Astrologė perspėjo 5 Zodiako ženklus: jums gresia nemaži nemalonumai

Nelengva savaitė pažers įvairaus plauko problemų ne vienam Zodiako ženklui, perspėja astrologė Palmira. Ypač pasisaugoti derėtų Avinams, Jaučiams, Skorpionams, Vandeniams, Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2019, 11:08 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžioje nieko svarbaus neplanuokite (bent jau nesistenkite pramušinėti sienos galva). Tai planų suirimo, netikėtų konfliktų, nelaimingų atsitikimų (ypač namuose) metas. Tad nieko nuostabaus, kad jūsų nuotaikų amplitudė bus labai įvairi – nuo euforijos iki staigaus nusivylimo... Pasistenkite niekam neįkyrėti savo idėjomis, reikalavimais.

Savaitės pradžia gali tapti įsimintina, jei mėginsite ieškoti teisybės šeimoje, – žinokite, kad nieko nepešite. Antrą savaitės pusę venkite rizikuoti pinigais, turtu, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų – niekam nieko neskolinkite ir nesiskolinkite.

Penktadienį, šeštadienį sieksite padaryti metų darbus, tiesa, ne viskas išeis, kaip norėsite, kai ką galite net sugadinti. Beje, dėl persidirbimo gali nukentėti santykiai su mylimu asmeniu – būsite pernelyg priekabūs ir kritiški. Gana reikšmingas veiklai gali būti pirmadienis – jei tądien gausite pasiūlymą, jei pasirašysite svarbią sutartį, ko gero, nemažai pasieksite.

Jautis (04 21–05 20)

Įtemptas laikas nuo pat savaitės pradžios. Labiau pasiduosite aplinkos įtakai, tad mokėkite atsiriboti nuo netinkamų žmonių – bendravimas su verkiančiais, nelaimingais ar isteriškais asmenimis užkrės panašiomis problemomis, paskatins pyktis su artimaisiais, mylimu asmeniu. Iš anksto nusiteikite viską vertinti nerimtai – humoras šią savaitę itin pravers.

Geriausia būtų šią savaitę ilsėtis. Jei dirbsite, neleiskite, kad aplinkiniai jus įtrauktų į savo reikalus, nesivelkite į intrigas, nerizikuokite pinigais. Kita vertus, jus gali savo rūpesčiais sutrikdyti draugės, kaimynės, giminaitės, vaikai. Turite taupyti jėgas – visiems padėdami (tegu artimieji bei draugai pabūna savarankiškesni) neberasite laiko susikoncentruoti į save, pagyventi ramybėje, tyloje.

Apgaulingi bus penktadienis, šeštadienis, kai viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau išeis atvirkščiai (net blogiau nei paprastai). Sekmadienį tapsite kritiškesni, priekabesni.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio pasiruoškite rūpesčiams – jų pakaks iki šeštadienio. Tai ir nemalonumai darbe, ir rūpesčiai dėl sveikatos, sutuoktinio, sugedusio automobilio (telefono, dulkių siurblio, kompiuterio). Pasisaugokite ilgapirščių bei ilgaliežuvių.

O svarbiausia – nesivelkite į meilės nuotykius, juolab į slaptą romaną – tai jus kaip reikiant išsekins, o kai norėsite viską užbaigti, nebežinosite, kaip iš situacijos išeiti. Tad nemeskite kelio dėl takelio. Net jei esate vieniši, nesivelkite į meilės nuotykius – šios savaitės romantiškos pažintys nieko gero nežada.

Neplanuokite atsakingų darbų penktadieniui. Tądien bei šeštadienį ramiai ilsėkitės namuose – liepkite sau pamiršti rūpesčius, vargus, baimę. Optimizmas sugrįš nuo sekmadienio, o pirmadienis bus jau visai smagi diena.

Vėžys (06 22–07 22)

Intriguojanti savaitės pradžia – nauji pasiūlymai, netikėti susitikimai, įkvepiančios pažintys. Vis dėlto nebus taip, kaip iš karto pasirodys ar jums bus pateikiama: susivilioję nauju asmeniu ar nauju darbu, gražiais pažadais galite įsivelti ir į rimtus konfliktus (tikriausiai kad lengviau būtų nutraukti santykius, atsisakyti savo praeities).

Šią savaitę geriau slėpti savo planus, naujus sumanymus, o ypač vengti pyktis su sutuoktiniu, šefu, vaikais. Ne taip lengva bus ir įgyvendinti savo ketinimus – galite patirti stiprų pasipriešinimą: tiek artimųjų, tiek vadovybės. Net jei esate patenkinti savo sutuoktiniu, darbu, turite likti budrūs, kad nebūtumėte įtraukti į svetimus žaidimus, nepasiduotumėte provokacijoms.

