Horoskopas vasariui: 4 ženklams seksis viskas, ko besiimtų

Vasario mėnuo keletui Zodiako ženklų atneš didelę sėkmę, teigia astrologė Ramunė. Visas, ko besiimtų, seksis Jaučiams, puikiai klosis Vėžiams, Svarstyklėms bei Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2021, 12:17 PM

AVINAS (03 21–04 19)

Laukia permainingas vasario mėnuo. Pokyčiai ir naujovės gali išmušti iš vėžių – jausitės šiek tiek sutrikę. Tiek šeimoje, tiek darbe turėsite išmokti susitarti gražiuoju. Būtent tai yra jūsų raktas į sėkmingus asmeninius ir kolegiškus santykius.

Šiuo laikotarpiu ypač svarbu, kad elgtumėtės sąžiningai, – tiek su savimi, tiek ir su kitais. Nes jūsų bandymai apgauti, išsisukti ar prieš tam tikrus dalykus užsimerkti neliks nepastebėti ir turės rimtų pasekmių. Sulaukę patarimų įsiklausykite – neskubėkite į juos numoti ranka.

Antroje mėnesio pusėje galite tikėtis sulaukti gerų žinių, susijusių su finansais. Paskutinėmis mėnesio dienomis labiau pasaugokite sveikatą. Venkite nereikalingos rizikos. Paskutinės žiemos dienos bus palankios atostogoms.

JAUTIS (04 20–05 20)

Tai mėnuo, kai galėsite atsiskleisti ir visam pasauliui parodyti, ko iš tiesų esate verti. Būsite dėmesio centre ir tuo mėgausitės. Viskas, ko imsitės, puikiai seksis be didelių pastangų. Tai laikas, kai sulauksite daug kvietimų į ateityje laukiančius vakarėlius, šventes, renginius.

Taip pat galite sulaukti įdomių karjeros pasiūlymų. Vis dėlto būkite atsargūs juos svarstydami ir priimdami. Prisiimdami naujas pareigas ir atsakomybę įvertinkite, kiek jas galėsite pakelti, ar turėsite pakankamai laiko naujiems darbams ir ar nenukentės asmeninis gyvenimas.

Puoselėkite santykius su antrąja puse – jūsų pastangos parodyti daugiau dėmesio bus tikrai įvertintos. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad šį mėnesį sutiksite žmogų, su kuriuo norėsite sieti savo tolesnį gyvenimą. Vasaris – palankus metas sužadėtuvėms, vedyboms ir kitoms svarbioms šeimos šventėms.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Jei nebepamenate, kada pastarąjį kartą darėte tai, kas jums malonu, ar tinginiavote, dabar tinkamiausias laikas tai ištaisyti. Nusipelnėte atostogų. Pailsėję vėl kitaip žvelgsite į daugelį dalykų – darbą, artimuosius, buitį.

Vasario mėnesį venkite priimti svarbius sprendimus, susijusius su finansais. Priežastis – jūsų išsiblaškymas. Per neatidumą ir skubėjimą galite praleisti reikšmingas detales. Tad šiuo metu verčiau laiką skirkite maloniems dalykams – bendravimui su šeima, draugais, pomėgiams.

Meilės srityje vienišų Dvynių laukia įdomios dienos. Panašu, kad jums galvą apsuks ypač žavi, bet įsipareigoti nelinkusi persona. Dėl jos būsite pasiryžę net ir keisčiausiems dalykams.

Vis dėlto sveiko proto nederėtų pamesti. Nepasiklyskite savo svajose – teks mažiau nusivilti nusileidus ant žemės.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Jūsų laukia sėkmingas mėnuo. Vasaris bus ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Būsite energingi, itin kūrybingi ir produktyvūs.

Tai laikas, kai galėsite labiau susitelkti į tai, kas jums svarbu, ir save dar geriau išreikšti. Jums taip pat lengviau seksis oriai priimti kritiką, įsiklausyti į kitų pastabas ir pasiūlymus.

Šiuo metu laukia nemažai susitikimų ir naujų pažinčių. Vis dėlto neskubėkite atverti savo asmeninio gyvenimo visiems sutiktiems. Šiuo laikotarpiu gali pasitaikyti žmonių, kurie norės pasinaudoti jūsų sėkme, pripažinimu.

Stenkitės laikytis kuo atokiau nuo jų ir iš karto duokite suprasti, kad jiems su jumis ne pakeliui. Antraip galite likti apgauti ir stipriai nusivilti.

Šis laikas palankus sutvirtinti ryšį su atžalomis. Nuoširdūs ilgi pokalbiai iš širdies suteiks daug gražių akimirkų ir leis drauge geriau pažinti jus supantį pasaulį.

