Astrologė perspėja visus ženklus: gresia rimti nemalonumai

Visa savaitė bus sudėtinga, ypač jausmų srityje, perspėja astrologė Palmira Kelertienė. Visiems Zodiako ženklams galioja patarimas labiau pasaugoti santykius su antrąja puse, nes priešingu atveju konfliktai gali baigtis liūdnai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2019, 10:50 AM, atnaujinta May 7, 2019, 11:32 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis apgaulingas, sugriaunantis planus (veiklos ir asmeninius). Tačiau ir vėlesnės dienos neatvers plačių perspektyvų – vien lūkesčiai, viltys, pažadai... Šiomis dienomis galite pasijusti pavargę nuo nesibaigiančių darbų, rūpesčių, net nuo bendravimo su savo pora, nuo meilės. Tai laikinas slogutis – nepasiduokite jam. Beje, labiau pasaugokite sveikatą, nes galite sunegaluoti.

Būkite itin diplomatiški savaitės viduryje, jei nenorite įgyti priešų. Nepalankiausias bus ketvirtadienis. Nuo penktadienio pavakarės imsite atsigauti – prasidės sėkmės, taip pat ir meilės metas. Dabar jau pakaks optimizmo bei vidinio takto nepastebėti visko, kas gali suerzinti, supykdyti. Ir tai naudingai paveiks atmosferą namuose – pagerės santykiai su vaikais, tėvais.

Tik nesivelkite antrą sekmadienio pusę į flirtą – naujas nuotykis laimės nesuteiks. Pirmadienio antra pusė palanki svarbiems darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrintis.

Jautis (04 21–05 20)

Jei teks priimti svarbų sprendimą, nepamirškite, kad būsite pernelyg emocingi (net iki penktadienio) ir todėl neobjektyvūs. Itin sunkus (galimi nusivylimai mylimu asmeniu, apribojimai veikloje, finansiniai nesklandumai) antradienis, o ketvirtadienis – kritinis.

Beje, šiomis dienomis jūsų aiškiaregiškos nuojautos gali suklaidinti, tad mažiau žadėkite, neįsipareigokite ir niekuo nekaltinkite kitų, jei neturite akivaizdžių įrodymų. Būsite linkę viską vertinti labai kategoriškai, ypač jei tektų spręsti meilės trikampio uždavinuką. Tačiau dažniausia nesusipratimų priežastis gali būti jūsų vidinis liūdesys, įtampa, nerimas. Tad neskubėkite kaltinti savo poros. Kita vertus, jei esate seniai terorizuojami antrosios pusės, ketvirtadienį galite ryžtis pasakyti „ne“. Jei teks kalbėti apie skyrybas, šią savaitę nejudinkite turtinio klausimo.

Penktadienį bei savaitgalį pasistenkite praleisti uždariau, ramiau, daugiau pabendraukite su artimaisiais, ypač mama. Pirmadienį jūsų nuotaikos vėl bus giedros ir antra dienos pusė bus puikiai tinkama bet kokioms problemoms spręsti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nesigilinkite į dalykines problemas savaitės pradžioje: gali trūkti jėgų, nesijausite darbingi, todėl neplanuokite jokių svarbių reikalų, nebent jie būtų susiję su šeima. Traumingas ir konfliktinis antradienis, kai lengva susivaidyti ir su viršininku darbe, ir su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Nesėkmingas ketvirtadienis – reikėtų labiau pasaugoti savo pinigus, darbo vietą, darnius santykius su mylimu žmogumi. Penktadienį, šeštadienį tikėtinos geros naujienos, laimingi atsitiktinumai, ir reikalai pakryps geresne linkme. Galite gauti gerų finansinių pasiūlymų, tai puikios dienos sandoriams. Jei norite tinkamai išleisti pinigus, įsigyti itin gražų papuošalą ar drabužį, brangų kremą, tam šeštadienis itin palankus.

