Astrologė perspėjo kelis Zodiako ženklus: tik neapsigaukite

Ši savaitė bus apgaulinga: daugelį Zodiako ženklų astrologė Palmira perspėjo pasisaugoti ir neapsigauti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 3, 2019, 10:22 AM

Avinas (03 21–04 20)

Kiek apgaulinga pirma savaitės pusė – atrodys, kad sena svajonė pildosi, tačiau vėliau paaiškės, jog per tai dar padaugėjo rūpesčių. Beje, antradienį, trečiadienį neskirkite meilės pasimatymų ir nesugalvokite sutuoktiniui pranešti, kad jo daugiau nebemylite.

Sėkmingos dienos meilei bei reikalams – ketvirtadienis, penktadienis. Tiesa, šios dienos žada netikėtumų, permainų, tad bus naudingos tik lankstiems ir išradingiems. Neskubėkite tomis dienomis įsipareigoti, žadėti, pasirašinėti dokumentų.

Savaitgalį pasistenkite griežtai atsiriboti nuo darbų, tiesa, rūpesčių pakaks ir namie, – jūsų laiką gali atimti ir artimieji su savo problemomis, ir susikaupę buitiniai rūpesčiai. Tik nepamirškite savęs: jums reikia pailsėti, atgauti jėgas, sustiprinti sveikatą.

Jautis (04 21–05 20)

Tai gana įtempta savaitė – neskubėkite žavėtis naujais žmonėmis, gautais dalykiniais ar asmeniniais pasiūlymais, atsiradusiomis netikėtomis galimybėmis užsidirbti.

Nors Mergelės metas jums žada sėkmę ir yra tinkamas svarbiems sprendimams priimti, norėdami sulaukti naudos turėsite įdėti nemažai savo triūso, teks nemenkai rizikuoti. Ypač antradienis, trečiadienis nepalankūs meilės pasimatymams, santykiams su sutuoktiniu aiškintis – šiomis dienomis, o ypač ketvirtadienį, penktadienį, pasaugokite pinigus bei sveikatą.

Penktadienio bei savaitgalio susitikimai, pažintys apgaulingi – užvaldys didelės iliuzijos, lengvai pasiduosite avantiūroms. Vis dėlto pirmadienis bus tinkamas ir svarbiam reikalui bei romantiškam pasimatymui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Jei dar nesiryžote lemtingam žingsniui veikloje, ženkite jį antradienį, trečiadienį. Antrą savaitės pusę aplinkybės ims taip klostytis, kad teks tik kantriai (ar nuolankiai) linksėti galva ir išgyventi dėl praleistų gerų progų.

Labiau pasisekė tiems, kurie šiuo metu laiką praleidžia namuose (atostogos, vaikų auginimas ir pan.), mat dabar atėjo metas, kai natūraliau jausis tie, kurie atsidės šeimos rūpesčiams. Ketvirtadienis, penktadienis gana slidūs dalykiniams reikalams tvarkyti – neklausykite kitų, visada turėkite savo nuomonę ir neskubėkite pinigų investuoti, skolinti, atidžiai tikrinkite dokumentus, kuriuos pasirašinėjate.

Deja, bus gana įtemptas savaitgalis, kai būsite linkę patys sau prieštarauti ir susikurti sunkumus, kuriuos, pasak W.Churchillio, mėginsite didvyriškai įveikti.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę dalykiniuose reikaluose gali padėti senas draugas, giminaitis. Keistoka savaitės antra pusė – jūsų sąžiningumas (tiek meilėje, tiek veikloje) gali būti patikrintas.

Ketvirtadienį, penktadienį gali kilti nedidelių problemų darbe – ko gero, tai bus susiję su įstatymo pažeidimais ar užsienio partnerių netikusia veikla. Beje, ar seniai buvote pas gydytoją? Ketvirtadienį, penktadienį verta apsilankyti medicinos įstaigoje.

