Horoskopas vasariui: vienam ženklui jis bus itin reikšmingas visiems ateinantiems metams

Astrologė Ramunė pateikė prognozes vasario mėnesiui. Laukia ir darbai, ir finansiniai rūpesčiai. Tuo tarpu Vandeniams vasaris bus itin reikšmingas visiems ateinantiems metams.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2023, 11:29 AM

AVINAS 03 21–04 19

Dabar metas, kai savo dėmesį ir laiką turėtumėte skirti darbui. Poilsį ir tinginystę kuriam laikui pamirškite. Į šalį turėsite atidėti ir šeimos reikalus.

Viskas, ko pasieksite šį mėnesį, turės milžinišką įtaką jūsų karjerai ateityje. Tai laikas, kai galite įgyvendinti užsibrėžtus siekius. Darbe sulauksite kolegų palaikymo ir paskatinimo.

Tačiau būkite atsargūs pernelyg draugiškai bendraudami su savo vadovu. Gali įsižiebti aistra, kuriai užgesinti prireiks didelių pastangų.

Jei galvojate apie nuosavą verslą, tinkamesnio laiko nei vasaris kažin ar šiemet sulauksite. Neturintiems darbo Avinams šį mėnesį nusišypsos laimė – jums bus pasiūlyta įdomi ir perspektyvi pozicija.

JAUTIS 04 20–05 20

Jei norite pakeisti pasaulį, pirmiausia pradėkite nuo savęs. Ir visuomet prisiminkite, kad teigiamos emocijos traukia teigiamas, o neigiamos – neigiamas. Prisimenate posakį: „Bėda po vieną nevaikšto“? Tad daugiau gerų emocijų!

Darbe drąsiai imkitės naujų rizikingų projektų, tačiau nepulkite į juos stačia galva – apgalvokite ir numatykite visas pasekmes.

Asmeniniame gyvenime šiuo laikotarpiu laukia įdomūs ir visiškai netikėti pokyčiai. Nebijokite. Patikėkite – jie visi bus naudingi ir malonūs, net jei pačią pirmą akimirką gali pasirodyti visiškai kitaip. Priimdami sprendimus klausykite širdies. Ji jums padės tinkamai pasirinkti.

DVYNIAI 05 21–06 20

Jūsų laukia ramus mėnuo. Galėsite pamiršti pastaruoju metu kamavusius rūpesčius ir atsipalaiduoti. Tiesa, problemos kažin ar kur nors dings. Tiesiog pasikeis jūsų požiūris į jas.

Labiau mėgausitės gyvenimu ir mažais jo teikiamais džiaugsmais. Panašu, kad pažadą išmokti labiau mylėti save vasarį tikrai įgyvendinsite.

Profesinėje aplinkoje galite pajusti stiprų konkurentų siekį jums pakenkti. Būkite ramūs – visos jų pastangos nueis niekais. Jums dėl to net nereikės stengtis. Tiesiog nesivelkite į jų žaidimus ir ramiai viską stebėkite.

Jūsų antrosios pusės nuotaikos šį mėnesį gali būti nekokios. Pasistenkite į nuotaikų kaitą nekreipti dėmesio ir neišprovokuoti diskusijų. Būkite kantrūs, diplomatiški, ir viskas praeis savaime.

VĖŽYS 06 21–07 22

Vasaris bus puikus. Pavyks pasiekti tai, apie ką seniai svajojote, tačiau yra kelios sąlygos. Jei trokštate įgyvendinti savo užmojus, pasiraitokite rankoves. Teks paplušėti tobulinant bendravimo įgūdžius, išmokti prisitaikyti prie situacijų. Dabar ne laikas pabrėžti savo nepriklausomybę ir gebėjimą apsieiti vieniems.

Taip pat svarbu nemesti to, ką pradėjote. Net jei naujos užduotys ar projektai atrodo labai viliojantys, pirmiausia pabaikite senuosius. Už kantrybę ir ištikimybę jums bus atlyginta.