Smagūs ir žavūs būsite savaitgalį – tai geros dienos susitikti su draugais, pasivažinėti su mylimu žmogumi. Krisite aplinkiniams į akis, žadinsite simpatijas, tik sekmadienio antrąją pusę neįsipareigokite svarbiuose dalykuose, mažiau žadėkite ir nebūkite atviri. Panašus ir pirmadienis (ypač pirma pusė), netinkamas imtis sudėtingų darbų, tartis dėl kokių nors reikšmingų dalykų.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis nekoks – nesiimkite nieko svarbaus, nežadėkite, neįsipareigokite, nes tai nuostolių (moralinių bei materialinių) metas. Venkite kaltinimų, juolab ultimatumų bendraudami su mylimu asmeniu – jūsų santykiai gali atšalti. Jei reikia, nebijokite pabūti vieni, kad galėtumėte tyloje viską apmąstyti.

Įtempti santykiai gali likti ir trečiadienį, ketvirtadienį. Šiomis dienomis geriau atsisakyti kelionių bei atsakingų reikalų tvarkymo. Būsite linkę ir paišlaidauti – to išvengsite, jei iš anksto suplanuosite, kokių pirkinių reikia. Dėl šios priežasties gali įsižiebti nemenkas šeiminis konfliktas.

Šią savaitę būkite delikatesni savo poros atžvilgiu – galite persistengti kritikuodami ir ko nors reikalaudami. Jūsų reikalams (ypač finansiniams) svarbus penktadienis. Pats laikas susitikti su savo viršininku ar būsimu darbdaviu. Pirmadienio antra pusė naudinga svarbiems darbo susitikimams, susitarimams, dokumentams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22)

Laukia sunki savaitė ir bus svarbu mylimo žmogaus, šeimos, net vaikų parama, dėmesys. Kad ir ką sužinosite apie mylimąjį ar sutuoktinį savaitės viduryje, neskubėkite daryti išvadų – galite be reikalo nuspręsti skirtis. Dabar tas laikas, kai turite stengtis išlaikyti šeimą. Beje, iki penktadienio netinkamas metas nei didelėms investicijoms (nepalanku ir pirkti, parduoti nekilnojamąjį turtą), nei naujos veiklos pradžiai.

Nuo penktadienio pavakarės viskas ims keistis naudinga linkme. Tądien bei šeštadienį gali įvykti nepaaiškinamų gerų pokyčių santykiuose su antrąja puse. Tomis dienomis vėl jausitės puikiai – būsite energingi, stiprūs ir žavūs, patiksite patys sau ir tiems, kurie su jumis bendraus (galbūt net sau skirtą asmenį prisiviliosite).

Tiesa, sekmadienio antra pusė sudėtinga – galite būti neteisūs, tad nesivelkite į jokius ginčus ir nesistenkite, kad viskas klostytųsi pagal jūsų valią. Pirmadienio antra pusė sėkminga spręsti jūsų veiklos finansavimo klausimą, palanki su darbdaviu aptarti uždarbio perspektyvas.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio sudėtingas metas – nesivelkite į jokias finansines ar dalykines avantiūras. Ypač rizikingas šiuo atžvilgiu gali tapti ketvirtadienis. Tai, deja, ir skyrybų dienos, kai galite netikėtai praregėti ir suprasti, kad ne jus mylėjo, kad negaudavote darbe jums priklausančių pinigų ar kad mylimas asmuo naudodavosi be įspėjimo jūsų kredito kortele, pinigine ir pan. Kad ir ką sužinosite šiomis dienomis, neskubėkite skirtis (tai visada galima suspėti) – šeimos suardymas šiuo metu paveiks pernelyg skausmingai.

Kitokie bus penktadienis, šeštadienis – tai paslaptingos, romantiškos dienos, kai būsite kupini svajonių, vilčių. Galima nauja (tikriausiai slapta) pažintis, kuri ilgam susies meilės ryšiu.

