Horoskopas rugsėjui: vienam ženklui šis mėnuo bus lemtingas

Prasidėjęs ruduo daugeliui Zodiako ženklų reikš ir naujų darbų pradžią, žada astrologė Ramunė. Ypač svarbus rugsėjo mėnuo bus Avinams – nuo to priklausys jų sėkmė visus metus ar net ilgiau.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 12:29 PM

AVINAS

03 21–04 19

Nuo to, kaip susiklostys rudens pradžia, priklausys, kaip reikalai klosis visus likusius metus. Galima sakyti, kad rugsėjį bus patikrinta jūsų valia ir ryžtas.

Jums teks priimti svarbius sprendimus, kurių poveikis bus jaučiamas ne vienerius metus. Apsispręsti gali būti sunku. Svarbiausia likite sąžiningi sau. Tuomet priėmus sprendimą ateis didžiulis palengvėjimas, ir jūs galėsite judėti savo tikslų link.

Planus sugriauti gali keli neplanuoti įvykiai. Tačiau jie jums tik atvers dar daugiau galimybių, apie kurias nė nepagalvojote. Iššūkiai padės jums labiau įvertinti savo stiprybes.

Dėl jaučiamos įtampos būsite linkę greitai susierzinti. Jums truks kantrybės. Tai gali neigiamai paveikti santykius su antrąja puse. Galbūt bent keletą dienų jums vertėtų praleisti atskirai.

JAUTIS

04 20–05 20

Jūsų laukia užimta rudens pradžia. Rugsėjis bus kupinas įvairių įvykių, naujų pažinčių. Visgi atsargiai vertinkite naujai sutiktus žmones ir iš jų išgirstą informaciją. Ji nebūtinai gali būti teisinga ir patikima.

Šiuo laikotarpiu jums teks kruopščiai planuoti savo dienotvarkę, antraip nespėsite atlikti net svarbiausių darbų ir užduočių. Jei turite savo verslą, antroje mėnesio pusėje gali pasitaikyti gera proga jį išplėsti. Galbūt net į užsienio šalis.

Asmeniniai santykiai teiks daug laimės. Jausitės mylimi ir gerbiami. Visgi jums trūks kantrybės. Artimieji gali pasigesti ir jūsų užuojautos, kai jiems jos labiausiai reikės.

Vienišiems Jaučiams šis mėnuo bus itin palankus. Jūsų drąsa ir kartais net šiek tiek pernelyg ekstravagantiškas elgesys padės atkreipti dėmesį tų asmenų, kurie dėl jūsų gali visiškai pamesti galvą.

DVYNIAI

05 21–06 20

Jūsų laukia užimtas, bet iš esmės sėkmingas metas. Nuobodžiauti tikrai nebus kada. Įvairiausi renginiai, susitikimai ir darbai visą rugsėjį neleis atsipalaiduoti nė akimirkai.

Pernelyg daug iš anksto neplanuokite – kažin ar jūsų planams bus lemta išsipildyti. Paskutinę akimirką vis pasitaikys kažkas svarbiau. Tačiau šį mėnesį venkite priimti skubotus sprendimus.

Dabar kaip niekad svarbu, kad vadovautumėtės savo racionaliu mąstymu, o emocijas pastumtumėte į šalį. Darbe venkite konfliktų, nesivelkite į ginčus ir nesistenkite kitiems įrodyti, kad esate teisūs jūs.

Būkite išmintingi. Pamenate posakį: „Draugus laikyk arti, o priešus dar arčiau“? Nepamirškite šį mėnesį vadovautis šia gyvenimiška išmintimi, ir viskas bus gerai.

VĖŽYS

06 21–07 22

Rudens pradžia bus sėkminga. Ypač džiugins tai, kad net ir ne pačiomis maloniausiomis akimirkomis jausite visapusišką šeimos palaikymą.

Jo jums labai reikės, kai reikalai darbe nesiklostys taip, kaip norėtumėte. Gali būti, kad jums teks keisti darbą. Tačiau net jei to iš karto ir neįvertinsite, patikėkite, tai jums bus tik į naudą.

