Astrologė vienam ženklui: dabar jūs nugalėtojai!

Daugeliui Zodiako ženklų tai bus itin sėkminga savaitė, ypač jos pradžia, žada astrologė Palmira. O jei gimėte po Šaulio ženklu, žinokite, kad, kaip viskas besiklostytų, jūsų kelias veda į laimę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 26, 2019, 1:06 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia bus labai intensyvi – nauji veiklos, verslo pasiūlymai, naujos galimybės išspręsti ir įsisenėjusią problemą šeimoje. Dabar (antradienį geriausia) turėsite galimybių su kiekvienu iš savų artimųjų aiškiai pasišnekėti ir priimti išties gerą sprendimą. Beje, tai palankus metas ir tiems, kurie ieško naujos gyvenamosios vietos, siekia parduoti ar pirkti nekilnojamąjį turtą.

O štai penktadienį neįsivelkite į avantiūrą – tai apgaulinga diena. Vis dėlto nereikia kaupti nuoskaudų, nepasitenkinimo. Peržvelkite, suskaičiuokite, kiek smagių ir malonių dalykų esate patyrę.

Savaitgalį susitikite su senais bičiuliais – jų ramybė ir optimizmas įtikins, jog gyvenimas puikus ir kiekviena jo akimirka vertinga! Beje, savaitgalį bei pirmadienį galite ne tik užmegzti naują perspektyvią pažintį, bet ir sulaukti netikėtos pagalbos, gero pasiūlymo.

Jautis (04 21–05 20)

Veiklai, kelionėms, svarbiems susitikimams palankiausias ketvirtadienis. Beje, antradienis nors ir įtemptas, nervingas, bet irgi žada sėkmę sprendžiant sudėtingas finansines problemas. Gautais dalykiniais patarimais bei pasiūlymais antradienį bei ketvirtadienį pasinaudokite iš karto – tai padės užbėgti už akių galimiems konkurentams ir išvengti nemalonumų penktadienį.

Beje, labiau susirūpinkite sveikata – galite netikėtai patrūkti, kai teks plėšytis tarp dalykinių ir šeimos rūpesčių, juk dabar, iki gimtadienio, – silpnumo laikas ir reikia save labiau saugoti, be reikalo jėgų (nei fizinių, nei moralinių) neeikvoti.

Santykiams su mylimu asmeniu kebliausias penktadienis – smulkmeniškumas, nuoskauda dėl niekų (kurių vėliau nė neprisiminsite) gali priversti atsisakyti net rimto jausmo, suabejoti savo santuoka. Na, o savaitgalį jus pozityviai nuteiks išvyka pas senus draugus. Pirmadienis puikus imtis konfidencialių dalykinių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitė prasidės puikiai. Ypač antradienis bus sėkmingas, galėsite dėl visko susitarti. Neatidėkite svarbių reikalų, ypač finansinių, ketvirtadieniui, penktadieniui, nes situacija gali pasikeisti (ir nebūtinai jūsų naudai), o gera proga taip ir liks nepasinaudota. Beje, antradienis puikus ir romantiškam pasimatymui ar svarbiam pokalbiui su mylimu asmeniu, sutuoktiniu apie jūsų ateitį ar jums svarbų reikalą.

Deja, ketvirtadienis, penktadienis jau sudėtingi – išaugs konfliktų, traumų, avarijų, vagysčių, nuostolių tikimybė. Savaitgalis vėl džiugus, ypač jei viską palikę kur toliau nuo namų išvyksite pailsėti. Pasilepinkite ramybe, būkite atidūs sau, savo poreikiams, jausmams.

Šeštadienį bei sekmadienį pajuskite ne tik bendravimo džiaugsmą su seniai matytais bičiuliais, bet ir malonumą gerai išsimiegoti ir nieko neveikti penktadienį – būsite itin žavūs, o pavasariška energija veršis per kraštus. Būsite ir jausitės visiems labai svarbūs ir reikalingi.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo savaitės pradžios savaime ims spręstis kebli situacija, tad svarbus reikalas gali sparčiai susitvarkyti. Reikšmingi veiklai gali būti antradienis, trečiadienis – netikėtas naudingas pasiūlymas, nelaukti pinigai ar paprasčiausiai naujas nepaprastas gerbėjas.

Iki penktadienio viskas dėliosis gana sklandžiai, tačiau vėliau galite pasijusti užklupti. Permainos visada nujaučiamos ar prognozuojamos ir dabar jos užklumpa, kai to visai nenori. Stebitės, jog visą laiką viskas klostėsi daugmaž nuosekliai, aiškiai ir gana palankiai, o štai dabar tokia staigmena!

Vienintelė išeitis – nelaikyti jėga to, kas jau tolsta. Ir žinoti, jog „gamta nemėgsta tuštumos“ – jei ko nors neteksite, su kuo nors išsiskirsite, nenuliūskite: šiuo metu laukia pokyčiai – nauji žmonės, nauji reikalai, nauji jausmai. Tad nesielvartaukite savaitgalį dėl bėgančio laiko, kad nesuspėjote ko nors nuveikti, patirti. Dar viskas prieš akis, o kol kas įvertinkite dabartį, džiaukitės ja ir nesirūpinkite dėl to, kas įvyks.

