Palmira: gali kilti nenumatytų rūpesčių šeimoje

Šeštadienis neramus – gali kilti nenumatytų rūpesčių šeimoje, gresia ir neplanuotos išlaidos. Diena nepalanki bendravimui, ypač su svetimais, pažinčių (ypač romantiškų) užmezgimui. Tiesa, pirma dienos pusė iki 13 val. 22 min. itin aktyvi ir puiki imtis sunkių fizinių darbų, palanki intensyviam sportavimui. Šis laikas sėkmingas vyrams.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-18 05:30

Na, o moterims visa diena nepalanki, kupina rūpesčių, nenumatytų kliuvinių. Gali pablogėti jų nuotaika, savijauta. Svarbiausia tądien neimti savęs gailėtis (ir neieškoti užuojautos) bei nevarginti savęs (bei savo poros) klausimais „myli – nemyli“. Raskime, kuo galime pasidžiaugti – pliusų yra visada, tik ne visada juos pastebime (ar norime pastebėti). Ir nesiimkite tądien aiškintis meilės santykių – jūsų nesupras, atsimušite į šaltą nesupratimo sieną. Diena nepalanki ir meilės pasimatymams.

Šeštadienis netinkamas pirkti vertingus daiktus (ypač tuos, kurie gali sudužti, suskilti ir pan.), papuošalus, netinkamas šventimams, pramogavimui, bendravimui.

Išaugs konfliktų, traumų, kritimo iš aukščio, nelaimingų atsitikimų, taip pat apsinuodijimų tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo reikšmingesni nespalvoti sapnai bei tie, kuriuose matėte knygas, laiškus. Parašytas tekstas gali būti jums lemtingas. Blogai matyti ugnį, suplėšytą knygą, kur nors bėgti. Gerai girdėti muziką, atidaryti duris. Įsidėmėkite išgirstus žodžius, vardus. Puiku, jei sapne jus vardu pašauktų.

Blogas ženklas: sudaužyti veidrodį, laikrodį, indą, jei šviesa be priežasties išsijungtų, ugnis gestų, akmuo iš žiedo, auskaro iškristų, gėles dovanoti.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę, nusipirkti akmenį talismaną, veidrodį, laikrodį, ypač dovanų gauti.

Avinas (03 21–04 20). Takto praradimas šeštadienį bendraujant su mylimu asmeniu, tėvais brangiai kainuos. Venkite ginčų bei priekaištų, kad ir kokios pateisinamos jūsų pretenzijos būtų – vis tiek liksite neteisūs. Būkite atidesni bei švelnesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį būkite atlaidesni, nesierzinkite dėl niekų – jums vėl ims atsiverti plačios perspektyvos. Pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui ir būkite atidesni moterims šeimoje. Beje, atsitiktiniai meilės nuotykiai bus itin kenksmingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Likite santūrūs. Šeštadienis tinkamas leisti laiką tik su gerais draugais – atsitiktinių žmonių venkite. Niršite tądien dėl tuščių principų ir nenorėsite matyti gerų dalykų, nors galite išgirsti vertingų dalykų, tad stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti, juolab nesipuikuokite savo gabumais, žiniomis, ryšiais ir pan.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis žada gana įvairių staigmenų, tad bus naudinga nuostata, kad viskas tik į naudą. Deja, šeštadienis – gana įtempta diena, kai reikalingas saikas, atsargumas, susitvardymas.

Liūtas (07 23–08 22). Ieškokite sąjungininkų – šeštadienis šaunus susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį sutelkite dėmesį į, atrodytų, atsitiktinius, nežymius dalykus – draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, giminaičio ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, rasti išeitį iš aklavietės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laukia staigmenos iš draugų, mylimo žmogaus ir net iš savo vaikų, šeimos narių. Esate mylimi – tad labiau jais pasitikėkite ir nešykštėkite patys gerumo.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta kur nors toli vykti šeštadienį – namuose jūsų lauks smagūs netikėtumai, nelaukti, bet džiugūs svečiai. Praleiskite savaitgalį su šeima bei artimais draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite kuklūs, venkite puikuotis, nežadėkite dalykų, kurių negalėsite įvykdyti. Tai ne pačių smagiausių naujienų, staigmenų diena. Labiau sutelkite dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, suprasti, ką nuo jūsų kas slepia.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį būsite linkę paišlaidauti, negailėsite pinigų ekstravagantiškoms išlaidoms, pramogoms. Nors tai gal ir tinkamas laikas pirkti efektingą drabužį ar papuošalą, tačiau abejotinas įsigyti elektros prietaisus, kompiuterį, telefoną.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį visos problemos per žioplumą... Tad susitelkite, būkite itin atidūs, jei teks kažką pirkti, mokėti, tartis, vairuoti automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau rizikuokite, dėl nieko nesijaudinkite – dėl to galite įsivelti į konfliktą, sulaukti nuostolių bei kitokių nemalonumų. Diena žada nenumatytas išlaidas. Nesivelkite į romantiškus nuotykius. Ir išklausykite tėvų patarimą jums svarbiu klausimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.