Astrologė įspėja: dėl Saulės užtemimo keli ženklai turi būti ypač atsargūs

Antradienio vakarą įvyksiantis Saulės užtemimas gali paveikti visus, o ypač atsargūs būti ir galvoti apie tai, ką sako ir ką daro, turi Vėžiai, Liūtai, Mergelės, Skorpionai. Tačiau savaitgaliui priartėjus daugelis ženklų galės lengviau atsikvėpti, teigia astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-07-02 11:12

Avinas (03 21–04 20)

Neskubėkite priimti jokių sprendimų – tai netikusių išvadų metas. Lemtingas gali tapti antradienis, trečiadienis – būkite išmintingi, nepasiduokite provokacijoms, mokėkite suvaldyti savo įniršį ar tiesiog nepasitenkinimą – tiek namuose, tiek darbe (beje, dabar namai, šeima, tradicijos turi būti prioritetas). Ir nepasiduokite iliuzijai, kad viską sunaikinę sukursite ką nors vertinga. Ne laikas maištauti – dažniau prisiminkite seną japonų išmintį (beje, ši šalis kaip tik siejama su Mergelės ženklu, kuriame dabar yra Baltasis Mėnulis, – tai yra apsaugos vieta): „Negriauk namo, kol naujo nepastatei.“ Svarbesnius reikalus pasistenkite sutvarkyti per ketvirtadienį, penktadienį. Savaitgalis bei pirmadienis žada staigmenų: netikėtas susitikimas, dalykinis pasiūlymas ar intriguojanti pažintis gali apversti aukštyn kojomis senus planus...

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia nepalanki aktyviai imtis reikalų – ko nors nepastebėsite, neišgirsite, neįvertinsite. Ant nieko nepykite, nesiginčykite, nors galite būti apkaltinti dalykais, su kuriais nieko bendro neturite (taip nutinka, kai užtemimai šalia – liepos 2 ir liepos 16 d.). Vėliau atsiprašys, tačiau dabar jūsų santūrus elgesys bus svarbus, kad neprarastumėte aplinkinių pagarbos ir išsaugotumėte gerą reputaciją. Padarykite penktadienį viską, kas nuo jūsų priklauso, kad santykiai su kolegomis, šefu bei šeima būtų šaunūs. Jei esate susipykę su drauge ar mylimu žmogumi – pakvieskite juos pietų, kuriuos paruošti mokate neprilygstamai. Būtų gerai įteikti ir simbolišką dovanėlę, primenančią kartu išgyventas mielas akimirkas. Ko gero, savaitgalį jausitės puikiai ir iš tiesų laukia malonios staigmenos. Pirmadienis palankus imtis svarbaus reikalo, spręsti įgrisusias problemas, kad jos niekada neatsinaujintų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio atsargiau imkitės finansinių reikalų – pasaugokite turtą, sveikatą ir santykius su savo pora. Ir taupykite pinigus – jų gali itin pristigti artimiausiu metu (nors šlamančių piniginėje vis daugės, bet gresia nemenkos nenumatytos išlaidos: pradedant mašinos, buitinės technikos remontais, baigiant nepakartojamu madingu drabužiu). Savaitės pradžioje pasistenkite nesupykinti ir šefo – tai gali būti sunkiai pataisoma klaida. Jei reikia pagalbos, paramos, ieškokite tarp draugų, gimusių po Liūto ar Vandenio ženklu. Šių ženklų žmonės pagelbės atgaunant jėgas ir pasitikėjimą savimi – atidžiai išklausykite jų nuomonę ir patarimus. Jus gerai paveiks net knyga, kurios autorius – minėtų ženklų atstovas. Pirmadienį jausitės visai gerai, tad kuo puikiausiai sugebėsite ir vieni priimti svarbius sprendimus, atlikti sudėtingus darbus.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienį – Saulės užtemimas jūsų ženkle. Tai įspėtų, jog bus svarbi ramybė ir atida, susikaupimas. Deja, išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, konfliktų tikimybė. Dabar geriausia neskubėti reikštis darbe ar kovoti už savo interesus namuose – venkite galimų nesutarimų, santykių aiškinimosi. Vis dėlto savaitės viduryje gali pavykti pagaliau išspręsti seną, varginančią problemą. Draugiškiems susitikimams, pasirodyti visuomenei, gimtadieniui švęsti penktadienis labiausiai tinkamas metas. Jei jūsų gimtadienis dar neatėjo, savaitgaliui neįsipareigokite bendrauti, nebent rasite laiko romantiškam susitikimui – jums reikia tikro poilsio, aišku, jei norėsite gerai jaustis ir atrodyti kitą savaitę. Gerai paveiks plaukiojimas baseine, pirtys, padės atsipalaiduoti raminamųjų žolių arbatos. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams.

