Palmira: naikinti bus lengva

Sudėtingas permainų metas, kai svarbi atida, sąmoningumas. Ypač ketvirtadienis sunkus. Tai kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos laikas, kai reikia pasiruošti įvairiems netikėtumams, planų pasikeitimui. Bus sunku teisingai įvertinti situaciją, numatyti galimas pasekmes. Tai nepalankus laikas bendrauti, naujų darbų pradžiai, įvairiems įsipareigojimams, sandoriams tvirtinti. Ne laikas ir santykius aiškintis, ką nors barti, bausti.

Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2020, 5:30 AM

Kad ir kuo užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes aiškiai matysite svetimas (kartais ir savo) klaidas, trūkumus, stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai. Tai sunaikins ir gerus norus, ir jus pačius.

Naikinti bus lengva – jei iš tiesų norite ko nors visiems laikams atsisakyti (žalingo įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite), reikėtų dabar pasakyti „ne“. Šią dieną reikėtų skirti ne tik nereikalingiems santykiams nutraukti (tiesa, turėkite omenyje, kad jų atnaujinti gali ir nepavykti), bet ir klaidoms ieškoti, jas taisyti, darbams užbaigti, tvarkytis iš esmės. Gerai išnešti iš namų šlamštą.

Nepalanki diena nei švęsti, nei draugiškiems susitikimams, nei meilės pasimatymams. Patartina vegetariška iškrovos dieta.

Ketvirtadienį didesnė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atidesni su elektra bei elektros prietaisais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti, jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas gyvenamosios vietos pakeitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Avinas (03 21–04 20). Nesklandumų pakaks, ypač darbe: šefas bus linkęs priekaištauti – jo verta vengti, o svarbų pokalbį atidėkite rytdienai. Beje, duotą pažadą šefas gali pamiršti, tad dėl nieko svarbaus nesitarkite. Jei gausite įdomių pasiūlymų, apsisprendimą atidėkite penktadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras. Blogas laikas romantiškiems nuotykiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų, nes nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs ir pasisaugokite aplinkinių agresijos. Nekelkite sau aukštų reikalavimų – galite persitempti.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalankus metas. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti.

Liūtas (07 23–08 22). Galimi nesklandumai darbe – jums reiškiamos pretenzijos nebus teisingos, juolab malonios. Tiesa, jau ryt viskas stos į savo vietas ir jūs turėsite galimybę išspręsti šios dienos nesklandumus. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Nevažinėkite ir techniškai netvarkingais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti dalykiniuose reikaluose, nesusigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubinkite įvykių eigos – ne laikas įsibėgėti. Ne laikas ketvirtadienį įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kaip nors užsiminti. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ir ant jų pykti, juos bausti. Imkitės tądien tik to, kas išties neatidėliotina. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Tikrinkite gaunamą informaciją, su niekuo nesiginčykite nei darbe, nei namie, taip pat niekur nesiveržkite, neskubėkite – per skubėjimą pražiopsosite, pamiršite svarbius dalykus. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Galimi pavojingi netikėtumai kelyje. Šiomis dienomis teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams.

Šaulys (11 23–12 21). Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių metas. Tai netinkamas laikas spręsti finansines, buitines problemas, rašyti svarbius raštus, oficialius prašymus, pasirašyti atsakingus dokumentus. Ir mažiau komentuokite kitų kalbas, sprendimus, elgesį. Būsite pernelyg patiklūs – neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis. Būkite atsargesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės stiprūs, tačiau jums stigs savikontrolės, objektyvumo. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais, tačiau su jais ir su sutuoktiniu nesivelkite į jokius konfliktus. Nepalanku santykius aiškintis, konfliktuoti, kaip ir tartis, derėtis – nerasite nei teisybės, nei kompromiso. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai, ypač vairuodami elkitės atsargiai – didesnė autoavarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nesiimkite rizikingų darbų – nukentėsite. Neverta imtis ir atsakingų darbų – padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą – didelė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau tikėkite šios dienos pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo priklausys, ar neužkirsite sau kelio į karjeros aukštumas, mat jo stigs. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo, pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius – viskas gali apsiversti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.