Palmiros horoskopas lapkričiui: vieno ženklo laukia didžioji sėkmė

Lapkričio mėnuo keletui Zodiako ženklų bus nelengvas, tačau kai kurių laukia didelė sėkmė. Skorpionui šis mėnuo bus itin palankus ir naudingas, Vandeniui tai bus lemtingas metas karjerai, o Šaulio mėnesio gale laukia didžioji sėkmė, žada astrologė Palmira.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus ir 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus ir 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 11:45 AM

Avinas (03 21–04 19)

Lengva nebus. Suprasite, ką praleidote, kuo nepasinaudojote. Suvoksite ir savo realią jėgą, rasite būdų, kaip užkišti senas spragas ir pasiimti tai, ką buvote pametę ar ko buvote nepastebėję.

Tai magiško virsmo metas – negeri dalykai (geruoju ar bloguoju) dabar pasitrauks iš jūsų gyvenimo, atsiskleis tikrasis jūsų žavesys.

Mėnesio pradžia sudėtinga. Tiesa, jei nesistengsite kovoti vieni, jei remsitės partnerių pagalba, problemas išspręsite. Nors trečia mėnesio dekada sėkmingiausia, bus sunkiau ką nors suplanuoti – tik imsite judėti viena linkme, ir viskas apsivers.

Bet tai bus į naudą. Itin reikšmingos paskutinės dvi savaitės – nauji pasiūlymai, naujos veiklos galimybės. Gal net aistringai ir laimingai įsimylėsite.

Jautis (04 20–05 20)

Įtemptas mėnuo. Ypač mėnesio pradžia vers įsitempti. Laimė ir nusivylimas, dovanos ir nuostoliai, meilė ir pyktis – viskas greta. Tad laukia netikėtumai, stresai, kai sunku manevruoti vengiant konfliktų.

Ne laikas svarbiems susitarimams, atsakingiems sprendimams priimti. Tam palankesnė trečia dekada, nors ir tuomet nebus paprasta.

Jei nenorite persitempti, ieškokite draugų, sąjungininkų, galinčių perimti bent dalį jūsų naštos. Priimkite siūlomą pagalbą, kaip ir gaunamus dalykinius pasiūlymus.

Atsiverkite pasauliui ir pokyčiams – tai permainų, bendravimo ir džiaugsmo mėnuo, kai sutinkami tikrieji draugai, kai mezgasi laimingi romantiški santykiai. Trečią dekadą tai labiausiai tikėtina.

Dvyniai (05 21–06 20)

Mėnuo bus geras ir dirbti, ir malonumams, ir poilsiui, ir sveikatai stiprinti. Tik nurimkite, niekur nebesiveržkite.

Per pirmas dvi dekadas reikėtų atsigręžti į nueitą kelią. Iš ten semsitės jėgų ir įkvėpimo, ten ieškokite išeities iš šiuo metu jus varginančių dalykų.

Iki 20 dienos tinkamas laikas grįžti prie senų sumanymų ir atnaujinti jų įgyvendinimą. Mėnuo puikus ir veiklai plėsti, ypač su užsienio šalimis.

Gautus darbo pasiūlymus, ypač iš užsieniečių, verta priimti. Sutartims pasirašyti tinkama trečia dekada. Per užsieniečius sulauksite ne tik naudos, bet ir daug džiaugsmo, ypač mėnesiui baigiantis, kai galima romantiška pažintis.

Šį mėnesį gali atsirasti gera proga įgyti ir naujų draugų, rėmėjų, užtarėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų.

Vėžys (06 21–07 22)

Pabūkite pramuštgalviai ir lengvabūdžiai, gyvenkite tiesiog iš meilės gyvenimui, o ne dėl pareigos.

Apie pareigas turėsite pagalvoti trečią mėnesio dekadą.

Mėnesio pradžioje jūsų nuotaikos bus džiugios ir net patys neįdomiausi darbai bei pareigos atrodys intriguojantys, perspektyvūs.

