Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 30 d.

Pakilimo metas: būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie savo didžiąsias svajones ir imkite veikti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-10-30 00:01

Tinkamas metas kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais. Geras laikas įsipareigojimams ir įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti, tiesa, jie turi būti gerai apgalvoti ir tinkamai parengti. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti, viską aiškinkitės iki smulkmenų: galite ko nors nepastebėti, neįvertinti, ir tai virs ilgalaike problema. Būkite pasiruošę, kad galimi netikėtumai net ten, kur, atrodo, viską žinote, viskas prognozuojama.

Penktadienis iki 16 val. 51 min. perspektyvus metas, tinkamas imtis ko nors reikšmingo, palankus naujų darbų pradžiai. Tiesa, gerai, jei tas naujas bus seno prisiminimas, praeities atkartojimas, – mėginkite atnaujinti tai, kas kadaise patiko, buvo sėkminga. Tai naudingų postūmių laikas, kai verta imtis įstrigusių darbų, tvarkyti skubius reikalus. Tinkamas metas ne tik dalykinei veiklai, bet ir asmeniniams reikalams.

Vėliau kritinis laikas, blogas ne tik reikalams tvarkyti (galite tapti iliuzijų, gąsdinimų auka), bet ir sveikatai. Vakare tuščia kurti planus, projektus – jiems nebus lemta išsipildyti, net jei jie bus įgyvendinti, sukels nenumatytų rūpesčių, pridarys nuostolių. Nepalanku aiškintis santykius – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Tai konfliktiškas metas, kai geras draugas, bendramintis, mylimas asmuo staiga gali tapti priešu.

Vakaras ir naktis nepalankūs švęsti, pramogauti – tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Nepalanku pirkti vertingą elektrotechniką.

Nerizikuokite kelyje – stigs atidos ir vairuotojams, ir pėstiesiems. Galimi nemalonumai, nelaimės per girtus žmones.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs. Nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną ir jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštinis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar šviesa, ugnis be aiškios priežasties gestų, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – sudėtingas pilnaties metas, tad reikia pasiruošti netikėtumams, būtina didesnė atida kelyje. Šeštadienį palanki mėlyna, vengtinos geltona, žalia; sekmadienį palankios balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, taip pat pilka, žydra; pirmadienį palankios tamsios spalvos, pilka, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis iki pavakarės smagus – daug spėsite. Vėliau galite iš esmės suklysti, ypač jei skubėsite. Nors kils dvejonių, ne laikas keisti ankstesnius sprendimus. Pasistenkite, kad aplinkiniai, artimieji, draugai nepastebėtų jūsų vidinių pokyčių – jie laikini, vienadieniai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis gana sudėtingas nuo pavakarės – nebesiimkite nieko pavojingo ar sunkaus, naudinga bus atsiriboti ir nuo neprivalomo bendravimo. Saugokite savo ramybę, stenkitės daugiau ilsėtis, anksčiau eiti miegoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį iki pavakarės nesunkiai sutvarkysite bet kokį reikalą – arba draugas padės, arba tiesiog pasiseks, tačiau vėliau nuotaikos, o kartu ir ketinimai, kis, tad pasistenkite nesugadinti to gero, kurį laimėjote.

Vėžys (06 22–07 22). Tinka su vadovybe aptarti jūsų karjeros, uždarbio perspektyvas. Penktadienis nuo pavakarės pavojingas, neskubėkite žengti svarbaus žingsnio – atsitiks taip, kad, pajudėję viena kryptimi, atsidursite kitur (tai susiję ir su vakaro programa).

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis puikus dalykiniams reikalams, ypač susijusiems su užsieniu ar užsieniečiais, kelionėmis, tvarkyti. Nuo pavakarės viskas bus kitaip: nepervertinkite savo žinių ir sėkmės. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti. Vakaro viešnagės gali nuvilti.

Mergelė (08 23–09 22). Palanku tvarkyti jūsų reikalo finansavimo, mokesčių, draudimo reikalus. Sudėtingesnis penktadienio vakaras, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų ateis džiugios permainos. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nuo pavakarės tikėtini rūpesčiai, tad geriau vengti ginčų, santykių aiškinimosi. Ne laikas kritikuoti, skųstis – mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius ir sutuoktinį gali būti neteisinga. Ypač vakare venkite ginčų su savo pora.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį, kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Antrą dienos pusę gresia traumos, finansiniai nuostoliai. Svarbu nesikišti į kitų reikalus ir neleisti niekam lįsti į jūsų reikalus ir širdį.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį po pietų galite dažniau prarasti ribą tarp svajonės ir realybės. Nesivelkite į finansinę avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Šios dienos susižavėjimai, įsimylėjimai vėliau gali atnešti nusivylimą, nuoskaudas. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti. Vakaro viešnagės gali nuvilti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį priešiški asmenys pajus silpniausią jūsų vietą. Jūsų paslaptimis (asmeninėmis, dalykinėmis, finansinėmis) gali būti pasinaudota manipuliacijos tikslais. Patartina vengti bendravimo, ir jei pavyktų, svarbius susitikimus atidėti. Šią dieną geriausia praleisti namie (bent jau vakarą).

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis smagus iki pietų. Vėliau nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti, viską turėti – jums pritrūks realumo pojūčio vertinant savo ir kitų galimybes. Dėl šios dienos (ypač vakaro) neapdairių žingsnių galite būti apkaltinti melu, sukčiavimu ir net neištikimybe.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį verta apsvarstyti, ar jūsų norai realūs, įgyvendinami. Šiuo metu geriau išlaukti užimant pasyvią poziciją. Antrą dienos pusę atsiribokite nuo reikalų ir savo ambicijų, tai bus blogas laikas ir pirkti vertingą techniką. Būkite atidesni kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.