Liūtas (07 23–08 22)

Nemanykite, kad jūsų pastangos nuėjo perniek, jei atsitrenksite į nepramušamą biurokratinę sieną, šefo šališkumą, pagaliau tėvų konservatyvumą. Kiek atsitraukite – tai laikina, po kiek laiko viskas savaime išsispręs ir be jūsų atkaklių pastangų – pamatysite. Tad savaitės pradžiai neplanuokite nieko rimto, nepradėkite naujų darbų ir nesivelkite į konkurencinę kovą. Vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai, bus svarbu gerai išsimiegoti. Būkite apdairūs, antradienio Saulės užtemimas susilpnins jūsų budrumą – galite leistis užvaldomi iliuzijų. Ir ne tik piniginiuose reikaluose. Pasistenkite per ketvirtadienį, penktadienį atlikti visus darbus, kad savaitgalį galėtumėte nevaržomai jaustis. Jūsų laukia įdomūs susitikimai, romantiški netikėtumai – ir liksite patenkinti, kad esate visiškai laisvi, kad nereikia niekur skubėti.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis – neprognozuojamas metas, kai gali nutikti kas tik nori ar įvykti netikėtas konfliktas darbe, namuose. Nepamirškite, kad priešai nesnaudžia ir gali pasinaudoti jūsų agresyvumu ar polinkiu į pavyduliavimą. Tačiau antrą savaitės pusę suvoksite, kaip galima net nepalankiausią situaciją apversti savo naudai! Jei reikia padaryti įspūdį savo šefui, be abejo, vieši savaitgalio susitikimai jums bus naudingi. Tai gera proga pabendrauti su žmonėmis, iš kurių stengiatės mokytis, kurie gali padėti kilti karjeros laiptais – tik nieko konkretaus neprašykite. Pirmadienis – naudinga diena, nepraleiskite geros progos! Nors sėkmė nenusisuks ir vėliau, keblumų daugės ir kartais imsite nesuprasti, kur patekote: ar į spąstus, ar į rojų.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia – sudėtingas laikas darbe, galite padaryti fatališkų klaidų, dėl kurių kils grėsmė jūsų karjeros sėkmei. Veikloje pradės sektis ne anksčiau kaip ketvirtadienį. Tad iki to laiko būkite nuosaikūs ir apdairūs. Ypač bendraudami su šefu nieko nereikalaukite, neatsisakykite papildomo krūvio ir nepykite, kad esate nepakankamai pastebėti, įvertinti. Jus puikiai supras draugai, atjaus ir padės mylimas asmuo (jei savaitės pradžioje jo (jos) neišsiųsite už horizonto linijos...). Ketvirtadienį, penktadienį imsite atsigauti. Kvieskitės svečių paviešėti ar su šeima išvykite pas draugus. Tiesa, artimieji turi likti svarbiausi. Nepraleiskite geros progos stiprinti santykius su jais. Tai padės jums savaitgalį išvengti liūdesio, netikėtai užplūdusio vienatvės jausmo. Beje, kitos savaitės pradžioje išsispręs kilusios problemos darbe, rasite priimtinesnę išeitį.

Skorpionas (10 24–11 22)

Šią savaitę (antradienį ypač) gali labiau knietėti išsiaiškinti santykius su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Tai bus efektingas veiksmas, tiesa, turintis šalutinį poveikį: lazda dviem galais. Nors būsite suprasti teisingai, jūsų antroji pusė pasirinks jums ne visai patinkantį sprendimą... Deja, net atviras, draugiškas pasišnekėjimas (ypač šį antradienį arba ateinantį pirmadienį) gali baigtis tuo, ko jūs labiausiai nenorite. Tad pasistenkite trečiadienį taikiai suderinti santykius su jums svarbiais žmonėmis, kitaip jau kitą savaitę bus aiškiai matyti, kad ateities jums nėra. Primenu, kad užtemimo reiškinį (o šį mėnesį jų du – Saulės liepos 2 d. ir Mėnulio liepos 16 d.) reikia suprasti plačiai – ne tik kaip Saulės ar Mėnulio, bet ir kaip smegenų, sąžinės, padorumo reiškinį. Turite likti itin išmintingi naudodamiesi savo išskirtine skorpioniška jėga, įtaka, autoritetu.