Sėkmingesnė bus antra mėnesio pusė, kai tapsite itin populiarūs ir reikalingi. Tai – kūrybinio įkvėpimo metas, itin palankus menininkams, aktoriams ir įsimylėjėliams.

Tiks tvarkyti bet kokius reikalus, spręsti bet kokias problemas – tiek asmenines, tiek dalykines, ypač mėnesiui baigiantis.

Pirmą mėnesio pusę vertėtų skirti sau, šeimai, namams.

Liūtas (07 23–08 22)

Lapkritis – puikus metas užsiimti dalykais, kurie privalomi, bet kurių vengiate dėl jų nuobodumo.

Tiesa, pirmas dvi dekadas pasistenkite praleisti ramiai – jokios įtampos, jokių nervų.

Gerai būtų rasti laiko poilsiui, beje, namie – kelionėms ne pats geriausias laikas. Atidėkite jas trečiai dekadai.

Jei neišeis nors trumpam paatostogauti, bent jau atsisakykite darboholiko entuziazmo, noro viską padaryti idealiai – nieko iš savęs nereikalaukite: kaip išeis, taip ir bus gerai!

Iš esmės reikalai ims keistis nuo 18-os dienos – pradės spręstis įsisenėjusios problemos, pajudės įstrigę reikalai.

Prasidės džiugaus virsmo metas – pildysis senos svajonės, ateis tikroji sėkmė reikaluose ir meilėje.

Mergelė (08 23–09 22)

Dvilypis mėnuo – norėsis atlikti ką nors reikšmingo ir reikalingo, bet vos imsitės ko nors, greitai užgesite – entuziazmo neužteks ilgam.

Tiksliau – jo pakaks tik geriems norams. Tad kuo nors susižavėję, ką nors sumąstę nežadėkite nieko konkretaus, apibrėžto.

Jūsų gera nuotaika ir sveikata dabar priklausys nuo sugebėjimo išlaukti, patylėti, priešingu atveju persidirbsite, persitempsite mėgindami įvykdyti duotus pažadus arba pelnysite pažaduko reputaciją.

Trečią mėnesio dekadą reikėtų atsitraukti nuo dalykinių reikalų ir labiau užsiimti namais, šeima. Tai bus puikus laikas ieškantiems naujo būsto, kraustytis į naujus namus, tinkamas ir ką nors itin vertingo nupirkti savo namams.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Būsite protingi, tvarkingi, racionalūs ir žavūs. Trykšite energija ir per pirmas dvi dekadas tapsite pajėgūs įveikti bet kokius sunkumus!

Tiesa, mėnesio pradžia komplikuota, bus svarbu išsaugoti stabilumą veikloje ir santykiuose su savo pora – tai netinkamas laikas siekti naujų pareigų, plėsti veiklą ar veltis į naujus romantiškus nuotykius.

Lapkričio viduryje nerizikuokite pinigais, turtu, venkite imti paskolas, skolinti dideles sumas.

Itin intensyvi bus trečia dekada: naujos pažintys (tiek dalykinės, tiek bičiuliškos, romantiškos), nauji intriguojantys pasiūlymai duos daug naudos, bus sėkmingi.

Dabar labai tiktų planuoti ir tolimas keliones.

Skorpionas (10 23–11 21)

Lapkritis itin palankus ir naudingas – naujos pažintys, vertingi pasiūlymai, sutartys!

Tiesa, mėnesio pradžioje turite būti atidesni, ar nesimezga intrigos kolektyve, kuriame dirbate.

Slapti priešai stengsis paspęsti spąstus – pasisaugokite apgaulių, intrigų ir mėnesio viduryje. Pirmos dvi dekados tinkamos seniems sumanymams įgyvendinti.

Tik trečia dekada palanki dideliems darbams pradėti.

Tuo metu naudinga ieškoti tinkamos darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį, sandorį.

Nepamirškite, kad iki gimtadienio netinka pradėti nieko naujo, rizikuoti pinigais – tai, beje, bus svarbu mėnesio viduryje.