Savaitės pradžia kupina romantiškų nuotaikų, galimas ir netikėtas įsimylėjimas. Tik nieko nesugadinkite savaitgalį. Jei slegia nepasitenkinimas dabartiniais santykiais su antrąja puse, mėginkite pirmadienį kalbėti, analizuoti, kas tarp jūsų negerai, – rasite išeitį.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį, trečiadienį jausitės nekaip – norėsis ramybės, poilsio. Tai prisiminimų dienos – galite pradėti ilgėtis prabėgusių laikų, senų draugų, o ir aplankyti juos bus verta.

Savaitės pradžia netinkama ryžtingai veiklai, naujų darbų pradžiai, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Ypač nerizikuokite pinigais – šiuo metu galite apsigauti. Taip pat nepatartina savaitės pradžioje veltis į meilės nuotykius – naujas ryšys neatneš laimės, net gali pakenti prestižui bei visuomeninei padėčiai. Beje, neerzinkite sutuoktinio (-ės) įtarimais – išprovokuosite santykių atšalimą ar net skyrybas.

Darbingumą bei optimizmą imsite atgauti nuo ketvirtadienio, tiesa, nesivelkite į avantiūras – nieko nepavyks. Diena žada ir netikėtą intriguojančią pažintį. Laukia probleminis savaitgalis, tad daug neplanuokite. Pirmadienis tinkamas susitikti su reikalingu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį, trečiadienį labiau pasaugokite pinigus, neužmegzkite atsitiktinių pažinčių. Nerizikuokite vairuodami, eidami gatve, nepamirškite užrakinti durelių bei durų ar pasiimti raktų, dokumentų, telefonų ir pan. (antrą savaitės pusę tai bus itin svarbu).

Nuo ketvirtadienio nepatartina planuoti svarbių reikalų bei tolimų kelionių. Nedėkite didelių vilčių į gaunamus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Palankesnis bus savaitgalis, tiesa, tai bus gana traumingas ir avaringas metas: būkite atidūs (ypač jei dar neatšventėte savo gimtadienio) – ne pats geriausias laikas kelionėms, svarbiems susitikimams, viešnagėms.

O štai pirmadienį net nežymus pripažinimas, nedidelis laimėjimas, kuklus pasiūlymas gali tapti didelio pasisekimo, pastebimos naudos pradžia.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Kad ir kokie šaunūs sumanymai suktųsi jūsų galvoje savaitės pradžioje, finansiniai reikalai, rūpesčiai dėl namų ar tėvų privers nusileisti ant žemės ir ieškoti pačios paprasčiausios bei pigiausios išeities.

Jau nuo savaitės pradžios bus svarbu pradėti gyventi ne pagal svajones, o pagal galimybes ir labiau taupyti. Ypač savaitgalį nereikėtų išlaidauti brangioms pramogoms, šventimams, papuošalams ar naujiems drabužiams įsigyti, nepataikauti tuštiems vaikų kaprizams ir, beje, nesiimti lopyti kiaurokos mylimo asmens piniginės.

Vis dėlto pirmadienis (bei kitos savaitės pradžia) gali tapti išganingu laiku sprendžiant problemas namuose, įvairius keblumus darbe – tądien rasite visai neblogą išeitį.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei antradienį, trečiadienį ar savaitgalį išgirsite netaktišką pastabą, nemalonią priekabę iš mylimo žmogaus, nepradėkite aiškintis santykių, juolab nesugalvokite nuo to pabėgti kur nors išvykdami: ne tik problemos neišspręsite, bet ir santykius atšaldysite.

Antradienį, trečiadienį ir ypač penktadienį būkite atidūs darbe – galite patekti į savo viršininko nemalonę. Būkite santūrūs švęsdami, pramogaudami savaitgalį. Tai ne pats geriausias laikas išvykoms su draugais, viešnagėms pas giminaičius bei meilės pasimatymams, – bent jau rinkitės, su kuo bendrauti, venkite jums nemalonių asmenų.