Šaulys (11 23–12 21)

Už viską reikia mokėti, ir savaitės pradžioje tai itin gerai pajusite, mat galite pasijusti ganėtinai išsekę, dirglūs, nervingi, nesukalbami ir pasiruošę kam nors įkąsti (nusukti galvą). Galima nuspėti, kad nemenkai pasiseks jūsų antrajai pusei, jei nesipainios po jūsų kojomis!.. Beje, apie kojas: dabar itin tikėtinos kojų traumos, tad žiūrėkite po kojomis (į kojas, prieš kojas, aplink kojas), kai vaikščiosite, sportuosite, šoksite, spardysite ir pan. Kiek aprimsite ketvirtadienį, penktadienį, ir tai bus neblogas metas svarbesniam dalykiniam susitikimui arba meilės pasimatymui. Nepraleiskite progos pataisyti savo pašlijusius reikalus per šias dienas. Savaitgalį verta išvykti toliau nuo namų. Nebus paprasta pirmadienį spręsti finansines problemas ar aiškintis keblumus su mylimu žmogumi, mat viskas išeis kiek kitaip, tiksliau, atvirkščiai, nei tikėsitės...

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitė bus gana įtempta – prasideda išbandymų laikas santykiuose su antrąja puse. Ne laikas rinktis, vertinti, teisti... Kol kas saugokite tai, ką turite, net jei tai jums nepatinka. Savaitgalis netikėtai džiugus ir sėkmingas. Nors jums ir nepavyks visko padaryti taip, kaip norisi, bet tai bus naudingas postūmis tvarkant reikalus (bent jau asmeninius). Jei reikia, savaitgalį ar pirmadienį kreipkitės į svarbų asmenį su prašymu, pasišnekėkite su šefu apie savo sumanymų įgyvendinimą, tik nebūkite užsispyrę: jei matysite, kad reikalas iškart nejuda, atidėkite pokalbį kitam kartui. Bus palanku šiomis dienomis spręsti ir vaikų problemas. Beje, savaitgalis – jūsų meilės dienos – gal paskirkite savo antrajai pusei pasimatymą? Tik neklausinėkite sutuoktinio (-ės), ar jis (ji) jus myli, kokie mylimojo (-osios) planai jūsų atžvilgiu? Šiuo metu kalbos apie meilės ateitį pakenks jūsų santykiams.

Vandenis (01 20–02 18)

Ar pasiruošę važinėtis amerikietiškaisiais kalniukais? Jūsų laukia kontrastai – iš pradžių palengvėjimas bei viltis, kad bus dar geriau, džiugios naujienos, permainos ir savaitei baigiantis – kartoki nusivylimai. Pasistenkite iki savaitgalio grąžinti skolą, susitaikyti su artimu žmogumi. O poilsio dienas skirkite vien poilsiui. Tai itin svarbu, mat nuovargis pirmiausia pakirs jūsų jėgas. Dabar tas laikas, kai galite būti perkrauti darbais, ir jei nesistengsite laiku pailsėti, jei nebūsite pakankamai organizuoti, taip pat nemokėsite laiku pasakyti „ne“, jūsų sveikata gali ne juokais pašlyti. Kadangi užtemimas stiprina painiavą, nepasitikėjimą tais, kurie tikrai mūsiškiai (deja, perdėtą patiklumą apgavikais), ketvirtadienį, penktadienį raskite progą rimtam pokalbiui su artimaisiais, mylimuoju, savo atžalomis. Raskite laiko susitikti savaitgalį ir su geru draugu. Pirmadienis gana sėkmingas ir tai proga rasti išeitį jus varginančiu klausimu.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors jaučiatės mylimi ir laimingi, nors aplinkiniai jums palankūs ir žavisi jumis, savaitės pradžia privers smarkokai sutrikti... Netikėtai galite sužinoti kai ką nauja apie savo vyrą ar vaikus, patirti nesėkmę darbe (ypač jei gimėte vasario pabaigoje). Svarbias keliones ar susitikimus planuokite savaitės viduriui. Ketvirtadienis, penktadienis sėkmingi ir kitokiems reikalams tvarkyti. Tačiau savaitgaliui nieko neplanuokite – pasistenkite bent dabar pamiršti rūpesčius (jie niekur nepabėgs, jų net padaugės artimiausiu metu). Sukurkite savaitgalį pramogą sau bei sutuoktiniui, vaikams, draugams. Sudėtingas pirmadienis, galintis išprovokuoti finansinius nuostolius, teisinius nemalonumus. Jums reikėtų labiau pasisaugoti apgavikų, vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.