Neplanuokite naujų darbų, atsakingų dalykinių susitikimų šią savaitę. Sekmadienis bei pirmadienis – namų laikas, tinkamas vien poilsiui.

Liūtas (07 23–08 22)

Šią savaitę galite tapti kraštutinumų auka – norėsite to, ko negalima, mylėsite tą, kurio (-ios) nereikėtų mylėti (ar atvirkščiai), o kai ką nors gausite, vėl paaiškės, kad to jau nebereikia...

Jau nuo antradienio asmeninės ambicijos skatins labiau pakovoti už pripažinimą, aukštus įvertinimus, sumanymus, galimybę juos įgyvendinti. Bet tai blogas laikas mėginti savo laimę, juolab kad netikėtai gali tekti labiau susirūpinti artimaisiais – savo šeima, tėvais.

Šią savaitę būkite taktiškesni bendraudami – galite įgyti priešų tarp kolegų, kaimynų, kurie lemtingą akimirką pakiš koją. Nesiimkite svarbių darbų, venkite susitikimų, atsakingo pokalbio su šefu, nebent kitos savaitės pirmadienį. Visą savaitę būkite atsargesni vairuodami, labiau pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22)

Įdomi savaitės pradžia – galbūt pajusite, kad viskas atsibodo, užsinorėsite permainų. Jei jau seniai kas nors slegia, dėl ko nors kenčiate, galite ryžtis to atsisakyti, pasitraukti iš jums nemalonaus reikalo, nutraukti santykius su asmeniu, kuris jau tapo jūsų gyvenimo dalimi.

Antra savaitės pusė vers spręsti finansines problemas, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus – būkite apdairesni, neskubėkite. Taip pat nepirkite vertingų daiktų, baldų, neplanuokite ir kelionių, atsakingų susitikimų. Visomis šiomis dienomis atidžiau atlikite užduotis darbe, labiau pasisaugokite vagysčių. Didesnė traumų tikimybė.

Nepervertinkite savo galimybių penktadienį, šeštadienį, nerizikuokite gerais santykiais su mylimu asmeniu, draugais. Nors ir būsite ryžtingi, drąsūs, nesiimkite nieko keisti, perdarinėti. Apie tai verta pamąstyti jau sekmadienį, pirmadienį, kai sugebėsite kiek ramiau bei objektyviau įvertinti situaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia dvilypė – būsite stiprūs, energingi, bet ir pernelyg reiklūs, kategoriški, užsispyrę. Mažiau reikalaukite iš kitų. Ne laikas ir ultimatumus reikšti – tiek vaikams, sutuoktiniui, tiek mylimam asmeniui, valdžiai darbe.

Meilei visa savaitė bus kebli, tad į jį (ją), ypač jei tai nauja pažintis, labai neįsikibkite, bet ir nevarykite – tai laikas, kai sunku suprasti, kas gerai, o kas ne. Nesistenkite penktadienį bei šeštadienį kuo daugiau nuveikti – tai atsipalaidavimo metas. Priešingu atveju galite be aiškios priežasties blogai jaustis, būti suirzę, sunerimę. Ir nebūkite įtarūs – jei apie savo sutuoktinį ar mylimą asmenį išgirsite ne visai gražių dalykų, pagalvokite, ar tai nėra sugedęs telefonas.

Beje, tikėtinos paskalos ir apie jus, galbūt susijusios su jūsų veikla, o gal su tarnybiniu romanu. Pirmadienį suskubkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų – būkite užsispyrę, atkaklūs ir savo tikslą pasieksite.

Skorpionas (10 24–11 22)

Ši savaitė bus daug kam netinkama – kad ir atskleisti savo tikrąją nuomonę viršininkui, kaimynams, o gal jausmus tam (tai), kuris labai patinka (kol kas palikite tai ramybėje). Teks pademonstruoti savitvardą bendraujant, nes gali tekti aiškintis santykius – tiek dalykinius, tiek romantiškus.

Ir labiau vadovaukitės šaltu protu, kai iš „gero“ linkinčios pažįstamos, giminaitės ar kaimynės sužinosite ką nors „intriguojančio“ apie jums brangų asmenį. Deja, šią savaitę būsite itin įsitempę ir galite ryžtis kokiai nors lemtingai permainai, ypač jei pastūmės kas nors iš draugų. Tačiau dabar netikęs laikas ką nors keisti savo gyvenime.

