Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 7 d.

Savaitgalis dvilypis – netikėta sėkmė, džiaugsmingi susitikimai, geros naujienos ir čia pat nusivylimai, apgaulės (geriausiu atveju – apgaulės išaiškėjimas). Iš tiesų tai tos dienos, kai yla išlenda iš maišo. Vis dėlto likite ramūs ir labiau tikėkite tuo, kad viskas, kas vyksta, tik į gera, tuomet neteks sutrikti, kad neišėjo taip, kaip norėjote, kad tie, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, nudžiugino ne visai maloniomis staigmenomis. Nesutrikdys ir nenumatyti finansiniai nesklandumai ar kieno nors prasta nuotaika. Šiomis dienomis svarbu neleisti sau pykti – nerizikuokite gerais santykiais su artimaisiais, su žmogumi, kurį mylite, – galite prarasti jų pasitikėjimą.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2019, 12:01 AM

Beje, kad išsaugotumėte ramybę ir gerą nuotaiką, svarbu ir nieko nevertinti, mat sustiprės polinkis į iliuzijas – verta dažniau pasitikrinti, ar tai, ką matote, yra tai, ką ir norite matyti?

Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Antra dienos pusė po 13 val. 33 min. – itin aktyvus metas, tinka imtis energingo tvarkymosi namuose, darbų, kurių nemėgstate, kurie sunkūs, nemalonūs. Bus naudinga apsilankyti ir sporto klube.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Gana apgaulingos dienos, kai negerai pasiduoti azartui, kai pasiteisina tik apgalvota rizika. Šiomis dienomis gali būti sunkumų dėl pinigų (galimos neplanuotos išlaidos), taip pat dėl tėvų, giminaičių problemų. Pavojingos jos įtaigiems asmenims. Remkitės tik į save, galvokite tik savo galva.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite patiklūs, nesivelkite į ginčus (ypač su antrąja puse), nepriimkite karštakošiškų sprendimų ir niekur neskubėkite, kad ir ką išgirsite. Nesivelkite į kovą, nepasiduokite provokacijoms. Nereikėtų pirkti brangių daiktų ir priimti svarbių sprendimų jausmų srityje (ypač šeštadienį).

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau tikėtinos išlaidos dėl buitinės technikos ar transporto priemonių gedimo, baudų, avarijų ar dėl išsiblaškymo, neatsargumo. Beje, nemalonumų sumažės, jei atsisakysite pirkti vertingų daiktų. Svarbesniems susitikimams palankesnė antra šeštadienio pusė.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį svarbu nepasiduoti emocijoms – bent jau pirmą dienos pusę išaugs nesusipratimų su artimaisiais, mylimu žmogumi tikimybė. Vėliau jums pavyks racionaliau įvertinti situaciją ir rasti teisingą sprendimą.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis smagus, tiesa, kiek nepalankus emocingiems, jautriems, įtaigiems asmenims, kuriuos lengviau paveikti, įtikinti nebūtais dalykais.

Mergelė (08 23–09 22). Nors būsite gana veiklūs, nereikėtų tvarkyti finansinių reikalų – galite neįvertinti neigiamų reikalo pusių. Šiomis dienomis siekite gerai pailsėti ir išsimiegoti. Beje, nereikėtų atsisakyti nedidelės išvykos pas gerus draugus – tai jus gerai nuteiks!

Svarstyklės (09 23–10 23). Kiek slegiančios dienos, kai svarbu galvoti tik apie gerus dalykus ir tikėti, kad viskas pakryps ta linkme, kuri jums iš tiesų geriausia.

Skorpionas (10 24–11 22). Jėgos metas. Tiesa, pakaks nedidelių apribojimų, smulkių kliuvinių – mokėkite į tai nekreipti dėmesio, ir poilsio dienos praeis puikiai.

Šaulys (11 23–12 21). Keistokos dienos – daug kas nepatiks, erzins, tačiau viskas išsispręs geruoju ir jausitės pakylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite įtarinėti sutuoktinį, prikaišioti mažą uždarbį ar netaupumą: geri santykiai vertingesni. Beje, kilnumu bus galima daug laimėti, tad mokėkite suprasti, atjausti, atleisti. Labiau pasisaugokite vagių šeštadienį. Tądien būkite atidesni ir maisto kokybei.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose, mažiau dėmesio kreipkite į kitų trūkumus (ypač finansinius).

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite blaiviau įvertinti santykius su mylimu žmogumi, savo vaikais – už iliuzijas teks sumokėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.