Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 6 d.

Penktadienis – provokuojantis metas, kai užvaldo negeras azartas, kai sukeliami skandalai (ypač dėl nepasiteisintų vilčių, žlugusio reikalo, dėl pinigų, dėl meilės). Net jei viskas gerai klostysis, gali apimti liūdesys – ir tai nėra blogai, nes dabar viskas versis atvirkščiai!

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2021, 12:01 AM

Diena sudėtingesnė vyrams – agresyvumu nieko nelaimėsite, tik dar labiau sau pakenksite. Netinka dėl kažko kovoti, su kuo nors konkuruoti – rezultatai bus tikrai priešingi, nei tikėsitės.

Nepalanku ką nors pradėti, dirbti įtemptus ar atsakingus darbus. Nepalanku planuoti, pasirašinėti svarbius dokumentus, taip pat sandorius, priiminėti atsakingus sprendimus – asmeninius, dalykinius, aišku, jei nenorite naujų nuostolių, nusivylimų bei dar didesnių rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Kasdieninius darbus, ypač savo užduotis darbe, atlikite itin kruopščiai – klaidos, trūkumai greitai paaiškės ir gali pakenkti jūsų karjerai. Labiau saugokitės vagių, apgavikų bei intrigantų.

Bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, išsiblaškymo. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat su kompiuteriais – nepalanku juos įsigyti (kaip ir kitus elektros prietaisus). Tikėtinos problemos dėl modernaus ryšio priemonių.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, apmeluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas, nepalankus šventimams, rizikingoms pramogoms, netinkamas įsigyti vertingus daiktus, vykti toli nuo namų, tačiau sekmadienis džiugus, puikus bendravimui, susitikimams su seniai matytais asmenimis; šeštadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; pirmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą nederėtų.

Jautis (04 21–05 20). Vargu ar penktadienio norai įgyvendinami – nesinerkite iš kailio kažko siekdami: sunkiai suprasite, ko jums reikia ir kaip tai laimėti. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, mylimam asmeniui ar šefui.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis itin komplikuotas, būkite atsargūs darbe, kelyje. Gali tekti kol kas atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe bei artimaisiais. Gera diena labdarai.

Vėžys (06 22–07 22). Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali sunaikinti gerus pasiekimus, užkirsti kelią ateičiai. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei savo draugais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį daug kuo nepalankus metas – nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose. Saugokite turtą, sveikatą bei paslaptis. Beje, gali paaiškėti, kas iš draugų jus apgaudinėja, jumis naudojasi.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesiimkite ką nors keisti – šios dienos permainos gali sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemaloniems siurprizams, tikėtina išdavystė. Atsargiau su kompiuteriu, su elektros prietaisais. Ne pats geriausias laikas susitikimams su draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienio ketinimai klaidingi – derėtų jų atsisakyti: jie vis vien neatneš laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu (ypač karjeroje). Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį klaidinantis metas, kai svarbūs dalykai išeina atvirkščiai. Seni nuopelnai, kažkada įgytas autoritetas nepadės, kaip ir senas draugas. Tad pasikliaukite vien savo jėgomis ir nepamirškite, kad Fortūna bus neprognozuojama.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį galimos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraujant su kolegomis, šefu, taip pat valdininkais. Galimi rūpesčiai dėl mokesčių draudimo, neapgalvotų investicijų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite. Ir nesiteisinkite – rezultatai bus priešingi. Galite nukentėti ir dėl partnerių žioplumo ar net išdavystės. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite. Gresia nesusipratimai tarp sutuoktinių.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis nesmagus – teks pasijaudinti. Tik nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų ar šefo kritinių pastabų – tai akimirkos nuotaika. Savo ruožtu stenkitės likti taktiški kolegų atžvilgiu – klysta visi.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nepraraskite atidumo, budrumo dirbant, taip pat bendraujant su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Gali tekti pasinervinti dėl jums brangių žmonių – kad ir ką sužinosite, neskubėkite pykti, bartis. Venkite ginčų su vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.