Sekmadienį galite pasijusti netvirtai, lyg negaluotumėte ar būtumėte dėl ko nors sunerimę. Iš tiesų jums reikia tik poilsio bei ramybės. Pasistenkite nesiblaškyti po svarbius renginius, tiesiog namie patinginiauti ir, svarbiausia, gerai išsimiegoti. Atsakingiems veiklos susitikimams bei susitarimams bus naudingas pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Beveik visa savaitė komplikuota, netinkama užsiimti kuo nors svarbiu. Ypač antradienį bei ketvirtadienį nepriimkite jokių kategoriškų sprendimų, būkite apdairūs su pinigais. Tik penktadienis geras karjeros reikalams tvarkyti.

Na, o širdies reikalus spręskite pirmą sekmadienio pusę, tik ne antradienį, ketvirtadienį: tuomet būsite linkę savo antrojoje pusėje įžvelgti didįjį priešą bei pagrindinę gyvenimo kliūtį. Nesėkmingiausia diena – ketvirtadienis, kai galite tapti savo užsispyrimo, ambicingumo auka. Jei pasirodys, kad visi nusiteikę prieš jus, nepulkite kovoti, aiškintis santykių, nekelkite skandalo. Galite susipykti su savo kolegomis, rėmėjais.

Pirmadienis – pasyvus metas, ypač pirma jo pusė netinkama niekam svarbiam: imkitės tik gerai žinomų dalykų, atidėdami reikšmingus savaitės viduriui, kai savaime išsispręs dabar baugiai atrodanti problema. Tad svarbiausia kol kas neskubinti įvykių.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nuo savaitės pradžios verta labiau pasistengti, kad bendraujant su artimaisiais (ypač vaikais) nepristigtų kantrybės, tolerancijos, mat būsite linkę per greitai užsigauti dėl dėmesio, deramo jūsų triūso įvertinimo stokos ir per daug iš kitų reikalauti. Itin apdairiai turite bendrauti ir su mylimu žmogumi – jūsų darniems santykiams kils reali grėsmė. Galimos rimtos finansinės problemos – nesugalvokite pinigų investuoti, skolinti.

Tai bus permainingos dienos – nieko rimto neplanuokite, jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Nors jūsų nuotaikos nebus itin romantiškos penktadienį, šeštadienį, neapsiriksite, jei nueisite į pasimatymą ar aplankysite gerus draugus. Tai dienos, kai jūsų svajonės gali pradėti pildytis. Beje, šeštadienį, pirmą sekmadienio pusę vertėtų kur nors išvykti su savo pora – nauja aplinka padės geriau vienam kitą įvertinti, suprasti ir atviriau pasišnekėti apie širdies lūkesčius.

Pirmadienis sėkmingas (ypač antra pusė) – būsite išradingi, sumanūs, jums pavyks naujai pa-žvelgti į situaciją, rasti kitų kelių, racionalesnių sprendimų (sriuba iš kirvio jau neatrodys labai siurrealistiškai).

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžia atneš naujų vėjų, nors iš tiesų tai bus tik senos nemalonios situacijos atsikartojimas. Itin negeras antradienis, daug kuo klaidinantis bei pavojingas ketvirtadienis. Tuomet būsite labiau įsitempę, net konfliktiški, tik vargu ar laimėsite, jei problemas spręsite pagauti įniršio.

Venkite šią savaitę konfliktų ir kilusius nesmagumus spręskite gražiuoju – tarkitės, derėkitės, aiškinkitės, prašykite, bet nesiginčykite, juolab nekaltinkite. Deja, gali labai magėti savo nesėkmes nurašyti sutuoktiniui, visuomenei, tik ne sau. Šiomis dienomis svarbu nieko nedaryti iš nevilties ar pykčio – vėliau norėsite atsisakyti pasakytų žodžių, padarytų dalykų.