Šį mėnesį jums gali atsiverti visai kitos galimybės, kurias išnaudoję galėsite džiaugtis sėkmingai besiklostančia karjera. Svarbiausia – sunkiai dirbkite ir neleiskite niekam kaišioti pagalių į jūsų ratus.

Jei reikia, dėl savęs pakovokite. Rugsėjis – palankus kelionėms. Taip pat dabar tinkamas metas labiau susirūpinti savo sveikata. Atraskite laiko fizinei veiklai.

LIŪTAS

07 23–08 22

Jūsų laukia įdomus metas. Pastaruoju metu blaškėtės nežinodami, ko norite, svarstydami, kas jums svarbu. Dabar pats laikas išsiaiškinti, ko norite. Nesistenkite bėgti nuo savęs ir slėpti savo poreikių bei norų.

Taip pat jokiu būdu neužsidarykite savyje. Nesislėpkite tarp keturių sienų. Dabar jums reikia kuo daugiau bendrauti, kuo dažniau išeiti iš namų.

Atsidursite neįtikėtinose situacijose, o iš aplinkinių pasisemsite ne tik idėjų, bet ir drąsos nestovėti vietoje ir veikti. Visa tai jums atneš pasisekimą profesinėje srityje.

Patikėkite, su tinkamu požiūriu jūs galėsite nuversti kalnus. Ryškius pokyčius pastebėsite jau mėnesio pabaigoje. Imkitės iniciatyvos į savo rankas ir meilės fronte.

MERGELĖ

08 23–09 22

Rudens pradžia lėks pašėlusiu tempu. Visko aplinkui vyks tiek daug, kad nenuostabu, jog kai ką galite ir pražiopsoti. Netgi labai svarbaus. Todėl būtų gerai, kad visus svarbius susitikimus pasižymėtumėte savo dienotvarkėje.

Nepaisant to, kad ramiai pasėdėti, atsipalaiduoti ir net išsimiegoti nebus kada, tai bus įdomus metas. Laukia įdomių pažinčių, malonaus bendravimo. Turėsite išmokti labai greitai prisitaikyti prie sparčiai kintančių aplinkybių.

Jums gali tekti palikti savo komforto zoną. Bet tai tik į gera. Atsidūrus ten, kur niekad iki šiol nebuvote, atsivers naujos galimybės. Rugsėjį nusimato ir kelios kelionės. Galbūt net ir į užsienį.

SVARSTYKLĖS

09 23–10 22

Rugsėjis žada atnešti daug teigiamų emocijų. Tamsėjantys vakarai jūsų nuotaikos visiškai nesugadins. Jausitės tiesiog puikiai. Būsite kupini energijos, o sveikatos jums pavydės net ir patys didžiausi sveikuoliai.

Energijos antplūdį išliekite sportuodami. Taip ne tik palaikysite dailias kūno linijas, bet ir turėsite progą susipažinti su įdomiais bendraminčiais.

Jei šiuo metu neturite antrosios pusės, tikėtina, kad mėnesio pabaigoje ją sutiksite būtent sportuodami. Meilės romanas rutuliosis labai greitai. Šis laikotarpis palankus vedyboms, šeimos pagausėjimui.

Rugsėjo mėnesį galite tikėtis padidėjusio atlyginimo ar kitų neplanuotų pajamų. Jūsų finansinė padėtis bus kaip niekada gera.

SKORPIONAS

10 23—11 21

Šį rugsėjį turėtumėte prisiminti ilgam. Tačiau ne viskas klosis taip, kaip norėtumėte. Aplink jus tvyros ne pati maloniausia atmosfera. Neigiamos emocijos gali įsukti į tikrą sūkurį.

Stenkitės nuo to atsiriboti. Nenuleiskite akių nuo savo kolegų, bet stebėkite juos iš šalies. Susitelkite ties savo darbais. Šis laikotarpis gali būti išties labai produktyvus.

Elkitės apdairiai. Kai reikės priimti sprendimus, ilgai nedvejokite, svarstydami, kas jums būtų geriausia. Pasikliaukite savo nuojauta ir veikite. Turite visišką laisvę priimti sprendimus, tad būtinai pasinaudokite tuo.

