Ramunės horoskopas spaliui: jei gimėte po šiuo ženklu, ruoškitės didelių pokyčių metui

Prasidėjęs spalio mėnuo ne visiems reikš darbų rutiną. Astrologė Ramunė Avinams ir Šauliams rekomenduoja paatostogauti. O Ožiaragių laukia įspūdingas didelių pokyčių metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-01 12:14

Avinas (03 21–04 19)

Viskas, ko jums dabar reikia, – pailsėti nuo kasdienės rutinos ir įprasto gyvenimo. Tai laikas, kurį turėtumėte skirti sau, – išsigryninkite tikslus ir nusibrėžkite žingsnius, kuriais jų sieksite. Jeigu reikia, pabūkite vieni – artimieji supras, kodėl jums to reikia.

Atsipalaiduokite. Leiskite sau pasielgti neplanuotai. Pavyzdžiui, nusipirkite sau dovaną, apie kurią seniai svajojote. Nėra prasmės taupyti kiekvieno euro ir atriboti savęs nuo visų gyvenimo džiaugsmų. Jūs nusipelnėte jaustis laimingi.

Priimdami sprendimus kliaukitės ne tuo, ką pasakys ar pamanys kiti, o savo nuojauta. Nenusivilsite – jūs geriausiai žinote, ko jums reikia, net jeigu dažnai atrodo visiškai priešingai. Pasirašydami dokumentus būkite atidesni. Šis laikas nėra tinkamas namams remontuoti.

Jautis (04 20–05 20)

Jei pastaruoju metu svarstėte, ar verta keisti savo gyvenimą, spalį turėsite labai aiškų atsakymą į šį klausimą. Pokyčių baimė šiuo laikotarpiu išnyks, nes pasikeitusios gyvenimo aplinkybės jums bus tik į gera. Tiesa, šiokių tokių nesusipratimų ir kliūčių neišvengsite.

Pirmomis spalio dienomis pasaugokite sveikatą. Raskite laiko profilaktiniams tyrimams, ypač jei turite abejonių dėl tam tikrų negalavimų. O jeigu pajusite tam tikrus ligos simptomus, nedelsdami kreipkitės į medikus.

Mėnesio viduryje neišvengsite konfliktų su kolegomis. Jie jums padės greičiau ir tvirčiau apsispręsti dėl tolesnių žingsnių. Tačiau neskubėkite elgtis neapgalvotai. Gerai apsvarstykite, kur link norite žingsniuoti, o galutinį sprendimą palikite paskutinėms mėnesio dienoms.

Dvyniai (05 21–06 20)

Metas atsikvėpti. Jūsų laukia daugybė pokyčių, tad dabar sukaupkite jėgas ir pasiruoškite svarbiems gyvenimo įvykiams. Spalio mėnesį palepinkite save, pailsėkite artimiausių žmonių kompanijoje. Mėnesio pradžioje galite sulaukti netikėtų svečių ar netikėtos žinios iš tolimesnių giminaičių ar bičiulių.

Šį mėnesį iš vyresnio amžiaus žmogaus išgirsite vertingų patarimų. Nenumokite į juos ranka – išklausykite ir prisiminkite, kai reikės priimti sprendimus.

Jeigu esate vieniši, labai tikėtina, kad spalį į jūsų širdį pasibels meilė. Romanas bus karštas ir audringas, o jūs nevengsite elgtis drąsiai, kartais net ir drastiškai. Bus dienų, kai jums sunkiai seksis suderinti pareigas su malonumais.

Mėnesio pabaiga bus kupina reikšmingų įvykių, pažinčių ir susitikimų.

Vėžys (06 21–07 22)

Spalį jausitės laisvi ir energingi. Kai kurie jūsų sprendimai ir poelgiai nustebins aplinkinius, tačiau jums abejonių dėl savo pasirinkimo nekils. Būsite užtikrinti ir pasitikintys savimi, o galimi nuotykiai jus tik dar labiau masins.

Šiuo laikotarpiu į jūsų gyvenimą gali sugrįžti žmogus iš praeities. Jūsų laukia ne viena valanda, praleista prisimenant senus laikus ir svajojant apie ateitį, gal net bendrą. Nors posakis perspėja nebristi į tą pačią upę antrą kartą, jums šis patarimas gali būti netinkamas.

