Astrologė žada sunkią savaitę: vienam ženklui ypač klius

Sudėtinga ir pavojinga savaitė, pateiksianti išbandymus ir jausmų, ir darbo srityje. Astrologė Palmira ypač perspėja Avino ženklo atstovus, kuriems tai bus asmens brandumo išbandymo metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2019, 12:18 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nebus paprasta. Ir tai gana ryškiai pajusite nuo trečiadienio, kai viskas gali pasikeisti sužinojus netikėtą naujieną apie savo porą, nenumatytus kliuvinius veikloje, finansinius apribojimus. Gresia gyvenimo lūžiai. Gali tekti priimti kategoriškus, nepopuliarius sprendimus – tiek bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu, tiek darbe su partneriais, vadovybe, kolegomis.

Būsite nusiteikę ryžtingai, norėsis kai ką paauklėti. Bet jei imsitės šios misijos, ko gero, suirs ir meilės ryšys, ir sena bičiulystė, galite netekti ir darbo vietos. Tiesa, tai – laikina krizė. Tad pasistenkite susiimti ir nepasiduoti liūdesiui, o gal ir susierzinimui, pykčiui.

Sunkiausia, aišku, save nugalėti, bet kada gi tuo užsiimti, jei ne dabar, kai Saulė eina Avinu? Tai bus asmens brandumo išbandymo metas. Geriau pasijusite sekmadienį ir pirmadienį, pavyks rasti šiokią tokią išeitį tvarkant darbo reikalus.

Jautis (04 21–05 20)

Abejotinas sumanymas bus vykti į keliones, ypač dalykines, tvarkyti svarbius reikalus su užsieniečiais, pradėti naują veiklą, verslą, investuoti pinigus. Kaip ir netinkamas laikas veltis į naują romaną. Ypač vertėtų tai atminti, jei ypatingą dėmesį ims rodyti koks nors užsienietis, taip pat kitos religijos atstovas.

Tačiau neramumų, nesusipratimų gali būti ir čia pat – namuose, darbe. Net jei iki šiol viskas buvo gerai, rasite dėl ko pasipiktinti ir net įniršti, ypač ant mylimo žmogaus, svaidysite įniršio žaibus. Kils pavojus prarasti jums būdingą gerumą, taikumą. Nejaugi siekiate tapti svetimi sau ir kitiems? Jei nedings noras aiškintis santykius su mylimu asmeniu, pasistenkite, kol nenurimsite, nesusitikti, nesikalbėti.

Giedras nuotaikas žada sekmadienis, ypač antra jo pusė: tada pakaks išminties teisingai išspręsti dilemas jausmų srityje. Nors pirmadienis ir sėkmingas, turite būti atsargūs ir nuosaikūs visais jums svarbiais klausimais.

Dvyniai (05 21–06 21)

Keblus metas, kai viskas ima ir susipriešina: jau nuo antradienio vienu metu gali apimti visiškai skirtingi, vienas kitą neigiantys jausmai, poreikiai. Klaidins iliuzijos, noras atkeršyti, nubausti ir galite žengti kvailą žingsnį, dėl kurio vėliau gailėsitės.

Vis dėlto šią savaitę nesakykite „niekada“ – nei artimiesiems, nei mylimam žmogui, nei draugei, nei savo darbdaviui. Tai nepadės, be to, gana greitai imsite gailėtis savo karštakošiškumo. Šis laikas itin pavojingas darniems porų santykiams – nė nepajusite, kaip apims įkvėpimas išsilieti ant mylimo žmogaus ar sutuoktinio.

Kad kilusias problemas būtų lengviau spręsti, pasistenkite pirmiausia atsiriboti nuo situacijos, pažvelgti į ją iš šalies, rasti ir kokių nors pozityvių pusių. Beje, sekmadienio susitikimai, pokalbiai su senais gerais draugais padės atgauti dvasinę pusiausvyrą ir rasti neblogą kompromisą.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio gana pavojingos dienos, kai svarbu pagalvoti apie savo ramybę bei saugumą. Dėl neapdairumo, neapgalvotų veiksmų, neatsargių vertinimų, nepasvertų žodžių galite įsivelti į konfliktą, patirti nesėkmę, traumą darbe, buityje arba sunegaluoti, galimi ir materialūs nuostoliai.

Būkite tolerantiškesni sutuoktiniui, ypač ketvirtadienį, penktadienį ne laikas ir ko nors reikalauti, kelti sąlygas. Antradienį, trečiadienį baikite senus darbus ir nieko naujo nepradėkite, net jei tai bus labai žavus pasiūlymas.

