Horoskopas balandžiui: šiam ženklui pradžia bus juoda, bet staiga viskas pakryps priešinga linkme

Astrologė Ramunė pateikė prognozes balandžio mėnesiui. Labai kontrastingas mėnuo laukia Svarstyklių: mėnesio pradžia bus juoda, bet staiga viskas pakryps priešinga linkme.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2023, 10:33 AM, atnaujinta Apr 1, 2023, 10:34 AM

AVINAS (03 21–04 19)

Balandis – idealus mėnuo tvarkyti finansinius reikalus, kurie pastaruoju metu nesiklostė taip, kaip būtumėte norėję. Bus palanku investuoti, galbūt netgi pradėti naują verslą.

Vis labiau užvaldys noras rūpintis aplinka, prisidėti prie gamtosaugos projektų. Dairykitės, ieškokite, o atradę tai, kas atitinka jūsų vertybes ir keliamus reikalavimus, imkitės to.

Jei esate vieniši, balandį galite sutikti net ne vieną galimą partnerį ar partnerę. Progų bus daugybė, nes laukia daug visuomeninių renginių, draugų susibūrimų.

Šiuo metu jums bus svarbu jausti visokeriopą šeimos, artimųjų paramą. Norėsite kuo daugiau laiko praleisti su mylimiausiais žmonėmis.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nešvaistykite laiko ir stenkitės jį panaudoti kuo efektyviau.

JAUTIS (04 20–05 20)

Pavasario saulė jus veiks teigiamai. Jausitės linksmesni, laisvesni, aktyvesni, lankstesni ir net jaunesni. Gali būti, kad įsimylėsite ir puoselėsite labai dideles viltis dėl bendros ateities.

Šiuo metu atrodys, kad nėra nieko neįmanomo, o prisitaikyti prie pokyčių bus kur kas lengviau nei iki šiol. Dėl to būsite linkę elgtis ne visai apdairiai. Pavyzdžiui, kils noras įsigyti naują automobilį ar net naujus namus. Labai gerai apsvarstykite savo finansines galimybes. Neprisiimkite tokios atsakomybės, kurios negalėsite pakelti.

Šį mėnesį bus gausu įvairių renginių, kelionių, susitikimų. Visur turėsite gerų progų pasižymėti, parodyti iniciatyvą ir pademonstruoti savo gebėjimus. Mėnesio patarimas – apdairiai elkitės su pinigais.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Šį mėnesį kils labai daug klausimų. Nebijokite jų užduoti. Prieš imdamiesi veiksmų atsikratykite visų jus kamuojančių abejonių. Nepriimkite jokių skubotų sprendimų, ypač jei tai susiję su finansais, nekilnojamuoju turtu.

Ieškantys naujo darbo turėtų atidžiau skaityti skelbimus. Tikėtina, kad atrasite tai, kas jums pasirodys labai įdomu.

Balandį laukia daug naujų pažinčių. Kai kurios jums gali praversti jau artimiausiu metu.

Mėnesio pabaigoje jūsų kišenėje gali atsirasti daugiau pinigų, nei galėjote tikėtis. Greičiausiai už tai galėsite padėkoti savo entuziazmui. Bus sunku nustygti vietoje ir jūs mielai imsitės papildomos veiklos, kuri bus ne tik maloni, bet ir naudinga.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Tinginiauti nebus kada. Pasiraitokite rankoves, nes teks gerai paplušėti. Šį mėnesį turėsite įrodyti ir sau, ir kitiems, kad esate verti būti ten, kur šiuo metu esate.

Galbūt tam reikės pasitelkti ne tik protą, žinias, bet ir asmeninį žavesį. Darbe venkite net mažiausių konfliktų, nes jie gali pakišti koją jūsų tolesnei karjerai.

Neskubėkite priimti naujų pasiūlymų. Kad ir kaip jie viliotų, kritiškai juos apsvarstykite, ypač jei tai gali paveikti jūsų ar jūsų artimųjų finansinę gerovę.