Antroje mėnesio pusėje reikės daugiau laiko skirti darbui. Jūsų laukia reikšmingas projektas, kuris padės įgyti patirties ir galbūt pelnyti profesinį pripažinimą.

Spalis palankus pradėti mokytis naujų dalykų. Bet būkite kantrūs – pradžia gali būti sudėtinga.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasiruoškite darbingam ir be galo intensyviam mėnesiui. Dabar netinkamas metas svajonėms ir poilsiui.

Jeigu siekiate karjeros, pasiruoškite tam, kad dėl jos teks nemažai paaukoti. Tai pajusite ir suprasite nuo pat pirmųjų spalio dienų.

Šį mėnesį teks apriboti save nuo susitikimų su draugais, net vakarai su šeimos nariais bus labai riboti. Dėl to galite sulaukti pastabų ir skundų, ypač iš antrosios pusės. Tačiau labai dėl to neišgyvenkite. Patikėkite, tai laikina.

Susidūrę su netikėtomis užduotimis nebijokite klausti patarimų. Žmonės, kuriems tikrai rūpite, jums pateiks tikrai vertingų įžvalgų. Būkite itin atidūs spręsdami finansinius klausimus ir pasirašydami dokumentus – būtinai juos pirmiausia atidžiai perskaitykite.

Mergelė (08 23–09 22)

Šį mėnesį pagaliau galėsite džiaugtis savo ilgo ir sunkaus darbo vaisiais. Jums pavyko pelnyti patikimo ir atsakingo žmogaus reputaciją.

Jeigu šiomis dienomis jums prireiks patarimo ar finansinės pagalbos, galite būti ramūs – jos sulauksite.

Pasistenkite išlikti taupūs – būsite linkę išleisti daugiau, nei galite. Kad nenusiviltumėte, atidžiai skaičiuokite pinigus. Spalis bus kupinas romantikos – mylėsite ir jausitės mylimi.

Galite sulaukti be galo netikėtų ir malonių staigmenų.

Antroje mėnesio pusėje jausite didžiulį potraukį pakeliauti, susipažinti su naujomis vietomis. Jeigu niekur negalėsite išvykti, bent keletą dienų skirkite poilsiui. Taip pat skirkite laiko sveikatai gerinti, sportui.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šį rudens mėnesį numatoma daug susitikimų su draugais, renginių, švenčių. Bet kai kuriomis dienomis norėsite nuo visko ir visų atsiriboti. Noras pabūti tik su savimi normalus, tad neskubėkite sau diagnozuoti rudeninės depresijos.

Spalį būsite ištroškę meilės, svajosite apie vakarus dviese, tačiau romantiką kartais sudrebins barniai. Dažniausiai dėl jų, beje, būsite kalti jūs. Pasistenkite būti pakantesni ir diplomatiškesni. Ne viskas turi klostytis taip, kaip jūs norite. Kiti žmonės taip pat turi savo norų.

Mėnesio pabaigoje darbe jums gali būti patikėta svarbi užduotis. Visų akys bus nukreiptos į jus. Panašu, kad jus kamuos abejonės, ar sugebėsite susidoroti su tuo, kas jums užkrauta. Pasistenkite atsikratyti tų abejonių joms dar neišsišaknijus, tuomet viskas pavyks puikiai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūsų laukia gana sudėtingas ir neįprastas spalio mėnuo. Šiuo laikotarpiu teks spręsti problemas, apie kurias iki šiol net nesate susimąstę.

Jus dažnai aplankys jausmas, kad gyvenimas tarsi slysta pro pirštus, kad pražiopsote svarbius ir įdomius reiškinius, įvykius. Pasistenkite išvengti saviplakos, verčiau galvokite apie tai, už ką esate dėkingi. Pasistenkite labiau save gerbti ir leisti sau gyventi taip, kaip išeina. Be jokios graužaties, kad galbūt kitiems sekasi kur kas geriau.

Antroje mėnesio pusėje būtų naudinga bent keletui dienų pabėgti nuo kasdienybės ir pailsėti. Kitų progų nuo visko atitrūkti gali pasitaikyti negreitai.

