Astrologė vienam ženklui: naktis tamsiausia prieš aušrą

Sudėtinga savaitė: rūpesčių, konfliktų, įstrigusių reikalų neišvengs nė vienas Zodiako ženklas. Tiesa, Vandenio atstovams emociškai kiek lengviau, nes Juodasis Mėnulis savaitės pabaigoje paliks jų ženklą, užbaigdamas nesėkmių ruožą, žada astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2019, 10:19 AM, atnaujinta Apr 30, 2019, 1:22 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo savaitės pradžios – sudėtingas metas, žadantis rūpesčius, konfliktus, traumas, avarijas, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Vis dėlto penktadienis bus palankus dar kartą pamėginti iš naujo tai, kas anksčiau nepavyko, ir išsiveržti į priekį konkurencinėje kovoje.

Tapsite nugalėtojais, jei mokėsite teisingai, blaiviai įvertinti savo jėgas ir įtaką, taip pat pasinaudoti išmintingų ir įtakingų draugų patarimais, pagalba. Analizuokite praeities įvykius, jau esamus pasiekimus, tai padės neapsirikti mąstant apie ateitį.

Šeštadienis sunkus. Bet kam (ypač sau) galite gadinti nuotaiką galvodami apie tai, ko trūksta, ko negavote. Deja, piktokos nepasitenkinimo mintys gali virsti netikusiais veiksmais. Tai metas, kai dėl menkos priežasties galite susivaidyti su pora. Ypač sekmadienį bus svarbu pozityvus mąstymas, mat naktį (1 val. 45 min.) stos jaunatis. Planuokite tądien šviesius dalykus.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo antradienio stiprės pojūtis, kad ką nors reikia keisti, kad taip, kaip yra, negali tęstis amžinai! Tačiau už viską reikia mokėti, ir dabartinių pokyčių įkainiai nebus maži. Nors ši savaitė tinkama atsisakyti nereikalingų dalykų veikloje, atsiriboti nuo netikusių asmenų, prieš nukirsdami šaką pasitikrinkite, ar ji tikrai sausa.

O imtis ko nors nauja neverta. Savaitgalio poilsį galite pradėti nuo penktadienio. Tai metas, kai reikia pamiršti reikalus ir atsipalaiduoti.

Šeštadienį atsivers akys: gali tekti išvysti kai ką netikėto. Kad ir ką sužinotumėte, ne laikas išvadoms, ypač dėl antrosios pusės. Vis dėlto sekmadienis puikus! Išskirtinis laikas tęsis iki 15 val. 30 min., tad vertėtų priimti svarbius sprendimus dėl meilės ir darbo reikalų. Sekmadienis – ideali diena gimtadieniui švęsti, o šeštadienis tam visiškai netinkamas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Rūpesčių ir reikalų padaugės, net jei nenorėsite, – teks aktyviai pakovoti už save ir savo garbę, taip pat pinigus. Tiesa, pasistenkite nesusipykti su šefu ar savo sutuoktiniu – neleiskite sau labai maištauti, būti kategoriškiems. Būtina atida ir per keliones (ypač komandiruotes).

Penktadienis – ko gero, palankiausia diena šią darbo savaitę, kai galite kai ką pakeisti savo gyvenime. Tarkitės su draugais, su žmonėmis, jau patyrusiais panašių problemų. Savaitgaliui (ypač šeštadieniui) neplanuokite nieko svarbaus – bus svarbu gerai išsimiegoti ir pamiršti visus rūpesčius.

Sekmadienį tikėtinos malonios staigmenos iš draugų, o gal ir kadaise mylėto žmogaus. Pirmadienis sudėtingas, netinkamas atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Dalykinius ir finansinius pasiūlymus reikėtų svarstyti atsargiai.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors antradienį, trečiadienį jausitės smagiai, šią savaitę pakaks nenumatytų rūpesčių, dėl to gali keistis planai – teks juos kuriam laikui atidėti. Iki penktadienio netinkamas metas nei atsakingam, juolab rizikingam, reikalui, nei svarbiam sandoriui. Tad penktadienį skirkite svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti, atsakingam susitarimui patvirtinti (tiesa, jei nesiekiate greitų rezultatų), o sekmadienį skirkite savo draugams.

Šeštadienis – slegiantis, nepatartina pasiduoti provokuojančioms mintims apie radikalias permainas, juolab imtis ryžtingų veiksmų. Ne viskas bus taip, kaip jums tuomet atrodys, tad geriau apsiribokite tvarkymosi darbais ir nesiimkite tvarkyti asmeninio gyvenimo. Geras laikas ir iškrovos dietai!

Smagūs susitikimai tikėtini sekmadienį. Pirmadienis netinkamas darbo reikalams tvarkyti, atsakingiems karjeros sprendimams priimti, nerizikuokite ir pinigais – ne laikas investuoti, neskolinkite ir nesiskolinkite.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pradžia gana komplikuota, tikėtini kliuviniai ir kitokie sunkumai veikloje. Dabar svarbiausia nieko nekeisti – galite padaryti lemtingą profesinę klaidą, kuri neigiamai paveiks ne tik jūsų prestižą, bet ir kišenę. Savaitės vidurys irgi netikęs – gali tekti nusivilti žmogumi, kuris buvo autoritetas, daug žadėjo, mylėjo.