Balandį jūsų paramos, gal ne tiek finansinės, kiek emocinės, gali prireikti vyresniems šeimos nariams.

Svarbiausias mėnesio patarimas – pasitikėkite savimi, o tada jumis bus lengviau patikėti ir kitiems.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Svarbiausias jūsų šio mėnesio tikslas – pagerinti santykius šeimoje. Jei tai pavyks, balandis bus tikrai geras ir sėkmingas mėnuo.

Jums labai svarbu jausti artimųjų palaikymą. Tuomet ir kitose gyvenimo sferose sekasi kur kas geriau.

Siekdami tiek asmeninių, tiek profesinių tikslų nebijokite paprašyti kitų pagalbos.

Nuo to jūsų autoritetas niekur nedings. Patikėkite – bendradarbiaudami su protingais žmonėmis galite pasiekti kur kas daugiau ir greičiau nei vieni.

Dabar palankus metas apmokėti senas skolas, tad jei tik įmanoma, nebedelskite. Šis mėnuo palankus planuojantiems šeimos pagausėjimą.

Mėnesio patarimas – būkite atviri naujovėms.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Šį mėnesį jums labiausiai reikia rūpintis savimi ir savo sveikata. Būtų idealu, jei galėtumėte savaitei kitai išvykti kur nors pailsėti, kad atgautumėte jėgas ir iš naujo įkrautumėte baterijas.

Stenkitės atsiriboti nuo tų minčių ir žmonių, kurie jus sekina. Atsikratykite žalingų įpročių.

Šiuo metu jums reikia kuo daugiau teigiamų emocijų.

Laimė, jų suteiks artimas žmogus. Iš jo sulauksite visokeriopos paramos. Nenustebkite sulaukę vertingos dovanos ar ypatingo pasiūlymo.

Nors šis laikotarpis ne pats geriausias jūsų gyvenime, iš jo galite daug ko išmokti ir kitaip pradėti vertinti tiek save, tiek jus supančius žmones.

Svarbiausias mėnesio patarimas – išmokite džiaugtis tuo, ką turite.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Kai atrodo, kad nebegali būti blogiau, viskas staiga pakrypsta kita linkme ir pradeda neįtikėtinai gerai sektis. Būtent toks bus jūsų balandis.

Mėnesio pradžia bus sunki ir juoda, tačiau situacija po truputį keisis, asmeniniai santykiai gerės. Darbe irgi pavyks susidoroti su daugybe vienu metu užgriuvusių neatidėliotinų darbų.

Tai teigiamai paveiks jūsų savijautą. Depresinės nuotaikos dings. Būsite energingesni, kūrybingesni, linksmesni. Palankus metas planuoti atostogas. Vien jau tai suteiks daugiau džiaugsmo, be to, turėsite ko laukti ir apie ką svajoti.

Mėnesio patarimas – neužsidarykite tarp keturių sienų ir nesileiskite užvaldomi blogų emocijų.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Balandis ypač palankus keisti įpročius. Itin naudinga būtų pradėti aktyviau sportuoti, labiau paisyti, ką dedate į burną. Subalansavę savo gyvenimo būdą jausitės sveikesni, energingesni, gražesni ir patrauklesni.

Pastaroji savybė jums šiuo metu bus itin svarbi. Jūsų pastangos gali duoti greitų vaisių. Tikėtina, kad šį mėnesį užmegsite naują romaną. Gali būti, kad su kolega ar net savo viršininku.

Nežinia, ar dėl to, ar dėl kitų priežasčių labiau pasitikėsite savo sprendimais darbe. Jausite malonumą atlikdami net tas užduotis, kurios iki šiol jums buvo sunkiausios. Po ilgo laiko ir vėl jausitės sėdintys savo rogėse.