Šį mėnesį galėsite džiaugtis darniais ir romantiškais siurprizais, kurie paįvairins santykius su antrąja puse. Leiskite sau daugiau atsipalaiduoti ir patirti malonumą čia ir dabar. Nesidairykite atgal.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Laukia įtemptas, pokyčių kupinas mėnuo. Atsipalaiduoti ir pailsėti vasario mėnesį nebus kada. Bent jau tikrai ne pirmąją mėnesio pusę. Lauks tiek darbų ir profesinių bei asmeninių reikalų, kad vos spėsite suktis. 24 valandų per parą bus per mažai.

Nepavyks išvengti nesusipratimų su artimiausiais žmonėmis. Laimė, juos pavyks labai lengvai ir greitai išspręsti. Svarbiausia – savo nuomonę reikškite tiesiai šviesiai, tačiau nebandykite jos įpiršti kitiems. Kantriai išklausykite ir juos.

Darbe būkite atidūs. Įdėmiai klausykite ir stebėkite, kas vyksta aplinkui jus. Tikėtina, kad kai kurie kolegos gali stengtis kišti pagalius į jūsų ratus.

Siekdami įrodyti, kad esate patikimas ir geras darbuotojas, nesivelkite į intrigas. Tiesiog gerai atlikite savo darbus ir įsipareigojimus. Antroje mėnesio pusėje jums gali tekti darbo reikalais keletui dienų išvykti į kitą miestą ar šalį.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Vasaris jums žada ne vieną permainą. Pasitikite jas oriai ir drąsiai. Reikšmingiausi pokyčiai ir su jais kylantys nauji iššūkiai numatomi profesiniame gyvenime. Jeigu esate savo rogėse ir žinote, ką darote, sunkumus jums pavyks lengvai įveikti.

Finansinė padėtis taip pat bus permaininga. Todėl šiuo metu verčiau vengti brangesnių, reikšmingesnių pirkinių. Kol situacija stabilizuosis, palaukite.

Ne itin palankus metas ir imtis naujos veiklos. Nauja pradžia gali pernelyg daug kainuoti.

Asmeniniai santykiai klostysis palankiai. Laukia daug malonių, romantiškų akimirkų. Vasaris palankus planuoti šeimos pagausėjimą.

Būkite šiek tiek kantresni su vyresniojo amžiaus šeimos nariais, giminaičiais. Jiems gali prireikti jūsų paramos – tiek finansinės, tiek emocinės.

Šis metas palankus pradėti keisti gyvenimo būdą. Sportas ir sveika mityba jus turėtų dominti vis labiau.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Vasaris turėtų būti sėkmingas mėnuo. Nors bus daug veiklos ir darbų, džiugins tai, kad jums lengvai seksis su viskuo susidoroti, o jūsų pastangos bus atitinkamai įvertintos. Bus tinkamas laikas pasirūpinti savo ateitimi. Atminkite, kad laikas – pinigai.

Darbe jūsų pasitikėjimo savimi nenumalšins net ir iškilę kai kurie nesusipratimai. Visus juos priimsite kaip iššūkį ir lengvai juos pašalinsite. Svarbiausia – susitelkite į savo tikslą ir nepamirškite dar vieno patarimo – nepervertinkite savo jėgų, galimybių ir žavesio.

Vienišos Svarstyklės šiuo laikotarpiu gali sulaukti daugiau nei įprastai dėmesio ir kvietimų artimiau susipažinti. Vis dėlto į naujus santykius nepulkite stačia galva, net jeigu jūsų gerbėjas ar gerbėja labai demonstratyviai reikš meilę ir susižavėjimą jumis.

Pirmiausia įsitikinkite, kad tai būtent tas žmogus, kuriuo galėsite pasitikėti. Įsitikinkite, kad jus sieja bendros vertybės.

Mėnesio pabaigoje galite jausti didesnį nuovargį nei įprastai. Bet po tokio intensyvaus mėnesio tai visiškai nekeista. Paskutines mėnesio dienas pasistenkite praleisti ramiau.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Šį mėnesį ne kartą jausitės taip, tarsi ant kortos statytumėte viską, ką turite. Galvoje suksis neįtikėtini planai – ar juos pavyks įgyvendinti, priklausys nuo to, kaip jums seksis įveikti kelyje tarsi iš niekur pasirodančias kliūtis.

Jeigu jūsų dideliems planams nebus lemta būti įgyvendintiems, nenusiminkite ir nepraraskite geros nuotaikos bei ryžto. Tiesiog dėmesį sutelkite į kitus dalykus. Pavyzdžiui, į pagalbą tiems, kuriems jos šiuo metu reikia kur kas labiau nei jums.