Tik penktadienį kai kas pasikeis jūsų naudai. Diena bus sėkminga – tvarkykite įstrigusius reikalus, susitikite su svarbiais žmonėmis. Puiku, jei pavyktų dar penktadienį išvykti visam savaitgaliui pailsėti pas seniai matytus draugus ar aplankyti giminaičius. Geri įspūdžiai apsaugos nuo konfliktų su artimaisiais, o jų gali kilti, jei liksite namuose ir užsiimsite visokių reikalų tvarkymu, neatidėliotinais buitiniais darbais. Iš tiesų esate nuvarginti nesibaigiančios rutinos ir jums reikia džiugios, net lengvabūdiškos pramogos.

Ypatingas sekmadienis – toli nuo namų, svečiuose galima laiminga romantiška pažintis. Pirmadienį būkite atidesni vairuodami, pasisaugokite vagių, melagių, sukčių

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį galimos nemalonios naujienos, konfliktai, nelaimingi atsitikimai. Išaugs ir avarijų tikimybė. Nors penktadienis įtemptas, tądien jums nestigs sumanumo, išradingumo, nusišypsos ir sėkmė. Tai nebloga proga pasikalbėti su užsispyrusiu asmeniu, šefu. Nesikuklinkite, būkite tvirti ir mažiau jaudinkitės dėl kitų – kam save kaltinti dėl svetimų nesėkmių ir kančių?

Šeštadienis visai nekoks, kai galimas savotiškas bjaurių minčių apsėdimas, kai pasirodys, kad esate atsakingi už visas šeimos problemas ir nelaimes. Nesąmonė! Vertėtų kur nors išvykti savaitgaliui, kad pabūtumėte toliau nuo namų ir pabendrautumėte su sveikai mąstančiu, optimistiškai nusiteikusiu bičiuliu.

Sekmadienio susitikimai, pažintys (tiek dalykinės, tiek asmeninės) iki 15 val. 30 min. ypatingos, perspektyvios. Pirmadienį būkite itin atidūs darbe – padarytos klaidos brangiai kainuos.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis gali būti itin sudėtingi veiklai bei kelionėms. Neskubėkite priimti jokių sprendimų darbe – šiuo metu nepavyks rasti tinkamos išeities. Kad ir kaip ketvirtadienį nepatiks, kas vyks namuose, kaip klostosi santykiai su antrąja puse, nesiaiškinkite santykių, tiesiog prisiminkite: „Sėsi vėją, pjausi audrą.“

Penktadienį po patirtų nuoskaudų pasijusite geriau, ir tai bus nebloga proga taikytis, deryboms, susitarimams. Ne visai smagus šeštadienis – būtų puiku pabėgti nuo visų reikalų ir rūpesčių. Deja, aplinkybės taip klostysis, kad galite būti priversti užsiimti tuo, kuo visai nesinori, kas gadina nuotaiką, ir santykiais su vaikais, mylimuoju.

Pirmadienio nuotaikos lyg ir geresnės, tačiau gali tapti sunku dėl netikėtai atsiradusių vaikų problemų – netikę draugai, žalingi pomėgiai, didelės išlaidos, nelaiminga meilė. Galite tądien rimtai susinervinti ir dėl mylimo žmogaus elgesio.

Skorpionas (10 24–11 22)

Šią savaitę gali ne kartą apimti maištingos nuotaikos, vis dėlto geriau jų neįgarsinti – tai tas laikas, kai žodis ne gydo, o žeidžia. Itin atidūs ir kantrūs būkite bendraudami su vaikais. Veiklai itin nepalankūs trečiadienis, ketvirtadienis, kai gali apgauti ir tas, kuriuo tikite.

Tik penktadienis tinkamas svarbesniems susitikimams, sutartims pasirašyti. Itin kontroliuokite šeštadienį savo mintis, žodžius – net nekaltas žodis, nepikta užuomina gali įžiebti nesantaikos gaisrą tarp jūsų ir artimųjų.

Vis dėlto sekmadienį pavyks būti pozityvesniems ir pagalvoti apie šviesią ateitį. Ir tai bus itin svarbu, nes tai Mėnulio jaunatis, kuri visą mėnesį turės įtakos jūsų likimui. Sekmadienis puikus ir mažoms šeimos šventėms, ir meilės pasimatymams. Gali atgimti senas romanas. Jei nesate laisvi, geriau nerizikuokite ramybe šeimoje – jau kitą savaitę tai labai apkartins santykius su antrąja puse. Pirmadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – galite likti apgauti, apvogti.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis, trečiadienis – apribojimų laikas, kai gali išryškėti nesklandumai darbe, kilti konfliktų su kolegomis, viršininku, klientais, namiškiais. Geriau užimti kuo neutralesnę poziciją, vengti bet kokių ginčų, nesutarimų tiek darbe, tiek namie.