Greičiausiai penktadienį atsitokėsite ir jums pavyks pakreipti įvykius norima linkme. Tai tinkama diena finansiniams reikalams tvarkyti, pinigams investuoti, kreditui imti, skolintis, pasirašyti draudimo sutartį, jei viskas gerai apgalvota. Neužsisėdėkite namuose savaitgalį (ypač šeštadienį, sekmadienio pirmąją pusę) – svetur laukia pasisekimas ir galbūt žavinga intriga. Pirmadienis po pietų tinkamas atsakingam karjeros žingsniui.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jau antradienį suprasite, kad savaitė bus gana komplikuota, kai tuščia viltis, kad gausi, ko nori, tad teks taikytis su tuo, ką skiria likimas. Iki pat penktadienio jusite vienokius ar kitokius apribojimus, susidursite su tam tikrais stabdžiais, kliūtimis, tad svarbu, kad rūpesčiai darbe, finansiniai nesklandumai nepaveiktų jūsų santykių su mylimu asmeniu, sutuoktiniu, tėvais, jūsų atžalomis.

Pasistenkite šią savaitę nemoralizuoti nei artimiesiems, nei kolegoms. Nesipiktinkite nesulaukę deramo įvertinimo, dėkingumo už jūsų triūsą. Beje, labiau pasaugokite savo gerus santykius su vadovybe – galite netekti darbo vietos arba nukentėti finansiškai. Daugiausia rūpesčių darbe gali kilti antradienį, o namuose – ketvirtadienį.

Penktadienis ir šeštadienis – naudos metas: pasirašinėkite sutartis, sandorius – jie bus pelningi. Savaitgalį reikėtų labiau susirūpinti buitimi bei sielos ramybe – išneškite iš namų, kas jus slegia, susitaikykite su artimaisiais – mokėkite ir atsiprašyti, ir atleisti. Pirmadienis puikus dalykinėms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Antra dienos pusė puiki ir veiklos susitarimams.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę susivaidyti su mylimu asmeniu bus vieni niekai – tai blogos dienos (iki kito penktadienio) antrajai pusei priekaištauti, aiškintis santykius. Beje, neskubėkite tartis su draugais, ką su savo išrinktuoju (-ąja) veikti. Nesidalinkite mintimis apie jūsų tikruosius santykius: vargu ar gausite naudingą patarimą, vargu ar jūsų nesutarimai nebus paviešinti. Iki penktadienio nepalankus metas ir naujiems santykiams užmegzti, ir naujų darbų pradžiai.

Beje, jei per šią savaitę nepatirsite finansinių problemų, jei nebūsite apgauti jausmų srityje, vadinasi, atlaikėte rimtą išbandymą ir šiais žmonėmis galite pasitikėti. Svarbus veiklai, karjerai gali būti penktadienis – susitikite su reikalingais žmonėmis, tarkitės dėl naujų perspektyvų, pasirašinėkite naujas sutartis, taip pat būkite atidūs gautiems pasiūlymams.

Geru persilaužimu santykiuose su mylimu asmeniu gali būti šeštadienio vakaras, sekmadienio pirma pusė, beje, tai nebloga proga ir apie jungtuves pasišnekėti. Pirmadienio antra pusė tinkama spręsti reikalo finansavimo, taip pat mokesčių, skolų problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis sudėtingas, kai neverta planuoti nieko svarbaus. Galimi rūpesčiai tiek darbe, tiek namuose. Diena netinkama nei su vadovybe tartis dėl jūsų karjeros perspektyvų, nei susitikti su būsimu darbdaviu, nei artimiesiems aiškinti apie jų pareigas šeimai. Būkite taupesni, atsisakykite (bent kol kas) didesnių pretenzijų veikloje.

Visa savaitė sudėtinga ir romantiškiems santykiams. Būkite santūresni bendraudami su savo pora, nereikalaukite meilės prisipažinimų, venkite priekaištų: jūsų nuoskaudos, kad ir pelnytos, bus perdėtos, tad nedramatizuokite santykių. Ir mažiau skųskitės – nesužadinsite užuojautos, atgailos, tik pyktį sukelsite.

Palankus nebent penktadienis – tvarkykite tuomet ne tik jums svarbius dalykinius reikalus, raskite laiko susitikti ir su mylimu asmeniu (geriau iki pavakarės, tarkim, palanku kartu papietauti). Šeštadienis ir pirmadienio antra pusė gali būti naudingi sprendžiant darbo reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.