Vasaris – tinkamas metas atsikratyti skolų. Taip pat tai laikas, kai pavyks sustiprinti ryšį su artimiausiais žmonėmis – vaikais, tėvais. Jei svajojate apie kūdikį, dabar tinkamas metas jam planuoti.

LIŪTAS 07 23–08 22

Lankstumas ir bendradarbiavimas – šių dviejų dalykų tikrai prireiks vasario mėnesį. Darbe jums gali būti patikėtos naujos, daugiau atsakomybės reikalaujančios pareigos.

Be kolegų palaikymo susidoroti su naujomis užduotimis gali būti sudėtinga. Drąsiai prašykite jų patarimų ir pagalbos. Pamirškite kategoriškus „taip“ ir „ne“. Tiesa gali slypėti kažkur per vidurį.

Darbe suksitės it vijurkai. Vakarais vakarienę su šeima gali keisti sumuštinis prie darbo stalo priešais kompiuterį. Bus sudėtinga rasti pusiausvyrą tarp karjeros ir šeimos, tačiau turite stengtis.

Būtų puiku, jei pagrobtumėte savo antrąją pusę ir bent savaitgaliui kur nors išsivežtumėte. Jums reikia laiko pabūti tik dviese toliau nuo rutinos.

MERGELĖ 08 23–09 22

Vasaris – puikus laikas seniems, užsigulėjusiems darbams pabaigti ir naujiems pradėti. Tiesa, jums gali stigti pasitikėjimo savimi ir ryžto, ypač imantis naujos veiklos.

Įvykių neforsuokite, tačiau per ilgai vienoje vietoje taip pat neužsisėdėkite. Jei pastaruoju metu širdyje tvyrojo sumaištis, šiomis dienomis daug kas turėtų paaiškėti. Jums bus lengviau priimti tinkamą sprendimą.

Šiuo laikotarpiu galite sulaukti rimto pagalbos šauksmo. Nepamirškite, kad geri dalykai pritraukia daugiau gėrio. Tad jūsų suteikta parama tam, kam jos labai reikia, ateityje jums gali sugrįžti su kaupu.

Daugiau laiko praleiskite su draugais. Bendra veikla padės jaustis laimingiems, suprastiems ir įvertintiems. Mėnesio pabaigoje labiau pasaugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Laukia be galo įdomus mėnuo. Norėdami išvengti nemalonumų verslo ir finansų srityse turėsite įdėti nemažai pastangų.

Įvairias problemas, nesusipratimus turėsite spręsti kone kasdien. Laimė, vasarį pasipils ne tik rūpesčiai, bet ir galimybės. Jų bus tiek daug, kad turbūt visomis net nebus įmanoma pasinaudoti.

Šiuo laikotarpiu gali išryškėti kai kurios jūsų praeities klaidos. Tai gali turėti nemažai įtakos jūsų santykiams su kolegomis ir verslo partneriais.

Bet kokiu atveju nepasiduokite ir nenuleiskite rankų.

Pasimokę iš savo klaidų toliau siekite užsibrėžtų tikslų. Kadangi įtampos šiuo laikotarpiu nestigs, turėtumėte rasti būdų, kaip jos atsikratyti. Jei dar nepradėjote, gal vertėtų užsirašyti į jogą?

SKORPIONAS 10 23–11 21

Vasarį daugiau nei įprastai laiko turėsite skirti šeimai ir namams. Šiuo laikotarpiu labai svarbūs bus jūsų bendravimo įgūdžiai.

Nuo to, kaip bendrausite su senais ir naujais pažįstamais, kolegomis, partneriais, priklausys, kaip jums seksis įgyvendinti savo profesinius siekius. Šiuo metu visiškai netinkamas laikas kategoriškumui.

Išmokite kartais patylėti ir tiesiog klausytis kitų. Nors šiuo metu pinigų jums tikrai nestinga, verčiau su jais elgtis atsargiai. Dabar netinkamas metas rizikingoms investicijoms.