Savaitės viduryje labiau pasaugokite gerus santykius darbe bei savo gerą vardą – jokių avantiūrų. Dabar nei naujas jausmas, nei naujas reikalas nieko gero neduos. Nuo trečiadienio iki penktadienio, taip pat pirmadienį geriau į užsienį nevykti. Nederėtų ir tvarkyti reikalų su užsieniečiais. Sekmadienio antra pusė – gera proga taikytis, dovanoms teikti.

Liūtas (07 23–08 22)

Noras kaltinti (bet ką – likimą, motiną, tėvą ar sutuoktinio ne vietoje numestą šlepetę) gali apsėsti jau nuo savaitės pradžios. Aišku, tam bus pagrindo, mat įvykiai gana dramatiškai gali klostytis tiek namie, tiek darbe.

Itin keblios dienos darbe gali būti trečiadienis, penktadienis (nors iš esmės visa savaitė bus „smagi“) – tai traumų, nesėkmių, nuostolių dienos, kai galima tapti savo iliuzijų ar kieno nors intrigų auka. Itin apdairūs būkite su mažai pažįstamais žmonėmis iš toli.

Beje, penktadienį gali paaštrėti meilės trikampio problema. Na, o jei tokios neturite, tai ir nesusikurkite... Šeštadienis irgi sunkus – daugiau dėmesio skirkite namų pertvarkymui, sveikatai stiprinti, nervams raminti, kad santykiai su antrąja puse nebūtų įtempti. Pozityviausias metas šią savaitę – antra sekmadienio pusė.

Mergelė (08 23–09 22)

Šiai savaitei neplanuokite komandiruočių, taip pat jokių solidžių pirkinių, tarp jų ir buitinės technikos, – ne tik daiktu liksite nepatenkinti (jis turės slapto broko, greitai ges), bet ir ginčai dėl išlaidų bus lyg alyva į šeiminių (darbo) kivirčų ugnį. Šiuo metu svarbu saugoti pinigus, ypač pavojinga juos skolinti ir investuoti antradienį, trečiadienį, penktadienį.

Savaitės vidurio bei šeštadienio nuotaikos ne pačios giedriausios: daug nereikės, kad nusiviltumėte meile, santuoka, gal darbu ar uždarbiu, socialine padėtimi. Mylimas žmogus atrodys nevertas dėmesio, norėsis skirtis.

Vis dėlto sekmadienio vakarą jūsų nuotaikos keisis: susiruoškite su savo pora į svečius ar kelionę – prasiblaškysite, o nauji įspūdžiai padės kitu žvilgsniu pažvelgti vienam į kitą ir susitaikyti.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Bręsta jausmų krizė – imsite ir ištišite pačiu netinkamiausiu metu. Dabar savitvarda viską lems tiek tvarkant reikalus (gali nukentėti verslas), tiek bendraujant su sutuoktiniu (mylimu asmeniu). Jei santykiai su pora ties skyrybų riba, penktadienio kivirčas gali būti lemtingas.

Nors penktadienis, šeštadienis nekokie, nepamirškite, kad yra ir ištikimų draugų, kurie niekada neišduos, palaikys kritinę minutę. Jei liksite geranoriški, nepasiduosite provokacijoms, penktadienį nemalonumų nepatirsite. Tiesa, nepirkite jokios technikos, ypač kompiuterių.

Apskritai visą šią savaitę stenkitės neišlaidauti ir neįsimylėti (ypač užsieniečio ar kokio nors įtakingo, žymaus žmogaus) – tikrai ko nors neapskaičiuosite, pervertinsite. Nesiimkite ir jokio naujo verslo, kol kas atsisakykite kelionių, ypač į užsienį. Jei vis dėlto tektų vykti, labiau pasaugokite save ir savo turtą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nesistenkite skųstis draugams, artimiesiems dėl nesėkmingos meilės, pinigų stygiaus ar blogos nuotaikos – galimas dalykas, kad jiems patiems dabar ne menkesnis stresas nei jums, jie patys nepajėgia išspręsti savo problemų, tad vargu ar jus supras. Kas nors iš jūsų aplinkos gali nesąmoningai sukelti apkalbas.

Šią savaitę nebūkite lengvabūdiški tvarkydami piniginius ir verslo reikalus, nepažeidinėkite įstatymų – rizika, avantiūros nepasiteisins. Ypač ketvirtadieniui ir penktadieniui nepatartina planuoti kelionių – tai pavojingos dienos, netinkamos nei svarbiems susitikimams, nei susitarimams, nei pinigams investuoti.

Labiau traumingas, žadantis netikėtas išlaidas, nuostolius gali tapti antradienis, trečiadienis, nors atida svarbi ir penktadienį, šeštadienį. Tad ši savaitė – geras metas ugdyti kantrybę bei orų optimizmą.

