Horoskopas gruodžiui: 5 ženklų laukia sėkmė, o vieno – ir nemaži pinigai

Koks bus paskutinis šių metų mėnuo ir kokie įžengsite į Naujuosius 2023-uosius metus? Astrologė Ramunė žada, kad Avinams, Jaučiams, Liūtams, Skorpionams, Šauliams mėnuo bus ypač puikus, o Svarstyklėms – dar ir pinigingas.

 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
 Naujieji metai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2022, 12:18 PM

AVINAS 03 21–04 19

Paskutinis metų mėnuo – sėkmės ir galimybių laikas, ypač profesinėje srityje. Būsite sėkmės lydimi, o pažangai galo nebus matyti.

Artėjant metų pabaigai gali iškilti tam tikrų sveikatos problemų. Tai, matyt, bus per visus metus patirtos įtampos pasekmė. Saugokite kaulus ir kojas.

Pasistenkite šventiniu laikotarpiu atsipalaiduoti. Nesivelkite į ginčus, venkite bet kokios rizikingos veiklos ar pareiškimų. Tiesiog mėgaukitės laisvomis akimirkomis ir brangių žmonių kompanija. Dabar geras laikas apsivalyti – tiek savo aplinką, tiek vidų. Atsikratykite visko, kas nereikalinga, ir naujus metus sutikite pasiruošę priimti naujoves.

JAUTIS 04 20–05 20

Jūsų laukia ypač graži metų pabaiga. Darbe lengvai seksis susidoroti net, rodos, su sunkiai įveikiamomis užduotimis. Svarbiausias patarimas – neleiskite emocijoms paveikti jūsų darbo ir jo kokybės.

Visus darbus sugebėsite atlikti laiku – iki švenčių, o tada prasidės tikros linksmybės. Galėsite visiškai atsipalaiduoti ir pamiršti visus rūpesčius.

Naujas idėjas ir projektus pasilikite kitiems metams. Dabar netinkamas metas imtis ko nors nauja. Tai liečia ir asmeninius santykius. Būkite nuoširdūs ir sąžiningi su jums brangiais žmonėmis. Nesivelkite į kitų konfliktus, kurie iš tiesų visiškai jūsų neliečia.

DVYNIAI 05 21–06 20

Neleiskite nereikšmingiems ginčams sugriauti gražių santykių. Juk artimiausi žmonės – didžiausias jūsų turtas. Tai ypač pajusite per šventes, kai visi susibursite draugėn.

Darbas teiks malonumą. Matysite, kad jums sekasi įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, ir ateitis atrodys šviesi ir daug žadanti. Tiesa, gali iškilti šiokių tokių problemų dėl kompiuterių ir juose esančių duomenų, tad jei nenorite prarasti svarbios informacijos, išsaugokite ją net keliose laikmenose.

Jei galvojate apie naują darbą, dabar tinkamas metas imtis veiksmų. Pradėkite nuo savo gyvenimo aprašymo kūrimo ar jo perrašymo. Geriau būti pasiruošus, kai pasitaikys gera proga imtis ko nors nauja. Paskutinį metų mėnesį raskite laiko sau ir savo pomėgiams. Išeikite pasižmonėti, susitikite su seniai matytais draugais. Užsirašykite į sporto klubą ar šokių pamokas.

Gruodis palankus pradėti gyventi sveikiau. Svorio metimas ir organizmo valymas bus efektyvūs. Vieniši Dvyniai per Kalėdas visiškai netikėtoje vietoje gali sutikti žmogų, su kuriuo užmegs ilgalaikius romantiškus santykius.

VĖŽYS 06 21–07 22

Šio mėnesio sėkmės paslaptis – gebėjimas rasti bendrą kalbą su visais. Jums pavyks pritapti prie labai skirtingų kompanijų. Visur būsite laukiami ir mylimi.

Mielai priimkite kvietimus į šventinius renginius ir vakarėlius, tačiau būkite atsargūs vartodami alkoholinius gėrimus – pagirios gali būti sunkios.

Per visas linksmybes nepamirškite savo pareigų tiek namie, tiek darbe. Su darbe iškilusiais sunkumais turėsite tvarkytis kantriai ir susikaupę. Klaidų negali būti.

Santykiams su antrąja puse taip pat reikės jūsų dėmesio. Nemanykite, kad gražūs ir harmoningi santykiai lipdosi savaime. Paskutinis metų mėnuo palankus investuoti, net jei finansinės investicijos ir atrodo labai rizikingos.