Jei šiuo metu neturite antrosios pusės, tikėtina, kad Kupidono strėlė pataikys į jūsų širdį dar šį mėnesį. Tačiau šis laikas nepalankus santuokai ar šeimos pagausėjimui.

ŠAULYS 11 22–12 21

Pamirškite kitus – šį mėnesį skirkite sau. Pastaruoju metu jūsų emocinė būklė nebuvo pati stabiliausia. Dabar laikas, kai turėtumėte vėl atrasti harmoniją ir ramybę.

Venkite konfliktų ir su aplinkiniais, ir su savimi.

Nesusitvarkę su savimi stipriai pakenksite ne tik emocinei, bet ir fizinei sveikatai, taip pat santykiams su artimaisiais.

Išmokę priimti kompromisus galėsite džiaugtis darniais santykiais su jais. Artimiausių žmonių parama bus labai svarbi siekiant užtikrinti jiems ir sau finansinį stabilumą.

Būtų puiku, jei nors dienai kitai pakeistumėte aplinką.

Nebūtina įveikti tūkstančius kilometrų, kad atrastumėte ramybę ir jaustumėtės pailsėję.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Vasaris nebus pats gražiausias šių metų mėnuo. Jūsų pečius gali užgulti finansiniai rūpesčiai.

Dėl to gali nukentėti ir asmeniniai santykiai.

Gera žinia ta, kad, nepaisant visų iškilsiančių sunkumų, šalia jūsų bus žmogus ar net keletas jų, kurie jus visokeriopai parems. Jūsų užduotis – nepasiduoti panikai.

Nemanykite, kad visi jus supantys žmonės – jūsų priešai.

Taip tikrai nėra. Nepaisydami visų audrų, kurios gali sukilti jūsų profesinėje ar verslo veikloje, pasistenkite išlikti šaltakraujiški.

Labai svarbu, kad nepasiduotumėte ir nenuleistumėte rankų. Kiekviena audra anksčiau ar vėliau nurimsta, tačiau kaip geri jūrininkai turėtumėte jas numatyti iš anksto ir joms pasiruošti. Jau dabar.

VANDENIS 01 20–02 18

Vasaris bus itin reikšmingas visiems ateinantiems metams. Tai bus geras laikotarpis. Jausitės stiprūs, galingi ir energingi. Be to, būsite puikiai nusiteikę. O tai jau pirmas žingsnis į sėkmę.

Galbūt šį mėnesį ir nesulauksite tiek progų ir galimybių, kiek norėtumėte, tačiau šis laikas bus be jokių rūpesčių ir netikėtų problemų. Galėsite tiesiog mėgautis gyvenimu ir kurti ateities planus. Ypač tuos, kurie susiję su karjera.

Santykiai su antrąja puse bus tobuli. Negi taip būna? Bus, jei tik sugebėsite būti vienas kitam atviri. Susėskite ir kartu sukurkite taisykles, kurių abu laikysitės. Jokios prievartos ir prievolės. Turite to norėti abu.

Jūsų teigiamas požiūris ir optimizmas trauks aplinkinius. Tad jei esate vieniši, tarp gausaus būrio gerbėjų surasite tą žmogų, su kuriuo norėsite pabandyti sukurti ką nors tvirtesnio ir reikšmingesnio.

ŽUVYS 02 19–03 20

Svajojate apie geresnę poziciją darbe ir didesnį atlygį? Pasiraitokite rankoves ir pasiruoškite iš peties paplušėti. Nesitikėkite, kad kepti karveliai kris iš dangaus. Antroje vasario pusėje galite sulaukti naujo darbo pasiūlymo. Jei jis įdomus ir finansiškai naudingas, būtinai apsvarstykite.

Tačiau neskubėkite priimti sprendimo. Keletą dienų palaukite ir pasitarkite su išmintingais bičiuliais ar šeimos nariais.

Vaikydamiesi savo svajonių karjeros nepamirškite šeimos ir artimųjų. Skirkite jiems pakankamai laiko. Atidžiai rinkitės, ką valgote. Būsite linkę priaugti nereikalingo svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.