Liūtas (07 23–08 22)

Itin sėkmingas antradienis, tiesa, jis žada netikėtumų, tad nieko neplanuokite – pasiruoškite taikytis prie aplinkybių. Antradienis, trečiadienis – itin romantiškos dienos: dalykinis įkarštis (nors tai ir bus savaitės pradžia) priblės, jūsų širdis atsivers meilei. Šiomis dienomis galimi džiugūs pokyčiai – nauja romantiška pažintis ar netikėtas labai rimtas pasiūlymas iš seno gerbėjo.

Antradienis idealus su juo pasikalbėti apie jūsų santuoką. To nereikėtų daryti ketvirtadienį, penktadienį – šiomis dienomis gresia apgaulės ir kitokie nesklandumai, ir ne tik asmeniniuose santykiuose. Na, o antradienį puikiai tinka priimti atsakingus karjeros sprendimus – tai geriausia savaitės diena svarbiems susitikimams bei dalykiniams susitarimams.

Atsipūsite tik šeštadienį, sekmadienį. Pagaliau pasijusite laisvesni – tai bus puiki diena ir romantiškiems pasimatymams, ir viešnagei pas draugus su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia – ramus, net pasyvus metas, netinkamas iniciatyvai darbe. Plaukite pasroviui. Tiesa, antradienis bus palankus ieškantiems sau būsto, taip pat tinkamo sprendimo dėl remonto arba baldų, kitų interjero detalių namams. Pamąstykite, kaip geriau pertvarkyti buitį, aplinką, kad ji atitiktų jūsų asmenybės poreikius, kaip tikslinti savo dienotvarkę, kad liktų laiko poilsiui ir dalykams, kuriuos mėgstate?

Atkusite ketvirtadienį – tai pakilimo, jėgų antplūdžio metas – sekasi viskas, sulaukiate aplinkinių pripažinimo, palaikymo. Tiks imtis aktyvios veiklos, daugiau bendraukite, spręskite finansinius reikalus, rūpinkitės karjera, suskubkite ir į romantišką pasimatymą.

Deja, penktadienis apgaulingas – niekuo nerizikuokite. Savaitgalis bei pirmadienis bus palankūs aktyviam bendravimui, taip pat ir dalykinei veiklai – galite sutikti tikrų bendraminčių, kurie palaikys jūsų idėjas ir padės įgyvendinti seniai puoselėtą sumanymą.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžioje gali užsimegzti nauja lemtinga pažintis, įsižiebti naujas jausmas. Antradienis, trečiadienis šaunūs ir reikalams tvarkyti, svarbiems popieriams pasirašyti (geriau antradienį), vykti į nedideles keliones. Beje, antradienis – puikus pokalbiams su viršininku ar nauju darbdaviu – gali naudingai išsispręsti jūsų uždarbio klausimas, tolesnė karjera.

Tik nieko nesugadinkite ketvirtadienį, o ypač penktadienį, kai dėl padarytų klaidų, neatsargaus žodžio galima netekti ne tik vadovybės pasitikėjimo bei palaikymo, bet ir žadėtų pinigų ar net darbo vietos. Penktadienis itin sudėtingas santykiams su antrąja puse – jausitės kiek pavargę, sutrikę, nerimą kels neįgyvendintos bendro gyvenimo svajonės, nepatenkinti troškimai. Tik nereikia tądien daryti išvadų.

Imsite atsigauti šeštadienį ir savaitgalį jūsų nuotaikos vėl bus puikios. Priimkite draugus, nueikite į romantišką pasimatymą, išvykite paviešėti – apie jus bursis, jums simpatizuos įdomūs, įtakingi žmonės.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia bus tinkama ir svarbiems piniginiams reikalams tvarkyti, ir vertingam pirkiniui namams (geriausia antradienį). Kelionėms, įvairiems susitikimams palankesnis ketvirtadienis.

Deja, penktadienis nekoks – netinka nieko svarbaus imtis ir dera prikąsti liežuvį. Penktadienį vykite šalin visas blogas mintis apie savo porą, neįtarinėkite, nepykite (ir, beje, mažiau klausykite svetimų nuomonių, paskalų) – tikrai susipyksite, net jei tam nebus rimto pagrindo. Nesugalvokite atstumti mylimo asmens. Tądien jausitės protingi ir stiprūs, pulsite viską spręsti, tačiau nieko nepešite, jei imsite mylimąjį kritikuoti, barti.

Turėtumėte elgtis atvirkščiai – siekti bendrumo. Patikėkite, šiuo metu antrosios pusės buvimas, parama jums itin reikalingi – tik likę vieni suprasite, kaip klydote. Penktadienis, beje, nepalankus ir romantiškiems pasimatymams bei naujoms pažintims – liūdnokai baigsis. Išmintingiau savo santykius imsite vertinti jau savaitgalį ir pirmadienį – ir tai bus gera proga taikytis, stiprinti meilės ryšį ir priimti jums abiem svarbų sprendimą.