LIŪTAS 07 23–08 22

Jūsų laukia įdomus ir sėkmingas paskutinis metų mėnuo. Jei ieškote naujo darbo, gali būti, kad gruodį pasitaikys net kelios puikios galimybės įsidarbinti ten, kur seniai svajojote.

Būkite atidūs detalėms – net smulkios ir, regis, visiškai nereikšmingos gali turėti milžinišką įtaką jūsų ateičiai.

Paskutinį metų mėnesį tikėtina ne viena ilgesnė kelionė. Jei tik įmanoma, atsisakykite planų keliauti antrą gruodžio savaitę. Esate linkę persistengti su Kalėdų dovanomis. Pasistenkite šiais metais išleisti mažiau pinigų. Patikėkite, jūsų artimieji dėl to visiškai nesiskųs. Svarbiausia – jūsų dėmesys.

MERGELĖ 08 23–09 22

Jei norite, kad paskutinis metų mėnuo būtų sėkmingas, išlįskite iš savo komforto zonos. Dabar netinkamas metas vaidinti solo atlikėją. Jums reikia kitų, kad galėtumėte įgyvendinti išsikeltus tikslus. Tad kuriam laikui pamirškite savo užsispyrimą ir nesikliaukite vien savimi. Jūsų pasirinktas kelias ne visuomet gali būti teisingas.

Kad ir kaip keistai jums skambėtų, bet nuo jūsų emocinės būsenos priklausys jūsų darbo rezultatai. Kuo laimingesni jausitės asmeniniame gyvenime, tuo geriau klostysis jūsų karjera.

Šeimoje tvyros ramybė ir harmonija, tačiau ne viskas taip gerai klostysis profesinėje srityje. Čia jums pakišti koją vis bandys jūsų nemėgstantys žmonės, apie kai kuriuos jūs nė nenutuokiate.

Su negatyviais žmonėmis, jų sukeliamomis situacijomis ir emocijomis kovokite nuoširdumu ir gerumu. Nesistenkite nieko apgauti, pasipelnyti iš kitų naivumo ir jokiu būdu nemeluokite.

Pasistenkite atrasti emocinę pusiausvyrą. Venkite stresinių situacijų. Atsikratyti įtampos geriausiai padės joga ar kita fizinė veikla.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Taip, šį mėnesį bus nemažai išlaidų, tačiau padidės ir įplaukos. Tikėtina, kad jums bus padidintas atlyginimas. Jūsų antroji pusė irgi džiaugsis storesne pinigine. Jūsų galvoje suksis ne viena įdomi idėja, kaip užsidirbti daugiau. Panašu, kad pagaliau esate pasirengę pradėti savo verslą. Jei jau tokį turite, gal verta imtis ir antro, visai kitos srities.

Panašu, kad kiti metai jums turėtų būti labai sėkmingi. Asmeniniai santykiai bus šiek tiek banguoti, bet iš esmės jausitės tvirtai ir gerai su savo pasirinktu žmogumi. Paskutinės šių metų dienos palankios santuokai.

Gruodį būsite kupini energijos. Panaudokite ją tam, kad užbaigtumėte visus senus projektus ir darbus. Be to, atraskite laiko peržvelgti visus šių metų pasiekimus – iš tikrųjų turite kuo didžiuotis.

Nemažinkite tempo ir užsibrėžkite ne mažesnius tikslus naujiesiems 2023 metams. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su šeima, juk Kalėdos – šeimos šventė. Jei šiemet išgyvenote skyrybas, gali būti, kad į jūsų širdį ir vėl pasibels meilė, – būsimą antrąją pusę sutiksite šventiniame vakarėlyje.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Prieš akis puikus mėnuo. Metų pabaiga bus tikrai sėkminga, tačiau tai nereiškia, kad jums nieko nereikės daryti. Sėkmė pati savaime neateis – jums teks įdėti nemažai pastangų.

Pirmiausia pažaboti savo ambicijas ir pernelyg didelį pasitikėjimą savimi. Kontroliuokite savo emocijas, ypač neigiamas. Pakeltu balsu nieko nepasieksite, atvirkščiai – tik pabloginsite situaciją ir įgysite priešų.

Verčiau ramiai ir kantriai paaiškinkite, kokio rezultato tikitės ir kaip, jūsų manymu, jį pasiekti. Išlikite diplomatiški. Gerbkite ir save, ir savo kolegą ar priešininką. Jūsų galvoje sukasi galybė naujų idėjų. Jūs tik laukiate progų, kada galėsite jas įgyvendinti. Kol kas tas idėjas užsirašykite ir laukite, kol pasitaikys palanki proga. Ji – ne už kalnų.