Šaulys (11 23–12 21)

Tai bus savotiškų išbandymų savaitė (tiesa, juos ištverti pakaks optimizmo). Bet svarbiausia bus santūrumas, saikas, atsargumas. Mokėkite nusileisti, patylėti, ramiai pabūti. Juolab nesitikėkite, kad šiomis dienomis kas nors įvertins jūsų iniciatyvą, triūsą, tad nepersistenkite. Ir nekerštaukite dėl darbo nesėkmių namuose. Atvirkščiai, prisiverskite rasti dalykus, už kuriuos turite būti dėkingi sutuoktiniui, vaikams. Neužsispirkite, nepasiduokite puikybei.

Beje, pakaks ir staigmenų, pagundų pavasarinės meilės fronte, tiesa, jos vargu ar gerai baigsis. Likite šaltakraujiški, neleiskite niekam pasinaudoti jūsų jausmais, užimama padėtimi. Ir neaukokite dėl mylimo žmogaus (jei jis to pareikalaus) karjeros, o gal net ir šeimos, nes vėliau gailėsitės.

Penktadienis kritinis – ne laikas reikšti savo nuomonę šefui bei už save viršesniems, vyresniems asmenims. Neužsipliekskite ir bendraudami su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu: manysite, kad esate teisūs, o iš tiesų kardinaliai klysite ir atsidursite kvailio vietoje. Sekmadienio pavakarė – jau gana ramus, palankus metas, leisiantis susitaikyti su savimi ir jums brangiais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Bjaurokas metas – nespręskite bendravimo problemų nei darbe, nei namie. Būkite atlaidesni ir savo vaikams. Beje, nuo antradienio teks susitaikyti su naujais keblumais veikloje – finansiniais, biurokratiniais.

Kad ir kas nutiktų, svarbiausia nelaikyti savęs kankiniu, atpirkimo ožiu. Kai tik pasakysite magišką: „Maniau, kad bus blogiau“ arba „būna ir blogiau“, nesėkmės ims trauktis. Beje, geriausia šią savaitę skirti tik sau – ilsėkitės, rūpinkitės savimi, savo sveikata, ramybe. Geriausia likti namie, o jei teks dirbti, pasiruoškite galimiems konfliktams su vadovybe, klientais, įvairiais biurokratais, tikėtini ir nuostoliai (dėl jų galite būti neteisingai apkaltinti).

Savaitgaliui nieko svarbaus neplanuokite – tai gana įtemptos dienos. Gal tik pirmadienį pasijusite smagiau ir reikalai ims judėti jums palankesne linkme.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę būkite atsargūs tvarkydami visus reikalus, nes tai bus didžiųjų klaidų, lemtingų iliuzijų metas. Nuo antradienio prasideda gana nepalankus metas komandiruotėms, ypač į užsienį, netinkamas laikas ir ilgalaikiams ryšiams užmegzti su asmenimis iš toli, itin atsakingiems susitarimams pasirašyti.

Būkite itin atidūs darbe – jūsų klaidas, broką gali pastebėti ir nekaip įvertinti šefas, partneriai. Ir nesižavėkite šią savaitę gautais paaukštinimo ar naujos veiklos pasiūlymais. Jei užsimegztų romantiška pažintis, nemanykite, kad jums pasisekė. Tai iliuzijų metas.

Gana sudėtingas penktadienis: neskubėkite su niekuo pyktis, nes nieko neįrodysite. Pamėginkite rasti bendrą kalbą šeštadienį, tačiau geriausia kilusius nesklandumus aiškintis sekmadienį. Pirmadienis gana apgaulingas, kai negalima priimti jokių atsakingų veiklos pasiūlymų.

Žuvys (02 19–03 20)

Atsakingas, pavojingas ir dažnai prieštaringas metas, kai galima neapdairiai žengti itin netikusį žingsnį. Galite norėti pakeisti savo gyvenimą, santykius su mylimu asmeniu – staiga ims netenkinti tai, kuo anksčiau džiaugėtės, tačiau jausite, kad pokyčiai tik pablogins reikalą. Neskubėkite – tai akimirkos nuotaikos, tiesa, jos naudingos tuo atveju, jei mylimas žmogus jūsų nevertas, tuomet reikia kaip nors iš šios žalingos priklausomybės išsivaduoti.

Tiesa, nesugalvokite šią kritinę savaitę (ypač antradienį, penktadienį) pareikšti savo protesto šefui (ypač dėl atlyginimo ar jo meilikavimo) – jis nesupras, galite net netekti pareigų, gero atlyginimo ar darbo vietos.

Deja, šią savaitę gali tekti išgyventi stresą ir dėl vaikų, namų, nesiimkite tvarkyti ir nekilnojamojo turto ar nuomos reikalų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.