Šį mėnesį galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, apie kurios jausmus jums, nieko neįtarėte. Jei jausmas nėra abipusis, nebūkite žiaurūs. Išlikite supratingi ir malonūs. Ciniški juokeliai šiuo atveju tikrai nepadės.

ŠAULYS

11 22–12 21

Šį mėnesį jūsų dienotvarkė bus užimta. Darbe nebus lengva. Įtampa slėgs jūsų pečius, nes norėsite viską padaryti laiku ir nepriekaištingai. Pasistenkite į viską žvelgti šiek tiek paprasčiau.

Jūs neprivalote niekam nieko įrodyti. O jei jaučiatės, kad esate ne savo vietoje, galbūt verta pagalvoti apie naują darbą ar net kitą profesiją.

Turintiems atžalų, rugsėjį teks ne kartą sukti galvą ir dėl jų. Kai kurie jų poelgiai gali jus išvesti iš kantrybės. Bet kuriuo atveju, stenkitės daugiau kalbėtis, būkite lankstesni, tolerantiškesni ir parodykite jiems, kad juos besąlygiškai mylite.

Jei tik įmanoma, pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Taip ir jūsų šeimos nariai, ir jūs, turėsite progų išspręsti jau kurį laiką besitęsiančias šeimines dramas.

OŽIARAGIS

12 22–01 19

Jūsų laukia ne pats lengviausias, bet sėkmingas metas. Rugsėjį galite išgirsti puikių naujienų, kurios leis jums pasiekti karjeros aukštumų. Pagaliau išmušė jūsų valanda. Visgi šiuo laikotarpiu pasistenkite būti atidesni. Maži nesusipratimai gali iššaukti didelių bėdų.

Tad kruopščiai tikrinkite visus pasirašomus dokumentus, kelis sykius patikrinkite, ar išsiuntėte svarbius laiškus, dienotvarkėje pasižymėjote svarbius susitikimus.

Nuotaiką sujaukti gali nesutarimai su broliais ar seserimis. Ginčai gali įsižiebti net ir dėl visiškų smulkmenų. Jei norėsite jų išvengti, jums teks tikrai nemažai pasistengti. Kantrybės bendraujant su temperamentingais šeimos nariais jums šiuo metu tikrai prireiks. Šiuo metu verčiau atsisakyti kelionių į užsienį.

VANDENIS

01 20–02 18

Jūsų laukia puiki rudens pradžia. Šis metas bus ypač sėkmingas kūrybinių profesijų atstovams, akademikams bei politikams. Pasiruoškite jūsų laukiančiai šlovei.

Šiuo laikotarpiu jausite didžiulį poreikį atsinaujinti, išmokti kažko nauja. Jums norėsis įveikti savo baimes ir patiems sau įrodyti, kad jums panorėjus, viskas yra įmanoma.

Gali būti, kad tai jus paskatins imtis visiškai kitokios nei iki šiol veiklos ar pradėti studijuoti. Jums gali būti sunku apsispręsti, ko norite iš dabartinių savo santykių.

Tai, be abejo, gali paveikti jūsų bendravimą su savo antrąja puse. Nesistebėkite, jei jums atsitraukus, atšals ir kitos pusės jausmai. Ir atvirkščiai – kuo daugiau dėmesio rodysite patys, tuo daugiau apkabinimų ir bučinių sulauksite.

ŽUVYS

02 19–03 20

Rudens pradžia – naujų darbų pradžia. Šis laikotarpis bus tikrai užimtas. Nauji darbai reikalaus daugiau susitelkimo, kruopštumo.

Jūsų ryžtą parodyti viską, ką sugebate, gali pažaboti šiokie tokie sveikatos sutrikimai. Būtų idealu, jei nors kartą palepintumėte save masažu ar kelių dienų poilsiu sanatorijoje.

Kad ir kokia didelė būtų darbų lavina, privalote atrasti laiko ir sau. Atidžiau rinkitės, ką valgote. Dabar ypatingai svarbu, kad maitintumėtės sveikai ir visavertiškai.

Pastaruoju metu sutikote nemažai įdomių žmonių. Kai kuriuos jų laikote draugais. Ar taip yra iš tikrųjų, turėsite galimybę patikrinti šį mėnesį. Taip pat bus patikrinti ir jūsų santykiai su antrąja puse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.