Palmira: būkite pasiruošę, kad suirs planai

Antradienis – įtemptas pilnaties metas, kai norisi žygdarbių ir savo tikslą mėginama pasiekti bet kokia kaina. Deja, diena itin nepalanki, visiškai netinkama rizikuoti, ką nors keisti, nors taip norėsis imti ir pasakyti, kad viskas atsibodo, reikia permainų iš esmės.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-26 05:30

Svarbesnius darbo reikalus pasistenkite sutvarkyti pirmą dienos pusę. Nuo 13 val. 52 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai nebetinka pradėti naujų darbų, nepalanku kurti planų, ypač susijusių su bendra veikla, – tai tas perversmo metas, kai netikėtai keičiasi partnerių, draugų, taip pat priešų santykiai ir viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Diena žada netikėtumų, po kurių kai kas pasikeičia negrįžtamai, – bus deginami tiltai į praeitį. Nesivelkite į konkurencinę kovą – rezultatai bus priešingi, nei tikitės.

Būkite pasiruošę, kad suirs planai. Kita vertus, paaiškės ir tai, ar jūsų sumanymai realūs. Įvairūs trukdžiai galimi ir kasdienėje veikloje. Gresia technikos gedimai (ypač susiję su elektra, modernia technika), nesusipratimai dėl ryšio technikos nesklandumų, problemos per kompiuterius. Būkite atsargesni su elektros prietaisais. Ne laikas pirkti kompiuterių, mobiliųjų telefonų, vertingos elektros technikos, metalinių įrankių, ginklų.

Antradienį svarbi savitvarda. Siekite likti ne tik ramūs – tai įtemptas laikas, kai labai reikalinga kantrybė, pakantumas. Deja, tai metas, kai užvaldo negeras azartas, kai sukeliami skandalai (ypač dėl nepasiteisintų vilčių, žlugusio reikalo, pinigų, meilės). Net jei viskas klostysis gerai, gali apimti liūdesys, ir tai nėra blogai, nes gera nuotaika bus nusivylimo pranašas. Šiandien naudingiau manyti blogiau, nei iš tiesų yra, nes tai atvirkštinio virsmo metas.

Diena netinkama romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims, geruoju šios dienos įsimylėjimai nesibaigs.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų bei rimtų konfliktų tikimybė. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais bei ginklais. Beje, diena itin sunki ir pavojinga vyrams. Daugiau rūpesčių gali patirti ir vadovaujantys asmenys, kariškiai, sportininkai.

Gresia sunki naktis, pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Didelė įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Labiau tikėtinos galvos, akių, sprando, kojų traumos. Asmenys, turintys silpną širdį, turi labiau save pasaugoti. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Stenkitės dažniau atsipalaiduoti, pasivaikščioti gryname ore, gerkite raminamąsias arbatas.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netektis, kančia, žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei niežėtų ryte kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesį nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas nors aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs ramūs žali tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis sudėtingas – likite ramūs ir santūrūs, saugokite tai, ką esate pasiekę. Dabar galima lengvai sugriauti tai, ką ilgai statėte, kūrėte. Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, nesivelkite į konfliktus su kolegomis bei vadovybe – tai gali pakenkti jūsų karjerai (nepraleiskite pro ausis šefo grasinimų). Venkite prieštarauti tėvams, ginčytis su artimaisiais.

Jautis (04 21–05 20). Abejonės šiuo metu – naudingas dalykas, antradienį ne laikas ryžtingiems sprendimams. Labiau saugokite paslaptis, dokumentus, asmeninius daiktus (ypač pinigines). Venkite bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Mažiau žadėkite, neįsipareigokite nepagalvoję. Nauja pažintis gali virsti išbandymu, tapti lemtinga. Būkite atsargesni su aštriais instrumentais, karštais daiktais, skysčiais, ugnimi.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepraraskite saiko vertindami savo perspektyvas, ypač finansines. Ne laikas antradienį priimti atsakingus finansinius sprendimus, pirkti vertingų daiktų. Šiandien geriau apskritai mažiau norėti, ypač iš kitų: per dideli reikalavimai savo artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali sunaikinti pasitikėjimą, sugriauti gerus santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Nors pilnatis Vėžius įkvepia, suteikia jėgų, ryžto, noro pakovoti už save, būtent dėl to ši pilnatis gali atnešti nemenkų rūpesčių, ypač antradienį. Tai bus sunki, nervinga diena ne tik jums, bet ir artimiesiems, kolegoms, partneriams – jiems gali pristigti kantrybės su jumis ką nors veikti ar net bendrauti. Didelė traumų tikimybė – atsargiau vairuokite, nerizikuokite su ugnimi, aštriais instrumentais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nieko neplanuokite nei šiai dienai, nei didesniam laikotarpiui – to nepavyks įgyvendinti, bent jau tokiu formatu, kokiu numatėte. Nauda irgi bus abejotina. Ypač antrą dienos pusę būkite atsargesni veikloje, nepriimkite atsakingų sprendimų – galite nepastebėti gresiančios išdavystės, realaus pavojaus.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį galimi netikėtumai, planų pasikeitimas – tai sunkus, pavojingas metas. Neverta aptarinėti būsimų darbų, svarbių reikalų, dėl jų tartis, įsipareigoti. Beje, neskubėkite patikėti draugų ar šefo pažadais. Kita vertus, bendravimas su draugais padės suprasti, kur klystate, ką darote neteisingai. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais ir aštriais instrumentais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas antradienį keisti savo ketinimus – apsiriksite, tiesa, ne iškart tai suprasite. Venkite konfliktų su šefu, tėvais – tai per brangiai kainuos. Netinka prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis apgaulingas – ne viskas bus taip paprasta ir prieinama, kaip atrodo. Likite išmintingi, mokėkite nereaguoti į provokacijas – kai kam kaip tik to ir reikia, mat jus sukompromituoti bus lengva. Išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus, išgirstą informaciją. Nerizikuokite vairuodami.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis problemiškas – tapsite itin pažeidžiami. Jūsų reakcija gali būti neadekvati, ir nieko nuostabaus: ryškės klaidos, silpniausios vietos veikloje, asmeniniame gyvenime. Venkite atsakingų pokalbių su viršininkais, įtakingais asmenimis. Rūpinkitės savimi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį kantrybė bendraujant su sutuoktiniu, atidumas kito emocijoms bus svarbiausia. Kad ir koks sunkus metas, likite diplomatiški, kitaip įgysite rimtų priešų, susipyksite su artimaisiais.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį gali pritrūkti atidumo smulkmenoms, tai neleis įgyvendinti savo sumanymų, gauti tai, ko siekiate. Beje, nieko svarbaus kitiems nepaveskite atlikti. Atidžiau elkitės su darbo instrumentais – jie gali sugesti, sulūžti. Būkite atidesni sveikatai. Jei namuose užsiimsite tvarkymusi, neskubėkite – galite sugadinti gerus daiktus, pamesti svarbų dokumentą ar įrankį. Atsargiau lipkite laiptais, būkite apdairesni vaikščiodami gatvėmis.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį galite būti priverti leistis į pavojingą avantiūrą spaudžiami kolektyvo, draugų, sutuoktinio, artimųjų. Su vaikais ir mylimais žmonėmis šiandien elkitės tik gražiuoju (deja, būsite linkę elgtis taip, lyg jie būtų priešai), kitaip neišvengsite labai nemalonaus konflikto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.