Nors ketvirtadienį pasijusite geriau, vertėtų svarbius reikalus atidėti penktadieniui. Tądien tvarkykite skubius reikalus, ginkite šeimos interesus, spręskite vaikų problemas. Jei nepatinka kokie nors dalykai santykiuose su mylimu asmeniu, irgi netylėkite – šis penktadienis neblogas paprastam, nuoširdžiam pokalbiui su mylimu sutuoktiniu apie tai, kas jūsų netenkina.

Šeštadienis ar pirmadienis – dienos, kai nereikia stengtis pastebėti, juolab analizuoti kito žmogaus trūkumų ir gilintis į kitas gyvenimo smulkmenas. Nepamirškite, kad sekmadienį 1 val. 45 min. stos Mėnulio jaunatis, ir nuo ankstaus meto, kai tik pabusite, bus svarbu nusiteikti optimistiškai!

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio jūsų reikalai palengvėle ims strigti. Tiesa, jei nesiimsite nieko naujo, o tik tęsite pradėtus darbus, didelio skirtumo nepastebėsite. Taps svarbi atida – tikrinkite gaunamą informaciją, pasirašinėjamus dokumentus, nerizikuokite vairuodami ar eidami gatve. Ypač ketvirtadienį, penktadienį nesistenkite sutvarkyti visų reikalų – tai metas, kai reikia ilsėtis, atsitraukti nuo reikalų.

Beje, šeštadienį, kai pajusite jėgų antplūdį, pasistenkite susitelkti tik į buitį, nesiimkite spręsti problemų, susijusių su asmeniniais santykiais, veikla. Diena nepalanki pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams. Tai sudėtingas metas – geriausia jį ramiai praleisti namuose. Venkite barnių su tais, kuriuos mylite, ir nepavyduliaukite. Labiau pasaugokite vaikus.

Sekmadienis suteiks daug džiaugsmo. Iki pavakarės bus palankus metas pristatyti mylimą asmenį savo tėvams. Sudėtingas pirmadienis – menkiausia nesėkmė, atsitiktinis nesklandumas išmuš iš vėžių, privers jaudintis, pykti, niršti.

Vandenis (01 20–02 18)

Naktis tamsiausia prieš aušrą. Ir tai ne kartą gali tekti pajusti šią savaitę. Nuo antradienio – sudėtingas metas, kai viskas stringa, kai nieko neįmanoma paskubinti, kai tenka susidurti su nelanksčiais, ribotais žmonėmis, kurie net norėdami padėti pakenkia. Ypač trečiadienį, ketvirtadienį norėsis viską užmiršti, palikti, nutraukti.

Jei penktadienį atsirastų nesklandumų darbe, spręskite juos iš karto, nes jei atidėsite pirmadieniui, jie gali komplikuotis. Laukia gana įtemptas šeštadienis – nervinsitės dėl visko, kas ne taip, kaip norisi, ir jei dar slėgs dalykiniai rūpesčiai, galite netekti kantrybės. Dėl to pasirodys, kad arba esate išduoti savo poros ir gyvenimas neteko prasmės, arba reikia ką nors iš esmės keisti jūsų santykiuose, pvz., nutraukti pažintį, išsiskirti, susirasti kitą.

Bet tai, ko gero, ir bus paskutinė nesmagiausia šių metų diena: juk Juodasis Mėnulis, kuris gadino nuotaiką nuo praėjusių metų rugpjūčio vidurio, pagaliau išeina iš Vandenio ženklo ir nebesirodys ten devynerius metus. Tai verta atšvęsti sekmadienį – iki 15 val. 30 min. išskirtinis metas tiek šeimos ar bičiuliškiems susibūrimams, tiek romantiškam susitikimui.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors savaitės pradžia sudėtinga, vis dėlto geriau nieko neatidėlioti, tad nuo antradienio tvarkykite susikaupusius reikalus. Tiesa, atidžiau atlikite užduotis darbe – nedidelė klaida pakenks karjerai, gali nukentėti ir atlyginimas. Penktadienį verta spręsti finansines problemas – tvarkykite piniginius, turto reikalus, su šefu aptarkite veiklos perspektyvas.

Savaitgalis gali būti įtemptas. Nesileiskite užvaldomi maištingų nuotaikų – tai bus klaida. Šeštadienis – lemtingas: prasideda krizinis laikas – Juodasis Mėnulis įeis devyniems mėnesiams į Žuvų ženklą. Teks savo ar ne savo noru pradėti mokėti už tai, kur buvote neteisūs, suklydote. Vis dėlto sekmadienis jus maloniai nudžiugins – tai netikėtų likimo dovanų metas.

Nuo pirmadienio pasistenkite jau nieko radikalaus nebekeisti nei asmeniniame gyvenime, nei veikloje. Bus svarbu išsaugoti tai, kas pasiekta. Būkite atidesni savo sveikatai, labiau saugokite savo ramybę ir darnius santykius tiek namie, tiek darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.