Šio mėnesio patarimas – mažiau kiurksokite ant sofos priešais televizorių. Kuo daugiau bendraukite su žmonėmis, dalyvaukite renginiuose, atraskite naujos veiklos.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Kažkur prapuls tai, kas labiausiai džiugino santykiuose su antrąja puse. Balandžio mėnesį jausite vidinį nepasitenkinimą. Atrodys, kad stengiatės labiau nei jūsų partneris ar partnerė, bet į jūsų pageidavimus niekas neatsižvelgia. Jausitės taip, lyg būtų apribota jūsų laisvė. O nuotykių troškimas degins iš vidaus.

Laimė, nestigs veiklos darbe, tai padės nukreipti neigiamas mintis. Tai metas, kai galėsite įgyvendinti savo profesines ambicijas, pasiekti trokštamą pagarbą, įvertinimą ir sėkmę.

Mėnesio patarimas – net jei namuose dabar ne pati maloniausia atmosfera, neieškokite prieglobsčio ir paramos kito žmogaus glėbyje. Visas problemas turite išspręsti dviese su antrąja puse.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Laukia intensyvus, bet sėkmingas balandžio mėnuo. Tikėtina, kad šiuo laikotarpiu dėl labai skirtingų priežasčių gali tekti daugiau dirbti iš namų nei iš biuro ar įprastos darbo vietos. Laukia dideli karjeros pokyčiai, tačiau kol kas jūs apie juos nė nenumanote. Jie bus ne tik neplanuoti, bet ir labai staigūs. Nerimauti nėra ko. Viskas bus tik į gera.

Ar žinote posakį, kad su svajonėmis reikia elgtis atsargiai, nes jos pildosi? Drąsiai svajokite, susikoncentruokite į tai, ką norite pasiekti ar jausti, kuo būti, – visa tai tikrai pasiekiama.

Svarbiausias patarimas – nepervarkite. Labiau rūpinkitės savo sveikata, pasilepinkite masažu, kitomis grožio ar atpalaiduojamosiomis procedūromis.

VANDENIS (01 20–02 18)

Balandį būsite linkę vadovautis ne proto balsu, bet jausmais ir instinktais. Spontaniška reakcija ir impulsyvūs veiksmai gali nuvesti visiškai priešingu keliu, nei žingsniavote iki šiol.

Jei tektų priimti labai svarbius sprendimus, gerai viską apgalvokite. Pasitarkite su tais žmonėmis, kuriais pasitikite. Jūsų nuomonė ir sprendimai gali būti labai klaidingi ir visiškai jums nenaudingi.

Šis mėnuo palankus kelionėms, ypač jei vyksite aplankyti artimųjų. Tokios kelionės metu jums pavyks atnaujinti santykius su kadaise mylėtu ir jums svarbiu buvusiu žmogumi.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – neatidėliokite to, ką privalote padaryti, antraip būsite suirzę, nelaimingi ir savimi nepatenkinti.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Būsite energingi, kūrybingi ir pozityviai nusiteikę. Lengvai susidorosite su įtampa darbe. Aukštai iškėlę galvą priimsite iššūkius ir juos įveiksite. Vienintelis dalykas, kuris jums gali pakišti koją, – jūsų pačių išdidumas.

Namuose trokšite ramybės, todėl gali erzinti šeimos narių pastangos pertvarkyti nusistovėjusią namų tvarką. Jums gali pasirodyti, kad artimieji jus nepakankamai gerbia. Dėl to net gali kilti rimtų konfliktų.

Pasistenkite drauge imtis įdomios naujos veiklos, o savo nuomonę kartais išmokite pasilaikyti tik sau. Jums reikia daugiau fizinės veiklos. Atraskite tam laiko. Būsite stipresni ir fiziškai, ir emociškai.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – atraskite pusiausvyrą. Venkite aštrių kampų ir prisiminkite, kad gyvenime, be juodos ir baltos spalvų, yra daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.