Ir būkite apdairesni su pinigais, ypač antrą savaitės pusę, – ne laikas investuoti, imti paskolą ar skolinti. Pasistenkite savaitgalį atsiriboti nuo jums nemalonių žmonių, likite tik su tais, kuriuos mylite, ir tiesiog ramiai pailsėkite. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite.

Šaulys (11 23–12 21)

Triūso daug, tačiau gerų rezultatų nesitikėkite, – šią savaitę gana dažnai pavyks atsidurti netikusiu laiku netikusioje vietoje. Mažiau reikškitės svetimoje kompanijoje, neužmegzkite naujų romantiškų pažinčių, ramiau bendraukite namuose su artimaisiais, venkite ginčų dėl išlaidų, tingėjimo.

Jei antrą savaitės pusę pajusite, kad esate pavargę nuo begalės rūpesčių, išaugusio darbų krūvio, neskubėkite eiti pas viršininką guostis, neverta ir prašyti padidinti atlyginimą ar įvertinti triūsą premija. Šią savaitę labai prireiks sugebėjimo su visais rasti bendrą kalbą, likti diplomatiškiems, kai bus pažeisti jūsų interesai (ne tik širdies, bet ir piniginiai).

Labiau saugokitės apgaulių ir nepamirškite, kad suklaidinti jus galės ir jūsų pačių nuojauta. Stenkitės viską vertinti kuo ramiau, tuomet liksite sąmoningesni. Svarbius, atsakingus reikalus tvarkyti tiks nebent pirmadienį, kai turėsite progą kai ką pakeisti savo naudai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio svarbius reikalus atidėkite į šalį, kitaip jūsų optimistiški planai dėl karjeros gali pakibti ant plauko. Stenkitės elgtis itin apdairiai, diplomatiškai, kad nesugadintumėte santykių su vadovybe ir gautumėte žadėtą paaukštinimą.

Būkite apdairesni su verslo partneriais, jei tektų spręsti finansinius nesklandumus. Bendraudami su aplinkiniais irgi likite apdairūs – galite nukentėti ir per gerą širdį, ir dėl patiklumo. Venkite patarinėti, nesiveržkite padėti.

Neaptarinėkite ir savo meilės reikalų – nesiskųskite, nieko blogo apie mylimą žmogų ar sutuoktinį nepasakokite. Jei aiškindamiesi santykius su mylimu asmeniu pasitelksite frazę „atleisti negalima nubausti“, kablelį dėkite po antro žodžio. Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Nuo antradienio nekoks laikas, tikėtini rūpesčiai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai. Tai bus sunki savaitė: ges darbo technika (ypač atsargiai elkitės su kompiuteriais, elektros prietaisais), kils konfliktų su kolegomis, pavaldiniais, net klientais. Gresia traumos. Atsargiau vairuokite automobilį – tikėtini gedimai, avarijos.

Penktadienį, šeštadienį nemėginkite spręsti finansinių problemų – skolos, deja, gali tik dar labiau išaugti. Šios dienos taps jūsų sveikatos ir nervų tvirtumo išbandymu bendraujant su artimaisiais, ypač mylimu asmeniu, mat imsite regėti jo (jos) trūkumus. Ir kur buvo jūsų akys anksčiau? Dabar jau norite jo (jos) atsikratyti?

Šių dienų mintys nebus šviesios ir teisingos. Jei sieksite atkeršyti flirtuodami, būkite tikri, kad naują romaną lydės senos problemos... Pirmadienį verta spręsti problemas darbe, tai nebloga proga mėginti taisyti senas klaidas.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitė bus kupina neramumų: nervinsitės dėl visko be išimties, todėl nedaug reikės, kad būtumėte išmušti iš pusiausvyros. Tai nuostolių metas – būkite apdairūs su pinigais. Nepatartina šią savaitę imti kredito, skolintis ar skolinti pinigų, taip pat apsidrausti.

Beje, jei šią savaitę mažiau tikėsitės mylimo asmens dėmesio, irgi neteks nusivilti. Taip pat neverta aiškintis santykių ir klausti, ar myli, ar esi ištikimas (-a), gal kitas (-a) patinka? Deja, šiuo metu teisybės tikrai nesužinosite. Net jei nebus reikalo meluoti, ką nors ne taip jums pasakys ar ne taip išgirsite, suprasite... Net jei išgirsite gerų dalykų, vis vien būsite linkę jį (ją) apkaltinti nedėkingumu, ir jūsų kantrybei ateis galas.

Šiuo metu būsite itin jautrūs menkiausiai neteisybei ir linkę viską dramatizuoti. Ko gero, savaitgalį likimas tikrins jūsų santykių tvirtumą ir paaiškės, ko yra daugiau: principų, ambicijų ar meilės, išminties?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.