Antroje mėnesio pusėje galite tikėtis sulaukti gerų žinių darbe – galite būti paaukštinti ar gauti pasiūlymą dėl didesnio atlyginimo.

Paskutinę mėnesio savaitę galite būti maloniai ir labai netikėtai nustebinti savo antrosios pusės.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Regis, jūsų laukia niekuo neišsiskiriantis mėnuo. Kasdienybė ir rutina bus įtraukusi jus taip, kad apie kokius nors pokyčius ir nuotykius nė negalvosite. Labai blaiviai ir realistiškai žvelgsite į savo situaciją ir nebandysite nieko keisti.

Nors kai kam gali atrodyti, kad jūsų laukia nuobodžios dienos, iš tiesų šis laikotarpis bus geras tuo, kad pavyks labai efektyviai pabaigti kasdienos užduotis ir darbus, kurie kurį laiką buvo įstrigę.

Paskutinės vasario dienos gali į gyvenimą atnešti šiek tiek įvairovės ir triukšmo. Nesusipratimai darbe ar šeimoje gali virsti tikra audra, kuri, be jokios abejonės, įtrauks ir jus. Šiomis dienomis geriausia netikėti viskuo, ką girdite. Paprasčiausiai nereaguokite į gandus.

Šiomis dienomis galite sužinoti kai ką naujo ir intriguojančio apie savo gyvenimo partnerį. Stebėsitės, kodėl to nepastebėjote anksčiau.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Tai mėnuo, kai daugiausia dėmesio turėtumėte skirti savo sveikatai – tiek fizinei, tiek dvasinei.

Atraskite laiko sportui – fizinė veikla jums bus ypač naudinga. Svajokite. Atrodo, kad šiuo laikotarpiu jūsų svajonėms bus lemta išsipildyti.

Taip pat dabar labai geras laikas atgaivinti pastaruoju metu šiek tiek prigesusius santykius su giminaičiais ir draugais. Bendraudami su jais drąsiai atskleiskite savo norus, poreikius, galbūt ir baimes. Patikėkite, jie supras.

Mėnesio viduryje galite susipažinti su žmogumi, kuris apvers jūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Po pažinties su šiuo žmogumi į daugelį dalykų galite pradėti žvelgti visiškai kitaip.

Būkite atidūs vairuodami. Jokiu būdu neviršykite greičio.

VANDENIS (01 20–02 18)

Vasario mėnuo, ypač pirmosios dvi savaitės, itin palankus išvykai – pabėgti su artimiausiu žmogumi. Jums tiesiog reikia nuo visko ir visų pailsėti. Nebeatidėliokite savo plano. Antraip nesibaigiančios kasdienės problemos jus taip užguls, kad išsikrapštyti iš jų gali prireikti labai daug laiko ir pastangų.

Antroje mėnesio pusėje savo dėmesį turėsite sutelkti į darbą ir profesinius reikalus. Tai bus laikas, kai galėsite daug pasiekti. Būkite pasirengę naujiems iššūkiams ir drąsiai kovokite už tai, kas jums priklauso. Nebijokite net ir aštresnių susidūrimų su tais, kurie bandys sumenkinti jūsų indėlį ir gebėjimus.

Jums pavyks gauti tai, ko trokštate, ir aplinkiniai į jus pradės žvelgti visai kitaip – su pagarba ir pasigėrėjimu. Atidžiau bendraukite su Mergelių ir Dvynių ženklo atstovais – jie į jūsų gyvenimą gali atnešti nemažai sumaišties.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Šiuo laikotarpiu jūsų laukia daug teigiamų, šviesių ir malonių akimirkų. Būsite energingi, kupini entuziazmo. Neblėstantis jūsų optimizmas ir pasitikėjimas tiek savimi, tiek aplinkiniais žavės visus, o su gera nuotaika bus lengviau dirbti ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Todėl darbe jums viskas klosis kuo puikiausiai.

Vasario mėnesį jums gali kilti keletas labai gerų idėjų, kurias įgyvendinus gyvenimas taptų dar šviesesnis ir gražesnis. Tai laikas, kai galėsite geriau save pažinti ir sugebėsite atskleisti savo gal net ir jums patiems nežinomus talentus.

Tad labai svarbu, kad tinkamai pasinaudotumėte visomis kelyje pasitaikančiomis galimybėmis.

Paskutinėmis mėnesio dienomis gali sunkiai sektis suderinti asmeninius ir profesinius tikslus. Elkitės protingai ir į kilusias problemas reaguokite pasitelkę šaltą protą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.