Paskutinės spalio dienos palankios užmegzti romantiškus santykius. Meilė tvyros ore, tad nevaržykite savęs.

Šaulys (11 22–12 21)

Metas atsipalaiduoti ir atsikvėpti. Net jeigu niekur negalite išvykti, susiplanuokite atostogas Lietuvoje. Ir tai padarykite kuo greičiau. Pabėkite nuo triukšmo, skubėjimo ir rutinos. Aplankykite seniai matytus draugus ar giminaičius.

Nauja patirtis, naujai atrasti seni draugai padės į kai kuriuos dalykus pažvelgti visiškai kitaip ir galbūt netgi suvilios keisti įprastą gyvenimo būdą.

Antroje mėnesio pusėje teks daugiau dėmesio sutelkti į karjerą. Atsakingai elkitės su savo laiku ir investuokite jį į profesinių gebėjimų stiprinimą.

Dabar palanku pradėti papildomai mokytis, užsirašyti į seminarus ar konferencijas. Darbe netikėtai galite sužinoti, kad esate užgyvenę priešą ar net kelis. Būkite atsargūs ir nesileiskite su jais į atvirą karą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šis ruduo jūsų gyvenime – didelių pokyčių metas. Puikiai suprantate, kad nuo jų labai priklauso jūsų ateitis, ir jus tai be galo džiugina.

Nuo pirmųjų spalio dienų jausite pasididžiavimą savimi. Be abejo, prie to stipriai prisidės aplinkinių liaupsės. Tačiau būkite atidūs – neužmikite ant laurų ir pernelyg neužrieskite nosies.

Bendraudami su aplinkiniais neskubėkite jų teisti už kitokias pažiūras ar gyvenimo būdą. Pasiruoškite tam, kad šiuo laikotarpiu gali pasitaikyti netikėtumų. Planai gali staigiai žlugti ir reikės apgalvoti naujus žingsnius tikslams pasiekti.

Antroje mėnesio pusėje jūsų artimą žmogų gali ištikti nelaimė. Privalote jam padėti ir sunkiausiu metu būti šalia. Atminkite, kad nors dabar jums sekasi, ateityje gali tekti prašyti pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų laukia neįtikėtinai veiklus spalio mėnuo – vos spėsite suktis. Šis laikas bus ypač palankus meno atstovams, žurnalistams, kūrybininkams.

Šiuo laikotarpiu tarsi magnetas trauksite priešingos lyties atstovus. Kai kuriems neabejingi jausitės ir jūs, bet neskubėkite veltis į rimtus santykius. Jei iki galo nesate tikri jausmais, palaukite.

Mėnesio viduryje daugiau dėmesio skirkite patiems artimiausiems žmonėms. Jeigu pastaruoju metu su jais nesutarėte, raskite aukso vidurį.

Jeigu reikia, atsiprašykite. Būdami su vyresnio amžiaus žmonėmis atidžiai jų klausykitės – galite išgirsti be galo svarbios ir naudingos informacijos.

Antroje mėnesio pusėje galite pristigti pinigų. Jeigu norite to išvengti, nuo pat pirmųjų spalio dienų neišlaidaukite.

Žuvys (02 19–03 20)

Spalį būsite kupini naujų idėjų ir planų. Jūsų energija liesis per kraštus. Imsitės ne vieno naujo projekto ir visiems jiems stengsitės atiduoti visas jėgas, tačiau būkite atsargūs – neperdekite.

Šis laikas itin palankus kūrybinių profesijų atstovams. Norėdami išvengti nesusipratimų neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės – pirma gerai pagalvokite. Tas pats patarimas galioja ir prieš imantis ko nors nauja.

Įpusėjus rudeniui jausite didžiulį potraukį puoštis, atnaujinti garderobą. Būtų puiku, jeigu bent dalį laiko skirtumėte ir sveikatai stiprinti. Pradėkite sportuoti, subalansuokite darbo ir poilsio režimą, atidžiau rinkitės, ką valgote.

Šiuo laikotarpiu sulauksite kvietimų į draugų susibūrimus, kitokius renginius. Saugodami sveikatą jų privenkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.