Šaulys (11 22–12 21)

Nepamirškite, kad lapkritis – tai metas prieš gimtadienį, tad svarbu susitelkti, nusiraminti. Dabar vertėtų susirūpinti metų darbų sutvarkymu.

Šiuo metu esate stiprūs ir jums pavyks atlikti net tai, kas jums atrodė neįveikiama, neįmanoma. Tiesa, per pirmas dvi dekadas nesiimkite nieko iš esmės naujo, nes pradėti darbai įstrigs ir jums teks ilgai laukti norimo rezultato.

Paskutinės dvi lapkričio savaitės – išskirtinis metas, savotiškas gerojo atpildo laikas, kai gaunate tai, ko taip ilgai siekėte.

Nors laikas žada didžiąją sėkmę mėnesiui baigiantis, jei jūsų gimtadienis tik gruodį, iniciatyvos labai nerodykite, darykite tik tai, kas eisis savaime.

Tai, kas jūsų, tikrai nepabėgs ir dabar tai gausite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Mėnuo nebus nuobodus – laukia netikėtos permainos, planų suirimas ir kitokios staigmenos, ne tik atimančios laiką, jėgas, pasitikėjimą sveiku protu, bet kartais ir tuštinančios piniginę. Ypač atsargūs būkite 4, 5, 11–14 dienomis.

Nors protarpiais saulė švystelės pro debesis – tiek, kiek priklauso apniukusiame lietuviško rudens danguje, mėnesiui baigiantis likimas jus gali maloniai nustebinti!

Tad jei mylite save, nepraleiskite progos iki 8 dienos padaryti bent ką nors, kas gali suteikti stabilumo veikloje ir santykiuose su mylimu asmeniu.

Nereikėtų nuliūsti šį mėnesį, jei kas nors klius, strigs, neišeis, – palaukite iki kito mėnesio, kai prasidės jūsų didžiosios sėkmės laikas. O kol kas verta prisiminti, kad tamsiausia naktis prie aušrą.

Vandenis (01 20–02 18)

Lemtingas metas asmeniniam pripažinimui, karjerai – dabar esate ties atsakinga riba, kai vienas tikslus žingsnis, ir jūs laimėsite, užimsite išskirtines pozicijas.

Būkite drąsūs, bet ne įžūlūs – nebijokite daug užsibrėžti.

Itin svarbios gali tapti paskutinės dvi savaitės, kai sulauksite dėmesio ir pagalbos iš įtakingų draugų ir asmenų, užimančių aukštus postus. Tai padės geriau įsitvirtinti darbe, gauti norimas pareigas ar svarbią komandiruotę į užsienį, išplėsti veiklą, užmegzti reikalingus ryšius su užsienio partneriais.

Tai bus geras laikas ir keisti darbovietę ar išvykti dirbti į užsienį. Pirmoms dviem dekadoms neplanuokite nieko naujo – tuomet bus svarbu tik išsaugoti ankstesnius laimėjimus.

Žuvys (02 19–03 20)

Regite naujus horizontus, suvokiate, kad viskas kada nors baigiasi (ir išbandymai), puikiai suprantate, kad taip toliau gyventi netinka, ir žinote, ką reikia daryti, bet realiai ko nors pakeisti nepavyksta.

Vis dėlto mėnuo suteiks progų pataisyti pašlijusius reikalus ir net per paskutines dvi savaites išsiveržti į priekį!

Nors jūsų nuotaikos nuo mėnesio pradžios bus pakilios ir džiugios, neturite prarasti atidos.

Atsargesni turėtumėte būti 3–5, 11–14 dienomis – tiek tvarkydami reikalus (ypač dalykinius, finansinius), tiek keliaudami, užmegzdami naujas pažintis (ypač romantiškas).

Mėnuo bus sėkmingesnis nei ankstesni, tačiau ne tiek, kiek norėtųsi, tad naudokitės sėkmės akimirkomis iš karto ir būkite už jas dėkingi likimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.