) darbe.

Nepalankiausia diena – penktadienis, kai galimi nauji rūpesčiai (ypač dėl finansų) – netinka tvarkyti reikalų, vykti į kelionę. Jei norite spręsti finansines problemas, nesiimkite šio vargo savaitės viduryje, atidėkite tai pirmadieniui, kai tiks pasirašyti finansinius susitarimus.

Bus palanku ir su šefu aptarti uždarbį, ieškoti rėmėjų, investuotojų ar kreditorių. Kelionėms, susitikimams su svarbiais asmenimis palankūs sekmadienis ir pirmadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis gana sėkmingas, tad nepraleiskite progos svarbesniems susitikimams, nors iš esmės problemų našta ims mažėti tik po 17 d. Trečiadienį, ketvirtadienį rūpesčiai darbe gali nemenkai nualinti, ir ne nuostabu – jums norisi vieno, o tenka užsiimti kuo kitu.

Tik nemanykite, kad jūsų niekas nesupranta, kad jūsų rūpesčiai nieko nedomina. Jau nuo penktadienio patirsite tokį didelį aplinkinių susidomėjimą, kad net imsite piktintis, kodėl jie kišasi į jūsų reikalus. Tik neskubėkite atstumti tų, kurie siekia padėti, gal nori kartu su jumis ką nors veikti.

Šiuo metu (nuo sekmadienio) jūsų aplinkoje atsiras naujų įdomių žmonių, galinčių tapti jūsų partneriais. Beje, juo gali virsti ir jūsų sutuoktinis. Pirmadienis palankus spręsti investicijų, paskolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis – ramus laikas, tinkamas baigti uždelstus darbus. Guvesni tapsite nuo trečiadienio. Ir savaitės vidurys bus gana sėkmingas, jei nesivelsite į avantiūras, nepervertinsite savo galimybių.

Deja, situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Tad pasisaugokite daug žadančių, gražius komplimentus žeriančių asmenų – šiuo metu geriau karti tiesa nei saldus melas. O patiems ką nors kritikuoti, barti, ko nors iš kitų reikalauti nederėtų – vargu ar pasieksite savo, tik santykius be reikalo sugadinsite. Penktadienį galimi nemalonumai darbe – konfliktai su vadovybe, traumos.

Šeštadienį labiau pasirūpinkite savo sveikata ir tvarka namuose. Viskas ims keistis sekmadienį – artimieji, draugai jumis nuoširdžiai žavėsis ir jus vertins. Savaitės pradžioje galite sulaukti įdomių pasiūlymų, bet pasitarkite su draugais – jie geriau suvoks susidariusią situaciją.

Žuvys (02 19–03 20)

Netikėta likimo dovana laukia antradienį. Tai daug kuo palanki diena, tinkama ir kelionėms, ir susitikimams, ir pramogauti ar švęsti. Deja, šito jau nebus galima pasakyti apie trečiadienį, ketvirtadienį, kai verta labiau užsisklęsti nuo išorinio pasaulio ir viską apsvarstyti, priimti sprendimus atsižvelgiant tik į savo vidinius pojūčius ir poreikius.

Aplinkinių nuomonė ir patarimai gali klaidinti – vėliau tai nepasiteisins. Kad ir kas nutiktų penktadienį, turite žinoti, kad blogiausi dalykai jau įvyko ir blogiau nebus. Gyvenimas siuntė dar vieną stresą, kad pamokytų ir paruoštų naujam pakilimui, kuris prasidės jau kitą savaitę.

Pirmadienis bus itin aktyvus metas – vertėtų pradėti sukti galvą dėl naujų uždarbio šaltinių: artimiausiu metu galite rasti kai ką nepaprasto, išganingo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.