Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 29 d.

Jei šeštadienį galėjote susidurti su tam tikrais nesklandumais, tai sekmadienis – jau tikras painiavos metas. Vis dėlto rytmetys smagesnis, tad verta netradiciškai sekmadieniui kuo anksčiau atsikelti. Deja, jei atsikelsite vėliau, po 10 val. 59 min., kai prasidės kritinis iliuzijų laikas, tikėtis giedros nuotaikos per dieną bus sudėtinga.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2023, 12:01 AM

Sekmadienis bus nepalankus šventimams, rizikingoms pramogoms. Sudėtingesnis metas prasidės nuo 14 val. 25 min., kai tampa svarbu saugoti ramybę bei darnius santykius su artimaisiais. Tai bus nebetinkamas laikas ir vertingų daiktų įsigijimui bei dovanų teikimui.

Sekmadienį derėtų visiškai atsisakyti svaigalų, vengti megzti pažintis (ypač romantiškas), netvarkyti svarbių reikalų, dėl nieko nesitarti. Išaugs apsinuodijimų tikimybė.

Savaitgalį bus svarbu suprasti praeities klaidas ir jas įsisąmoninti, kad daugiau jų nebekartotume.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku buvo valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai buvo regėti žiemą, kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar gestų ugnis be aiškios priežasties.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis – subtilių provokacijų metas, kai bus svarbu neskubėti, nepykti. Laukia netikėtumai, sunkumai dėl vaikų išdaigų, šeimos narių, sutuoktinio problemų – tik nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo.

Jautis (04 21–05 20). Deja, sekmadienį ne viskas susiklostys taip, kaip norisi, – pasistenkite neužsigauti dėl šiurkštesnio žodžio ar neteisingų įtarimų, kaltinimų. Galimos priverstinės išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Verta stiprinti sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti. Viešnagių pas draugus geriau atsisakyti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį jūsų elgesys turi būti saikingas, atsargus.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite ginčų su tėvais sekmadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite mažiau žadėti bei nepatarinėti bendrų pažįstamų sekmadienį – tai sugrįš bumerangu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis labiau sudėtingas – bus svarbu, kad neleistumėte savęs išmušti iš pusiausvyros. Ir neįtarinėkite, nepavyduliaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Deja, sekmadienis – tuščių vilčių metas, kai geriau nieko rimto neplanuoti bei ramiai ilsėtis šeimoje. Negaiškite laiko tądien ginčams su sutuoktiniu, priekaištams artimiesiems, kad ir kaip jaustumėtės teisūs.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį stenkitės būti pakantesni artimiesiems – venkite kritikuoti, nesistenkite ko nors išaiškinti. Beje, gali kilti problemų ir dėl netikėto buitinių prietaisų ar automobilio gedimo – tik būkite atidūs, kad neišsilietumėte ant mylimo žmogaus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį nesivelkite į flirtą – nusivilsite. Taip pat būkite atidesni maisto, svaigalų kokybei – galimi apsinuodijimai.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis sudėtingas – galite jaustis pasimetę, nesuprasti, neįverti, net išduoti. Neverta kur nors vykti toli nuo namų – skirkite savo dėmesį bei jėgas šeimai.

Žuvys (02 19–03 20). Kelionėms, pasirodymui visuomenėje, pažinčių užmezgimui ne pačios geriausios dienos. Ypač sekmadienis tam nepalankus. Pasisaugokite vagių, apgavikų ir venkite garsiai reikšti savo nuomonę sekmadienį – tai atgręš prieš jus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.