Šį mėnesį rekomenduojama investuoti į save. Pakeiskite išvaizdą ir aprangą. Jei reikia, kreipkitės į specialistus. Nieko gėdingo prašyti pagalbos tų, kurie geriausiai išmano savo darbą.

Nepamirškite posakio: „Pagal rūbą sutinka, pagal protą palydi.“ Padaryti pirmą neišdildomą įspūdį labai svarbu. Naujas įvaizdis gali padėti atverti ne vienas iki šiol uždarytas duris.

Asmeninių santykių gerovė irgi priklauso nuo jūsų. Jei įsiklausysite į antrosios pusės norus ir pageidavimus, galėsite džiaugtis be galo gražiais santykiais.

ŠAULYS 11 22–12 21

Gruodį jūs tarsi pražysite – būsite energingi, laimingi, lydės sėkmė. Tai bus labai palankus mėnuo. Mėgaukitės kiekviena jo akimirka.

Šį mėnesį laukia daug smagių renginių. Neatsisakykite juose dalyvauti – jūs nusipelnėte atsipalaiduoti, tačiau atraskite laiko ir ramiam pabuvimui vienumoje. Gal verta pradėti praktikuoti jogą?

Šis mėnuo žada ir romantiškų akimirkų. Tikėtina, kad jūsų širdyje įsižiebs karšti jausmai žmogui, kuris kažkokiu būdu yra susijęs su jūsų finansais.

Iš Kalėdų Senelio dovanų paprašykite masažo seansų – ir malonu, ir naudinga sveikatai. Naujiems metams pasilikite naujas idėjas ir naujus profesinius projektus.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Gruodis – tas laikas, kai pasitikrinsite savo valią ir ryžtą. Gali tekti priimti svarbius sprendimus. Būtų protinga, jei juos priimtumėte prisiminę praeities klaidas, – nekartokite jų. Šiuo laikotarpiu nesiimkite naujų projektų ir darbų. Atidėkite juos kitiems metams, o dabar planuokite ateities darbus ir tikslus. Geras planas – pusė darbo.

Jūsų žavesys varys iš proto priešingos lyties atstovus, tad visiškai nenuostabu, kad šventiniuose renginiuose sulauksite labai daug dėmesio, – nepameskite galvos. Planuojantys šeimos pagausėjimą gruodį gali sulaukti puikios žinios. Paskutinis metų mėnuo palankus namų renovacijai. Sutikite Naujuosius metus visapusiškai atsinaujinę.

VANDENIS 01 20–02 18

Artėjant Naujiesiems metams ramiai pabūti vieni norėsite vis dažniau, tad jei norite atsiriboti nuo visų šventinių vakarėlių ir renginių, taip ir padarykite.

Už savo laimę esate atsakingi tik jūs ir niekas kitas, tad labiau save mylėkite ir labiau savimi pasitikėkite.

Paskutinį metų mėnesį karjera klostysis norima linkme. Jausite didelį šeimos palaikymą. Šį mėnesį darbo reikalais jums gali tekti vykti į užsienį.

Su kolegomis ir darbuotojais būkite griežti, bet teisingi – dabar ne metas nuolaidžiauti. Būkite atidūs darbe. Menkiausias aplaidumas, ir gali iškilti nenumatytų problemų.

Mėnesio pabaigoje galite būti pasyvūs ar net apatiški. Dėl to kaltos žvaigždės ir, be abejo, niūrūs orai. Tad jei galite kur nors pabėgti nuo šalčio, drėgmės ir tamsos, taip ir padarykite. Jei esate vieniši, šventiniame renginyje galite sutikti žmogų, su kuriuo norėsis praleisti visus ateinančius metus, o gal net ilgiau.

Antrą mėnesio savaitę būkite atidesni prie automobilio vairo – dėl išsiblaškymo galite pakliūti į avariją.

ŽUVYS 02 19–03 20

Paskutinis metų mėnuo bus kupinas kvailų nesusipratimų. Jausitės sutrikę – nelabai žinosite, nei ko norite, nei kaip jaučiatės. Laimė, ši keista būsena neturės didelės neigiamos įtakos jūsų profesinei veiklai. Kažkokiu būdu jums pavyks gana lengvai išspręsti darbe netikėtai kilusias problemas.

Tačiau nesiimkite jokių neapgalvotų veiksmų vadovaudamiesi vien jausmais – stipriai nusivilsite. Jei norite laimėti, apgalvokite visus ėjimus į priekį.

Priimdami svarbius asmeninius sprendimus kliaukitės tik savimi. Niekas kitas geriau nežino, kaip pasielgti. Aplink save suburkite tik tuos žmones, kurie pagalbos ranką jums išties net naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.