Šaulys (11 23–12 21)

Jus slegia priklausomybė nuo mylimo žmogaus? O gal įsivėlėte į tarnybinį romaną ar tiesiog patyrėte finansinę nesėkmę savo veikloje, susipykote su kolegėmis, svarbiu dalykiniu partneriu? Kad ir kokios didelės pasirodytų dabartinės problemos, nemėginkite iš to daryti tragedijos.

Tai jau praeitis, o dabar vėl geras laikas, tad tai, kas įvyko, vertinkite kaip dar vieną gyvenimo pamoką, kuri jus padarė išmintingesnį bei atsparesnį nelaimėms – žinokite, jog dabar viskas klostysis puikiai ir jūsų kelias veda į laimę. Šiuo metu (ypač antradienį) tuo tikrai įsitikinsite!

Savaitės pradžia jums atvers nuostabias perspektyvas, tad verta elgtis drąsiai ir ryžtingai imtis svarbiausių reikalų. Dabar jūs nugalėtojai! Vienintelė abejotina diena jūsų sėkmei bus penktadienis. Niekuo nerizikuokite – nei laimėjimais veikloje, nei pinigais ar turimu turtu, nei gerais santykiais šeimoje. Savaitgalį, pirmadienį gali tekti nemažai bendrauti – jūsų laukia nepaprasti susitikimai, intriguojantys ir itin perspektyvūs pasiūlymai, tad neatsisakykite jų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labiau pasitikėkite likimu – viskas susiklostys puikiai net šios savaitės pradžioje, nors antradienį, trečiadienį ir gali stigti pasitikėjimo savimi, savo ateitimi. Aktyviam reikalų tvarkymui, svarbiems dalykiniams pokalbiams geras ketvirtadienis. Diena jums padės rasti bendrą kalbą su tais, kurie jūsų galbūt nevertina ar nemėgsta arba ant kurių pykstate. Staiga paaiškės, kad tarp jūsų buvo tik nesusipratimas ir jūs galite visai neblogai bendrauti ir reikalus tvarkyti.

Pokalbiui su sutuoktiniu tiek apie jūsų santykius, tiek apie šeimos pinigus, naujus pirkinius bus palankesnis antradienis (nors tądien gal ir nesijausite labai stiprūs). Ir atvirkščiai – nors puikiai jausitės penktadienį, jis nebebus palankus nei reikalams tvarkyti, nei meilei: jums gali būti primestos neteisingos sąlygos.

Namų reikalams sėkmingas šeštadienis. Laukia puikus sekmadienis, tiesa, jei labai nepriekabiausite prie artimųjų. Pirmadienį palanku su vadovybe aptarti uždarbio perspektyvas.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia šauni – palankus metas, kurį ilgai su dėkingumu prisiminsite. Ypač nudžiugins antradienis. Antradienis, trečiadienis – puikios dienos, žadančios gerų permainų (tiesa, jei negimėte vasario 13–15 d.).

Beje, antradienį gali pavykti net laimingai įsimylėti, o rinktis turėsite iš ko: jūsų populiarumas tarp priešingos lyties atstovų bus ryškus. Tai gera diena ir meilės pasimatymams. Antradienis palankus ir verslo sutartims pasirašyti, ir vertingam pirkiniui.

Sudėtingas ketvirtadienis, o ypač penktadienis – tai pralaimėjimų, nuostolių metas, kai geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir užsiimti tik tuo, kas privaloma. Atsigausite savaitgalį – jūsų laukia netikėtumai, smagūs susitikimai, intriguojančios naujienos. Pasistenkite gerai pailsėti – kitą savaitę laukia dideli ir įdomūs darbai.

Žuvys (02 19–03 20)

Reikalams tvarkyti, kelionėms, vertingiems daiktams įsigyti geras antradienis. Diena žada ir naudingų susitikimų bei veiklos pasiūlymų. Beje, antradienis, trečiadienis bus ne tik sėkmingi dalykinei veiklai, bet ir gana romantiški. Gali užsimegzti tarnybinis romanas. Šiomis dienomis netikėtai išsispręs ir nesklandumai santykiuose su pora.

Antradienį vertėtų pabūti vien su savo pora – kad geriau vienas kitą pajustumėte, kad nuspręstumėte, kokia jūsų ateitis. Penktadienis apgaulingas. Nebūkite patiklūs – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Skuboti sprendimai penktadienį mylimo asmens atžvilgiu tikrai klaidingi. Net jei būsite supykę, įsižeidę, susitvardykite ir užsiimkite kokiais nors darbais.

Savaitgalis bei pirmadienis – geros dienos priimti sprendimą dėl naujos gyvenamosios vietos, jos palankios ir gražiam, naudingam daiktui įsigyti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.