Nors savaitgalis įtemptas, laukia sėkmingas pirmadienis. Tądien atsigriebsite už ankstesnes nesėkmingas dienas. Galite gauti ir naudingų patarimų, pasiūlymų, kuriuos verta priimti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitė bus dvilypė – laukia įdomūs susitikimai, naudingos pažintys bei malonūs pasiūlymai, tačiau ne visoms geroms svajoms bus lemta išsipildyti, ne visi geri pažadai bus tesėti, tad neapsigaukite.

Galimi rūpesčiai ir dėl kadaise neapgalvotų svarbių dalykų tvarkant reikalus ar nesėkmių sutuoktinio (-ės) veikloje. Kad ir kaip reikės aplinkinių palaikymo šią savaitę, gali tekti susidurti su tam tikra neteisybe dirbant ar mokantis. Antradienį, trečiadienį neleiskite laiko tuščiai kovodami už savo principus – šios dienos skirtos atsiriboti nuo aplinkinių ir labiau pasigilinti į save, į vidines esamų nesklandumų priežastis.

Penktadienį bei savaitgalį neplanuokite svarbių susitikimų, būkite diplomatiškesni bendraudami – pasistenkite nesugadinti to, ką esate pasiekę. Deja, šiomis dienomis būsite gana įsitempę ir daug kuo nepatenkinti, nors be reikalo – truputį kantrybės, ir kitos savaitės pradžioje viskas susiklostys gerai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia itin aktyvi, tinkama veiklai. Tiesa, būtina atida tvarkant finansinius reikalus. Ir nepamirškite, kad visa ši savaitė žada staigmenas, netikėtus posūkius reikaluose.

Beje, mažiau įtarinėkite sutuoktinį (-ę) – dažnai būsite neteisūs, linkę matyti ne tai, kas yra, o tai, kas jums atrodo. Jei norite su antrąja pusę rimtai pasikalbėti, mėginkite nebent pirmadienį išsakyti savo nuomonę. Savaitės viduryje neverta ko nors įrodinėti – jūsų logika nebus suprasta. Penktadienį, šeštadienį skirkite poilsiui – nei darbe, nei namuose niekuo rimtu, atsakingu neužsiimkite.

Padėties šeimininkais pasijusite sekmadienį – atsispirti jūsų asmenybės jėgai bei žavesiui bus neįmanoma. Vis dėlto neperlenkite lazdos ką nors teigdami, ko nors reikalaudami – atidėkite kitos savaitės pradžiai atsakingus susitikimus bei sprendimus.

Vandenis (01 20–02 18)

Dalykiniams reikalams tvarkyti antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis visai sėkmingi, tiesa, nerizikuokite tik tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Į verslo, finansinius pasiūlymus, gautus penktadienį, galite nekreipti dėmesio.

Nederėtų šią savaitę klibinti problemų santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu, nebent jums patinka ekstremalūs pojūčiai ir nebijote daug prarasti. Ypač savaitgalis išryškins tai, kas tarp jūsų blogiausia, tad galima krizė.

Savaitgalį geriausia skirti ramiam poilsiui – bendravimas su svetimais, kelionės vargins ir net bus pavojingos. Sudėtingas finansines problemas pradėkite spręsti pirmadienį, tačiau reali išeitis atsiras tik kitomis dienomis.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors savaitės pradžia gana sėkminga ir tinkama kelionėms, svarbiems susitikimams, susitarimams veikloje (bet ne meilės srityje) priimti, turite saugotis rizikuoti (ypač pinigais) – jūsų priimami sprendimai turi būti saugūs.

Atidesni būkite darbe ketvirtadienį, penktadienį – galite padaryti nemalonių klaidų ir užsitraukti viršininko nemalonę, būti kvailai įvelti į abejotiną finansinį reikalą. Ir likite ištikimi savo porai – nauji meilės nuotykiai šiuo metu nebus perspektyvūs.

Savaitgalį užsiimkite pertvarkymais namuose, įvertinkite, ko jums nereikia, ko turite per daug. Pirmadienis geras ir romantiškam pasimatymui, ir veiklai, skubiems reikalams tvarkyti, atidėtiems darbams užbaigti. Diena padės pakreipti palankesne linkme jums svarbų reikalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.